fullsizerenderOlen Kati Kortesalmi, alkuperäiseltä nimeltäni Noomi. Joskus tunnen syntyneeni miljoonia vuosia sitten, joskus katsoessani lasteni viisautta tunnen olevani 2. Tässä inkarnaatiossani olen elänyt hitusen yli 40 vuotta. Henkinen polkuni on aina ollut auki ja se on antanut minulle ensin aikaa maallisille kokemuksilleni kuitenkin kasvattaen painetta hitaasti, mutta tiukasti kunnes en voinut enää sitä ohittaa. Kuten monet ihmiset minäkin koin hyvin kivuliaita herätyksiä.

Siitä saakka olen löytänyt itseni sitoutumasta enemmän ja enemmän löytääkseni todellisen olemukseni kuorien kerroksen toisensa perään. Monta asiaa tapahtui yhtäaikaa. Löysin takaisin luontoon, jossa olin saanut lapsuuteni viettää. Minun piti käydä kaukana ennen kuin kaipasin sitä niin minulle olennaista. Samalla löysin kristallit ja muut luonnon lahjat. Lapseni saivat minut käsittämään heidän olevan lahjoja monella muullakin tapaa ja he ovat olleet hyvin voimakkaita opettajiani. Kävin muutaman Oulun Henkisen Kehityksen pitämän kurssin. 2013 olin saanut ReikiMaster opintoni päätökseen. Noiden vuosien aikana minut opastettiin Rakkaudentähteen ja Anu Markoffin luo.

Kun Anu julkaisi EnkeliKristalli kurssinsa tunsin kutsun. Aloin käyttämään EnkeliKristalleja hoidoissani, luonnossa, perheeseeni ja itseeni. Koin voimakkaasti EnkeliKristallien olevan hyvin puhtaita, aitoja ja luonnollisia  ja tiesin tässä olevan sitä mitä olin kaivannut tähän kovaan maailmaan. Nyt olen valmistunut EnkeliKristalli Masteriksi meditaativiselta puolelta korotettuna henkiseen kirurgiaan. Olen onnellinen voidessani aloittaa opettajananne ja jatkaa yhdessä matkaamme Rakkaudessa ja Valossa.

Share →

2 Responses to EnkeliKristalli -Master Kati Kortesalmi

 1. Kati sanoo:

  Hei ”kamala”. Mukaan pääset valitsemalla oikealta yläpalkista koulutus-osion ja sieltä haluamasi EnkeliKristalli kurssit. Tervetuloa ja valtavasti Iloa!

  Kati

 2. martta kamala kuusela sanoo:

  HEI!
  Olen Anu Wyskielin Enkeli-viestejä seurannut kiinnostueena kauan ja nyt saintietää
  tästä enkelikristalli kolutuksesta,tämä todella tuntuu asialta joka kolahti.

  Odotan pääseväni mukaan.
  Lämpimin terv.”kamala”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

7927f5bfa33549823d3b1b61010ac4be*******************************