Kiitos siitä, että ilmottauduit ja olit mukana kaukohoidossa. Tähän aivan ensiksi haluan kertoa, että käsittelen omalta kohdaltani aina kaikkien pyynnöt kaukohoidossa. Haluan kertoa, miten parannus osaltani menee. Minulla se tuntuu kulkevan fyysisen kehoni kautta. Kehoni on muuttunut kuin hengen astiaksi, johon lasketaan parannuksen valoa ja missä sitten tapahtuu jonkinlaista alkemiaa ja parannusta. Pyydän aina henkimaailmalta, että saisin olla parantavan valon kanavana. Minulla on tiettyjä auttajaolentoja valosta, ketkä tulevat toimimaan kauttani. Kanssani työskentelee ehkä noin parikymmentä parantajaolentoa ja valon olentoa eri taajuuksista. He ovat sanoneet, että tarvitsevat minun kehon oveksi fyysiseen maailmaan, eli tehtäväni on lähinnä olla kuin sähköjohto, jota pitkin parannus kulkee ja pitää sitten huolta siitä sähköjohdosta.

Saan hoitojen aikana kokemuksia ja näkyjä asioista, joita hoidetaan. Siitä tiedän, että parannus on menossa ja osaan olla hiljaa paikoillaan sekä keskittyä välittämään valoa sydämeni kautta. Eilen tuntui olevan paljon parannusta ilmassa. Monesti tunnen parannuksen alkuun raskaanakin energiana ja silloin tehtäväni on olla mahdollisimman rento, että valon auttajat pääsevät työskentelemään kanavani kautta. Eihän se hoito yksistään minusta tule, vaan kaikki me yhdessä kanavoimme kuitenkin nämä virtaukset. Ehkä Sinullakin on joku oma tapa, miten olet mukana? Uskon, että meitä parantajia on niin monenlaisia, kuin on parannettaviakin. Jokaisella on oma tyylinsä.

Minun tyyli on kehittynyt vuosien mittaan. Sitä on opetettu, säädetty ja aktivoitu henkimaailmasta. Ja se säätö jatkuu yhä. Minusta tuntuu, että jatkossa tulen julkaisemaan kaksi ilmaista uutiskirjettä. Ensimmäinen olisi kutsu yhteiseen hoitoon ja sitten toinen kirje olisi palaute, mitä koin hoidossa. Sinäkin voisit kirjoittaa siihen oman palautteesi, jos tahdot! Nyt halusin tulla kertomaan, mitä itse koin hoidossa. Alkuun energia oli raskasta ja puhdistusta ja parannusta oli paljon. Kuuntelin harjoitusmeditaation kahteen kertaan ja pikkuhiljaa koin, että parannettavat asiat alkoivat hellittää. Sitten hain You Tubesta perinteistä intiaanien seremoniamusiikkia ja aloin kuunnella sitä yhä antautuen välittäväksi kanavaksi valon maailmojen ja fyysisen maailman välille. Tunsin valtavan kaunista rauhaa ja leijailin jossakin hyvin syvällä universumissa hoidon aikana.

Aivan parannuksen lopuksi luokseni tulivat Atlantiksen Vanhimmat. Heitä asettui kehoni sisälle ja tunsin olevani pitkä ja vahva. He olivat eittämättä valolinjan etunenässä ja johdattamassa meitä uuteen taajuuteen hyvin varmoilla askelmilla. Heitä oli muutama kymmenen olentoa luonani. Ja heillä on asiaa meille. Luulen, että tulen kanavoimaan jatkossa uutiskirjeisiin ja varmaan kokonaisen kurssin verran asiaa heiltä. Atlantiksen vanhimmat olivat vahvoja ja viisaita valon välittäjiä. Heissä oli valtavan turvallinen värähtely ja oli tunne, että he ovat tulleet tänne työskentelemään ihmiskunnan hyväksi.

Oli tunne, että he ovat tulleet johdattamaan ja nostattamaan meitä johonkin uuteen. Ja heitä oli ainakin viisi suurempaa olentoa, kenen kautta tämä kaikki valo virtasi. En ole vielä tänään aamulla tutkinut asiaa, että löytyyko netistä Atlantiksen Vanhimpien nimiä. Olisi mielenkiintoista kuulla heistä hieman jostakin lähteestä. Aion jokatapauksessa lähteä tutkimaan tätä asiaa enemmän. Energia oli kaunis ja voimallinen ja siinä oli hyvin parantava ja nostattava tunnelma mukana. Minulla on sellainen tunne, että tulemme saamaan heiltä meditaatioita, harjoituksia ja ohjeita tulevaisuudessa!

Nämä Atlantiksen Vanhimmat muistuttivat vähän kuin nykyisiä intiaaniheimojen ja alkuperäiskansojen heimojen vanhimpia johtajia. En sano, että kaikki heimopäälliköt olisivat Atlantiksen vanhimpia, mutta minulle tulee tunne, että he haluavat nyt puhua Sinulle.

Minulle aletaan selittää tässä, että Atlantiksen vanhimmat ovat olleet joukossamme kaiken aikaa. He ovat sammuttaneet valonsa ja joutuneet piiloutumaan ihmiskunnassa erinlaisten alkuperäisten heimojen piiriin. Siellä he ovat pitäneet yllä hyvin vanhaa tietoisuutta ja heidän yksi tärkeimpiä asioita on ollut opettaa ihmiset kunnioittamaan edesmenneitä sukupolvia. He ovat olleet täällä varmistamassa, ettemme unohtaisi sitä, mikä on tärkeintä eli hengen paranta tietoisuus ja kaikki tärkeä henkinen ymmärrys, mitä ihmiskunnassa on ollut erinlaisissa korkeissa henkisissä kulttuureissa.

Meidän ei pidä unohtaa omaa tähtialkuperäämme!

Edemenneissä sukupolvissa on koko ihmiskunnan tärkein tietoisuus sieltä ammoisilta ajoilta saakka. Sitä aitoa tietoa ei ole kirjoitettu mihinkään kirjoihin ylös, vaan se virtaa elävänä oppina vanhoilta taitajilta nuoremmille sukupolville. Atlantiksen Vanhimmat ovat aina inkaranoituneet tänne niin, että heillä on ollut joku seuraaja, kenelle tieto on annettu. Mutta se on ollut niin sanottua perimätietoa, joka annetaan vain tietyille ja valituille sieluille, kenellä on perimätiedon merkit omassa aurassaan. He ovat tulleet opettamaan meitä noista toisista ulottuvuuksista!

Meille virtaa tähän nyt rauhoittava ja turvallinen energia. Meitä ei olla hylätty ja pyhä tehtävä jatkuu aivan suunnitelman mukaisesti. Maailmassa on paljon piilossa hyvin korkeita henkiolentoja, jotka ovat tulleet tänne pitämään meistä huolta. Nyt on aika, kun nämä sielut alkavat aktivoitumaan ja astumaan esiin. Atlantiksen Vanhimmat ovat eräänlainen Pyhän Elämän Neuvosto. En sanoisi, että he ovat Valkoista Veljeskuntaa. He enemmänkin työskentelevät tehtävissään inkarnoituneena maan päälle siinä missä Valkoinen Veljeskunta työskentelee hierarkian keskuksissa henkimaailman puolella.

Minulla on tunne, että Atlantiksen Vanhimmat ovat olleet pääsääntöisesti kaiken aikaa inkarnoituneena tänne maan päälle. Että kun yksi kehollistuma on päättynyt, he ovat ottaneet välittömästi jo uuden koska energia ja värähtely on täytynyt säilyttää tällä planeetalla tallessa. Se muodostaa jonkinlaisen öljymäisen pyhää elämää värähtelevän rakkauden keskuksen Äiti-maan sisäiseen tietoisuuteen.

Atlantiksen Vanhimmat ovat olleet eräällä lailla piilossa tähän saakka. He huomauttavat, etteivät ihmiskunnan historian suuret henkiset vaikuttajat ole hävinneet mihinkään. Heidän joukossaan on mm. Inkojen kulttuurin kaikista voimakkaimmat sielut ja maagikot. Me olemme ajatelleet, että nämä sielut ovat lähteneet täältä jo tuhansia jos ei kymmeniä tuhansia vuosia sitten. Mutta nyt meille sanottiin, että he ovat täällä yhä ja valmiita astumaan esille ja välittämään valoa meidän kanssamme. Ja tämä hierarkia on valmis paljastumaan tai paljastamaan itsensä. Sen on tullut aika astua yksi askel eteenpäin. Heidän tehtävänsä on antaa tukensa, että meidän sydämissä oleva liekki saisi palaa kirkkaana ja lämpimän. Tulemme saamaan henkimaailmasta yhä enemmän tukea ja vahvistusta tehtäviimme!

Meitä suojellaan, meitä ohjataan ja meitä autetaan näiden todellisten maailmamme hallistijoiden puolelta. He ovat kutsumassa kaikki rodut nousemaan ylös ja minusta tuntuu, että meitä tultiin herättelemään juurikin siksi, että muistaisimme omat juuremme.

Mielekiinnolla odottelen, mitä meille annetaan seuraavissa hoidoissa!

Share →

2 Responses to Atlantiksen Vanhimmat saapuvat

  1. Anu Koiranen sanoo:

    Satuin vahingossa lukemaan juttusi. Minä olen yksi niistä Atlantiksen vanhimmista, olen myös ollut intiaanipäällikkö.
    T. Anu ❣️

  2. Päivi Kärpänen sanoo:

    Kiitos Anu että kuuntelet Sydämesi ääntä ja opetat sitä meille muillekin!

    t. Päivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

88e7a7382d434278b93d017e4b112699kkk