Rakkaudentähdessä käytämme paljon itsetehtyjä suitsukkeita, joita poltetaan suitsukeastiassa yhdessä hiilikiekkojen kanssa. Tässä alla on muutamia kasveja, joita keräsimme tänä kesänä suitsukkeeksi ja muuhunkin käyttöön. Koska tiedän, että olet kiinnostunut kaikenlaisista käyttötavoista, niin esittelen samalla vähän muutakin! Kotimaisista kasveista tehdyt suistukkeet tuottavat aika savuisen lopputuloksen, mutta olen itse kokenut ne tosi puhdistavana, joten kenellä kiinnostaa, suosittelen!

Mustaherukka
Erityisesti nuoret ja tuoreet mustaherukan lehdet auttavat säilyttämään nuoruuden hehkun ja kauneuden poskilla. Mustaherukan lehdet kannattaa kuivata teeksi ja niitä kannattaa nauttia silloin, kun olet lähdössä hurmaamaan sydämesi valittua tai haluat herätellä rakkauden liekkiä pitkässä suhteessa kahdenkeskisen illan aikana. Mustaherukka saa sinut loistamaan kauneutta ja nuoruutta rakkaasi silmissä. Mustaherukasta suistukkeastiaan päätyvät valmistamme kuivatut marjat.
 
Villivadelman lehdet
Villivadelman on ehkä yksi mystisimmistä kasveista Suomen luonnossa. Vadelmalla tuntuu olevan suora yhteys menninkäisiin ja muihin metsän pieniin auttavaisiin henkiin. Vadelma auttaa sinua muuttamaan energiaasi niin, että pystyt lähestymään metsän olentoja rauhassa. Vadelmasta voi valmistaa sekä sisäisesti nauttittavaa teetä, joka myös avaa sinun intuitiota että ulkoisesti käytettäviä kylpyjä, jotka puhdistavat ja muuttavat energiasi värähteyä suotuisaksi luonnonhenkien kohtaamisille. Vadelmalehtiteetä ei pidä juoda ylettömästi sen sisältämän tanniinin takia. Vadelmasta laitamme suistukeastiaan sekä lehdet että kuivatetut marjat.

Koivu
Vaalea koivu on metsän kuningatar. Koivu antaa kasvupaikan monelle tärkeälle parantavalle käävälle ja sen mahla on ravitsevaa ja terveellistä juotavaa. Koivun tuoreet lehdet puhdistavat ja niitä voikin käyttää ruokaan, mutta Juhannuksena kerätyt lehdet kuivataan ja ne säilytetään yrttipusseissa. Yrttipusseja voi ripustaa esimerkiksi makuuhuoneeseen tuomaan miellyttävää miltei kristallista energiaa sekä paljon valoa paikkaan, jossa tahdot levätä rauhassa. Koivun kuivatut lehdet teenä nautittuna suojaavat yöunta ja antavat rauhaa. Koivussa erityisesti säilyy Juhannuksen taika. Koivua voi myös käyttää puhdistavana ja selkeyttävänä suitsukkeena. Koivunlehtien sisältämä salisylaatti voi aiheuttaa allergisia reaktioita.

Kataja
Katajan kerkkiä voi kerätä niinkuin kuusen kerkkiäkin. Niistä tehty siirappi toimii yskän ja flunssan lääkkeenä talvella, mutta myös auttaa pysymään monilta henkisiltä tasoilta vakaana ja terveenä. Juhannuksena kerätyistä katajan kerkistä keitetään siirappi rukousten ja parantavien mantrojen kera. Siirappia ei saa nauttia liian usein sillä havupuut sisältävät aineita, jotka voivat rasittaa elimistöä liian runsaasti nautittuna. Juhannusaikaan kannattaa katajan oksia myös kuivata ja niistä voi valmistaa suitsukkeita, joilla saa puhdistettua tehokkaasti kodin energioita esimerkiksi flunssa-aikana tai ennen meditaatiota. Myös kuivatut marjat käyvät suistukkeeksi. Tuore katajanoksa kotona poistaa negatiivisia värähtelyjä, joita on voinut jäädä esimerkiksi riitaisista sanoista ja ajatuksista.

Pihlaja
Pihlaja on suomalaisten Pyhä puu. Sillä on valtavan maagiset ja henkiset voimat. Juhannuksena kodin onneksi sidottu pihlajakranssi tuo hyvää energiaa ja vaurautta kotiin koko talveksi. Pihlajakranssin voi ripustaa esimerkiksi ulko-oveen. Voit pitää pihlajapuunpalaa mukanasi lisäämässä henkistä energiaasi. Pihlajan lehtiä ja marjoja kannattaa kuivata ja niistä voi tehdä suitsukkeita, joita poltetaan erityisesti ennen meditaatioita tai henkisiä harjoituksia. Pihlajan lehdistä voi myöskin tehdä teetä, jolloin juotuna tee puhdistaa energioitasi, kohottaa henkistä energiaa ja voimaa sekä luo suojaa. Pihlajan lehtiä ei suositella pitkäaikaiseen sisäiseen käyttöön.

Juhannusruusun terälehdet
Juhannusruusun terälehdistä saat tuoksuvia suitsukkeita talven varalle. Kun tahdot luoda kotiin kauniin ja harmonisen tunnelman, voit polttaa rakkauden symbolia, ruusun terälehtiä suitsuke kiekon päällä. Ruusun tuoksu kutsuu erityisesti feminiinisiä henkiolentoja ja Jumalattaria olemaan luonasi ja tuomaan omat parantavat ominaisuutensa kotiisi. Ruusu auttaa sinua lisäämään tietoisuutta toisista todellisuuksista.

Lehtikuusi
Lehtikuusi on kesällä vihanta tuoreena uskomattoman hyvän tuoksuinen puu. Siitä voi kerätä neulasia ja suosittelen lisäämään joukkoon myös oksan palasia. Lehtikuusi on todella feminiininen ja kaunis energiassaan. Se on puhdistava ja korkeita henkiä kutsuva savultaan.

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

73525154c46f598b72d4ea18e4895bc0..............