HEI! Luotettavat näkijät odottavat soittoasi tänään! Klikkaa tästä!

 

111 Responses to Päivän Enkeliviesti Sinulle:

 1. Marija sanoo:

  Hei
  Olemme mieheni kanssa olleet yhtämatkaa liki kolmekymmentä vuotta. Enemmäm kuin puolet elämästä. Olen surullinen, koska meillä ei ole parisuhdetta, eikä seksiä ole ollut moneen moneen vuoteen. Kaipaan parisuhdetta, seksiä, läheisyyttä.

  • Kiitä siitä kaikesta mitä sinulla jo on,voit saada enemmän. Kiitä niistä päivistä mitä olette saaneet olla yhdessä. Ehkä on aika jatkaa eteenpäin,vain sinä tiedät vastauksen. Kukaan ei voi kertoa sinulle tunteistasi. Tunnustele omia reaktiota, ovatko ne kiukkuisia. Vahingoittaako ne ajatukset sinun mielenrauhaasi liian paljon,ovatko siedettäviä. Pysytkö olemaan oma itsesi,rehellinen itsellesi. Rakkaudella itseäsi kohtaan.

   • Antti sanoo:

    Sitä joko on rehellinen itselle, tai sitten valehtelee rakastavansa ihteänsä kun oikeasti rakastaakin vain onnellisuutta. Näkeehän tosta viestistä että asiat ei ole niin kuin niiden pitäisi olla. Alku ja keskiosa hyvin (marketta). En oikeen enää jaksa uskoa että kukaan rakastaisi mitään muuta kuin onnellisuutta.

  • Santtu sanoo:

   Sama vika täällä. Et ole yksin asian kanssa. 7 vuotta seurustelua.

   • Sisko Marketta sanoo:

    Onnellisuus,mitä se on. Ei sen tarvitse olla pelkkää päivänpaistetta. Se voi olla haasteita,jotka sinä voitat. Minulla on ollut paljon haasteita,voin silti olla onnellinen. Olen kiitollinen niistä,ne ovat kasvattaneet minua. Olen voittanut monia haasteita, Ihmissuhde on myös haaste,siinä on aina kaksi tai useampiakin voi olla yhdessä,joihin se vaikuttaa. Siihen ei voi aina itse vaikuttaa,jos se ei onnistu,koska on aina vähintään kaksi. Tarvitaan ymmärrystä,itseä ja sitä toista kohtaan.

   • Päivi Selenius sanoo:

    En tiedä yhtään mitä siihen tarvitaan, että kaipaa aidosti toista ihmistä, hellyyttään ja rakkautta. Omakohtainen kokemukseni on, ettei toista siinä mielessä olekaan, meillä on vain rakastaminen ja hellyys itse itseemme, ja se riittää, on enemmän, eikä siihen liity illuusioita, kun aidosti itseään rakastaa. Toisen kanssa voi vain kanssakulkea, jakaa ja jakaminen parhaimmillaan vilpitön, antautunut ja vaatimaton. Kun kaipaat hellyyttä, rakastelua ja läheisyyttä, oletko tutkinut itseäsi tarkemmin, mitä todella kaipaat? En väitä todeksi kirjoittamaan, kirjoitan vain siitä lähtöisin mitä itse tiedän. Nim. Ikionnellisesti yksin.

 2. Ronja sanoo:

  Haluaisin saada selkeyttä elämääni ja tarvitsen suurempia elämänmuutoksia voidakseni toteuttaa unelmia ja haaveita, tylsistynyt nykyiseen elämäntilanteeseen !

  • Ensiksi sinun pitää päästää irti menneestä,sanoa itsellesi useaan kertaan; ”päästän irti” Olen vapaa tekemään sitä, mitä sydämessäni haluan. Vain sinä itse tiedät mitä se on. Voit tehdä unelmakartan,kirjoitat ylös ,mitä haluat. Leikkaat kuvia lehdistä unelmaelämästä.Ja kirjoita paperille kaikki ikävät asiat mitä olet kokenut viime aikoina;polta se paperi sitten. Tästä voit aloittaa uuden elämän.

 3. Miia Mikander sanoo:

  Miia
  Voimia kaikille vaikka se välillä elämä laittaa polvilleen…itse olen herkkä ja ihmiset tykkää kovasti yrittää alistaa…silloin kiitän enkeleitä siitä että tiedän olevani rakastettu,koska kiusaajalla /alistajalla ei ole asiat kunnossa(eikä minun vika).nuorempana olin arka ja se huomattiin.nykyään vanhemmalla iällä löysin rakkauden ja olen kiittänyt siitä.yritetään lasta ,heitin senkin toiveen jo pois…hups jalat lähti alta ensi silmäyksellä .uskoa,toivoa ja paljon oikeita ystäviä teille…niitä ei voi ikinä olla liikaa jos he ovat aitoja.kiitosnkiitos kiitos

  • Pyydän Kristuksen valon,arkkienkelien ja kaikkien valon olentojen apua sinulle. että löydät ratkaisun,mikä sinua itseäsi tyydyttää. Kun sinä itse olet tyytyväinen,luo se valoa ympärillesi ja näin myös lähelläsi olevat ihmiset voivat paremmin. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

 4. Epätoivoinen sanoo:

  Pyydän ja rukoilen apua ex-miehelleni, joka taistelee elämästä sairaalassa. Lapset ja lapsenlapset sekä me kaikki läheiset tarvitsemme häntä vielä täällä. Suru ja epätoivo on ollut suuri. Hän tarvitsee voimia taisteluun nyt. Pyydä apua myös lapsilleni, joilla kova huoli isästä. Voimia ja jaksamista heille kulkea tämän raskaan ajan ylitse. Kiitos.

  • Pyydän Kristuksen valon apua,Arkkienkelien,ja kaikkien valon olentojen joita sinä ja läheisesi juuri nyt tarvitsette. Rukoilen teidän parhaaksenne. Tästä on aikaa, kun olet pyytänyt apua,uskon että olet jo saanutkin sitä. Kun vain pyytää, apu tulee maailmankaikkeuden runsauden lähteestä. Kiitos! Kiitos! Kiitos!

 5. Argh sanoo:

  Olen täysin kypsä. Raivoissani suorastaan. Viime vuonna vannoin, että nyt saavat miehet tai sellaisen metsästys riittää, että tällaisella vanhalla akalla ei riitä enää proput kaiken maailman vastuuttomien ja läheisyyttä pelkäävien pikkupoikien hyysäämiseen. Nonni, elämä helpotti välittömästi silloin. Sain hommista jälleen kiinni ja vein elämääni roimasti eteenpäin. Ja arvatkaa mitä minä ääliö sitten menin tekemään? Kehitin tunteita miestä kohtaan! Elin väärässä turvallisuudentunteessa ja katsos, sehän mies huomasi, että tällä naisella on helliä tunteita. Vastasi niihin ja sitten sanoi olevansa sitoutumiskammoinen. Naisen lämpö kyllä kelpaa, mutta pidetäänpä nainen piilossa kaikilta muilta. Hys hys! Olen TÄYSIN kypsä! Minä mikään salarakas jaksa olla, mä oon olemassa! Enkeleiltä ja Jumalalta ja ihan miltä tahansa mua suuremmalta, hyvältä voimalta pyydän, että osaan jatkossa välttää KAIKKI läheisyysvammaiset miehet. Mie jaksa ennää, vanha akka.

 6. Antti sanoo:

  Voi kiitos Anu. Olet todellakin tänään vapauttanut minut raskaasta taakasta.

 7. Kaisa sanoo:

  Toivoisin kiitos kiitos tumman miehen ottava yhteyttä, meillä speciaali suhde, ikävä on..kiitos kiitoskiitos❣️

 8. Helena sanoo:

  Hei! Olen erityisherkkä nainen! En ole saanut koskaan kokea olevani rakastettu! Minusta on alkanut jo tuntumaan, ettei minua yksinkertaisesti kukaan pysty rakastamaan. Olenko viallinen koska olen erityisherkkä ? Sairastan myös vaikeahoitoista epilepsiaa.! Saanko ikinä rakkautta osakseni ? Vai onko sitä edes turha toivoa?

  • Mirkka sanoo:

   Minäkin olen erityisherkkä nainen. Luulen, että tämä herkkyys aiheuttaa tunteen siitä, ettei kukaan oikeasti rakasta. Koska itse on niin virittynyt toisten tunteille ja tarpeille, ei voi ymmärtää, mikseivät muut tunne samoin. Se on ehkä enemmän kykenemättömyyden kuin rakkauden puute. Me herkät tarvitaan paljon ymmärrystä osaksemme. Sitä ei valitettavasti tunnu riittävän tarpeeksi. Ihmiset vaan eivät osaa rakastaa ja välittää oikein.
   Suosittelen kirjasarjaa Erityisherkkä ihminen (Elaine n. Aaron kirjoittaja), jos et ole vielä tutustunut. Itse koen myös Rakkaudentähden kurssit ja tulkinnat lohdullisiksi. Tarvitaan tukea monenlaista.

 9. Liian? herkkä sanoo:

  Toivon että en olisi niin herkkä negatiivisuudelle. On niin rasittavaa elää ympäristön armoilla. Nettiin kun menee, ihmisten paha olo ja viha siirtyvät kaikki minuun, vaikka yritän pitää positiivisuudesta kiinni. Apua enkelit, en osaa!

  • Antti sanoo:

   Oletko kokeillut uusia ympäristöjä, jotain paikkaa missä saat olla rauhassa? Tänä aamuna oli ihana herätä lintujen lauluun. Etsi joku oma paikka luonnosta johon voit mennä aina kun haluat rauhoittua. Tai edes takapihalta tai jostain missä löydät rauhallisen paikan. En ajattele mitään meditaatiot voisi auttaa irtautumista toisten ajatuksista.

  • "ihmettelen" sanoo:

   onko ihan oikeasti tämä sinun ongelmasi?Tuntuu,että muut kirjoitukset täällä ovat semmoisia,että he kaipaavat apua eikä kukaan niihin kuitenkaan kommentoi.Ei pitäisi väheksyä kenenkään kirjoitteluja,mutta ihmettelen,että kukaan ei kommentoi niiden viestejä,jotka todella apua tarvitsevat.

   • Tämä sivu aukeni minulle nyt monien vuosien jälkeen uudestaan. Jospa minunkin on pitänyt kypsyä välillä,että voin jatkaa. Anu sanoi kyllä olevan tämän sivun pois käytöstä jonkin aikaa. Nyt on avautunut uudestaan. Kyllä ne auttajatkin ovat ihmisiä. Hekin tarvitsevat lomaa välillä. Toivon sinun jo saaneen apua,sillä siitä on vähän aikaa,kun olet ollut täällä. Jos haluat jotain jutella tai paremmikin kirjoittaa,näet tämän. Ota rohkeasti yhteyttä.

   • Sisko Marketta sanoo:

    Toivon että olet saanut jo vastauksia.Tällä sivulla ei ole ollut kovin paljon kommentteja. Uskotko sinä että minäkin olen herkkä,jopa yliherkkä. Olen koko elämäni etsinyt omaa paikkaani tässä elämässä. Olen sentään jo eläkeikäinen. Vaikka vastailen täällä ei ole varmuutta voiko sillä auttaa,juuri siihen ongelmaan josta on kysymys. Teen parhaani,olisi mukavaa saada palautekeskustelua. Tulisi molemminpuolinen näkökanta

 10. Heidi sanoo:

  Rakas ystäväni kuoli hiljattain. Entinen poikaystäväni, joka oli paras ystäväni. Hän teki itsemurhan tammikuussa. Aavistuksen tämän, jostain tiesin, että hän on asunnossaan kuolleena. Kävin kaksi kertaa ovella, ensimmäisellä kerralla pois lähtiessäni kun käynnistinmoottori auton radiosta alkoi soimaan HIM yhtyeen jon me on death. Muistan ajatelleeksi, ettei nyt tätä biisiä. Myös muita outoja sattumuksia on käynyt, olen puhunut Markuksesta jollekin ja korvalaopustereot on ollut kaulalla hiljaisella, kun jatkoin matkaa, yhdestä biisistä kuului ”i sea and hear angels”. Näitä juttuja on monia, enkä tiedä kuvittelenko ja toivonko vain niin paljon häneltä jotain viestiä. Minulla on kuitenkin vahva tunne, että hän on kanssani. Ikävä on kova. Haluaisin ottaa selvää, olenko aivan hakoteillä asian kanssa ja tietää voisiko häneen saada yhteyden.

  • Antti sanoo:

   …voisin lukea taroteista. Uskon hyvällä syyllä, että hän on siellä toisella puolella ja haluasi kovastikkin kertoa sinulle että hänellä on nyt hyvin… sinusta hän on enemmän huolissaan.

  • perhonen sanoo:

   Minun ystäväni,kun oli sairaalassa aivonfarktin saaneena,tiesin hänen lähtönsä olevan käsillä,kun avasin radion ja Juha Tapion biisi alkoi soimaan ”älä lähde vielä pois” ja kun yritin nukkua hänen kanssaan elämässä koetut asiat tulivat kuin filminauhana eteeni,tajusin,että hänen lähtönsä on käsillä. Päivän päästä yöllä tuli tieto hänen kuolemasta.En pystynyt nukkumaan koko yönä itkemiseksi meni.Aamulla lähdin koiraani käyttämään ulkona,laitoin kenkiäni jalkaani,toisesta kengästä lähti perhonen lentämään,Uskon saavani häneltä merkin.

 11. Väsynyt enkeli sanoo:

  Miesystäväni kanssa vaikeaa tällä hetkellä.Välit ovat todella huonot emme pääse edes keskustelemaan asioista.Tämä vaikuttaa jo työelämääni, tuntuu,että voimat eivät riitä.Yöt nukun todella huonosti ja olen sitten päivisin väsynyt ja kärttyisä.Ja nyt sitten olen ollut flunssakierteessä,tuntuu,että ei jaksa enää.Toivoisin ratkaisua tilanteeseeni,vaikka niin,että pystyisimme kommunikoimaan,sekin riittäisi.

 12. matleena sanoo:

  en voi hetkeäkään olla ajattelematta tätä miestä rakastan häntä ylitse muiden kunpa hänelle tulisi sama rakkaus ja kaipaus minuun mikä minulla on häneen tällä hetkellä en muuta vois toivoa enempää kun että meidän rikkoutunut suhde tiivistyisi entisestään.

 13. matleena sanoo:

  tarvin enkeleitä apuun

 14. matleena sanoo:

  tarvin enkeleitä apuun että saisin ihmis suhteeni kuntoon tähän mieheen mihin välit välillä katkesi

 15. matleena sanoo:

  olen tässä aikaisemminkin kirjoittanut teille koska seurustelin 5.kk mikä meni rikki kesä kuussa mutta kyllä minä näen tämän miehen aika usein yleisissä paikoissa ja meillä on välit kunnossa mutta toivoisin apanne että hänelle tulisi yhtä vahva tunne minua kohtaan mikä minulla on häneen tämä mies on koko elämäni ja pidämme yhteyttä aika useasti

 16. yh-äiti sanoo:

  Hei. Pyydän apua, sillä en tahdo enää jaksaa elää ja mietin itsemurhaa monta kertaa päivässä. Olen köyhä teini-ikäisen tytön yh-äiti, muuttanut uudelle paikkakunnalle, ollut jo vuosia masennuksen takia sairaslomalla, menettänyt ystävät, menettänyt avioerossa rakkaan mieheni ja parhaan ystäväni, joutunut velkavankeuteen ja ulosottoon, sairastunut peliriippuvuuteen ja vaikeaan reumaan. Olen rukoillut jo pitkään Jumalalta ja enkeleiltä voimia, uskoa ja toivoa, jotta jaksaisin olla parempi äiti tyttärelleni ja rämpiä tästä suosta ylös mutta päivä päivältä tunnen, kuinka vain suunnaton suru vie viimeisetkin elämisen halut ja olen jo kirjoittanut viimeiset kirjeet lähimmäisilleni. Tunnen olevani niin yksin ja arvoton. Minulla ei ole enää mitään, mistä pitää kiinni ja olen valmis kuolemaan. Suren vain sitä, etten näe tyttäreni kasvua ja unelmiensa saavuttamista.

  • Anu Heinineva sanoo:

   Heippa! Paljon voimia sinulle. Sivuillamme on monia linkkejä ja tekstejä, joista voisit saada voimaa. Saatko omalla paikkakunnalla kunnollista apua itsellesi? Kaikki, mistä kirjoitat, on mahdollista selvittää kyllä, mutta tarvit siihen varmasti ihmisten apua, joten suosittelen ottamaan yhteyttä terveyskeskukseen ja käymään juttelemassa lääkärin kanssa tuntemuksista ja ajatuksista. Älä kanna taakkaa harteillasi! CBD öljy on hyvä apu ahdistukseen sekä reumakipuun. Käy katsomassa nämä:

   https://www.youtube.com/watch?v=f9z4csuWRpQ
   https://www.rakkaudentahti.fi/wp-content/uploads/2017/11/Apuasuojautumiseen.pdf
   https://www.youtube.com/watch?v=Sc40Jqzpr9o&list=PLWxWt65w5thC16NQ4bK6yWcb-CKyjgQMK

  • Liina sanoo:

   Rakas ihminen! Tästä voi olla apua: http://www.bruno-groening.org. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
   t. Liina

  • Ninetta sanoo:

   Hei. Yksi hienoimmista asioista, jonka voisi suoda itsellensä, on pikku hiljaa alkaa luottamaan siihen että on, ja on aina ollut, riittävän hyvä äiti. Nämä ulkoiset asiat ja tapahtumat, jotka vaikuttavat rajoittavasti mahdollisuuksiisi toteuttaa haaveitasi ja tyttäresi haaveita, ovat kuitenkin väliaikaisia varsinkin henkisessä mielessä (esim. me käymme paljon ilmaistapahtumissa, mikä ei ollut aluksi ihan helppoa). Reumaan ja masennukseen auttaa joillakin maidoton, sokeriton ja gluteeniton tai vähähiilihydraattinen ruokavalio, jollakin jokin muu, ja näistä varmaan myös on paljon tietoa. Voihan olla, että kysymys onkin jostain muusta kuin ruokavaliosta. Ikävien asioiden ajattelulle voi asettaa päivittäiset aikarajat. Joskus niiden kanssa jopa onnistuu 😉 Entä voisitteko ostaa kotiin jonkun pelin? Itselläni se toimi… Toivon, että jaksat, sillä onneksi elämä on jatkuvaa muutosta. Joskus on väkisinkin parempiakin aikoja, itse yritän aina ajatella näin :p Olet hyvä äiti, antoipa kuka tahansa ymmärtää muuta. …koska juuri sinä rakastat aidosti häntä. Ihminen syyttää herkästi itseään silloinkin, kun sivullisen näkökulma on ilmeisen rajoittunut. Olisitkohan edes hieman utelias näkemään, miten rakkaan tyttäresi elämänmatka täällä jatkuu? Laitan myös minäkin rukoukseni puolestasi yläkertaan. Kirjoitathan vielä tapahtumistasi ja löydöistäsi. Toivon Sinulle rauhaisaa oloa ja asian tutkiskelua 🙂

  • yksinäinen-mies sanoo:

   Heti kun näin viestisi, sydämmeeni tuli suuri myötätunto tilannettasi kohtaan. Olen koko-ajan toivonut että jaksaisit vielä. Kerättyäni rohkeutta lopultakin, päätin kirjoitella. Haluasin kuulla sinusta vielä.

  • Nina sanoo:

   Voimia Sinulle Rakas yh- äiti,

   huomasin kirjoituksesi vasta nyt,
   toivon todella että olet saanut apua vaikeaan
   elämäntilanteeseesi,
   löysin paljon tuttuja yhtymäkohtia omaankin elämääni köyhänä yksinhuoltajana.
   Jos jaksat ja tuntuu siltä, niin voitaisiin olla yhteydessä .
   Kaikkien vaikeuksienkin jälkeen tahdon uskoa että elämä kantaa,
   toivottavasti voisin välittää samaa valoenergiaa uskon ja toivon tärkeydestä
   elämän myrskyissä.
   Lähetän sydämellisiä, lämpöisiä , vahvistavia ajatuksia Sinulle,
   muista että olet tyttärellesi tärkein ihminen maailmassa.
   Sydänlämpöisin halauksin
   aikuisten lasten entinen yksinhuoltaja

  • Henna sanoo:

   Hei,
   Luin tarinasi ja olen todella pahoillani, että sinulle on tullut näin paljon vastoinkäymisiä elämässä.
   Kaikesta huolimatta jos saisit jostain apua ja valoa elämääsi. Muista että sinun tyttäresi tarvitsee äitiä ja sinä olet hänelle paras mahdollinen äiti juuri oikea.
   Älä vain luovuta.
   Kyllä kaikki asiat järjestyy.
   Tiedän kokemuksesta.
   Voimia ja halaus sinulle❤

 17. Oliivi sanoo:

  Vatsavaivoihin sai Ystäväni apua joka aamu tyhjään vatsaan yksi rkl kylmäouristettua oliiviöljyä. Hänellä oli kuusi reikää suolessa ja helikobakteeri. Kahden kk kuluttua tarkastuksessa kaik oli parantunut. Vaikka ei edes ollut aloittanut lääkekuuria. Oliiviöljy on desinfioida. Jatkaa yhä öljy kuuria. Pysyy suolisto kunnossa.

 18. Ritva sanoo:

  Tarvitsen Rakkauden voimaa irtipäästämiseen,tähän voimattomuuteen,kun ei pysty auttamaan,…
  Äiti kuihtuu ihan jokapäivä enemmän ja enemmän
  Kiitos että saan tuntea tunnetiloja hänenkin puolestaan…pyytää ja rukoilla suojelusta ja enkeleiden hellää hoitoa…Kiitos että äiti pääsisi jo Taivaan Isän kotiin,siellä olevien ja odottavien seuraan,siellä missä hänellä ei enää sairauksia olisi,vaan hyvä ja rakastava ilmapiiri …

  • Jaakko Grönroos sanoo:

   Moi.
   Haluaisin tietää tuon puoleisesta.siskoni menehtyi 2015 kesällä ja veljeni 2016 alkutalvesta .sen jälkeen olen lukenut kirjallisuutta enkeleistä.henkimailman oppaista,ynm. Nyt olen saanut välillä tuntemuksia että joku on läsnä… aina välillä iltaisin.välillä kaksi välillä yksi hahmo.en saa selvää niistä.oonko sekoamassa. Haluaisin ihan oikeasti nähdä ja kuulla.oppaiden tai sais edes jonkun merkin

 19. Aila sanoo:

  Haluan enkeleiden apua tämänhetkiseen tilanteeseen miesystävälle joka ei ymmärrä avautua rakkaudelle täysillä. Rakastan häntä ja hänkin on sanonut minua rakastavan mutta käyttäytyy oudolla tavalla välillä. Haluaisin varmuuden ja sitoutumisen hänen puoleltaan siten että näyttää ja sanoo ja tekee tekoja siten.

 20. MILLI sanoo:

  Niin ihana enkelinviesti juuri tähän hetkeen, KIITOS KIITOS KIITOS ???

  • Voima; Sinua muistutetaan siitä,että perusolemuksesi on jumalallinen,älä siis anna kenenkään nöyryttää sinua. Olet voimakas tuntiessasi olosi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi,sillä kukaan ei voi hermostuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun. Emkelisi opastavat sinua löytämään tyynen,hiljaisen sisinpäsi,lepyttämään vihasi,puhdistamaan tunteesi,luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse. Henkiselle kehityksellesi on eduksi,että kannat oman vastuusi elämästäsi.Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva. Todellinen voima perustuu sisäiseen vahvuuteen,itsensä arvostamiseen ja itseluottamukseen.Valjasta tänään omat voimasi käyttöösi. Voimalause;”Olen tyyni, voimakas ja itsevarma. Valon enkeli kortit Diana Cooper

 21. Raakel sanoo:

  Tarvitsen apuanne lukio-opintojen ja balettiopintojen suorittamiseen. Olkaa siunatut! Kiitos, kiitos, kiitos!

 22. Rosa sanoo:

  Työpaikallani on vaikeaa.Jos ehdottaa jotain asiaa,mielipiteitä ei kuunnella vaan saat tuntemaan itsesi naurunalaiseksi toisten silmissä,jos olet ehdottanut parannusta johonkin asiaan.Työmotivaatio täysin hukassa.Uusi pomo hakee vielä paikkaansa.

  • Aniliini sanoo:

   Hei Rosa!
   Voin niiiin samaistua sinun tilanteeseesi, koska itsellä aivan sama juttu! Kaksi työkaveria päättää asioista ja kertoo minulle -jos muistaa ja viitsii! Töihin lähtö on todella vaikeaa aamuisin. Lisäksi sain haukut, pomoa myöten, negatiivisesta asenteesta, koska olin sanonut omia mielipiteitäni asioitten sujumiseksi/parantamiseksi. En tiedä miten tästä tilanteesta jatkaa eteenpäin. Työpaikkaa en haluaisi kuitenkaan vaihtaa, koska asiakaskunta on aivan ihanaa! Olen nyt yrittänyt mennä sillä eteenpäin, että en tuo mielipiteitäni julki, teen vain työni edelleen niin hyvin kuin osaan ja yritän unohtaa kaiken ikävän ja keskityn vain hyviin asioihin työssäni. Annan mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos positiivisella asenteella. Luotan siihen, että aikanaan tilanne korjaantuu jollain, minulle vielä tuntemattomalla, tavalla. Kenenkäänhän ei ole pakko minusta pitää, mutta töiden pitää sujua.
   Voimia sinulle ja isot halit! 🙂

   • Nimetön sanoo:

    Hei Aniliini!Kiitos,kun kommentoint minun tekstiäni ja voimme keskenämme jakaa samankaltaisen kokemuksen.Tilanteeni työpaikalla on parantunut,uskon jo sen auttavan,kun saan suustani asian kerrottua,enkä jää asian kanssa yksin märehtimään.Monta kertaa olen minäkin ajatellut,että nyt riittää sanon itseni irti,kun on oikein vaikeaa,mutta jostain sitä voimaa vaan tulee,että jaksaa seuraavaan päivään.Toisten negatiivisuus vie paljon voimia,joten en ole negatiivisten ihmisten parissa,jotta he eivät ime loppujakaan mehuja irti.Mielipiteitä pitää saada sanoa,se on eri asia meneekö ne läpi.Omaa minuuttaan ei tarvi hävittää sen takia,olemme erilaisia.Niin kuin sanoit tilanne korjaantuu tuntemattomalla tavalla ja jos niin uskoo,näin varmasti tulee käymään.Minäkin uskoin näin ja nyt ei tunnu enää niin pahalta,pitää ajatella aina positiivisesti.Hyvää jatkoa sinulle! t.Rosa

 23. nimetön sanoo:

  Rakas ystävämme kuoli yllättäen.Surumme on suuri.Paljon jäi sanomatta sanoja.Herää kysymys onko hän meihin yhteydessä henkimaailman kautta,olisi lohduttavaa kuulla,että on,että yhteys toimii.

 24. misaell sanoo:

  Elämässäni on tapahtunut niin paljon negatiivistä että en tiä miten oo selvinny, jostain käsittämättömästä syystä oon vielä ns. pinalla. Miten voisin saada elämään positiivista, hyvää ja kaunista.

 25. Päiväke sanoo:

  Rukoilen joka ilta maailman kaikille eläimille vähäosaisille lapsille vanhuksille Herran siunausta ja Enkelten varjelusta. Olen itse saanut tuntea Enkelten avun. Maailmassa on muutakin kuin Me ihmiset. Se toinen maailma. Kerran löysin valkoisen höyhenen lattialta. Yhden kerran mahtava Ruusun tuoksu täytti huoneen. Olen saanut varoituksia mikä on pelastanut henkeni. Enkelit ovat luonamme ja pitävät hyvää huolta meistä kaikista. Kun toivotat siunausta toiselle siunaat myös itsesi.

  • misaell sanoo:

   höyheniä on eteeni myös tullut,, ja monta muuta jännää odottamatonta asiaa,

 26. arja sanoo:

  Olen sairas, köyhä ja yksinäinen. Joskus tuntuu etten jaksa. Henkisesti tukossa.

 27. Sunshine sanoo:

  Kaksoisliekin kanssa toivon yhteyttä.kiitos,kiitos,kiitos.

 28. Pauliina Vesala sanoo:

  Toivon lisää kärsivällisyyttä ja voimia opintielle.kun tuntuu ,etten oikein tahdo oppia nettikurssin kautta sitä mitä toivoisin oppivani. Olen kerrannut englannin kieltä lähes alkeista,mutta eipä se vaan tahdo mun pääkopassani pysyä eikä varsinkaan kielioppi sinne mene. Kuullusta en tajua mitään, kirjoittaa en osaa paljoa yms.. kouluaikana meni toisesta korvasta sisään ja tuli toisesta ulos… armovitosia oli todistuksessa lukiossa ja nelosia. Peruskoulu oli kutosia ja seiskoja.. välillä jotain välähdystä paremmasta riippuen vaatimus tasosta yms…

  • Pauliina Vesala sanoo:

   eipä ole vastausta tullut ja kohta kuukausi kun jutun kirjoitin.joten näyttää siltä,ettei tänne kannata kommentoida mitään… 🙁

   • Raili Koponen sanoo:

    Istun ja mietin mitä sinulle Pauliina kirjoittaisin. Itse olen samanlaisessa tilanteessa. Uudet asiat eivät pysy mielessä, mutta itsessäni tiedostan seuraavaa: olen liian väsynyt, sekä henkisesti että ruumiillisesti. Vertauskuvallisesti sanon, ” kun ämpäri on täynnä, niin kaikki mitä siihen lisätään tulee yli ”. Elämän olosuhteet koettelevat meitä jokaista eritavalla ja voimavarammekin on erilaiset. Itse olen karsinut asioita, joihin en saanut otetta. En tosin tiedä, miksi sinun on opittava englannin kieli? Voisitko jättää kyseisen asian lepäämään joksikin aikaa ja nostaa suupielet ylöspäin. Kaksi kertaa minut on ihmiskäsi pelastanut varmalta kuolemalta lapsena. Nyt aikuisena jouduin imuaallon viemäksi ja kamppaillessani kohti rantaa, mieleeni tuli ajatus ” tämän kerran vielä yritän ja sitten annan olla ”. Ihmeitä tapahtuu, kun itse teemme oman osuutemme voimavarojemme mukaan. Nytkin mietin, asuessani varastossa, mitä seuraavaksi elämä minulta vaatii?

  • Niina sanoo:

   Hei?
   Yllättäen eksyin tälle sivulle ja luin kirjoituksesi. Sellaista tulee mieleen, että jo se että tälle sivulle kirjoittaa, tuo taivaiset auttajat luoksesi. Apu tulee korkeimmaksi parhaaksesi. Semmosta myös tulee, että olisi hyväksi hiljentyä aamuin illoin muitamaksi minuutiksi ja pyytää yhteyttä omaan korkeimpaan minään ja meidän Luojaamme myös. Tämä auttaa sinua eteenpäin polullasi ja opit olemaan itselledi yhä lempeämpi ja armollisempi. Olet Luojan rakastettu valon lapsi ja ansaitset kaiken rakkauden ja runsauden. Ei ole mitään hätää. Olet aivan turvassa ja taivaiset auttajsi kulkevat vierelläsi koko ajan.

   • Raili Koponen sanoo:

    Kiitos Niina, näyttää siltä, että itsekukin eksyy oikealle polulle. Hupaisaa sanoa ” eksyy”, kun kaikki on universumissa tarkoin suunniteltu. Kumpa aina jaksaisimme muistaa, että meistä kyllä pidetään huolta, kun vain annamme siihen luvan. Tapanani on lukea kirjasta Jumala puhuu, päivän sana. Kuinka ollakaan, kun olen ensin mietteissäni istunut ennen lukemista, niin minulle vastataan ihmeellisesti kirjan tekstissä. Hämmästys on aina yhtäsuuri ja tuntuu lämpimänä virtana kehossa. Tähän hetkeen sopii saamani pieni, mutta kuitenkin suuri lause, ” Universumi ohjaa minut tekemään oikeat ratkaisut ”. Näin on, kun muistamme pyytää ja annamme luvan.

 29. Epäonnistuja sanoo:

  Pyydän apua! Olen niin umpikujassa, etten taida jaksaa:)

 30. Nina sanoo:

  Auttakaa minua saamaan rahaasiat kuntoon. Ja minulle voimia parisuhteen päätymiseen.

 31. Raili sanoo:

  Pyydän apua velkojen maksuun. Vastoinkäymiset lyövät maahan. En jaksa enään. Pyydän suojelusta lapsille. Tyttären masennukseen voimia hänelle onnistuakseen opiskelussa. En halua luopua kodistani.haluan onnistua työssäni ja jaksaa aloittaa uuden vajaan elämän rakentamisessa.

  • Epäonnistuja sanoo:

   Raili voimia Sinulle. Minusta tuntuu että olemme niin samanlaisessa tilanteessa. Yöt ja aamut niin raskaita. Päivä taistelemista. Ei vain halua eikä pidäkkään luovuttaa!

 32. minna sanoo:

  pyydän
  en jaksaenää luopumista.kiusaamista
  yksin oloa
  pyydän ohjausta kesän asioihin opas enkeliä mukaani joka kai varjelee minua
  kun ei onnistu ihmisuhteet tas ei parasta ystävää löydy tai tunnu…

 33. tukena sanoo:

  Pyydän apua ja voimaa masennusta sairastavan mieheni tukemiseen vaikeassa tilanteessa. Molemmat tarvitsemme iloa ja lohtua, pienelle lapsellemme myös suojelusta. Kiitos enkelini ja oppaani.

 34. Tupuna sanoo:

  Enkelit, poikani inssitutkinto…enkeleitä matkaan jotta pääsee läpi! Lapsen lapselle suojelusta! Itselle paljon töitä jotta voin auttaa lapsiani! Kiitos jeesus ja enkelit!

 35. Eija sanoo:

  Olen saanut lisää vihapostia tyttäreltä ja mustana möykkynä on minun sisälläni moneti itkuna tulee silloin kun yksin mietin. Ja rahatilanteeni vain heikkenee koko ajan poika työttömänä ,autistinen ja suu kotona päiväraha puolitettiin. ja säryt vaivaa koko ajan ilmeten aina uusissa paikoissa. On minulla myös onnen aiheita kaunis luonto oma mutta velkainen koti , lapset osittain rakastan kyllä kaikkia vaikka phaa mieltä podenkin lapsenlapset ja taito tehdä käsillä nättiä . Kiitos, kiitos kiitos <3

  • Tuula Viljanen sanoo:

   Ystävän neuvo..aikuinen poika omaan pieneen asuntoon..asuntolaan tai vertaistukiasuntoon.Paras vaihtoehto Teille molemmille♡

   • Eija sanoo:

    Asiani alkaa ola pikku hiljaa kunnossa vaikka talous ei vielä olekkaan mutta kaikki muut osaset on tippumassa paikoilleen . Välit tyttäreen on tosi hyvät ja rakkautta kummaltakin .Poika on pääsemässä takuueläkkeelle jolloin päiväraha ei pienene ,selkäsäryt on pois kiitos enkelten . Voin joskus kertoa kuinka loppuvat selkäsäryt muistan varmaan aina sen yön

 36. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  ENKELEIHIN SAATTE KAIKKI KONTAKTIN AVAMALLA SYDÄMMENNE SANOTTE ANTAKAA MINULLE JOKIN NÄKYVÄ.MERKKI OLEMASTA OLOSTANNE TARKKAILKAA TUOTA MERKKIÄ ENKELIT OVAT HIUKAN TAI ENEMÄKIN LEIKKISIÄ OLENTOJA JOTKA VOIVAT TUODA SINULLE VASTUKSEN MM.TIPUTTAMALLA KIRJAN HYLLYSTÄSI TIETTYYN KOHTAAN SITEN ENKELIT KYLLÄ.PITÄÄVÄT MEISTÄ HUOLTA LEIKITELLEN MEILLÄ.KUN SINÄ NAURAT ENKELISI NAURAVAT ON MONEN MONEN MUOTISIA TAPOJA MEILLÄ.HE PITÄVÄT SIITÄ.KUK OLEN KIITOS ANU SUITUSUKKEISTANNNE POLTTANDET SELLAISEN HE PITÄVÄT MEITÄ SILMÄLLÄ SAMMUTELEMALLA VALOJA ENSIN PYYNNÖSTÄ.JA NYT SE ON HEIDÄN KUIJEILUJANSA AINA KUN.POLTETAAN SUITSUKEKKEITA KIITOS KIITOS KIITOS

 37. odottava sanoo:

  En halua olla enää yksin!

 38. minna sanoo:

  hei löysin sinut juuri kun tarvitsen hieman tietoa asioihin olen ollut ihan lopussa
  muutama uskonnot ei auttanut minua vaan nyt huomaa nämä asiat ovat minulle
  meinasin kuolla lapsena,ja muutama vaivaa k oska olen melkein aina yksin niin siihen joku juttu en tarvitse ehkä miestä mutta jotain ihmisiä kaipaan ryhmää en tiiämietin aina lähenkö vain viikoloppuna mennyt vaikeaksi laulamaan lähtö

 39. odottava sanoo:

  Joko pian rukouksiini vastataan:)

 40. Anu Markoff sanoo:

  Valoa ja rakkautta kaikille, ketkä olette pyytäneet apua! Muistattehan, että keskiviikkoisin voi ottaa vastaan ilmaista kaukohoitoa klo 21-24 välisenä aikana. Toistettu energiahoito auttaa hiljalleen ja elämä lähtee uusille uomille. Energiahoitoa voi tehostaa vierailemalla vaikka You Tube kanavallamme ja kuuntelemalla kanavointeja tai tekemällä ohjattua meditaatiota. Ota sellainen kanavointi tai meditaatio, josta koet saavasi hyvää energiaa. <3 Rakkaudella!

 41. Aude sanoo:

  Lohtutieto
  Meille ei anneta enempää kuin jaksamme kantaa
  Sanoi hän
  – tuttavani
  Hädän hetkellä se tuntuu lohduttomalta
  Jälkeen päin tuntuu kevyemmältä

  Senvoi

 42. Anda sanoo:

  Toivon tukea elämäntapamuutokseen <3 haluan kuoriutua siksi ihmiseksi mikä olen ja elää terveenä kunnioittaen omaa kehoani sekä mieltäni <3 KKK taivasjoukot auttakaa minua.

 43. Perhonen sanoo:

  Pieni lapsenlapseni tarvitsee apua, hän on vaikeasti sairas ja kehitystä ei synny normaalista, auttakaa hänet elämän alkutaipaleelle, samoin voimia ja jaksamista koko perheelle.
  Kiitos, kiitos, kiitos.

 44. Piia sanoo:

  Toivon apua vatsaan ja suolistooni että parantuisivat, mieluiten ihan pysyvästi,en jaksa enää sen oikkujen kanssa, elämä muutenkin tarpeeksi raskasta eikä apuja.

  • Minttu sanoo:

   Ootko kokeillut FODMAP- ruokavalioo? Minulla on auttanut vaikka tuntui ensin ettei tehoa.Se on ärtyvän suolen oireyhtymään eli hetkkövatsaisuuteen.

 45. eija huuskonen sanoo:

  Pyydän rukoilemaan, auttamaan ja parantamaan auto-onnettomuudessa vakavasti päävammoja
  saaneelle rakkaalle kummitytölleni. Hänelle runsaasti rakkautta, voimia ja sitkeyttä. Myös enkelien
  läsnäoloa hänelle ja pienelle 4v pojalle sekä miehelle. Lohtua heille, sekä kaikille meille läheisille
  ja ystäville. Rukoillen, kiitos, kiitos, kiitos!

 46. heidi sanoo:

  Kiitos keikesta avusta, kiitos kun kuljette rinnallani. Elämä tuokoon meille keikille menestystä ja vaurautta, olkaamme onnellisia ja tyytyväisiä omaan elämääme, kulkekoon enkelit rinnallamme <3

 47. Terhi sanoo:

  Pyydän apua ahdistukseen ja että löytäisin taas elämänhalun.

 48. Hattivatti sanoo:

  Pyydän voimaa ja onnistumista uudessa työssä. Pelottaa hiukan. Pyydän myös apua talousvaikeuksissa ja energiaa hoitaa arjenaskareet hyvin. Kiitos kiitos kiitos.

 49. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani palaa luokseni ja rakkaus voittaisi kaikki esteet joita välillämme on. Eroaminen tuntuu niin väärälle. Pitäkää enkelit hänestä hyvää huolta jos paluuta yhteen ei ole enää olemassa❤❤❤kiitos kiitos kiitos

 50. Vajonnut sanoo:

  Toivoisin apua, olen vajonnut niin alas etten pääse enään ylös.

  • Nimetön sanoo:

   Pyydä peöastava köysi Jeesukselta. Tartu siihen kaksin käsin äläkä päästä irti!

  • Indra sanoo:

   Sä pääset ylös kyllä. Oon ollut tuossa kuopassa enkö ole nähnyt mitään reittiä ylös,mutta se on löytynyt AINA. Paljon rakkauutta sulle ❤❤❤ ! Sä selviät kyllä ❤ !

  • alice sanoo:

   Pyydä apua Jumalalta.Rukoile.Mutta vaihtokauppaa ei voi tehdä.Etsi sisäinen voimasi ja usko selviämiseen.Sä nouset.Olen ollut pohjalla melkein mennyt sen läpi.Monta kertaa itkin ja huusin.Jumala ja enkelit kuuli.Ei ehkä tapahdu mitään.Mutta usko se päivä tulee.Se että myönnät ongelman on jo suuri voitto.Sinä pelastit.❤

 51. maahinen sanoo:

  olen kiitollinen elämäni vastoinkäymisistä, mutta niitä on joka osa-alueilla ehkä liikaa. nyt toivoisin jo positiivisempaa energiaa ja onnistumisia sekä että ihmiset näkisivät minut, eivätkä ulkoisia virheitäni! toivon myös enkeleitä avukseni, että saisin yhteyden ihmiseen jota rakastan ja että hän hyväksyisi minut sellaisena kuin olen! kiitos, kiitos, kiitos

 52. Nani 58 sanoo:

  Tarvitsen enkelin kosketusta lapsien ja omassa rahaveloissa kiitos kiitos kiitos

 53. Pikkumyy sanoo:

  Sain eilen illalla tietää että miehelläni on suhteita toisiin naisiin. Hänellä on myös ollut seuranhaku palstalla ilmoitus 2 kk. Tunteeni ovat ristiriitaiset. Puhuimme koko yön asioista. Hän katuu, minä olen loukkaantunut. Silti annan hänelle anteeksi…teenkö oikein kun jatkan elämääni hänen kanssaan tämän jälkeen? Entä jos tapahtuma uusii joskus tulevaisuudessa? Hän on itsekin nyt myöntänyt että naiset ovat hänelle sama asia kuin alkolistille alkoholi. Rukoilin että epäilykseni kuultaisiin ja niin kävi. Olen Kiitollinen että tämä paljastui. Yöllä autoa ajaessani auton edestä lensi myös iso valkoinen lintu…juuri silloin kun mietin olisiko itsensä hengiltä ottaminen oikea ratkaisu…oliko kyseessä kuitenkin enkeli joka lensi? Kiitos?Kiitos? Kiitos?

 54. suruvaippa sanoo:

  olen rukoillut enkeleitä avukseni yksinäisyyteeni. itken usein ja tunnen oloni surulliseksi. ei ole ketään kenelle puhua syvistä tuntemuksista tai kohdata elämääni rakkautta. miten jaksan pysyä iloisena ja positiisena. ja kuunteleeko enkelit jos enkeleille pitää olla positiinen energia? mahdotonta, lohdutonta

  • Indra sanoo:

   Tietenkin kuuntelee ❤ Kaikki tunteet ovat sallittuja ❤ Enkeleille oot rakas sellaisena kuin olet ❤

 55. Ninni sanoo:

  Toivon, että eräs ihastukseni kohde tunnustaisi tunteensa minua kohtaan ja olisimme yhdessä. Kiitos kiitos kiitos.

 56. Eija sanoo:

  Minulla on monta ongelmaa ,ensiksi tyttö syyttää minua narsistiseksi äidiksi ja tuntuu että minä en pääsesiitä yli mustana möykkynä ja pahana mielnä myllää päässäni ja sitten myös on ainainen eläkkeen riittämättömyys kaikkeen tarpeelliseen esim.lääkkeet ja eläminen. <sitten minulla on välillä sietämättömät selkäsäryt jotka on seurausta kulumisista ja selkärangan lysähtämisestä , en tiedä saako tänne kirjoittaa ongelmista mutta eipä minulla ole muitakaan. Kiitos,kiitos,kiitos <3

 57. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  minuun saa yhteeyttä kirjeellä Enkelisi tahtovat viestittää sinulke jotakin Rakkauteesi koskevaa

 58. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  Raili Marjatta;APUSI ON KUULTU SINUA HOIDETAAN PIAKKOIN ELLEI JO NYT SAINSUORAN VASTAUKSEN JA SILLOIN LAITOIN VIESTINI KIITOS?KIITOS?KIITOS?

 59. Susanne sanoo:

  Pyydän rakkaani ei hylkää rakkauttamme toisten ihmisten mielipiteiden takia. Toivon yhteistä elämää….kiitos kiitos kiitos

 60. Sonia sivonen sanoo:

  Tarvitsen apua tämän hetkiseen tilanteeseen , että avoliittoni mieheni kanssa jatkuu, ja lähennymme toisiimme tiiviimmin yhteen. Koen että olemme sielunkumppaneita toisillemme, yhdessä 25v.

 61. Raili Marjatta sanoo:

  Tarvitsen apuanne rintakehän tulehdukseen sekä koko suolistoon. Kiitos, kiitos, kiitos.

 62. Katja sanoo:

  Onko totta että täydenkuu aikaan kannattaa laittaa toiveet tyynyn alle?

 63. Katja sanoo:

  Olen ihastunut mieheen,meille tuli riita ja toivon et hän ottaa yhteyttä minuun 🙂

  • Anu Markoff sanoo:

   Voit pyytää enkeleiltä apua tähän tilanteeseen, että vihan tunteet lievittyvät ja löytyy taas rakkaudellinen yhteys. <3

   • Katja sanoo:

    Toivon lähinnä et hän ottais yhteyttä.kun laittoin välitpoikki.

 64. Sara sanoo:

  Tarviin apuaan tämän hetkisen ihmiset suhteeseen rakastan tuota miestä ja kyllä hänkin jollain tavalla minusta välittää haluaisin sitoutua häneen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share →
cf18ca6db3eac74e25cb2bf53b8d3f28UUUUUUUUUU