Hamsa Käsi on muinainen onnellisuuden ja vahvuuden symboli, jonka sanotaan suojelevan ja tuovan hyvää onnea.  Teimme valoseremonian noin kuukausi sitten ja siinä käsittelimme omaa parantumistamme aika voimakkaasti. Olin itse työstänyt tiettyjä asioita tosi paljon ja tiiviisti muutaman päivän ajan ja jotenkin olin valmistautunut käsittelemään ja puhdistamaan niitä henkisellä työllä. Niinpä minua lähestyikin sitten valo-olento, joka viritti valoa loistavan hamsa- symbolin minun oikeaan käteen ja huomasin, että tätä energiaa virtauttamalla pystyin ”poistamaan” tai muuntamaan omassa rakenteessa ja seremoniassa ilmentyneitä energioita. Koin energian ennenkaikkea voimakkaan parantavana ja puhdistavana.  Olen käyttänyt Hamsan voimaa sen jälkeen kaikissa kaukohoidoissa.

Olin noin kuukautta aikaisemmin jo ostanut kaupasta mm. vihreää jadea ja karneolia sekä noita tiibetiläisiä käsin tehtyjä koristeita, joissa on korallia ja turkoosia upotettuna. Yllättäen sain tietää ostaneeni sen värisiä kiviä, mihin hamsaan liitettävä numero viisi viittaa eli valkoinen, vihreä, sininen, punainen ja keltainen. Ainoastaan sininen esiintyy tässä nauhassa turkoosin muodossa. Minusta alkoi tuntua, että näistä syntyisi hamsa-koru, joka edistää kantajalleen omaa parantumisen prosessia ja antaa apua tulla tietoiseksi omista alitajuisista ongelmakohdistaan.

Aloin tutkia tilaamieni kivien käyttöä ja sieltähän löytyikin, että nämä jo ennalta tilaamani kivet sopivat täydellisesti vaikutuksiltaan suojaavaan nauhaan. Sitten tilasin tietysti tuota hamsa -symbolia nauhaan eräältä käsityöläiseltä. Luulin tilaavani 10 kappaleen koe-erän, mutta sainkin niitä 50 kpl heti keralla. Itselle tuli kaikesta tunne, että koru täytyy kyllä tehdä.

Hamsa on minulle uusi symboli, mutta se on ollut todella toimiva. Voisin jossakin vaiheessa pitää siitä koulutustakin, mutta siihen tarvitaan fyysinen tapaaminen, että voisin jakaa käytännössä, mitä minulle näytettiin. Näinollen koulutus tulee varmaan Ouluun ja jos saamme sen videolle, niin pystymme jakamaan tietoa etänäkin.

Tuon aktivoinnin jälkeen elämässäni on tapahtunut lukuisia hyviä ja onnekkaita asioita ja tuntuu kuin monien vuosien vanhat solmutkin vaan aukeaa. Nyt on tapahtunut isoja asioita myönteiseen suuntaan, vaikka Tammikuussa perheessäni onkin ollut useampi iso muutos.

Hamsalla on myös monta muuta nimeä riippuen kutsujansa uskonnosta, esimerkiksi islamilaisella alueella se tunnetaan Fatiman kätenä profeetta Muhammadin tyttären mukaan, kristityt kutsuvat sitä Marian kädeksi viitaten Jeesuksen äitiin ja juutalaisille se on Miriamin käsi Mooseksen sisaren mukaan. Hindulaisuudessa vastaavanlaisessa asennossa tehtyä elettä kutsutaan abhaya mudraksi, jonka avulla hälvennetään pelkoa ja uskomusten mukaan ele antaa myös jumalallista suojelusta. Intialaisessa, kaiken elämän kunnioittamista korostavassa uskonnossa jainalaisuudessa sama kohotettu kämmen symboloi sitoutumista väkivallattomuuteen.

Ylöspäin kohotettu Hamsa kuvaa suojausta pahaa silmää vastaan, alas päin suuntautuneena sen sanotaan tuovan vaurautta, hyvinvointia ja menestystä.

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Anu: Suojaava Hamsa

 1. seppo sanoo:

  Hamsan saatuani on tuntunut että orastava positiivinen nousu on kääntynyt jopa takapakiksi. Pidin sitä pari päivää töissä kaulassa,ehkä varautui negatiivisesti,en tiedä. Olisin toivonut enemmän vihreää mutta pääväri on viininpunainen,ehkä niin piti ollakin. Jotain vinkkiä miten tilanteeseen pitäisi reagoida?

  • Anu Markoff sanoo:

   Joskus parantava työskentely nostaa esille puhdistuvia asioita ja tuntuu, että mennään takapakkia. Nauhassa on kyllä suojaavat kivet ja symboli, joten sen ei pitäisi vetää itseensä negatiivista energiaa. Toisaalta, jos negatiivisuutta on tosi paljon, niin onhan sekin ainakin teoriassa mahdollista. Silloin nauha kannattaa upottaa merisuolaan ja jättää vaikka kuun valoon yön ajaksi. Sen voi myös laittaa kynttilän tai nuotion lähelle puhdistumaan. Tietysti ei liian lähelle! Pääsääntöisesti Rukousnauha kannattaa aina vaihtaa, jos väri ei tunnu omalta. Henkilökohtaisesti sidotuista nauhoista voi pyytää valokuvan ennen lähettämistä, mutta kannattaa ottaa meihin yhteyttä viimeistään silloin, kun nauha tulee, jos värissä on jokin vika. Tämä kyseinen nauha on sellainen, mistä on kolme eri värivaihtoehtoa. Pääväreinä ovat vihreä jade, oranssi karneoli tai valkoinen jade. Tuo oranssi karneoli vaihtelee tukussa ja nyt saimme melkein viininpunaisen tummaa oranssia viimeksi.

   • Anu Markoff sanoo:

    Tuli myös mieleeni, että jos nauhan väri ei tuntunut toivomusten mukaiselta, saattaa se johtua siitä, että Karneoli kivenä voi olla voimakas. Kun itse tein noita nauhoja, tunsin, että karneolit olivat minullekin voimakkaita. Jos joku kivi on liian erinlainen omaan energiaan nähden, se voi nostaa esille huonoa oloa. Joskus joku kivi voi olla kyllä tarvittava, mutta kaulassa pidettynä saattaa vaikuttaa liikaa. Tämän nauhan tarkoituksena on, että sitä voi pitää kaulassa, joten näistä tuntemuksista kannattaa aina laittaa meille viestiä! Hyvä, että kirjoitit.

    p.s. laitan sinulle henkilökohtaista postia kohta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0ef09f819966c62a98988d8948baba3f444