1. Kerro, mitä ajatuksia sinulla oli ennen kurssille liittymistä, minkälaisen tarpeen tai ongelman tahdoit ratkaista liittymällä kurssille?

Olin kutsunut enkeleitä elämääni ja koin heidän johdattavan ensinnä löytämään Rakkaudentähden ja sittemmin kristalliasiakkuuden. Rakkaudentähden sivuilla käydessä tulee hyvä olo, enkeli- ja rakkausenergia on niin vahva. Tulin kurssille, koska se tuntui hyvältä. En varsinaisesti etsinyt mitään.

Olen intuition vahmistamiskurssilla. Tunnen kovaa tarvetta saada lisää tietoa näistä ”henkisistä asioista”, mutta en yhden pettymyksen jälkeen tiedä mistä sitä hakisin, jotta kanssakäyminen olisi rehellistä. Koen tapahtumia, jotka liittyvät näihin henkisiin asioihin, mutta kaipaan opastusta, miten niitä tulkita ja miten niihin suhtautua. Lisäksi elämässäni on mukana tietty vaikea asia, josta en pääse eroon ja jonka kestäminen koettelee äärirajojani. Olin ns. selannut Anun kursseja pintapuolisesti varmaan useampaan kertaan, mutten tuntenut mitään konkreettisesti omakseni. Kunnes tämä ”hyppäsi” eteeni ja ”näin” sen. Käyttäisin tässä todellakin että se kurssi löysi minut. Jotenkin siis jouduin näille Anun sivuille ja tämä kurssi löysi minut.

Uuden aloitus, alusta alkaminen tulee mieleen ajatuksista joita koin. Tietoa lähteä kulkemaan henkistä polkua lempeästi, josta Anu kerrot niin maan- läheisesti..omista huomioistasi arjessa jne… Siinäpä se onkin kun olet niin tavallinen, mut kuitenkin ihanan erillainen.. :o) Äskettäin vaikeasta avosuhteesta eronneena Elämän eheytys kurssiposti toi askel askeleelta rohkaistusta…ja näkemään elämää monenta kantilta. Luen paljon kirjoja ja kuin johdatusta löytyi kirjastosta käteeni kirjoja joista sain myös apua, lohdutusta vaikeassa elämäntilantessa. Jaloilleen pääsy ja vielä työttömyydestä huolimatta on ollut ihmeen helppo…Kiitos kuuluu suurimmaksi osaksi Rakkaudentähdelle.

Halusin ennen kursseille liittymistä aloittaa juuri siitä kurssista joka sillä hetkellä eniten kiinnosti, kuuntelin intuitioani.

Tunsin tarvetta hakeutua johonkin henkiseen yhteisöön, koska pidän enkeleistä ja toivon heitä lähelleni. Kaikki mikä liittyy henkisyyteen, on minulle tärkeää. Toivoin selkeyttä elämääni, avartavaa kokemusta.

Minä olen hakenut näiltä kursselta kaikenlaista tietoa kanssakulkijoiden auttamiseen. Olen valinnut aina sen kurssin mikä tavallaan on kutsunut minä olen kun olen sen käynyt olen katsonut että mikä seuraavana kutsuu.

Liittyessäni enkelikielillä-kristalliasiakkaaksi tavoitteenani oli saada tietää viestejä enkelinmaailmasta sekä heidän tehtävistään.

Olen Enkelikielillä kurssilla. Liityin kurssille koska kaipasin jotain henkistä elämääni ja enkelit ovat aina kiehtoneet minua. Kurssi täydentää ihanasti henkisen polkuni tetämystä.

Tulin mukaan koska halusin kehittää henkistä kasvua, saada lisää tietoa.

Halu laajentaa tietoisuutta, saada lisää tieto henkiselle polulle. Etsin työkaluja ja uutta tietoutta.
Kristalliasiakkuuden myötä toivoin saavani elämään uutta ulottuvuutta ja positiivista kehitystä sekä avartamaan tietoisuutta.

Liityin koska halusin kasvaa henkisesti ja valitsin kursseja sattumanvaraisesti koska kaikki kurssit kiinnosti ja ajon käydä kaikki. (monella kurssilla mukana)

Olin useampaan kertaan vieraillut Rakkaudentähden sivuilla ja miettinyt kuten nyt kerroit,monen muunkin tekevän mikä kurssi olisi se minun juttu joskos ja kun liityn johonkin niistä.Lukenut esittelyjä jne.Halu löytää oma itse ja sisäinen rauha.Palauttaa kompassi näyttämään oikeaa suuntaa.Löytää vastauksia niihin kysymyksiin joita päässä pyörii?! Kuka olen?,mikä on tehtäväni täällä?, miksi tietyt asiat on ja tulee elämääni?,miten poistaa epämukavat tuntemukset ja kokemukset mielestä?,ylipäätään löytää oma sisin ja kokonaisvaltainen hyvinvointi ja kokea olevansa oikein oikea.Useasti koin ,että olen väärin,väärä ja väärässä paikassa väärien ihmisten keskellä. Myös uteliaisuus siihen että onko enkelit elämässäni?,koska siihen liittyviä asioita ja tekstejä tuli tavan takaa eteen.

Liittymällä Kristalliasiakkaaksi + Enkelinkielillä-kurssille halusin saada tietoa itseäni kiinnostavista henkisistä asioista yleensä. Halusin tutustua enkeleihin ja mitä he voivat meille kertoa, miten voivat auttaa arkipäiväisissäkin asioissa. Minulla on ollut kova etsintä ja kaipuu löytää tukea omille kokemuksilleni ja ajatuksilleni ja myöskin halu löytää uutta, joka ei ole vielä noussut tietoisuuteen.

Sydäntietoisuus-kurssille halusin osallistua, kun tunsin sydämessäni sen kutsun. 🙂 Olen tuntenut kipuja, erillisyyttä, syyllisyyttä, häpeää, negatiivisia tunteita itseäni ja toisia kohtaan, ja se ei vain ole tuntunut oikealta. Olen halunnut avata sydäntäni ja tuntea ykseyden, yhteenkuuluvuuden, turvallisuuden. Kurssilta olen saanut paljon uutta tietoa, ja se mitä kutsuu, se lisääntyy.

Olen luonnonystävä ja halusin herkistää ja syventää suhdettani siihen. (Löydä luonnon viisaus)

Tämä vuosi on mullistanut elämääni henkisen kasvun polulla. Aivan sattumalta??!!? löysin rakkaudentähden nettisivut joita on tullut ahmittua vapaa ajalla. Sisäinen rauha on levinnyt elämääni lueskeltuani sivuja. Liityin kurssille, koska minulla on ollut enkelikokemuksia vuosien varrella. Asia kiinnostaa kovasti ja tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsen enkelien ohjausta elämääni, niinpä liityin kurssille.Tuntuu, että tarvitsen ohjausta elämääni, ja näin ollen haluaisin oikealla tavalla toimia ja ottaa yhteyttä auttajiini.

Olin katsellut kurssitarjontaasi useampaan kertaan. Kaikki tuntuivat kiinnostavilta ja olikin vaikeaa päättää mihin tulen mukaan. Luonto on minulle äärettömän tärkeä ja voimaannuttava. Kun ilmoitit kurssista; Löydä luonnon viisaus, se \”kolahti\” heti, – tuo on minun juttuni. Kristalliasiakkaan kurssiposti tuli sitä kautta, kun olit vastannut kuvatulkintaani ja kerroit minun olevan Iso Enkeli. Pyydän apua Enkeleiltä ja kiitän heitä kaikesta siitä tuesta mitä heiltä saan. Haluan vielä oppia näkemään heitä. Siihen toivon lötäväni työkaluja tältä kurssilta.

Olen enkelinkielillä kurssilainen joten en voi kertoa muista, mutta minulle tuli tämä kurssi eteen kun ajauduin näille sivuille ja testasin mikä Arkkienkeli olen. Mietin kyllä pari viikkoa tätä kurssia mutta olen nyt tyytyväinen koska halusin oppia keskittymistä ja tämä on auttanut paljon.

Toivoin kursseilta helpotusta pahaan oloon ja hankalaan elämäntilanteeseen.

Olen itse liittynyt kursseille henkisen kasvun takia ja oman kehitykseni takia, jotta luottaisin viesteihin mitä saan ja oppisin tulkitsemaan tarot kortteja syvemmin eli olen hakenut tukea ja uskoa omiin ”voimiini”.

Vasta-alkajalle suosittelen opettelemista positiiviseen ajatteluun aivan aluksi (ELämän Eheytys). Seuraavaksi Enkelikristallikurssi eli liikkeelle voisi lähteä sillä, että saa perustietoa enkeleistä ensin. Anun kirjat auttavat myös paljon eteenpäin.  Sitten voi harjoitella vastaanottamaan hoitoa ja meditoimaan myös 😀

Kahdelle ensimmäiselle kurssille liittymiseni tärkein ajatus oli saada itselleni vahvistusta omassa kriisissäni ja löytää jokin tie itselle, jolla jaksaa eteenpäin. saada luottamus takaisin tähän elämään.Lisäksi halusin ihan konkreettista apua taivaallisilta auttajilta, joilta pyysin jo aiemminkin paljon apua, mutta en ollut varma teinkö kaikkea aina oikein. Itsensä löytäminen ja oman henkisen tien kulkeminen on avautunut tätä kautta paljon paremmin ja nyt todella luotan siihen, että minua ohjataan ja autetaan. runsauden malja kurssille liityin juuri siksi, että enkelihoidossa minulle enkelit sanoivat, että luovu köyhyysajattelusta. No, sen toteuttaminen on todella vaikeaa ja nyt haen siihen apua ja itselleni rohkaisua uskoa siihen, että olen ansainnut parempaa ja, että kaikki selviää niin rahallisesti kuin muutenkin runsauden puolella. Runsaus elämässähän on muutakin kuin raha. Kiitos avusta!

Olen itse kristalliasiakkaasi. Minulla on myöskin ollut kurssisi INTUITION VAHVISTAMINEN, pidin kovasti siitä kurssista,sitä suosittelen muillekkin. Luen paljon,ja huomioni netissä kiinnittyi Rakkaudentähteen,ajattelin,että siellä olisi varmaan syvällistä,rauhallista ja kiinnostavaa luettavaa.Ja niin on ollutkin,pidän paljon näistä kurssikirjeistäsi.

Tiesin Anun korkeasta henkisestä tasosta, korkea värähtely, puhdas energia. Saan kristalliasiakkaan kurssipostia, mitä luen suurella mielenkiinnolla. Ovathan arkkienkelit minulle erittäin läheisiä. Pyydän heiltä apua päivittäin. Varsinainen kurssini on \”Runsauden malja\”. Siinä ei ainakaan vielä ole ollut mitään uutta minulle.

Ennen 1. Kristallihoitaja kurssitasolle osallistumistani olin juuri lukenut Diana Cooperin ”ihanat enkelit”-kirjan, josta minulle tuli ihan suunnaton tiedon jano. Googlettamalla löysin Rakkaudentähden, ja siitä eteen päin kaikki on ollutkin johdatusta. Tarve oli siis tiedon jano, ja halu oppia lisää, oivaltaa lisää, tuntea enkeleiden läsnäolo sekä oppia myös auttamaan muita (tämä oikeastaan olisi pitänyt kirjoittaa ensimmäiseksi, se oli tärkein prioriteetti kurssille osallistumiselle)

Olen ollut Enkelikristalli 1 kurssin , jatkan sitä varmasti myöhemmin, pidin paljon,myös Sydäntietoisuuskurssi 1 olen käynyt ja kyllä sitäkin vielä jatkan,molemmista olen paljon saanut. Enkelinkielillä on myös ollut mahtavaa.  Nyt odotan innolla uutta vuotta ja Pyhät symbolit kurssia sekä Luonnon Viisaus kurssia myös odotan kovin.
Sydäntietoisuus kussista luin netistä ja jokin teksti kanavoinnista antoi minulle vahvan viestin osallistua kurssille. Kurssista lukiessa ”enkelin kosketus”, ikään kuin alleviivaten antoi minulle suunnan juuri tälle kurssille. Toisaalta pienen lapsen kanssa kotona kaipasin yhteyttä ja ”työkaluja” itseni, syvemmän olemukseni  tiedostamiseen.

2. Mitä kurssi on antanut sinulle tai miltä on tuntunut lukea posteja/ottaa vastaan kaukohoitoa?

Kurssit ovat antaneet arvokasta tietoa Universumista ja Luojastamme, Enkeleistä ja Äiti Maasta jota ei muuten olisi mistään muualta saanut…Henkinen herääminen laittoi etsimään ja rakkaudentähti on yksi Henkisen heräämisen koulu jossa olen oppinut valtavan paljon. Jokainen kurssikirje tai jäsenkirje on aina yhtä iloa lukea!
Kaukohoito on valtavan voimallista, ihanaa sitä saada, silmien kautta alkaa aina valo ryöppyämään ja sydänchakra,kurkkuchakra ja muut chakrat pyörimään, jalat tuntuu painavilta ja kuumilta ja tunnen kun hoidetaan päästä varpaisiin.

Uusia näkulmia ja oivalluksia enkelten kanssa elämiseen. Tunnen olevani aiempaa selkeämmässä yhteydessä enkeleihin. Taikaa on liikenteessä! Kaukohoidot ovat tuntuneet hyviltä; tulee olo, että minusta on huolehdittu. 11/11 -päivän violettiliekin hoidot ja illalla vielä Pyhän Geometrian aktivointi olivat sellainen paketti, että siitä piti hiukan toipua. Olen tosi kiitollinen. Pyhän Geometrian aktivointi toi minusta ulos melkoisella voimalla sellaista vanhaa, mikä oli ehdottomasti aika jättää.

Aivan ihanaa on saada posteja, niitä odottaa kuin kuuta nousevaa. Aina en vaan ehdi ottaa hoitoja vastaan, onneksi sen voi tehdä myöhemminkin aina uudelleen ja uudelleen. Se on ihanaa! Olen säilyttänyt kaikki lähettämäsi kurssipostit, jolloin voi palata tutkimaan niitä uudelleen.

Kristallihoitajakurssi on tarjonnut tietoa kristalleista, kristallien käytöstä, Arkkienkeleistä… Postien lukeminen on ollut mielenkiintoista, kaukohoitoa en ole ottanut vastaan vielä(kään)…

Nämä kurssit symboloi minulle ihmisen aitoa välittämistä toisesta ihmisestä.

Kurssiposteja odotan aina innolla..Luen ne jonkin ajan kuluttua uudelleen että\”miten se olikaan.\” ajatuksella. Kävelylenkillä metsäteillä etenkin illalla ja vieläpä tähtitaivas näkysällä, ajatukset kirkastuu, jäsentyy joskus huomaan höpöttöväni hiljaa..mikäs siinä kun puut ja metsän eläimet vaan kuulee. ;o) Tuntuu hyvältä kun posteissa on ollut mukana parantavaa energiaa. :o)

Hoidoista: Kun ensimmäisen kerran 10.10.2010 otin hoitoa vastaan rentoutus musiikin taustalla soiden. Lausuin hoidon vastaanottamisen sanat istuen lattialla meditointi asennossa silmät suljettuna. Tunsin hetken päästä kämmenissä kihelmöintiä kuumotusta..se ei ollut uutta, tunnen välillä muutenkin samanlaista tunnetta kämmenissä tekemättä mitään ihmeellisempää. Kasvoilla tunsin jonkinlaista pientä nipistelyä pistelyä. Jossakin vaiheessa kyyneleet lähti virtaamaan sen kummemmin mitään ajattelemetta…tunne oli puhdistava. Tunsin kuin ymäpärilläni olisi ollut enkeleitä polvillaa.  Rauhallinen olo oli koko hoidon ajan. Tunsin iloa hoidon jälkeen. :o) <3Kiitos, kiitos, kiitos<3
Kaukohoitojen aikana toivon negatiivisen energian poistumasta kehostani, jotta uusi elämä voisi syntyä sisälläni. Vaikkakin olen vasta liittynyt kurssille, tunnen jo voiman sisälläni. En ole yhtä ahdistunut ja pelokas tulevaisuuteni suhteen kuin aiemmin. Tunnen, että joku pitää huolta.

Aina on minulle tullut joka kurssilta jokin ahaa elämys ja olen huomannut että tätä tietoa olen juuri kaivannut. Olen käynyt aikaisemmin tällaisia hyvinvointii ja auttamiseen liittyviä kursseja, mutta jostain syystä nämä sinun kurssisi ovat minua kutsuneet ja olen sitä kutsua noudattanut.

Olen saanut uutta mietittävää ja sitä kautta uusia oivalluksia. (Kristalliasiakkuus)

Kurssi on vastannut odotuksiani ja posteja on mielenkiintoista lukea, samoin kaukohoitoja on uutena kokemuksena mielenkiintoista ottaa vastaan. Mielestäni kristalliasiakkuus oli kannattava valinta.

Kurssi on antanut uskoa ja luottamusta kaikkeen olevaiseen universumissa, että on todella paljon muutakin kuin mitä me näemme. Sain vahvistuksen omille ajatuksille aiheesta. Postit ovat olleet välillä mielenkiintoisia mutta myöskin paljon saman kertausta. Kuitenkin uutta tärkeää tietoa paljon. Kaukohoitoja otin aluksi vastaan mutta en tuntenut juuri mitään, joskun hieman energiapyörteitä. (Kristallikurssi)

Kurssi ja postit ovat antaneet sisäistä rauhaa, levollisuutta, kiitollisuutta… On aivan ihanaa saada posteja, odotan niitä aivan innolla!!! KIITOS niistä!! Kiitos myös tehdessäsi näin tärkeää työtä, ainakin minulle on ollut suuri apu tänä syksynä Rakkaudentähden toiminnasta.

Hoitojen vastaanottaminen tuntui aina ihanalta.  Välillä tuntui reaktioita puhdistumisesta, mutta  koin mm. aktivoinnin aikana miten sydänkeskus lämpeni ja kuumeni ja tunsin suurta universaalia rakkautta. Kurssin aikana aloin myös havaita valopalloja näkökentässäni, joissa oli eläinten hahmoja.

Kurssi posteja on ollut todella mukavaa ja antoisaa lukea ja kaukohoidot ovat tuntuneet tykyttävän tehokkailta.
Lisää kaipaamaani tietoutta ja avannut silmiäni uusille asioille ja tietoisuuden tasoille. Olen saanut myös kaukohoidosta voimaa ja energiaa lisää elämääni. Kaikki tietous on ollut hienoa ottaa vastaan. Myös kurssien harjoitukset ja tehtävät ovat olleet hyviä.
Valikoin ensimmäiseksi kurssiksi Enkelinkielillä kurssin.Kurssi on nyt kokonaan takana ja se on antanut tunnetta etten ole yksin.Minulla on oppaita ja enkeleitä ympärilläni ja se kovasti rauhoittanut mieltäni ja tunnen kuuluvani jonnekin.Minä olen Minä ja niin on lupa olla.Tokihan hienosäätöä edelleen tarvitaan ja uskon kasvun jatkuvan läpi elämän.Koen jotenkin olevani turvassa,vaikkakaan se ei anna lupaa olla ja tehdä mitä tahansa.Nyt ymmärrän,että jos jokin asia on koko ajan hankala niin se ei ole määrä olla minun juttu nyt tai ehkä ei koskaan tai on hyvä katsoa itseensä,asenteisiinsa jne.Olen opettelemassa luopumista,irtipäästämistä ja luottamusta siihen,että oikeat minun parhaaksi olevat asiat tulevat juuri oikeaan aikaan ja paikkaan enkeliohjauksessa. Kurssiposteja vallan odottaa ja niiden sisältö on helposti ymmärrettävää ja luettavaa.Sen tekee tieto ,että olet itse useammat kokemukset joita kerrot kokenut,ja siten vahvasti siinä tekstissä läsnä.Ja ne avautuvat siten helposti. Olen nyt Elämän eheytys kurssilla ja eka kurssiposti tullut.Mielenkiintoinen ja odotan innolla seuraavia!!! Kaukohoitoihin en koe reagoivani kovin vahvasti hoitohetkenä,vaikutuksia olen jälkipäin mietittynä kyllä havainnut.

Otan jokaisen postin vastaan mielenkiinnolla. 11.11-lähetys tuntui voimakkaalta. Kiitos siitä!

Odotan aina innolla perjantaisin kurssipostia. Olen tullut tietoisempi ja elän enemmän tässä hetkessä ja ymmärrän paremmin miksi tietyt asiat on tapahtunut elämässäni. Kaukohoidoissa olen tuntenut kihelmöintiä kehossani mutta en osaa sanoa millä lailla ne on minua auttanut… ehkä vielä joskus ymmärrän  koska olen sitä mieltä että jokainen ymmärtää kun on siihen valmis.

Nyt tietoa ja oivalluksia on alkanut tulla vähän joka suunnalta, palaset loksahtelevat paikoilleen ja olen oppinut anteeksiantoa, myös sisäisen lapsen hoitamista. Sydämeni ei ole läheskään niin tuskainen, ja tämä läpimurto on tapahtunut n. kuukauden sisällä, vaikka sydämeni on kärsinyt vuosia.

Jo postia avatessa tulee tuulahdus korkeaa energiaa ja enkeleitä. Kaukohoitoihin en ole aina ehtinyt keskittymään, mutta tunnen niiden tulleen perille, koska tilassani on tapahtunut niin suuria muutoksia lähiaikoina. Rauhallisuus ja seesteisyys, luottaminen elämään on lisääntynyt. Joka paikasta on ruvennut tulemaan tukea valitsemalleni rakkauden tielle. Pyhän Geometrian aktivointi oli todella voimakas, tästä on muistaakseni useampi viikko, kun se tapahtui ja edelleen saan meditoidessa kultaisen spiraalin ympärilleni ja joka ikiseen soluuni – ja se todella nostaa värähtelytasoa koko ajan!

Kysymykset ovat laittaneet ajattelemaan ja johdattaneet uusiin näkökulmiin ja oivalluksiin. Kaukohoito on ollut mitä suurimmassa määrin tarpeen ja ilahduttava lisä. En ole tarpeeksi sensitiivinen havaitsemaan miten paljon. (Löydä luonnon viisaus)

Kurssipostit ovat olleet ihan mukavia, luen niitä mielelläni, mutta mitään järisyttävää ei tähän mennessä ole tullut. Kaukohoidosta en osaa sanoa, en ole tuntenut sen energiaa, vaikutuksia voi silto olla, en osaa sanoa. Tilasin myös Runsausvihkimyksen ja se tuntui voimakkaasti ihan fyysisenä.  Vaikutuksista en sen kummempaa osaa sanoa.
Odotan kurssipostejasi innolla. Mukana oleminen antaa uusia näkökulmia asioihin joita pitää niin itsestään selvinä, että ei edes huomaa niitä. Opetat kursseillasi, että kaikki tapahtuu tässä ja nyt, koko ajan ympärilläni, itsessäni. Työ on tehtävä itse, Sinä annat siihen hienoja työkaluja.

Postin saaminen on ollut ihanaa ja olen tuntenut tämän hyväksi vaikka tämä on tuttua kaikki . Enkelit ja suojan pyytäminen, oikeasta lähteestä tuleva energia. .Olen saanut paljon uutta tietoa.

Kurssiposteihin on välillä ollut  hankala keskittyä ja omaksua uutta tietoa.Kaukohoidon vastaan ottaminen on tuntunut hyvältä. Kurssit on myös mukava saada perjantaina, niin on jotain mitä odottaa viikolopulle.
Tulostan postit kansioon, joita lueskelen iltaisin. Kaukohoitoa otan mielelläni vastaan, mutta en osaa sanoa onko ne
jotenkin vaikuttaneet.. viime aikoina olen kyllä ollut tavallista ”mällimmällä” tuulella sekä hiukan kiukkuisempi :)) En sitten tiedä johtuuko ne hoidoista :))) Hoitoja on paljon, joka johtuu kurssien määrästä, niissä vähän menen aina sekaisin.. Olen nyt ottanut keskiviikkohoidon ja pe-päivänä sekä sunnuntaina 21.00.. harvoin olen näin aikoina pystynyt olemaan mukana- mutta olen sanonut, että otan hoitoa vastaan ja pyydän enkeleitä suojelemaan… jne.
Kurssit ovat olleet vaikuttavia..olen edennyt omalla polullani. Niillle jotka ovat taloudellisesti ahtaalla, suosittelen Runsauden malja-kurssia. Omien ajatusten valo ja valoisuus on avain kaikkeen.

Olen odottanut perjantai-iltaa ja kurssipostien lukemista työviikon jälkeen. On ollut ihanaa saada tuo aika itselle ja meditoida ja hiljentyä kaiken luetun ja harjoitusten äärellä. Olen saanut ja paljon. Moni ovi itseeni ja toisiin on avautunut. Kaukohoito on ollut voimallista.

Kurssi on tähän mennessä antanut sitä kaipaamaani konkreettista tietoa. En ole erityisesti odottanut mitään, näin olen suhtautunut aina näihin ”henkisiin harrastuksiini”, en odota mitään. Posteja olen kyllä odottanut kovasti siinä mielessä, että mitähän siellä on. Tieto on ollut joka kerta mielenkiintoista. Valitettavasti en ole tuntenut mitään erityistä kaukohoitojen yhteydessä. Olen hillinnyt itseäni kysymästä, teenkö jotakin väärin vai mikä siinä on pielessä? Vai enkö vain tajua jotakin! (Anu vastaa: aina hoito ei tunnu miltään, mutta vaikutukset voi sen sijaan näkyä arjessa, kun seuraat elämääsi pidemmällä aikavälillä…) Ensimmäisen kurssipostin jälkeen oli aamulla tilanteessa, jossa olin menossa esiintymään pitkän tauon jälkeen. Heräsin siis, yritin rentoutua ja hain apua näiltä henkioppailta ja enkeleiltä ja ajattelin tätä ensimmäisen kurssipostin kaukohoidon vastaanottamista. Kesken kaiken rentoutumisen ja hermoilun tuli sitten sellainen erityinen lämmin tunne läpi koko kehon, jota en ollut ennen kokenut. Ja kaikki meni hyvin.

3. Oliko joku yllättävää tai onko joku muu juttu, jonka haluaisit sanoa uudelle kurssilaiselle?
Paljon yllättäviä asioita on tullut vastaan, eli tietoa, joka muuten olisi jäänyt pimentoon. Rakkaudentähden kurssit ottavat jopa kaikki pienetkin Maailmankaikkeuden asiat(aivan yhtä tärkeitä kuin isot)kursseilla esille.
Uusille kurssilaisille sanoisin että tulkaa  ihmeessä mukaan, niin paljon kaikkea hyvää tuo kurssit tullessaan.
Hyvin yleinen ohje oli: Kuuntele omaa sisäistä ääntäsi, mikä kurssi tuntuu parhaalta. Kannattaa valita rohkesti se, mikä ensin alkaa kiinnostaa. Et voi menettää paljoa, mutta voit saada paljon.

Ajankäytön hallitseminen on tärkeää; löytyy rauhallisia hetkiä kurssien läpikäymiseen. Kurssiposti voisi tulla 2 viikon välein, koska tahti on aika nopeatemposta asioiden sulattamiseen ja harjoittelemiseen. (Anun vastaus tähän: kurssipostit voi käydä omalla ajallaan läpi, eli ne saa kerrata uudelleen omassa tahdissa vaikka yksi posti kuukaudessa. Viesti ja energia ei vanhene!)

Kannattaa kokeilla. Helppoa, hauskaa sekä hyödyllistä.

Uudelle kurssilaiselle voin sanoa että ei välttämättä ymmärrä kaikkea heti mutta pikkuhiljaa ymmärtää enemmän ja jos ei niin ohittaa sen asian sillä hetkellä ja voi ottaa kurssin myöhemmin uudestaan. Esim. sydäntietoisuus kurssista on minun mielestäni hyvin aloittaa koska se on tärkeää ymmärtää että kaikki lähtee sydämestä. Minä olen ainakin oppinut luottamaan miltä sydämessäni tuntuu kun teen valintoja missä asiassa tahansa.
Kuuntele sydämesi ääntä ja antaudu kursseille avoimin mielin. 🙂

Kysymykset ovat olleet hyviä, sellaisia kyllä odotinkin. (Löydä luonnon viisaus)
Rakkaudentähden sivuilla on linkki; Mitä kurssia Enkelit suosittelevat. neuvoisin kurssille osallistujaa kuuntelemaan omaa sisintään. Tunnustelemaan mikä on hänelle sopiva juuri siihen elämäntilanteeseen.
Kyllä sisin sanoo onko kurssi hyvä ja mille kurssille haluaa kun kuuntelee itseään. Suosittelen!
Kannattaa ottaa muutama kurssi ja paneutua niihin sekä ottaa sellainen kurssi, mikä tuntuu henkisen kasvun kannalta juuri sillä hetkellä tärkeimmälle…

Todellakin uskaltaa lähteä itsensä muuttamisen tielle, se voi olla välillä vaikeaa, mutta kun uskaltaa, niin saa paljon.

Rohkeasti kokeilemaan kaikkea uutta, sillä jollekin toiselle sopii toisenlainen lähestymistapa kuin toiselle.
Olisin sitä mieltä, että näiden kurssien hinta on niin pieni, että kokeilla kannattaa jos vain vähänkin henkiset asiat kiinnostavat. Olen kokenut sen rahastamisen näissä kursseissa ja tämä on kaukana siitä. Lisäksi tämä tuntuu eri tavalla rehellisemmältä touhulta kuin aikaisemmin kokemani. Vaikka onkin nettikurssi.

Yllättävää se että kristallien värit ja muodot tuli heti alussa esiin ennen varsinaista postia ja ennen kuin kurssi oli loppu.

Uusille tulokkaille voin sanoa että ottakaa vastaan se mitä tulee vaikka se ei kurssiohjelman mukaan menekään. (Kristallikurssi)

Yllättävää on se miten voikaan huomata posteja avatessa sen useasti sattuvan juuri minulle siihen hetkeen niin sopivaksi.Posteja odottaa tosiaan,mutta jos alkaa odottaa suoria vastauksia ja heti onnistumista jokaisesta niin voi pettyäkin.Posteista kannattaa ainakin itse koin niin odottaa oivaltamisen iloa,löytämisen iloa ja varautua siihenkin ,että se nostattaa esiin jonkin kipeän asian.Posteja luin useampaan kertaan viikon aikana ja luin edellisiäkin välillä koska niistä tulee oivalluksia vielä esiin myöhemminkin joita ei siinä hetkessä tullut kun teki viikkotehtävää,tai en ollut valmis hyväksymään sitä itselleni siinä hetkessä.

Kurssia valitessa,nyt tässä hetkessä ajattelen niin,että melkeinpä kannattaa valita se ensimmäiseksi joka tulee ensimmäisenä esille kurssivalikoimasta.Joka ensimmäisenä nimestään tuntuu kiehtovalta.Huomasin sen omalla kohdallani nyt kun sain ekan Elämän eheytys kurssipostin,että kurssit olisi kohdallani voineet olla toisinpäin kuin nyt.Ja sehän olikin se visio alunalkaen,mutta muutin sen kun mukamas ymmärsin niin ettei muita kursseja voi käydä ennen Kristalliasiakkuutta ja Enkelinkielillä kurssia. Mutta ei hätää nyt näin ja voin tässä samalla kertailla kun postit on tallella jo käytyäkin kurssia. Ja jos jaksaa niin voihan valita kaksikin kerralla,mutta kohdallani ainakin tuli niin paljon kaikkea vastaan yhdestäkin,etten olisi kahta yhtäaikaa millään jaksanut suodattaa.Tietenkin jokainen kohdaltaan miettii millainen tausta on,eli miten paljon mukana näissä asioissa ennen näihin kursseihin liittymistä.Onko jo jokin esim. hoitajakoulutus takana ja onko nämä kurssit esim,tyyliin täydennyskoulutusta omaan ammattiin vaiko niinkuin minä jolla ei ole hoitajakoulutusta vaan valtava mielenkiinto asioihin,halu löytää,kokea ja avautua,oppia ihan muista syistä.

Jos etsit elämällesi tarkoitusta tai sisäistä rauhaa, kannattaa lukea tietosivuja  ja valita oman tuntemuksen mukaan itselle sopivan tuntuinen  kurssi. Minun elämääni ainakin on tullut uusi suunta. Tulevaisuudella on nähtävästi paljon annettavaa, kunhan henkinen tietoisuuteni kasvaa.

Voisin sanoa uudelle kurssilaiselle, että kyllä sydämessään tietää että mikä on sopivin kullekin, jokainen ohjataan sinne mihin on tarkoituskin 🙂 Ja toinen juttu voisi olla, että ei ehkä kannata odottaa, että pystyy vielä vetten päällä kävelemään parinkaan kurssin jälkeen 😉 Eli vähän vakavammin sanottuna, henkinen kehitys on hidasta. Mutta muistaakseni kerrot siitäkin asiasta hyvin, itselleni ei ainakaan tullut mitään yllätyksiä.

Ota vastaan avoimin mielin kaikki tietous ja se mikä itsestäsi hyvältä tuntuu. Jokainen voi poimia sen tiedon minkä kokee omakseen ja tarpeelliseksi.

Henkisen alan tarjontaa on paljon, joten pitää oppia tutkimaan lähettäjä ja tekijä \”tuntosarvet\” herkkinä. Anun kanssa ei tarvitse pelätä.

Hmmm…. mitäpä jos pyytäisi enkelten maailmasta jokaiselle kurssille oman enkelin niin, että kurssitarjontaa tutkiva ihminen olisi kurssin äärellä heti yhteydessä kurssin enkeliin ja tietäisi tarkkaan, jos kurssi on juuri hänelle siinä hetkessä tärkeä? Herkkyystaso meissä ihmisissä tietysti vaihtelee tosi paljon. Kurssia voisi meditoida myös kuullakseen kurssin Hengen. Tai siis hetkinen, oman intuition kuuleminenhan on tässä ratkaisu, eli onko Sinulla kurssia kyseisestä aiheesta ?! 😀 (Anu vastaa: On ainakin intuition vahvistaminen ja sitten alkaa Tarot -kurssi…)

Muut vapaamuotoiset palautteet palveluistani:

Kursseista:
Kiitos meitä kaikkia yhdistävälle ja aistejamme herkistävälle  Anulle ja Enkeleille!

Olen omassa elämässäni myös herkistynyt havainnoimaan Enkeleiden viestejä ja läsnäoloa; kaikella on tarkoitus.

Itse olen saanut kokea ja tuntea Enkeleiden läsnäolon myöskin Anun kertomina tuntemuksina, tuoksuina, höyheninä, lauluina, musiikissa ym. tilanteita ja hetkiä on hetki hetkeltä runsaammin. Sateenkaaren näkeminen on myös merkki Enkeleiltä. ”Tarja”

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1621a78529b641f1060b894310798fbdt