Kristallienergian päivä on joka kuukauden 15 ja 30 päivä! Voit ottaa hoidot vastaan omassa kotonasi ja mikäli tahdot, voit tilata verkkokaupan kautta vaikka erityisen hoitavan meditaation, jota kuuntelemalla energiat tulevat parhaiten perille. Ehkä tahdot juhlistaa päivää polttamalla kynttilöitä tai suistukkeita kotonasi. Tämä voi olla lisäksi oivallinen siivouspäivä tai hetki tehdä elämässä uudistavia asioita.

Veloituksettoman Shamanistisen kaukohoidon voi tilata itselleen tästä.

 

Tässä alla on aikataulu Kristallienergian päivään.

 

Klo 11 aamulla on Valkoisen EnkeliKristalli energian vuoro. Puhdistamme itsemme valkoisessa kristallisateessa syvältä kehon sopukoista saakka enkeleiden välityksellä. Kristallinkantajat voivat välittää valoa myös Äiti-Maan sydänkeskukseen saakka.

Klo 13 otamme vastaan SateenkaariKristallin energiat. Saamme eheyttävän voimaannuttavan elämänvoiman suihkun erityisten parantajaenkeleiden välityksellä. Kristallinkantajat lähettävät sateenkaarikristallin valoa auttamaan kaikkia apua tarvitsevia tällä planeetalla.

Klo 15 otamme vastaan Kultaisen Kristallin energiat, jotka herättelevät meille yhteyttä henkisiin opettajiimme ja tuovat meille henkisiä oivalluksia muassaan. Tässä hoidossa muistamme kaikkia niitä, jotka elävät kriisialueilla ja kärsivät vaikeista olosuhteista. Lähetämme heille voimia ja uskoa parempaan huomiseen. Kristallivalon kantajat syleilevät kristalliverkkoa koko maapallon ympärille.

Klo 17 lähetetään hoito kaikille parantajille ja näkijöille. Tällä hoidolla aktivoidaan sydämen ja kolmannen silmän yhteyttä. Puhdistetaan näkijän kanavaa kaikesta harhaan johtavasta glamourista ja kytketään Minä Olen läsnäoloa Kruunuchakran kautta. Tähän ilmoittautuu upea sydämen muotoinen opaalikivikristalli meitä hoitamaan!

Klo 19 otamme vastaan Platina kristallin kutsun ja meditaatiossa yhytämme omaan sielun lähteeseen ja sieluperheeseen. Kristallivalon kantajat ottavat yhteyttä Kristallien suojelija-mestareihin ja virtauttavat henkistä kutsua maan päälle.

Klo 21-24 on iltahoidon aika, jolloin aktivoimme jokaiselle hoidon enkeleiden, mestareiden ja valon oppaiden välityksellä koko yöksi ja otamme vastaan viestejä, johdatusta ja opetusta yön unen kautta. Jostakin syystä tähän tulee mykaan myös yksisarvisten energia ja delffiinit todella voimakkaasti!

 

Hoitoihin voit osallistua vastaanottajana sanomalla omille enkeleille, että otat hoidot heidän välityksellään vastaan. Sinun ei välttämättä tarvi keskittyä energiaan, vaan riitää, että sanot olevasi virtauksessa mukana. Voit lisäksi osallistua välittämällä parantavia energioita koko ryhmälle, erityisesti Kristallienergian kantajat ja EnkeliKristalli -hoitajat ovat tervetulleita välittämään energiaa hoitoon.

Share →