Oletko kiinnostunut valotyöstä kanssamme? Tahdotko tehdä jotakin sielun suunnitelman mukaista, mutta et tiedä vielä, miten sen toteuttaisit? Haluaisitko ehkä liittyä joukkoomme tekemään työtä enkimaailman valon oppaiden ja mestareiden kanssa?  (esim. Kwan Yin, Sanat Kumara, Jeesus, Neitsyt Maria, Arkkienkelit joista erityisesi Mikael, Metatron, Kauneuden jumalatar Beleiza, Kristallimestarit ja Timanttisäde mestarit sekä monet muut Rakkaudentähdessä esiintyvät valon auttajat, luonnonhenget, suojelijat, parantajahenget tai avaruuden tähteläiset…) Mahdollisuuksia on monia, miten tällaisen voimme toteuttaa ja niistä yksinkertaisimmat lähtevät omassa kotona omalla koneella työskennellen.

Ensimmäinen on tietysti liittyminen viikottaisiin kaukohoitoihimmme. Voit omassa kotona valita ne päivät, jolloin meditoit kanssamme ja annat kanavaamme oman panoksen esimerkiksi lausumalla rukouksia ääneen. Talvikauden 2016-2017 aikana toimintaamme tulee hoitopuolelle entistä konkreettisempia tapoja olla mukana ja energiasi sekä valosi ovat erittäin tärkeä osa yhteistä kanavaamme.

Ehkä haluaisit ottaa enemmänkin vastuuta parannustyöstä? Voit esimerkiksi ilmoittautua meille vapaaehtoiseksi energian välittäjäksi ja voimme yhdessä tarkastella, että minkälaisia ominaisuuksia sinulla on ja minkälaisen panoksen voisit antaa yhdistykselle hoitopäivien yhteydessä. Olisitko kenties yhteydessä hoitojen vastaanottajiin vaikka sähköpostin taikka facebookin kautta (samalla mainostaen mahdollisesti omaa toimintaasi ja luoden asiakaskontakteja omaan yritykseen) tai olisiko sinun juttu muistaa viikottain kiertää netissä keskustelufoorumeilla kertomassa ihmisille ilmaisesta hoitomahdollisuudesta?

Asiakaspavelussamme Sinulla on mahdollisuus kuulla ihmisten henkimaailman kokemuksia ja auttaa selvittämään esimerkiksi enkelikokemuksia tai henkimaailman yhteydenottoja. Toimimalla vapaaehtoisena opit itse samalla paljon ja luot verkostoa erinlaisiin asiakkaisiin, räätälöimme kaikki vapaaehtoistyöt aina henkilökohtaisesti. Saat työskennellä omassa tahdissa.

Ommalla paikkakunnalla Sinun on mahdollista kerätä oma valojoukko vaikka parista ystävästä tai ryhtyä pitämään Rakkaudentähden meditaatioryhmää viikottain tai esimerkiksi kuukausittain. Sinä valitset missä kokoonnutte ja kuinka iso porukka on kyseessä. Jopa kansalaisopistot saattavat olla kiinnostuneita meditaatioryhmän järjestämisestä. Meiltä saat apua meditaatoiden pitämiseen sekä energiatuen. Voit käyttää halutessasi valmiita kanavoituja meditaatioitamme ja jos haluatte opiskella ryhmänä vaikka jonkun koulutuksen, se onnistuu. Ajatellaan vaikka, että ottaisitte projektiksi Unimaailman koulutukset. Silloin sinä vetäjänä voisit ottaa meihin yhteyttä ja sovimme tarkemmin toteuttamisesta. Mahdollista on myös tulojen jakaminen, jolloin Sinä tilität meille pienen kannatusmaksun koulutuksesta ja voit ottaa osallistujilta esimerkiksi ovirahaa.

Lisäksi tarvitsemme kaiken aikaa monelaisia vapaaehtoisia joukkoomme järjestelemään tapahtumia, parannuspäiviä jne. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos näistä joku tuntuu kutsuvalta vaihtoehdolta. Meistäkin olisi kiva työskennellä kanssasi yhdessä! rakkaudentahtiry@gmail.com

Share →