tarot rakkaus onnenavaimia

Päivän Enkeliviesti Sinulle:

Tässä on ilmainen tämän päivän enkelin viesti kysymykseesi!

Perustietoa henkioppaista ja enkeleistä

Enkelienergialla voi hoitaa. Enkelit ovat ihan oma tietoisuuden taso. Enkeli on kuvattu mm. Raamatussa henkiolentona, jolla on säteilevä valokehä pään ympärillä. Jotkut ihmiset ajattelevat myös ihmisten olevan enkeleitä. Enkelienergialla ei voi vahingoittaa tai tuottaa pahaa. Enkelitietoisuuden voi pyytää suojaksi hoidoissa, meditaatioissa tai jokapäiväisessä elämässä. Enkelienergiaa on monenlaista, on ilon enkeleitä, myötätunnon enkeleitä, arkkienekeleitä, pyhän hengen enkeleitä, kristallitulen enkeleitä jne.

Muistatko, kun viimeksi tapasit oikean ihmisen oikeaan aikaan tai löysit valkoisen höyhenen kuin tyhjästä? Onko sinulla uskomaton pelastumistarina tai muita ihmeellisiä kokemuksia, joista ajattelet, että se voisi olla enkelin työtä? Lue alta enemmän, ehkä Sinulle varmistuu ja selviää jotain ihanaa!

Jokaisella meistä on omia enkeleitä, jotka on nimetty meille jo aikojen alussa. Heidän tehtävänään on kulkea kanssamme aivan jokaisessa arjen tilanteessa ja auttaa meitä ihan kaikessa. On suojelusenkeleitä, aurinkoenkeleitä, opasenkeleitä jne. Jos toivot itsellesi enkelin apua, muistathan, että enkelit vain odottavat, että pyydämme. Siis uskalla kutsua enkeliäsi!

Enkeleille ei mikään ole liian suurta taikka pientä.. He voivat auttaa meitä ostamaan täydellisiä lahjoja, ajamaan varovasti tai tapaamaan sellaisia ihmisiä, jotka voivat olla meille avuksi. He myös tuovat elämäämme yhteensattumia. Suojelusenkeli on kirjaimellisesti omantunnon vartija, joka kehottaa meitä tekemään oikein ja saa ajatuksia pälkähtämään päähämme.

Joskus enkelit eivät voi auttaa meitä suoraan, mutta tuovat meille esimerkiksi sattumia, jotka estävät meitä menemästä huonoihin tilanteisiin tai ohjaavat meidät oikean henkilön luokse. Onko koskaan kirjastossa sinun eteesi vain tupsahtanut kirja, joka on kuin vastaus huoliisi?

Miten apua pyydetään?

Pyytäessämme apua, opastusta tai ohjausta enkeleiltä, on tärkeää, että tietoisesti pyydämme heidän apuaan.

Universaalien lakien mukaan, korkeampien henkisten hierarkioiden edustajat yleensä auttavat meitä vasta sitten, kun pyydämme heidän apuaan. Olemme täällä opettelemassa valintojen tekemistä oman vapaan tahtomme mukaisesti. Luomme oman elämämme omilla valinnoillamme. Valintojemme taustalla ovat ajatuksemme, uskomuksemme, käyttäytymismallimme tai korkeampi tietoisuus ja rakkaus. Opettelemme omien kokemustemme kautta, millaisia asioita eri valintojen takana olevat energiat tuottavat elämäämme.

Voimme esittää pyyntömme heille hiljaa mielessämme tai lausua pyyntömme ääneen ja kuvailla tilanne johon haluamme muutosta ja lopuksi kiittäkäämme heitä heidän avustaan. Pyynnön on oltava tietoinen ja rakkaudesta lähtöisin, että se saavuttaisi korkeat henkiset auttajat. Opettelemme oikeanlaista pyytämisen tekniikkaa Enkelinkielillä kurssilla.

 

 • Enkelin tai henkioppaan viesti tulee aina mukavassa paketissa
 • Enkelin tai henkioppaan viesti ei pelota
 • Oppaamme viestivät meille kaiken aikaa
 • Sinulla on mahdollista kuulla tai ottaa vastaan oman oppaasi nimi ja viesti
 • Enkeleillä  tai henkioppailla on viesti Sinulle juuri tänään
 • Oppaiden viestissä on hoitavaa energiaa
 • Enkelit tai henkioppaat lähettävät meille viestejä, jotta Rakkaus vallitsisi keskuudessamme
 • Enkelit ovat ihmiskuntaa lähinnä olevia valon olentoja
 • Enkelin tai henkioppaan viesti voi lohduttaa ja rohkaista
 • Enkelin  tai henkioppaan viesti voi muuttaa elämäsi
 • Sinulla voi olla useita enkeleitä ja henkioppaita
 • Enkelit ja henkioppaat voivat vaihtua elämän mittaan
 • Usein edesmenneet rakkaat jäävät henkioppaiksemme
 • Juuri nyt voi enkeli olla lähelläsi
 • Juuri nyt on mahdollisuus muutokseen ja avautumiseen
 • Juuri tänään enkelit tahtovat saada yhteyden sinuun
 • Juuri tänään on oikea hetki ottaa vastaan henkimaailman apu

560_200_4

Enkelit apunamme

Enkelit tulevat avuksemme elämän tilanteissa. Enkelit auttavat eritysiesti silloin, jos huudamme apua syvältä sydämestä, sielumme pohjasta. Enkelit kuulevat myös tuskan kielen, jota emme ehkä osaa pukea sanoiksi. Epätoivoinen ihminen vaikeroi syvällä sisimmässä, onneksi mikään ei ole enkeliltä piilossa! Kun sielu kutsuu, ihminen on itse valmis muuttamaan elämäänsä. Silloin enkelit voivat puuttua asiaan. .

Enkelit eivät voi sekaantua sielumme suunnitelmaan. Jos meidän on tarkoitus vaikkapa kuolla lapsena tai sairastua syöpään, he ovat kuitenkin lohduttamassa ja kantamassa yli vaikeista ajoista. Monesti ihmisestä tuntuu, että hän on yksin tälllaisessa tilanteessa. Kokeile silloin kertoa enkelille, ettet kykene häntä havaitsemaan ja että tahdot heidän ilmentävän läsnäoloaan voimakkaammin Sinulle. Enkelin vastaus voi olla hyvinkin konkreettinen!

Klassisimmin enkelit voivat auttaa meitä, jos pyydämme sitä. He eivät kuitenkaan voi pelastaa meitä omien typeryyksiemme, ahneutemme tai ajattelemattoman hätäisen toiminnan seurauksilta. Jos toimimme jonkin muun, kuin sydämen ja rakkauden ohjaamana, joudumme kantamaan itse seuraamukset. Yksikään korkea olento ei veisi meiltä oppiläksyjämme, koska ne ovat meidän kasvumahdollisuudet. Mutta tällöinkin voit pyytää apua, että avautuisit oppiläksyllesi ja silloin enkelit tulevat apuun riemuiten!

Enkeli energialla hoitaminen

 • Enkelienergialla voi hoitaa kuka tahansa
 • Enkelienergialla hoitaminen on helppoa
 • Enkelienergia on aina lempeää
 • Enkelienergia voi olla voimakkaasti muutoksen tekevää
 • Enkelihoitajakoulutus auttaa henkisessä kasvussa
 • Enkeleitä voi pyytää mihin tahansa asiaan
 • Enkelienergialla hoitamista voi opiskella Rakkaudentähdessä
 • Enkelihoitajakoulutus antaa välineitä oman elämän parantamiseen
 • Enkelihoitajana voit auttaa lähimmäisiäsi
 • Enkelihoitaja voi hoitaa maapalloa ja eläimiä
 • Enkelit toivovat, että lähettäisimme heitä matkaan mahdollisimman usein
 • Enkelit odottavat meitä jokaista!

 

 

       nakija

71 Responses to Enkeliviesti Sinulle

 1. yh-äiti sanoo:

  Hei. Pyydän apua, sillä en tahdo enää jaksaa elää ja mietin itsemurhaa monta kertaa päivässä. Olen köyhä teini-ikäisen tytön yh-äiti, muuttanut uudelle paikkakunnalle, ollut jo vuosia masennuksen takia sairaslomalla, menettänyt ystävät, menettänyt avioerossa rakkaan mieheni ja parhaan ystäväni, joutunut velkavankeuteen ja ulosottoon, sairastunut peliriippuvuuteen ja vaikeaan reumaan. Olen rukoillut jo pitkään Jumalalta ja enkeleiltä voimia, uskoa ja toivoa, jotta jaksaisin olla parempi äiti tyttärelleni ja rämpiä tästä suosta ylös mutta päivä päivältä tunnen, kuinka vain suunnaton suru vie viimeisetkin elämisen halut ja olen jo kirjoittanut viimeiset kirjeet lähimmäisilleni. Tunnen olevani niin yksin ja arvoton. Minulla ei ole enää mitään, mistä pitää kiinni ja olen valmis kuolemaan. Suren vain sitä, etten näe tyttäreni kasvua ja unelmiensa saavuttamista.

 2. Oliivi sanoo:

  Vatsavaivoihin sai Ystäväni apua joka aamu tyhjään vatsaan yksi rkl kylmäouristettua oliiviöljyä. Hänellä oli kuusi reikää suolessa ja helikobakteeri. Kahden kk kuluttua tarkastuksessa kaik oli parantunut. Vaikka ei edes ollut aloittanut lääkekuuria. Oliiviöljy on desinfioida. Jatkaa yhä öljy kuuria. Pysyy suolisto kunnossa.

 3. Ritva sanoo:

  Tarvitsen Rakkauden voimaa irtipäästämiseen,tähän voimattomuuteen,kun ei pysty auttamaan,…
  Äiti kuihtuu ihan jokapäivä enemmän ja enemmän
  Kiitos että saan tuntea tunnetiloja hänenkin puolestaan…pyytää ja rukoilla suojelusta ja enkeleiden hellää hoitoa…Kiitos että äiti pääsisi jo Taivaan Isän kotiin,siellä olevien ja odottavien seuraan,siellä missä hänellä ei enää sairauksia olisi,vaan hyvä ja rakastava ilmapiiri …

 4. Aila sanoo:

  Haluan enkeleiden apua tämänhetkiseen tilanteeseen miesystävälle joka ei ymmärrä avautua rakkaudelle täysillä. Rakastan häntä ja hänkin on sanonut minua rakastavan mutta käyttäytyy oudolla tavalla välillä. Haluaisin varmuuden ja sitoutumisen hänen puoleltaan siten että näyttää ja sanoo ja tekee tekoja siten.

 5. MILLI sanoo:

  Niin ihana enkelinviesti juuri tähän hetkeen, KIITOS KIITOS KIITOS 💖💖💖

  • Voima; Sinua muistutetaan siitä,että perusolemuksesi on jumalallinen,älä siis anna kenenkään nöyryttää sinua. Olet voimakas tuntiessasi olosi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi,sillä kukaan ei voi hermostuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun. Emkelisi opastavat sinua löytämään tyynen,hiljaisen sisinpäsi,lepyttämään vihasi,puhdistamaan tunteesi,luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse. Henkiselle kehityksellesi on eduksi,että kannat oman vastuusi elämästäsi.Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva. Todellinen voima perustuu sisäiseen vahvuuteen,itsensä arvostamiseen ja itseluottamukseen.Valjasta tänään omat voimasi käyttöösi. Voimalause;”Olen tyyni, voimakas ja itsevarma. Valon enkeli kortit Diana Cooper

 6. Raakel sanoo:

  Tarvitsen apuanne lukio-opintojen ja balettiopintojen suorittamiseen. Olkaa siunatut! Kiitos, kiitos, kiitos!

 7. Rosa sanoo:

  Työpaikallani on vaikeaa.Jos ehdottaa jotain asiaa,mielipiteitä ei kuunnella vaan saat tuntemaan itsesi naurunalaiseksi toisten silmissä,jos olet ehdottanut parannusta johonkin asiaan.Työmotivaatio täysin hukassa.Uusi pomo hakee vielä paikkaansa.

  • Aniliini sanoo:

   Hei Rosa!
   Voin niiiin samaistua sinun tilanteeseesi, koska itsellä aivan sama juttu! Kaksi työkaveria päättää asioista ja kertoo minulle -jos muistaa ja viitsii! Töihin lähtö on todella vaikeaa aamuisin. Lisäksi sain haukut, pomoa myöten, negatiivisesta asenteesta, koska olin sanonut omia mielipiteitäni asioitten sujumiseksi/parantamiseksi. En tiedä miten tästä tilanteesta jatkaa eteenpäin. Työpaikkaa en haluaisi kuitenkaan vaihtaa, koska asiakaskunta on aivan ihanaa! Olen nyt yrittänyt mennä sillä eteenpäin, että en tuo mielipiteitäni julki, teen vain työni edelleen niin hyvin kuin osaan ja yritän unohtaa kaiken ikävän ja keskityn vain hyviin asioihin työssäni. Annan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos positiivisella asenteella. Luotan siihen, että aikanaan tilanne korjaantuu jollain, minulle vielä tuntemattomalla, tavalla. Kenenkäänhän ei ole pakko minusta pitää, mutta töiden pitää sujua.
   Voimia sinulle ja isot halit! 🙂

   • Nimetön sanoo:

    Hei Aniliini!Kiitos,kun kommentoint minun tekstiäni ja voimme keskenämme jakaa samankaltaisen kokemuksen.Tilanteeni työpaikalla on parantunut,uskon jo sen auttavan,kun saan suustani asian kerrottua,enkä jää asian kanssa yksin märehtimään.Monta kertaa olen minäkin ajatellut,että nyt riittää sanon itseni irti,kun on oikein vaikeaa,mutta jostain sitä voimaa vaan tulee,että jaksaa seuraavaan päivään.Toisten negatiivisuus vie paljon voimia,joten en ole negatiivisten ihmisten parissa,jotta he eivät ime loppujakaan mehuja irti.Mielipiteitä pitää saada sanoa,se on eri asia meneekö ne läpi.Omaa minuuttaan ei tarvi hävittää sen takia,olemme erilaisia.Niin kuin sanoit tilanne korjaantuu tuntemattomalla tavalla ja jos niin uskoo,näin varmasti tulee käymään.Minäkin uskoin näin ja nyt ei tunnu enää niin pahalta,pitää ajatella aina positiivisesti.Hyvää jatkoa sinulle! t.Rosa

 8. nimetön sanoo:

  Rakas ystävämme kuoli yllättäen.Surumme on suuri.Paljon jäi sanomatta sanoja.Herää kysymys onko hän meihin yhteydessä henkimaailman kautta,olisi lohduttavaa kuulla,että on,että yhteys toimii.

 9. misaell sanoo:

  Elämässäni on tapahtunut niin paljon negatiivistä että en tiä miten oo selvinny, jostain käsittämättömästä syystä oon vielä ns. pinalla. Miten voisin saada elämään positiivista, hyvää ja kaunista.

 10. Päiväke sanoo:

  Rukoilen joka ilta maailman kaikille eläimille vähäosaisille lapsille vanhuksille Herran siunausta ja Enkelten varjelusta. Olen itse saanut tuntea Enkelten avun. Maailmassa on muutakin kuin Me ihmiset. Se toinen maailma. Kerran löysin valkoisen höyhenen lattialta. Yhden kerran mahtava Ruusun tuoksu täytti huoneen. Olen saanut varoituksia mikä on pelastanut henkeni. Enkelit ovat luonamme ja pitävät hyvää huolta meistä kaikista. Kun toivotat siunausta toiselle siunaat myös itsesi.

  • misaell sanoo:

   höyheniä on eteeni myös tullut,, ja monta muuta jännää odottamatonta asiaa,

 11. arja sanoo:

  Olen sairas, köyhä ja yksinäinen. Joskus tuntuu etten jaksa. Henkisesti tukossa.

 12. Sunshine sanoo:

  Kaksoisliekin kanssa toivon yhteyttä.kiitos,kiitos,kiitos.

 13. Pauliina Vesala sanoo:

  Toivon lisää kärsivällisyyttä ja voimia opintielle.kun tuntuu ,etten oikein tahdo oppia nettikurssin kautta sitä mitä toivoisin oppivani. Olen kerrannut englannin kieltä lähes alkeista,mutta eipä se vaan tahdo mun pääkopassani pysyä eikä varsinkaan kielioppi sinne mene. Kuullusta en tajua mitään, kirjoittaa en osaa paljoa yms.. kouluaikana meni toisesta korvasta sisään ja tuli toisesta ulos… armovitosia oli todistuksessa lukiossa ja nelosia. Peruskoulu oli kutosia ja seiskoja.. välillä jotain välähdystä paremmasta riippuen vaatimus tasosta yms…

  • Pauliina Vesala sanoo:

   eipä ole vastausta tullut ja kohta kuukausi kun jutun kirjoitin.joten näyttää siltä,ettei tänne kannata kommentoida mitään… 🙁

   • Raili Koponen sanoo:

    Istun ja mietin mitä sinulle Pauliina kirjoittaisin. Itse olen samanlaisessa tilanteessa. Uudet asiat eivät pysy mielessä, mutta itsessäni tiedostan seuraavaa: olen liian väsynyt, sekä henkisesti että ruumiillisesti. Vertauskuvallisesti sanon, ” kun ämpäri on täynnä, niin kaikki mitä siihen lisätään tulee yli ”. Elämän olosuhteet koettelevat meitä jokaista eritavalla ja voimavarammekin on erilaiset. Itse olen karsinut asioita, joihin en saanut otetta. En tosin tiedä, miksi sinun on opittava englannin kieli? Voisitko jättää kyseisen asian lepäämään joksikin aikaa ja nostaa suupielet ylöspäin. Kaksi kertaa minut on ihmiskäsi pelastanut varmalta kuolemalta lapsena. Nyt aikuisena jouduin imuaallon viemäksi ja kamppaillessani kohti rantaa, mieleeni tuli ajatus ” tämän kerran vielä yritän ja sitten annan olla ”. Ihmeitä tapahtuu, kun itse teemme oman osuutemme voimavarojemme mukaan. Nytkin mietin, asuessani varastossa, mitä seuraavaksi elämä minulta vaatii?

  • Niina sanoo:

   Hei🙂
   Yllättäen eksyin tälle sivulle ja luin kirjoituksesi. Sellaista tulee mieleen, että jo se että tälle sivulle kirjoittaa, tuo taivaiset auttajat luoksesi. Apu tulee korkeimmaksi parhaaksesi. Semmosta myös tulee, että olisi hyväksi hiljentyä aamuin illoin muitamaksi minuutiksi ja pyytää yhteyttä omaan korkeimpaan minään ja meidän Luojaamme myös. Tämä auttaa sinua eteenpäin polullasi ja opit olemaan itselledi yhä lempeämpi ja armollisempi. Olet Luojan rakastettu valon lapsi ja ansaitset kaiken rakkauden ja runsauden. Ei ole mitään hätää. Olet aivan turvassa ja taivaiset auttajsi kulkevat vierelläsi koko ajan.

   • Raili Koponen sanoo:

    Kiitos Niina, näyttää siltä, että itsekukin eksyy oikealle polulle. Hupaisaa sanoa ” eksyy”, kun kaikki on universumissa tarkoin suunniteltu. Kumpa aina jaksaisimme muistaa, että meistä kyllä pidetään huolta, kun vain annamme siihen luvan. Tapanani on lukea kirjasta Jumala puhuu, päivän sana. Kuinka ollakaan, kun olen ensin mietteissäni istunut ennen lukemista, niin minulle vastataan ihmeellisesti kirjan tekstissä. Hämmästys on aina yhtäsuuri ja tuntuu lämpimänä virtana kehossa. Tähän hetkeen sopii saamani pieni, mutta kuitenkin suuri lause, ” Universumi ohjaa minut tekemään oikeat ratkaisut ”. Näin on, kun muistamme pyytää ja annamme luvan.

 14. Epäonnistuja sanoo:

  Pyydän apua! Olen niin umpikujassa, etten taida jaksaa:)

  • Anu Heinineva sanoo:

   Rakkaudentähden You Tube kanavalla on meditaatioita ja videoita, joissa on asiaa, joista voi saada uskoa ja jaksamista eteenpäin!

 15. Nina sanoo:

  Auttakaa minua saamaan rahaasiat kuntoon. Ja minulle voimia parisuhteen päätymiseen.

 16. Raili sanoo:

  Pyydän apua velkojen maksuun. Vastoinkäymiset lyövät maahan. En jaksa enään. Pyydän suojelusta lapsille. Tyttären masennukseen voimia hänelle onnistuakseen opiskelussa. En halua luopua kodistani.haluan onnistua työssäni ja jaksaa aloittaa uuden vajaan elämän rakentamisessa.

  • Epäonnistuja sanoo:

   Raili voimia Sinulle. Minusta tuntuu että olemme niin samanlaisessa tilanteessa. Yöt ja aamut niin raskaita. Päivä taistelemista. Ei vain halua eikä pidäkkään luovuttaa!

 17. minna sanoo:

  pyydän
  en jaksaenää luopumista.kiusaamista
  yksin oloa
  pyydän ohjausta kesän asioihin opas enkeliä mukaani joka kai varjelee minua
  kun ei onnistu ihmisuhteet tas ei parasta ystävää löydy tai tunnu…

 18. tukena sanoo:

  Pyydän apua ja voimaa masennusta sairastavan mieheni tukemiseen vaikeassa tilanteessa. Molemmat tarvitsemme iloa ja lohtua, pienelle lapsellemme myös suojelusta. Kiitos enkelini ja oppaani.

 19. Tupuna sanoo:

  Enkelit, poikani inssitutkinto…enkeleitä matkaan jotta pääsee läpi! Lapsen lapselle suojelusta! Itselle paljon töitä jotta voin auttaa lapsiani! Kiitos jeesus ja enkelit!

 20. Eija sanoo:

  Olen saanut lisää vihapostia tyttäreltä ja mustana möykkynä on minun sisälläni moneti itkuna tulee silloin kun yksin mietin. Ja rahatilanteeni vain heikkenee koko ajan poika työttömänä ,autistinen ja suu kotona päiväraha puolitettiin. ja säryt vaivaa koko ajan ilmeten aina uusissa paikoissa. On minulla myös onnen aiheita kaunis luonto oma mutta velkainen koti , lapset osittain rakastan kyllä kaikkia vaikka phaa mieltä podenkin lapsenlapset ja taito tehdä käsillä nättiä . Kiitos, kiitos kiitos <3

  • Tuula Viljanen sanoo:

   Ystävän neuvo..aikuinen poika omaan pieneen asuntoon..asuntolaan tai vertaistukiasuntoon.Paras vaihtoehto Teille molemmille♡

 21. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  ENKELEIHIN SAATTE KAIKKI KONTAKTIN AVAMALLA SYDÄMMENNE SANOTTE ANTAKAA MINULLE JOKIN NÄKYVÄ.MERKKI OLEMASTA OLOSTANNE TARKKAILKAA TUOTA MERKKIÄ ENKELIT OVAT HIUKAN TAI ENEMÄKIN LEIKKISIÄ OLENTOJA JOTKA VOIVAT TUODA SINULLE VASTUKSEN MM.TIPUTTAMALLA KIRJAN HYLLYSTÄSI TIETTYYN KOHTAAN SITEN ENKELIT KYLLÄ.PITÄÄVÄT MEISTÄ HUOLTA LEIKITELLEN MEILLÄ.KUN SINÄ NAURAT ENKELISI NAURAVAT ON MONEN MONEN MUOTISIA TAPOJA MEILLÄ.HE PITÄVÄT SIITÄ.KUK OLEN KIITOS ANU SUITUSUKKEISTANNNE POLTTANDET SELLAISEN HE PITÄVÄT MEITÄ SILMÄLLÄ SAMMUTELEMALLA VALOJA ENSIN PYYNNÖSTÄ.JA NYT SE ON HEIDÄN KUIJEILUJANSA AINA KUN.POLTETAAN SUITSUKEKKEITA KIITOS KIITOS KIITOS

 22. odottava sanoo:

  En halua olla enää yksin!

 23. minna sanoo:

  hei löysin sinut juuri kun tarvitsen hieman tietoa asioihin olen ollut ihan lopussa
  muutama uskonnot ei auttanut minua vaan nyt huomaa nämä asiat ovat minulle
  meinasin kuolla lapsena,ja muutama vaivaa k oska olen melkein aina yksin niin siihen joku juttu en tarvitse ehkä miestä mutta jotain ihmisiä kaipaan ryhmää en tiiämietin aina lähenkö vain viikoloppuna mennyt vaikeaksi laulamaan lähtö

 24. odottava sanoo:

  Joko pian rukouksiini vastataan:)

 25. Anu Markoff sanoo:

  Valoa ja rakkautta kaikille, ketkä olette pyytäneet apua! Muistattehan, että keskiviikkoisin voi ottaa vastaan ilmaista kaukohoitoa klo 21-24 välisenä aikana. Toistettu energiahoito auttaa hiljalleen ja elämä lähtee uusille uomille. Energiahoitoa voi tehostaa vierailemalla vaikka You Tube kanavallamme ja kuuntelemalla kanavointeja tai tekemällä ohjattua meditaatiota. Ota sellainen kanavointi tai meditaatio, josta koet saavasi hyvää energiaa. <3 Rakkaudella!

 26. Aude sanoo:

  Lohtutieto
  Meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa
  Sanoi hän
  – tuttavani
  Hädän hetkellä se tuntuu lohduttomalta
  Jälkeen päin tuntuu kevyemmältä

  Senvoi

 27. Anda sanoo:

  Toivon tukea elämäntapamuutokseen <3 haluan kuoriutua siksi ihmiseksi mikä olen ja elää terveenä kunnioittaen omaa kehoani sekä mieltäni <3 KKK taivasjoukot auttakaa minua.

 28. Perhonen sanoo:

  Pieni lapsenlapseni tarvitsee apua, hän on vaikeasti sairas ja kehitystä ei synny normaalista, auttakaa hänet elämän alkutaipaleelle, samoin voimia ja jaksamista koko perheelle.
  Kiitos, kiitos, kiitos.

 29. Piia sanoo:

  Toivon apua vatsaan ja suolistooni että parantuisivat, mieluiten ihan pysyvästi,en jaksa enää sen oikkujen kanssa, elämä muutenkin tarpeeksi raskasta eikä apuja.

  • Minttu sanoo:

   Ootko kokeillut FODMAP- ruokavalioo? Minulla on auttanut vaikka tuntui ensin ettei tehoa.Se on ärtyvän suolen oireyhtymään eli hetkkövatsaisuuteen.

 30. eija huuskonen sanoo:

  Pyydän rukoilemaan, auttamaan ja parantamaan auto-onnettomuudessa vakavasti päävammoja
  saaneelle rakkaalle kummitytölleni. Hänelle runsaasti rakkautta, voimia ja sitkeyttä. Myös enkelien
  läsnäoloa hänelle ja pienelle 4v pojalle sekä miehelle. Lohtua heille, sekä kaikille meille läheisille
  ja ystäville. Rukoillen, kiitos, kiitos, kiitos!

 31. heidi sanoo:

  Kiitos keikesta avusta, kiitos kun kuljette rinnallani. Elämä tuokoon meille keikille menestystä ja vaurautta, olkaamme onnellisia ja tyytyväisiä omaan elämääme, kulkekoon enkelit rinnallamme <3

 32. Terhi sanoo:

  Pyydän apua ahdistukseen ja että löytäisin taas elämänhalun.

 33. Hattivatti sanoo:

  Pyydän voimaa ja onnistumista uudessa työssä. Pelottaa hiukan. Pyydän myös apua talousvaikeuksissa ja energiaa hoitaa arjenaskareet hyvin. Kiitos kiitos kiitos.

 34. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani palaa luokseni ja rakkaus voittaisi kaikki esteet joita välillämme on. Eroaminen tuntuu niin väärälle. Pitäkää enkelit hänestä hyvää huolta jos paluuta yhteen ei ole enää olemassa❤❤❤kiitos kiitos kiitos

 35. Vajonnut sanoo:

  Toivoisin apua, olen vajonnut niin alas etten pääse enään ylös.

  • Nimetön sanoo:

   Pyydä peöastava köysi Jeesukselta. Tartu siihen kaksin käsin äläkä päästä irti!

  • Indra sanoo:

   Sä pääset ylös kyllä. Oon ollut tuossa kuopassa enkö ole nähnyt mitään reittiä ylös,mutta se on löytynyt AINA. Paljon rakkauutta sulle ❤❤❤ ! Sä selviät kyllä ❤ !

  • alice sanoo:

   Pyydä apua Jumalalta.Rukoile.Mutta vaihtokauppaa ei voi tehdä.Etsi sisäinen voimasi ja usko selviämiseen.Sä nouset.Olen ollut pohjalla melkein mennyt sen läpi.Monta kertaa itkin ja huusin.Jumala ja enkelit kuuli.Ei ehkä tapahdu mitään.Mutta usko se päivä tulee.Se että myönnät ongelman on jo suuri voitto.Sinä pelastit.❤

 36. maahinen sanoo:

  olen kiitollinen elämäni vastoinkäymisistä, mutta niitä on joka osa-alueilla ehkä liikaa. nyt toivoisin jo positiivisempaa energiaa ja onnistumisia sekä että ihmiset näkisivät minut, eivätkä ulkoisia virheitäni! toivon myös enkeleitä avukseni, että saisin yhteyden ihmiseen jota rakastan ja että hän hyväksyisi minut sellaisena kuin olen! kiitos, kiitos, kiitos

 37. Nani 58 sanoo:

  Tarvitsen enkelin kosketusta lapsien ja omassa rahaveloissa kiitos kiitos kiitos

 38. Pikkumyy sanoo:

  Sain eilen illalla tietää että miehelläni on suhteita toisiin naisiin. Hänellä on myös ollut seuranhaku palstalla ilmoitus 2 kk. Tunteeni ovat ristiriitaiset. Puhuimme koko yön asioista. Hän katuu, minä olen loukkaantunut. Silti annan hänelle anteeksi…teenkö oikein kun jatkan elämääni hänen kanssaan tämän jälkeen? Entä jos tapahtuma uusii joskus tulevaisuudessa? Hän on itsekin nyt myöntänyt että naiset ovat hänelle sama asia kuin alkolistille alkoholi. Rukoilin että epäilykseni kuultaisiin ja niin kävi. Olen Kiitollinen että tämä paljastui. Yöllä autoa ajaessani auton edestä lensi myös iso valkoinen lintu…juuri silloin kun mietin olisiko itsensä hengiltä ottaminen oikea ratkaisu…oliko kyseessä kuitenkin enkeli joka lensi? Kiitos?Kiitos? Kiitos?

 39. suruvaippa sanoo:

  olen rukoillut enkeleitä avukseni yksinäisyyteeni. itken usein ja tunnen oloni surulliseksi. ei ole ketään kenelle puhua syvistä tuntemuksista tai kohdata elämääni rakkautta. miten jaksan pysyä iloisena ja positiisena. ja kuunteleeko enkelit jos enkeleille pitää olla positiinen energia? mahdotonta, lohdutonta

  • Indra sanoo:

   Tietenkin kuuntelee ❤ Kaikki tunteet ovat sallittuja ❤ Enkeleille oot rakas sellaisena kuin olet ❤

 40. Ninni sanoo:

  Toivon, että eräs ihastukseni kohde tunnustaisi tunteensa minua kohtaan ja olisimme yhdessä. Kiitos kiitos kiitos.

 41. Eija sanoo:

  Minulla on monta ongelmaa ,ensiksi tyttö syyttää minua narsistiseksi äidiksi ja tuntuu että minä en pääsesiitä yli mustana möykkynä ja pahana mielnä myllää päässäni ja sitten myös on ainainen eläkkeen riittämättömyys kaikkeen tarpeelliseen esim.lääkkeet ja eläminen. <sitten minulla on välillä sietämättömät selkäsäryt jotka on seurausta kulumisista ja selkärangan lysähtämisestä , en tiedä saako tänne kirjoittaa ongelmista mutta eipä minulla ole muitakaan. Kiitos,kiitos,kiitos <3

 42. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  minuun saa yhteeyttä kirjeellä Enkelisi tahtovat viestittää sinulke jotakin Rakkauteesi koskevaa

 43. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  Raili Marjatta;APUSI ON KUULTU SINUA HOIDETAAN PIAKKOIN ELLEI JO NYT SAINSUORAN VASTAUKSEN JA SILLOIN LAITOIN VIESTINI KIITOS?KIITOS?KIITOS?

 44. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani ei hylkää rakkauttamme toisten ihmisten mielipiteiden takia. Toivon yhteistä elämää….kiitos kiitos kiitos

 45. Sonia sivonen sanoo:

  Tarvitsen apua tämän hetkiseen tilanteeseen , että avoliittoni mieheni kanssa jatkuu, ja lähennymme toisiimme tiiviimmin yhteen. Koen että olemme sielunkumppaneita toisillemme, yhdessä 25v.

 46. Raili Marjatta sanoo:

  Tarvitsen apuanne rintakehän tulehdukseen sekä koko suolistoon. Kiitos, kiitos, kiitos.

 47. Katja sanoo:

  Onko totta että täydenkuu aikaan kannattaa laittaa toiveet tyynyn alle?

 48. Katja sanoo:

  Olen ihastunut mieheen,meille tuli riita ja toivon et hän ottaa yhteyttä minuun 🙂

  • Anu Markoff sanoo:

   Voit pyytää enkeleiltä apua tähän tilanteeseen, että vihan tunteet lievittyvät ja löytyy taas rakkaudellinen yhteys. <3

   • Katja sanoo:

    Toivon lähinnä et hän ottais yhteyttä.kun laittoin välitpoikki.

 49. Sara sanoo:

  Tarviin apuaan tämän hetkisen ihmiset suhteeseen rakastan tuota miestä ja kyllä hänkin jollain tavalla minusta välittää haluaisin sitoutua häneen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Share →