Rakkaudentähden meditaatiossa asiakkaat ovat kertoneet, että tekemämme meditaatiot olivat voimakkaita ja positiivisia kokemuksia. Meille annetaan palautetta, että meditaatioissa ja hoidoissa on ollut voimakas valo. Olipa kyse sitten tulkintaan liittyvästä hoidosta tai keskiviikkoillan kaukohoidoista, monet ihmiset ovat raportoineet, että valo oli hyvin korkeaa ja virtasi voimakkaasti kehon läpi. Onpa joskus jokunen asiakas sanonut, että keskiviikon kaukohoidoissa tuntemukset ovat voimakkaimmat, mitä on tullut koskaan vastaan… Toisaalta joskus hoito voi mennä niin korkeille tasoille, ettei sitä juuri päivätietoisuudessa pysty aistimaankaan.

”Kiitos kiitos kiitos tästä meditaatiosta
Valo virtasi voimakkaasti läpi koko kehon
Kultainen köynnös kasvoi ja kasvoi korkealle valkeaan pumpulimaiseen tilaan. Sieluni pääsi vapaaksi”

Joskus uni tuli kesken meditaation. Monesti Rakkauden Voimalla tapahtumassakin huomaamme, että useampikin ihminen saattaa nukkua. Tällaisessa tilanteessa tietoisuus voi olla niin syvällä tasolla, ettei päivätietoisuus voi olla enää käytössä. Uni ohittaa egon ja tarvittavat parantumiset voivat tapahtua. Toisissa tapauksissa taas uni ei tule varsinaisesti meditaation aikana, mutta unimaailma vilkastuu ja asiakas saa tärkeitä viestejä niiden kautta.

”Kuuntelin meditaation eilen illalla ennen nukkumaan menoa ja tänä aamuna. Eilen nukahdin meditaation aikana ja kun jatkoin unia sen jälkeen tunsin voimakkaita virtauksia kehossani. Näin koko yön aika ihmeellisiä unia. Palasin menneisyyden paikkoihin ja tunteisiin. Koko yön aivan jatkuvasti pudotin päältäni jonkun vanhan takin. Välillä heräsinkin siihen kun vanha raskas takki putosi yltäni. Huh,siis jotain parannusmeditaatio pisti liikkeelle. Tänään tehtyäni meditaation uudelleen olin tietoisempi kaikesta meditaation aikana tapahtuvasta. Kehossani tuntui voimakkaasti eri puolella väreilyä ja rentouduin syvästi. Olen saanut helpotusta myös kiputiloihin. Leukanivel ja alaselkä ovat pitkään oireilleet ja nyt on parempi.”

Keholliset tuntemukset ja jopa tasapainoon liittyvät kokemukset ovat olleet tavallisia lähetysten aikana. Erityisesti messuilla monet ihmiset tykkäävät mennä makuulleen jo valmiiksi ottamaan vastaan valoa ja parannusta sillä joskus fyysiset tuntemukset voivat olla niin voimakkaita, että niihin on vaikea rentoutua edes istuma-asennossa. Kylmän väreitä, konkreettisia kosketuksen tuntemuksia, kuumottamista, huimaamista, pahoinvointia ja jopa kipua on tunnettu hoidon aikana. Jos tuntemukset johtuvat hoidosta, ne menevät ohitse sen päättyessä. Mikäli tuntemukset jatkuvat hoidon jälkeen, kannattaa selvittää, ettei ole kyse fyysisestä sairaudesta. Energiahoito ei tee fyysisiä sairauksia!

”Tunsin todella epämiellyttävää lihaskramppien oloista, ajoittain jopa kouristelun tapaista ”jäytämistä” kehon vasemmalla puolella koko meditaation ajan. Meditaatiossa käyttämäsi sanat auttoivat kestämään epämiellyttävän tuntemuksen ja osasin ottaa sen asiaan kuuluvana vastaan. Energia tuntui olevan voimakasta.Tämän jälkeen seuraavana päivänä menin koirieni kanssa metsään kävelemään, missä koin, että minua puhdistettiin. Toisella kertaa onneksi lihastuntemukset olivat hävinneet, tuntui ihanaa energiaa ja ajoittain tuntui, kun olisin havainnut suljettujen silmien läpi ikään kuin varjoja, hahmoja ylläni ”vilahduksen omaisesti”, kuin joitain hoitajia ylläni tekemässä työtään. Maatessani hoitopöydällä koin olevani todellakin lempeässä hoitotilanteessa.”

Monesti meditaatiossa on pystytty käsittelemään suuriakin ahdistuksia. Asiakkaat ovat kuvanneet tunnepuolen ja mielen lukkojen avautumista jopa useiden päivien ajan meditaation jälkeen. Yksi hoitokerta voikin tehdä työtään jopa kuukausien ajan. Tunteiden ja mielen eheytyminen on monesti voimakkaimmillaan noin kolme päivää meditaation jälkeen ja silloin saatat käydä läpi myös epämiellyttäviä tuntemuksia. Tähän neuvomme on, että visualisoi eteesi kultainen valo tai lävitesesi kultainen valospiraali ja anna kaikki tämä vaikea ja raskas energia kultaisen valon vietäväksi. Päästä irti ja antaudu!

”Pelko kuolemasta, jota olen pelännyt, hävisi. En ole siis pelännyt omaa kuolemaa vaan, hassua kyllä, koska toimin hoitajana, muiden kuolemaa. Etten voi auttaakaan enkä osaa jos tulee yhtäkkinen hätä enkä pysty auttamaan. Tämä kuulostaa varmaan sekavalta nyt koska juuri lopetin meditaation tekemisen, mutta sain samalla ohjeen hakeutua saattohoitoon. Minä olen ollut jännittäjä ja se on estänyt minua tekemästä mitä haluan ja pelko on ollut vahvana esteenä myöskin, esteet tuntuvat olevan nyt poissa.”

Asiakkaat ovat kuvanneet Anun äänen rahoittavana ja maagisen tuntuisena meditaatioista. Äänitteissä rummutusta on sanottu voimakkaan maagiseksi ja Jorman kitaran parantavan musiikin kanavointi on koettu parantavana ja sielun rakenteisiin menevänä. Joskus asiakkaat ovat arvioineet meditaatioita niin voimakkaiksi, että niitä on syytä tehdä varovasti tai yksi kerrallaan. Kuitenkin kaikki meditaatiot on suunniteltu niin, että niihin on ohjattu koko matka aina alusta loppuun saakka. Ne on turvallista tehdä. Kannattaa kuitenkin ottaa aina se, mikä resonoi sydämessä ja joskus voi tuntua siltä, että oman korkeamman itsen kautta tulee itselle parempi sovellut meditaation aikana. Aivan sanasta sanaan ei siis ohjauksia tarvi välttämättä kuunnella ja matka toimii hyvin energian tasolla.

”Nyt taisi syntyä meditaatiosampo! Vahvat energiat puhdistavat ja rauhoittavat musiikin, kuvien ja puheen luovassa rytmissä. Valitsin fyysisen asian ja samana päivänä myöhemmin henkisen, molemmisssa energiat olivat tosi vahvat. Kannattanee ottaa yksi aihe kerrallaan, että ehtii nauttia Anun hallitusta opastuksesta täysin siemauksin. Omat sovellukset tekevät meditaatiosta joustavan kultaköynnöksen. Kiitos kaikille tasoille!”

Sinäkin voit jättää meille ajatuksia ja tuntemuksia vaikka tähän alle keskustelunomaisesti. Toivomme, että ottaisit yhteyttä ainakin silloin, jos tunnet jotakin, mistä et ole itse aivan varma. Neuvomme mielellämme ja vastaamme esille tulleisiin kysymyksiin. Yksin ei tarvi minkään asian kanssa matkata!

Share →

3 Responses to Asiakkaiden kokemuksia Rakkaudentähden meditaatioista

 1. Tuulevia sanoo:

  Olen ollut n. 3v. Rakkaudentähdessä ja aluksi en oikein kokekenut mitään meditaatioissa. Nyt puolen vuoden ajan olen saanut hyvin voimakkaita energia virtauksia ja tuntuu että saan siitä voimistusta omaan energiatasoon. Ihan on kauttaaltaan kroppa ihan alkanut kuin vapisemaan, mutta ei se ole mitenkään pelottavaa ollut. Nämä on olleet arkkienkeli meditaatioissa ja olen nähnyt sinisen, keltaisen, kultaisen valospiraalin ja ihan kirkasta valoa joillakin kerroilla. Liilaa valoa olen joskus nähnyt joiden ihmisten ympärillä ja varsinkin pään yläpuolella. En olisi ikinä uskonut tällaisen olevan mahdollista joskus aikaisemmin. Mitähän nämä sitten tarkoittaa? Vaikea puhua ihmisille tällaisista kokemuksista, kun en tunne oikeastaan muita meditoijia. Kiitos Anulle suuresti ja kaikille rakkaille rakkaudentähteläisille 🙂

 2. ltkvlja sanoo:

  Liityin tässä joku aika sitten jäseneksi ja samana iltana tunsin voimakkaan läsnäolon. Olen tuntenut sen aiemminkin teidän viikkojutuissanne. Se on henkilö jolla on hyvin läheinen suhde luontoon. Arvaan että Anu oli luonani. Se läsnäolo oli aluksi kovin matalavärähteinen ja surullisen tuntuinen mutta kohosi vähitellen hyvinkin kauniiksi. Se oli kuin paikka metsässä. Siinä oli taustalla jokin luja kallio tai maapenkka ja maa oli sammalen peitossa ja siinä oil myös vanha suuri puu. Tunsin läsnäolon puoliunessa ja lähetin ajatuksen että olemme ystäviä ja aloin laittaa violettia valoa. Pian kylvimme kirkkaassa vaalean violetissa valosuihkussa.

  • Anu Markoff sanoo:

   Saattaa olla hyvinkin, että tunsit läsnäoloni. Minun energiakentässä on jatkuvasti auki paikka parannukselle ja sitä vastaanottaa lukemattomat määrät sieluja päivittäin. Tästä syystä jotkut näkijät ovat ihan nähneet minut matalavärähteisenä, koska puhdistamisen työ näkyy ajoittain ympärilläni. Otamme osaa maailmanlaajuisiinkin tapahtumiinkin sisäisesti ja joskus parannettava asia on laaja. Teemme Jorman kanssa jatkuvaa valontyötä ja kutsumme tietysti kaikkia parantajia mukaan. Kelle aukenee tällainen näky, on varmasti saanut sielutasolla kutsun olla mukana ja osana Rakkaudentähden maailmanlaajuista auttamista. Joissakin tapauksissa matalat energiat meditaatioissa saattavat olla omaa puhdistumista ja sitä, että oman astraalin tiedostamattomista kerroksista vapautuu jokin olento pois. Puhdistamistilanteissa nämä energiaolennot vapautuvat ja parantuvat. Puhdistetut kohdat täyttyvät Pyhän Henden kirkkaudella. Mutta tässä tapauksessa kyllä kuullostaa enemmän siltä, että otit osaa meidän maailmanparannustyöhön. Kiitos kaikille, ketkä lähettävät kanssamme valoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

30d10a74d825f75a5e4bc64c0bcecf3aFFFFFFFFFFFFFF