Unimaailma on ihmiselle hyvin rikas. Unen kautta monet henkilennot voivat ottaa meihin yhteyttä, vaikka vielä päivätietoisuudessa pelkäisimme heitä tai olisimme kyvyttömiä esimerkiksi selvätietoiseen työskentelyyn. Uniin liittyy monia mystisiä ja  maagisia ominaisuuksia, joita esittelemme tällä sivulla. Unissa on ihmisen rajaton mahdollisuus parantumiselle ja itsensä henkiselle kehittämiselle.

Uni on suora puhelin henkimaailmaan. Voit kutsua unessa toisen ihmisen korkeamman itsen keskustelemaan kanssasi ja ratkoa asioita myös pelkällä aikomuksella. Tällöin voit lausua omin sanoin pienen rukouksen ennen nukkumaan menoa ja ottaa vaikka kynän ja paperia sänkysi viereen merkkinä henkimaailmalle, että olet avoin viesteille.

Yöaikana henkimaailman on helppoa lähestyä meitä. Yöhön liittyy valmiiksi tietynlaista magiaa. Yön aikana ihmisten kollektiivinen tietoisuus uinuu omalla pallonpuoliskollamme ja silloin mm. mestareiden on helpompaa lähestyä meitä opettamaan tärkeitä asioita. On sanottu, että klo 02-05 välisenä aikana tapahtuisi aina tärkeää korkeaa opetusta ja olisi suurempi mahdollisuus vastaanottaa esimerkiksi vihkimyksiä. Jotkut jopa nukkuvat kahdessa syklissä heräten joka yö juuri tuohon aikaan meditoimaan ja kuuntelemaan korkeita värähtelyjä.

Tärkeimpiä unen näkijän välineitä ovat unipäiväkirja, kynä, pieni yölamppu, viihtyisä oma sänky, mukava ja hyvin ilmastoitu makuuhuone sekä oma avoin vastaanottavainen mieli. Unipäiväkirjaa kannattaa pitää ihan kaikkina aikoina, vaikka et näkisikään aina enneunia sillä uniin keskittyminen vahvistaa kanavaa huomattavasti.

 

Maaginen unimaailma, Enneunet

Tutuimpia unimaailmaan liittyviä juttuja ovat tietysti enneunet. Ne voivat olla selkeitä unia, joissa näet tulevat tapahtumat tai sitten hyvinkin symbolisia tapahtumia. Enneunista ja niiden merkityksistä on kerätty monta unikirjaa, mutta Rakkaudentähden kanta unien näkemiseen on, että kannattaa pitää unikirjaa ja omaa elämää tarkastelemalla selvittää, mitä mikälin symboli unessasi merkitsee.

Enneunelle tyypillistä on, että se sisältää symbolin, joka voidaan tulkita usealla eri tasolla. Yleensä henkimaailman antamat viestit ovat kuvia, jotka sisältävät valtavan kirjaston tietoa, kun sitä tutkitaan. Enneunessa yleensä nähdään selkeästi joitakin erityisiä ominaisuuksia ja niihin voi liittyäunen näkijälle fyysinen selvä tuntemus. Kiinnitä huomio mahdollisimman moniin asioihin; väreihin, tunteisiin, tunnelmiin, kehollisiin tuntemuksiin, siihen mikä on erikoista ja mitä tapahtuu, miten uni muuttuu? Joskus enneunessa sinulle tullaan sanomaan tärkeä viesti. Se voidaan toistaa useampana yönä peräkkäin samanlaisena. Viesti voi olla lause tai vaikka vain yksi sana. Google nykypäivänä on hyvä tapa selvittää outoja sanoja, joita Sinulle on lausuttu yön aikana.

Joskus enneuni tapahtuu henkimaailman yhteydenottona, jolloin sinut herätetään unesta kesken kaiken. Ehkä näet henkiolennon sängyn vieressä ja olento kertoo sinulle jonkun tärkeän asian. Tai sitten olento vain seisoo vieressäsi ja sinulle tulee selkeä tunne, mitä hänellä on asiaa. Jotkut ihmiset ovat kohdanneet näissä unissa jopa maan ulkopuolisia asukkaita!

Henkimaailma parhaimmillaan rakentaa kanssasi oman kielen, joka on paljon rikkaampi, kuin minkään unikirjan selitykset. Lisäksi Sinun omat oppaat puhuvat omaa kieltään ja oma murrettaan Sinulle. He haluavat mahdollisimman elävän kommunikaation kanssasi, jolloin unikirjan selitykset voivat olla jopa tahmeita ja estää todellista unien tulkintaa. Usein unikirjoissa on annettu hyvin kapeat selitykset unille ja sieltä ei välttämättä löydy kaikkia symboleita, joita  esiintyy sinun unessasi.

Unissa tulevat enteet voivat olla varoituksia. Negatiivisia asioita kerrotaan meille ennalta, jotta olisimme vahvoja, kun asiat tapahtuvat. Voimme saada myös tärkeää tietoa unikuvien merkeissä, joiden perusteella osaamme toimia oikein ja vältymme vielä ikävämmältä kohtalolta.

Enneunet ovat usein pelkästään negatiivisia silloin, kun unien näkijä jollakin lailla vastustaa enneunien näkemistä. Tällöin henkimaailma yrittää herättää Sinua huomaamaan, mikä rikas lahja sinulle on annettu. Kun alat pitää unikirjaa, unetkin selkeentyvät.

Tavallisesti enneunet tulevat aamuyöstä. Ne nähdään yleensä silloin, kun sinulla ei ole kylmä eikä kuuma etkä kärsi mistään fyysisestä tuntemuksesta. Enneunen tunnistat siitä, ettei se liity mitenkään edellisen päivän tapahtumiin. Unta ei tulisi välttämättä edes heti tulkita, vaan muistaa se mahdollisimman selvästi ja yksityiskohtia myöten. Samat unet toistuvat usein ja niiden muutoksista voit päätellä, mihin suuntaan elämäsi on menossa.

Älä pelkää ottaa vastaan enneunien lahjaa!

 

Joulun Kristalliyöt

Wanhan uskomuksen mukaan Jouluna alkaa niin sanotut kristalliyöt, joiden aikaan voi nähdä unia tulevan vuoden tapahtumista. Jokainen yö vastaa tulevan vuoden yhtä kuukautta. Tästä on useampi eri versio olemassa. Jonkun tradition mukaan yöt aloitetaan 26.12 ja jokainen yö viittaa kuukauden sijaan horoskooppimerkkiin. Toisen tradition mukaan öiden aikana muistellaan mennyttä vuotta ja mietitään jokaisen kuukauden tärkeimpiä oppiläksyjä Joulukuusta takaperin, ei siis ollenkaan katsella seuraavaa vuotta. Joillekin yöt merkitsevät tulevan vuoden siementen kylvämistä omilla teoilla ja seremonioilla. Toisille öillä on yhteys eri enkeleihin. Yhden tradition mukaan yöt alkavat Jouluaatosta. Jotkut sanovat, että yöt menevät järjestyksessä tammikuu… helmikuu… jne. Toiset taas sanovat, että ne viittaavat ihan sikin sokin vuoden eri kuukausiin.

Jouluaatosta laskettuna loppiaiseen saakka öitä on enemmän kuin 12. Tässä varmaan selitys, minkä takia ensimmäiselle Kristalliyölle ei ole varmaa yhtä aloituspäivää. Rakkaudentähdessä olemme aina laittaneet intentiomme 25.12 eteenpäin sillä itselläni ne unihanat ovat auenneet 25.12. Tärkeintä on löytää oman sydämen kutsu siihen, miten haluaa omat kristalliyöt viettää. Joulun Pyhistä öistä löytyy myskin henkiseen kasvuun viittaava Inner Christmas

Yöpöydän viereen kannattaa varata paperia (vihko) kynä ja pieni lamppu. Unet kannattaa kirjoittaa ylös HETI, kun sattuu heräämään. Vaikka yölläkin. Olen itse oppinut jo kirjoittamaan sillä lailla puoliunessa. Silloin unesta saattaa tulla ylös enemmänkin, kuin alkuun koet muistavasi. Minulla se toimii niin, että nousen ylös ja yritän pitää itseni vähän unessa. Otan kynän ja alan kirjoittaa siinä pökkyrässä. Käsialasta viisi. Kun alan kirjoittaa, yleensä saatan saada jopa kaksi a4 asiaa. Sitä vaan alkaa purkautua. Ikäänkuin aivot palautuu takaisin unitilaan ja sitä kirjoittaessa näen unen uudelleen. No tämä on neljän vuoden harjoituksen tulosta, mutta kannatta harjoitella! Aamulla taas ei kannata aukaista silmiä ja nousta ylös ennenkuin on unenpöpperössä mielessä kerrannut, minkälaista unta näki. Nimittäin minulle on käynyt niinkin, että herätessä muistan ihan selkeästi unen ja kun käyn ensin vaikka hammaspesulla, niin sittenpä en muistakaan enää pieniä yksityiskohtia unesta. Unet kannattaa kirjata ylös tuntuipa ne miten sekavilta hyvänsä. Erityisesti yksityiskohdat!

 

Selkounet

Sillä hetkellä, kun tiedät unessa näkeväsi unta, uni muuttuu selkouneksi. Selkouneen liittyy valtavia mahdollisuuksia unen näkijän kannalta. Jotkut ovat työstäneet omia psykologisia ongelmia, tehostaneet uusien asioiden oppimista, parantaneet jopa fyysisiä sairauksia tai muuten matkustaneet unien rajattomassa todellisuudessa opettelemalla selkounien uskomatonta tekniikkaa.

Periaatteessa selkouneen pääsee helposti. Pidä unipäiväkirjaa tarkasti unistasi ja opettele päiväsaikaan tunnistamaan erityisiä merkkejä, mistä voisit päätellä, että näet unta. Se, mitä harjoittelet päivällä, siirtyy unimaailmaan. Siispä päivällä ota tavaksi toistuvasti muistuttaa itseäsi: ”onko tämä nyt unta vaiko todellisuutta?” Mieti, mistä tiedät tämän olevan totta? Ja mieti samalla, mistä voisit tunnistaa tämän olevan unimaailmaa? Pikkuhiljaa tunnistaminen siirtyy myös yön tunneille ja silloin oletkin jo selkounen puolella!

Selkounessa voit pysäyttää unen kulun ja muuttaa sitä. Voit kutsua esille pelkoja kohdattavaksi ja keskustella esimerkiksi menneiden henkilöiden kanssa tai tehdä itsellesi fyysistä parantamista. Unimaailmassa sinulla on käytettävissä vielä ihmisen löytämättömät rajattomat voimat, joilla voit muuttaa elämääsi todella uskomattomalla tavalla.

 

Ruumiista irtautuminen

Ruumiista irtautuminen tapahtuu usein heräämisen hetkellä tai aamuyön tunteina. Unessa huomaat ehkä käveleväsi omassa kotona, mutta kaikki näyttää jotenkin erikoiselta. Näet asiat kodissasi, kuten ne ovat sillä hetkellä ja jälkikäteen voit käydä tarkistamassa esimerkiksi selkeitä yksityiskohtia.

Yleensä ruumiista irtautumiseen liittyy tunne siitä, että keho on valtavan raskas. Korvissa voi kuulua kohinaa tai kovaakin meteliä. Voit myös tuntea, että et saa kunnolla silmiä auki. Ruumiista irtautumiseen voi myös liittyä selkeitä viestejä tulevaisuudesta. Joskus ruumiista irtautuminen tapahtuu ikäänkuin tulevaisuuteen tai menneisyyteen, jolloin sinulle selviää jokin elämäsi kannalta tärkeä seikka.

Ruumiista irtautuminen voi tapahtua esimerkiksi aamun viimeisinä tunteina, kun olet heräämässä. Luulet herääväsi ja lähdet kävelemään asuntoosi. Ihmettelet esimerkiksi minkä takia muut ihmiset eivät reagoi sinuun mitenkään. Jossain vaiheessa havahdut siihen, että et olekaan hereillä. Mahdollisesti heräät äkisti omasta sängystä herätyskellon soittoon. Jokus vaan heräät ja huomaat leijuvasi kehon yläpuolella, etkä välttämättä tiedä, miten pääsisit takaisin kehoon.

Ruumiista irtautumista voi olla unimaailmassakin. Monet henkiset työntekijät matkustavat esimerkiksi maailman katastrofialueilla tekemässä parannustyötä öisin kehon levätessä. Tiedät olleesi kehon ulkopuolella, jos näet unta, että matkustat vieraasta maasta takaisin jollakin välineellä tai tunnet kevyen tömähdyksen juuri ennenkuin herätyskellosi alkaa soida. Voit itse huomata muitakin merkkejä kehosta irtautumisesta. Pidä unipäiväkirjaa, niin opit paremmin tunnistamaan oikeat viestit!

Alkuun ruumiista irtautuminen on raskasta ja kehon ulkopuolella liikkuminen vaikeaa. Kokemuksen myötä opit liikkumaan astraalimaailmassa ja tällöin Sinulla on rajaton kyky matkustaa tutkimassa maailmaa. Joillekin kehosta irtautuminen on oikea maan vaiva. Tähän voi tuoda helpotusta esimerkiksi tietyt parantavat kivet sängyn patjan alla.

Vasemman jalan ukkovarpaaseen sidottu kolmenkertainen villalanka voi auttaa Sinua pysymään kehossa, mikäli ruumiista irtautuminen on liian aktiivista. Ota tarpeeksi pitkä lanka, mieluiten mahdollisimman luonnomukainen puhdas villalanka. Sano enkeleille ja henkimaailmalle ääneen intentiosi, että tahdot estää sieluasi irtautumasta kehosta yön aikana. Mietiskele kehossa pysymistä samalla, kun kierrät langan vasemman jalan ukkovarpaan tyven ympäri. Keskitä ajatukset  mahdollisimman puhtaasti kehossa pysymiseen ja astraalimaailman sulkemiseen: Mikäli ajatus harhautuu, irroita lanka ja aloita uudelleen. Älä kierrä liian tiukkaan, ettei verenkiertosi varpaassa esty. Tee päälle solmu ja rusetti. Rusettia tehdessä mietiskele omaa suojelusenkeliäsi ja voit jopa lausua hänelle kutsun ääneen. Mikäli rusetti on irronnut yön aikana, voit tarvita henkistä harjoittelua ja puhdistusta itsellesi pysyäksesi kehossa unen aikana. Tällöin Sinua voivat auttaa esimerkiksi meditaatio, energiahoidot ja vaikkapa selvänäköinen tulkinta.

 

Unihalvaus

Unihalvausta on kuvattu monesti taiteessa. Se on tila, jossa tietoisuus herää äkillisesti, mutta aivot jatkavat edelleen unitaajuuksilla. Yleensä unihalvaukset koetaan pelottavina kauhuhetkinä. Tavanomaisesti äkillisesti herännyt henkilö näkee ympärillään tai rintansa päällä istuvan pelottavan hahmon. Suusta ei tule huutoa, vaikka kuinka yrittää tehtä ääntä. Keho ei liiku sillä ihminen on unessa, vaikka silmät ovat auki. Unihalvaukseen voi liittyä monenlaisia hallusinaatioita.

Tässä voi olla mahdollisuus, että herääjä näkee astraalimaailmaan. Unen aikana pääsemme irti niistä selväaistien rajoituksista, joita meillä on valvetietoisuudessa. Äkillinen herääminen unesta unihalvauksen tilaan voi jättää selväaistit apposen auki, jolloin unen näkijä näkee tavallaan päivätietoisessa tilassa astraalimaailmaan, jossa matkustaa normaalisti vain unen aikana.

Unihalvaukset enteilevät kehosta irtautumista tai selväunitaipumusta. Niitä voi tietoisesti kutsua esiin keskittymällä ajattelemaan unihalvauksia. Voit myös päivätietoisessa mielessä kerrata päivän valvetilan aikana useampaan kertaan unihalvauksen tapahtumia ja etukäteen valmistella itseäsi siirtymään siitä ruumiista irtautumisen kokemukseen tai selkouneen. Tärkeää on, että seuraavalla kerralla unihalvauksen tilassa tiedostat tilasi, silloin voit löytää keinot poistua kehosta tai jatkaa selkouneen.

Unihalvaus kestää yleensä vain lyhyen aikaa, mutta koska tietoisuuden tila on muuttunut voimakkaasti kokemuksen aikana, se voi tuntua kestävän ikuisuuden. Unihalvauksen voi myös oppia muuttamaan takaisin normaali uneksi rentoutumisen kautta. Yleensä ihminen on aika säikähtänyt koettuaan ensimmäisen unihalvauksen. Unihalvaus voi olla myös henkimaailman tapa yrittää herättää Sinua kommunikaatioon heidän kanssaan.

9 ways to wake up from sleep paralysis

Share →

One Response to Anu: Unien rikas maailma

  1. PAULA ROMO sanoo:

    kiitos hyvästä artikkelistasi oli erittäin valaisevaa tietoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4b740491222cc624065fd8b0304ede0brrrrrrrrrr