2018 KristalliAkatemia – Valotyöntekijän ammattilinja

Tervetuloa opiskelemaan Valotyöntekijän Ammattiin. Tiedätkö jo yleisimmät henkisen avautumisen esteet ja kuinka ne voi välttää helpolla harjoittelulla? Kiinnostaako sinua liittyä valotyöntekijöiden sisäpiiriin ja ansaita hyvää karmaa maailmanpalveluksella? Tahdotko paljastaa sielusi salaisuudet ja löytää yhteyden korkeamman Itsesi syvempään rakkauden tahtoon? Koulutus ei ole Kelan hyväksymää koulutusta, mutta tarjoamme Sinulle valovoimaiset opettajat henkimaailmasta kokeneen meedion/kanavan kautta. Jaamme käytännössä testattuja ja toimivaksi havaittuja välineitä.  Sivun loppuosassa on eritelty opiskeltavat aineet erikseen. Uutena joustavat maksuluokat! Liity NYT mukaan tästä!

Vuoden 2018 teemaksi on annettu Sydämen Akatemia. Jaamme kaikille osallistujille vuoden lopuksi todistuksen, jonka voi laittaa esimerkiksi oman hoitohuoneen seinälle. Todistuksia jaetaan ensimmäisen kerran 31.12.2018.

 

 

Kalenteri 2018:

 • Kuukauden 1. perjantaina julkaistaan yhteinen kurssiposti yhdistyksen jäsenten kanssa. Sisältäen kuukalenterin sekä käytännönläheisiä ohjeita arjen ja kodin valkoiseen magiaan, aktivointeihin jne. lisäksi kanavoituu henkisen kasvun aiheita ja käsitellään maadoittumista.
 • Kuukauden 2. perjantaina julkaistaan Akatemian oma PDF -posti, joka sisältää tuoretta kanavointia ajankohtaisista asioista tässä sivulla alla esitettyjen aihepiirien mukaisesti. Lisänä joskus uusia meditaatioita, parannuslauluja, runoja jne.
 • Kuukauden 3. perjantaina julkaistaan yhteinen kurssiposti Shamanistisen meediokoulun oppilaiden kanssa. Tässä postissa käsitellään henkimaailmaa, näkijyyttä, unimaailmaa, valoon saattamista, puhdistamista ja kasvien parantavia voimia ja esimerkiksi symboliikkaa ja parannusvälineitä. Sisältää meditaatioita ja harjoituksia.
 • Kuukauden 4. perjantaina julkaistaan menneiltä toimintavuosilta tärkeitä esille nousevia aiheita, jotka täydentävät kuluvan kuukauden sanomaa. Meditaatioita, videoita, voimarunoja, loitsuja ja kaikkea, mitä olemme pitkän matkan aikana keränneet tietopankkiin.
 • Mikäli kuukaudessa on 5. perjantai, julkaistaan vielä toinen tuore Akatemian oma PDF -paketti, johon tulee kanavointia Akatemian aihealueiden mukaisesti, meditaatioita ja harjoituksia.

 

Mitä se akatemia on?

12 Kristallin Akatemiassa opiskellaan henkimaailman työntekijän oppiaineita. Akatemia auttaa Sinua avautumaan omalle sieluntehtävällesi ja ottamaan haltuun oman sisäisen viisautesi. Akatemiassa opiskellaan vuosi kerrallaan. Kun olet opiskellut 4 vuotta, voit pyytää meiltä perustason todistuksen opinnoista. 7 vuoden opiskelun jälkeen voit pyytää keskitason todistuksen opinnoista ja 10 vuoden opintojen jälkeen voit pyytää meiltä mestaritason todistuksen opinnoista. Todistuksella näytät esimerkiksi asiakkaillesi, että olet perhentynyt monipuoliesesti henkiseen kasvuun, hallitset henkimaailman kanssa työskentelyn opintotasosi mukaisesti, olet perhetynyt parantajuuteen syvällisemmin, hallitset unimaailmaa ja näkijyyttä,  ymmärrät puhdistamisen merkityksen ja osaat rakentaa ja ylläpitää suojauksia. Akatemian ammattiopinnot uudistuvat vuonna 2018. Kuka on ollut Rakkaudentähden opinnoissa jo aiemmin mukana laajasti, voi esittää meille pyynnön todistusta varten.

12 Kristallin Akatemia on Akatemia, koska opiskelemme useiden Ylösnousseitten mestareiden, Arkkienkelten, suurten Valon olentojen, Maaäidin sisäisen hierarkian, Deevahenkien, luonnonhenkien, Avaruuden valon auttajien ja Kristallihenkien johdatuksella. Anu Heinineva toimii kurssipostien kanavana ja toki sinne väliin mahtuu mukaan hieman omaa kokemustamme, jota on kertynyt kymmenien vuosien ajalta työskennellessämme henkisten asioiden, parantajuuden, näkijyyden ja shamanismin parissa. Akatemiassa hiotaan omaa sisäistä kristallista valoa, opitaan valotyöntekijän ominaisuuksia, työskennellään yhdessä ja kasvetaan henkisesti tyyneyteen, hyväksyntään, rakkauteen ja myötätuntoiseen elämänasenteeseen.

Sielusi on inkarnoitunut maailmaan toteuttamaan omaa henkistä polkuaan. Koska luet tätä tekstiä nyt, olet jo kuullut oman korkeamman itsesi kutsun astella sielusi polulla. Se rakentuu muutamasta pienestä askelmasta. Ensimmäinen askel on löytää itsellesi sopiva energiamaailma ja enkelit, joiden kanssa voit työskennellä omassa tahdissa ja tuntea olevasi turvassa ja kannateltu pyhällä matkallasi. Toinen askel on asettaa itsellesi tavoitteeksi kirkkain johtotähti; sisäinen ajatus tai suunnitelma, jota kohden olet matkalla (tunnistaa sydämen kaipaus avautua hengen valolle ja tehtävälle). Kolmas askel on varata viikottainen aika työskentelylle.  Viisi minuuttiakin säännöllisesti toistettuna riittää tuottamaan tuloksia! Lopuksi sinun tarvitsee luottaa hengen matkaan niin paljon, että sitoudut omaan päämäärääsi ja harjoitteluun, mutta sehän onkin jo sitten ensimmäinen askel valotyöntekijän polulla!

12 Kristallin Akatemia on Kristallivalon kantajien voimanlähde sekä vahva viikottainen energiavirta hengen maailmaan. Tarkoitus on olla mukana esimerkiksi 12 kuukautta kerrallaan. Otat vastaan koulutuspaketin ja voit opiskella sitä omassa tahdissa esimerkiksi muutaman vuoden ajan. Valintasi mukaan joko jatkat jäsenyyttä vuosittain tai jäät harjoittelemaan jo annettuja juttuja. Jäsenyys ei jatku automaattisesti. Se on kanavoituja ja johdatettuja kurssiposteja henkimaailmasta, se on voimallisia äänityksiä ja meditaatioita. Akatemiassa opiskelet omassa tahdissa ja kasvatat valon siivet, aukaiset oman henkisen potentiaalin ja saat meiltä sitoutuneen tuen tehdä omaa sielun kutsumuksen tehtävää. Tarvitset vain tietokoneen ja sähköpostin ja Akatemia on ulottuvillasi! Iso osa korkeista sieluista työskentelee sisäisillä tasoilla ja tahdomme tuoda esille sitä tärkeää totuutta, kuinka korkeat sielut pitävät yllä maailman värähtelyä.  Oletko Kristallivalon kantaja?

Liity mukaan tästä!

Tiedämme Rakkaudentähdessä, miten tärkeää on saada oma henkinen työ auki ja miten syvästi elämään vaikuttaa eri tasoilla, kun saa yhteyden mm. omiin oppaisiin syvällä ja konkreettisella tavalla. Indigot, Kristallilapset, tähteläiset, enkeli-ihmiset ja muut voimakkaat valosielut löytävät Akatemiasta voimavaroja, ideoita ja tukea omalle maalliselle vaellukselleen. Jos tunnet syvemmän henkisen kaipauksen sisälläsi, Akatemia todennäköisesti sopii Sinulle.  Näin tunnistat itsesi…

Onko sinulle tärkeä toteuttaa oman henkisen tehtäväsi ja täyttää sielusi suunnitelma tässä elämässä? Se voi olla sisäisillä tasoilla valon välittämistä tai näkyvää työskentelyä isonkin ihmisryhmän kanssa. 12 Kristallin Akatemiassa olet Rakkaudentähden Kristallivalon ytimessä. Saat voimakkaan henkisen ryhmän tuen. Meillä on kokemusta tuhansista asiakkaista ja olemme itse kokeilleet takapakkien, yritysten, erehdysten ja ONNISTUMISTEN kautta, miten henkinen tie aukenee. Tahdomme jakaa syvimmän osaamisen ja tietotaidon Sinulle Akatemian kautta, jotta Sinäkin voit aukaista oman valokanavasi joko liittyen meihin tai ehkä perustat oman valotyösi?  Henkisen tehtävän aukeneminen…

Anun terveiset sinulle: ”Aloitin itse vuonna 2005 salanimellä ja epävarmana, olisiko minusta henkiseen työhön. Tunsin olevani Kristallisen valon kanava, mutta kamppailin useiden kysymysten kanssa. Tärkeimpiä olivat ehkä miten oma perheeni suhtautuisi uuteen tehtävääni ja vielä tärkempää, olenko oikeasti valon polulla tätä teuttaessani. Aina en tiennyt tarkkaan, mitä minulle oli tapahtumassa ja kaipasin rinnallakulkijoita, keneltä olisin saanut vahvistusta. Onneksi niitä löytyikin. Alusta asti minulla oli tunne, että tässä on työ, jota tahdon tehdä. Oikeastaan olin kohdannut elämässä monia ravisuttavia muutoksia, jotka ikäänkuin ajoivat minua heräämään toteuttamaan sen valon kapasiteetin, jonka olin pakannut reppuun lähtiessäni sielun koditsta. Olen tuntenut syvästi, että tehtäväni on auttaa Sinua valotyöntekijänä löytämään itsestäsi syvimmät puolet ja tuomaan ne esille valon palvelukseen. Olen hyvin innostunut siitä valon tuesta, jota olen vuosien varrella saanut! Sinäkin voit aloittaa omasta elämästä ja kurkottaa niin korkealle, kuin sielun suunnitelmassa on määrätty, anna valollesi mahdollisuus! Tahdon jakaa kanssasi kaikki ne asiat, jotka minua ovat vieneet eteenpäin.”

Liity mukaan tästä!

 

Kurssimaksu maksetaan oman harkinnan mukaisesti. Harkinta voi perustua taloudelliseen tilanteeseen tai vaihtoehtoisesti, kuinka pitkään olet opiskellut Akatemiassa aikaisemmin.

Joustavalla vuosimaksulla saat vuonna 2018 tämän:

 • Kerran viikossa kurssiposti sekä PDF pakettina että äänitteenä, joiden teemat vaihtelevat
 • 12 kpl erityisiä Yhdistyksen jäsenen kurssiposteja (kerran kuukaudessa)
 • Yhdistyksen posteissa on mukana kuukalenteri
 • Shamanistinen meediokoulu -osio kerran kuukaudessa
 • Valoverkoston, johon voit yhdistyä tekemään maailmanlaajuista valotyötä
 • Kaukohoitoa joka viikko tukemaan omaa henkistä kasvua ja avautumista
 • 100% tuen oman henkisen työn aloittamiseen ja sieluyhteyden avaamiseen (kaikkien henkinen työ ei ole julkista, kuten meillä. Iso osa korkeista sieluista työskentelee sisäisillä tasoilla ja tahdomme tuoda esille sitä tärkeää totuutta, kuinka korkeat sielut pitävät yllä maailman värähtelyä. Me ymmärrämme ja näemme myös tämän puolen ja tuemme Sinua!)

 

Yhdistyksen jäsenen postit (Oppiaine: sitoutuminen planetaariseen kiertoon, maadoittuminen)

Akatemiassa julkaistaan kerran kuussa kurssiposti, joka jaetaan myös yhdistyksen ainaisjäsenille yhteisenä. Yhdistyksen postissa käsittelemme mm. kuukalenteria ja saamme ideoita, millaista valotyötä milloinkin on hyvä tehdä, milloin puhdistetaan, milloin manifestoidaan, minkälaisia vihkimyksiä on tulossa jne. Ammattimaisen valotyöntekijän on hyvä sitoutua planetaariseen kiertoon, jotta hän osaa valita esimerkiksi oikeat päivät onnistuneelle puhdistamiselle, suojaamiselle sekä valon kohottamiselle.

 

Shamanistisen meediokoulun osio (Oppiaine: henkimaailma, suojaus ja puhdistus)

Shamanistinen meediokoulu uusiutuu. Voit opiskella joko pelkästään meediokoulussa, jolloin saat yhden postin kerran kuukaudessa tai osana Akatemiaa. Kerran kuukaudessa julkaisemme Akatemialaisten ja Shamanistisen meediokoulun kanssa yhteiden erityisen postin, joka käsittelee nimenomaa henkimaailmaa ja siihen liittyviä lainalaisuuksia, Valon valkoista magiaa, puhdistamista, suojaamista ja parantamista jne. tärkeitä aiheita. Kurssiaine on Akatemialaisille tärkeä, vaikka et tuntisi meedion kutsua sillä Sinulla voi tulla vastaan arkielämässä ihmisiä, jotka tarvitsevat tätä tietoisuutta ja Ammattimaisena valontyötekijänä Sinun on hyvä osata ainakin tiedon tasolla neuvoa kaikenlaisia henkimaailman asioita.

 

Näitä alla olevia kokonaisuuksia opiskelet Akatemian PDF paketeissa.  Yksi viikkoposti koostuu 1-3 otsikosta kerrallaan. Avautuminen tapahtuu sen mukaisesti, mikä on oman Korkeimman Itsesi Tahto ja sopiva tahti Sinulle.

 

Anun Unien kulkijan blogi (Oppiaine: näkijyys ja kanavana toimimimen )

Unen kulkija (Anu) raottaa Astraalimaailmaa ja henkimaailman ilmiöitä henkisen kehityksen pohdinnoissaan. Ilmiöt ovat varmasti Sinullekin tuttuja juttuja, joista ei vain tule puhutuksi yleisesti tai sitten ei ole kelle puhua. Anu on pitkään työskennellyt oman kehollisen parantumisen puolesta, parantajaksi ja näkijäksi kasvun kautta. Yhteinen jakaminen ja oivaltaminen tekevät matkasta rikkaammat ja auttavat meitä molempia matkallamme valoon. Blogi repii auki monia kipeitäkin kysymyksiä, koska ne ovat inhimillisesti jaettavissa meille kaikille.

 

Astraalimatkaajan tähtikartta (Oppiaine: valkoisen magian, astraalimaailman ja ilmentämisen opinnot)

Ajatuksia astraalimaailmasta, shamanistisesta parantamisesta, ilmentämisestä ja paradoksaalisesta moniulotteisesta maailmasta. Elämän totuuksia, univeraaleja lainalaisuuksia jne. Tietoisuutta laajentavia kirjeitä ja oivalluksia Sinulle!

 

Avaruuden valon auttajat ja henkikirurgia (Oppiaine: syvemmän tason parantaminen, korkeammat ulottuvuudet ja tulevaisuuden teknologia)

Avaruuden valon auttajat ovat olleet jo kauan aikaa Anun henkisen kirurgian palveluina ja nettikurssina. Kuka työskentelee valotyöntekijänä, on hyvä tiedostaa ulottuvuuksien olemassaoloa. Oppiaineen kautta saamme Avaruuden Valon auttajat luoksemme ja pääsemme työstämään mm. korkeampia aistejamme auki.

 

Kristallivalon Kantajat (Oppiaine: maailmanpalvelus ja parantajuus)

Elämme aikaa, jolloin maailmaan on inkarnoitunut suuri ryhmä valon auttajia. Olet entisissä elämissä jo opiskellut tätä sielutehtävää. Nyt maailma ratisee liitoksissaan ja on suhahtamassa ihan uusille henkisille tasoille ja siksi Sinulle käy nyt kutsu ryhtyä välittämään valoa.

Jotta kärsimyksen musta yö päättyisi maan päällä ja pääsisimme kohoamaan korkeampaan Universaalin Rakkauden ja Valon värähtelyyn…. Tässä osiossa opiskelet erittäin korkeavärähteistä maailmanpalvelua ja parantamista.

 

Gaian Kristalli Lapset (Oppiaine: Planetaarisen elämän pyhittäminen, sitoutuminen planetaariseen elämään ja sen karman purku)

Ammattimainen valotyöntekijä ottaa osaa planetaariseen elämään ja sen karman eheyttämiseen ja purkamiseen. Se on osa sielumme suunnitelmaa ja siitä saa takaisin huomattavasti buustia omaan henkiseen polkuun. Maailman eläimet, puut, kasvit, kivet, meri, ilma ja itse Maa puhuvat Gaian Kristalli Lapsille. Rehellisiä avun pyyntöjä tai viisaita neuvoja Sinulle, että osaisit auttaa ja toimia oikein valotyöläisenä. Kanava aukaisiin Anulle Marraskuussa 2013 hulinapäivän yhteydessä, kun itse Mount Everestin ikiaikainen viisas henki tuli kertomaan, että tahtoo jakaa tietoaan Rakkaudentähden Valotyöntekijöille…

Maailmanpalvelusenergia täydentyi syksyllä 2014 meditaatioina, joiden aikana virtautat yhdessä muiden kanssa energioita kaikkialle Maa-planeetan luomakuntiin maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. Tässä osiossa kanavoinnitkoskevat luonnonhenkiä ja uuden ajan shamanismia.

 

Elämän valon kanava (Oppiaine: henkinen avautuminen ja henkinen ihmisyys)

Elämän ja kuoleman kysymykset ovat yksi tärkein henkinen harjoitus. Avaudut elämän tärkeimmille totuuksille mietiskelemällä joskus kipeitäkin asioita. Akatemiasa käsittelemme kanssasi herkkiä kysymyksiä yhtä herkällä sydämellä. Postit tuovat mukanaan puhdistavan valon, eheyttävän enkelirakkauden ja vapauttavia oivalluksia. Oletko valmis elämään täysillä ja täyttämään sielusi tarkoituksen?

 

Enkelivaloa (Oppiaine: työskenteleminen enkeleiden kanssa, anteeksianto ja myötätunto)

Enkelit, Arkkienkelit, suojelusenkelit ovat Rakkaudentähdessä voimakkaasti läsnä. Opiskelemme Akatemiassa enkeleiden johdolla anteeksiantoa ja myötätuntoista asennetta. Opit tuomaan mm. maailmankaikkeudesta pehmeitä ja syleilevän parantavia värähtelyjä.

 

Kosminen kanava terveisiä kosmisilta valo-olennoilta (Oppiaine: Uuden ajan ulottuvuudet ja vastuullinen valotyö)

Ammattimaisen valotyöntekijän tärkein tehtävä on auttaa koko planeettaa siirtymään uuden ajan tietoisuuteen. Ylösnousseet Mestarit ja tätä maailmaa paljon suuremmat Valon olennot ovat kiinnostuneet myös pienen ihmisen kehityksestä. Aikojen alussa tehtiin sitoumus, jonka mukaan yksikään ei jättäisi Maata ennenkuin viimeinenkin sielu on tehnyt ylösnousemuksensa. Kosmoksesta käsin katsottuna Ihmiskunta saa täysin erilaisen perspektiivin ja ihmisen elämän ymmärtäminen saa uusia vivahteita. Mestarit ovat nyt täällä opettaakseen mutta myös auttaakseen Sinua eteenpäin maaelämässä, jonka otit luodaksesi valoa, rauhaa ja rakkautta ihmiskunnan keskuuteen…

 

OpaalliKristalli – yhteiskanava (Oppiaine: vapaaehtoinen työharjoittelu)

Avaamme tämän osion kaikkien mahdolliseksi kanavaksi. Rakkaudentähden uusi auttaja Kati on julkaissut jo jonkun aikaa viestejä kurssipostiimme, mutta Sinä voit lähettää omat terveiset ja kanavoinnit tähän osioon. Kannustamme nyt kaikkia osallistumaan OpaaliKristallin värähtelyyn!

Voit lähettää meille kanavointisi osoitteeseen rakkaudentahtiry@gmail.com niin se julkaistaan sopivassa uutiskirjeessä 12 Kristallin Akatemialaisile.

Kaikenlaiset aiheet ovat tervetulleita. Kanavoinnit, runot ja tarinat.

 

Kultainen liekki – Pyhitetty Sydän (Oppiaine: sydäntietoisuus ja sydämen kristalloiminen)

Kanavoitu koulutusosio vuoden ajankohtaisista aiheista. Sulata kaikki lukemasi oman sydämesi tietoisuudessa ja tunnustele, mikä resonoi oman sydämesi totuuden kanssa. Ota ystävällisesti tästä tekstistä se, mikä koskettaa Sinua ja anna muille ajatuksille lupa värähdellä maailmankaikkeuden sinfoniassa.

 

Paketti ei sisällä:

 • Rukousnauhoja ja muita fyysisiä tuotteita (alennuskuponkeja voi olla)
 • Tulkintoja ja henkilökohtaisesti valmistettuja meditaatioita
 • Läsnäolohoitoja
 • Kesäjuhlien ja koulutusten pääsymaksuja jne.
 • Muiden palvelun tuottajien palveluja
 • Lyhytkursseja, meditaatioita ja ladattavia tiedostoja, joita voi ostaa verkkokaupasta

 

Hyvä tietää:

 • Paketti on voimassa 31.12.2018 saakka!
 • Jäsenyys ei uusiudu automaattisesti, eli et sitoudu mihinkään kestotilaukseen
 • Syyskuun alusta mukaan liittyneet ovat mukana automaattisesti myös seuraavan vuoden ajan. Samalla maksulla siis vähän enemmän jäsenaikaa…
 • Postit lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka meille annat. Voit siis luoda vaikka gmailista Akatemiaa varten oman postin
 • Mikäli haluat, että maksu ei näy tiliotteellasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja teemme sinulle toisenlaisen maksulinkin
 • Postia tulee Akatemiassa joka viikko. Voit tallettaa pdf paketit omalle koneelle, mistä niitä voi opiskella uudelleen ja uudelleen vuosien mittaan

 

Share →