Onko Sinulla postilaatikkona Gmail, et ehkä saa kaikkia lähettämiämme posteja kunnolla perille. Myös muut sähköpostit palauttavat kirjeitä. Jos tahdot varmistaa, että saat meiltä varmasti kaikki postit perille, tutustu hetki tähän artikkeliin.

Gmail osoitteissa todennäköisesti sähköpostissasi on kyse sähköpostilaatikon määrityksistä. Voit tehdä näin: Kirjaudu Gmail tilillesi tietokoneella tai tabletilla. Jos käytät nettiä puhelimella, niin vaikkapa kirjastossa pääsee käymään tietokoneella netissä ja se on helppoa siellä tehdä!

Kirjauduttuaesi Gmailin tilille, mene tietokoneruudun oikeassa yläkulmassa olevaan valikkoon. Siinä näkyy sinun profiilikuva ja alla on sellainen mutterin näköinen kuvake, jossa on nuoli alas päin. Kun avaat valikon, sieltä löytyy kohta ”Postilaatikon määritys”. Klikkaa se aktiiviseksi. Siellä avautuu kohta ”Valitse käytettävät välilehdet”. Vain ylin vaihtoehto pitäisi olla aktiivisena, niin silloin kaikki postimme tulevat sinulle perille suoraan ensisijaiseen sähköpostilaatikkoon.

Viestin perille menoon vaikuttaa monikin asia kuten roskapostisuodatus vastaanottajan palvelimella tai hänen käyttämässä sähköpostiohjelmassa tai postilaatikon täyttyminen. Jälkimäinen ei välttämättä ilmene, jos palvelin ei ole määritelty lähettämään virheilmoitusta viestin lähettäjälle. Joskus postit jäävät jo esisuodattimiin eivätkä ne koskaan mene edes roskapostikansioon. Siksi liittyessäsi listoille, kannattaa tarkkailla viestejä. Meiltä lähetetään yleensä vähintäänkin 1 posti viikossa kaikille kurssilaisille, joten jos et saa sitä viestiä, ota meihin viipymättä yhteyttä, niin selvitetään asiat!

Viestien saapumisviiveet tai lähetyksen epäonnistumiset liittyvät usein hotmailin tai gmailin roskapostisuodatukseen. Roskapostikansion välttämiseksi lähettäjä(t) kannattaa tallentaa käytetyn sähköpostisovelluksen osoitekirjaan, koska silloin viestit päästetään suodattimen läpi. Varmistaaksesi sähköpostien perille tulemisen, voit lähettää meille viestiä myös osoitteeseen enkelikristallit at rakkaudentahti.net, jolloin osoitteesi tallentuu sähköpostin osoitekirjaan.

Vastaanottopäässä tapahtuvalle suodatukselle emme itse suoraan pysty tekemään mitään, mutta ongelman ratkaisemiseksi tehdään kyllä töitä. Pyrimme jatkuvasti parantamaan osoitteidemme luotettavuutta ja viemään asiakkaillemme viestiä perille, että osoitteemme lisättäisiin osoitekirjaan ja myös muistuttamaan, että ottaisit viipymättä yhteyttä meihin, jos posteja ei ala kuulumaan. Silloin yleensä pystymme ratkaisemaan tilanteen jollakin tapaa ja suurta vahinkoa ei pääse syntymään!

Jotta tästä nyt ei jäisi täysin epäluotettavaa tunnetta kenellekään, niin sanottakoon, että lähettämistämme posteista kuitenkin yli 90% menee täysin ongelmitta vastaanottajille perille!

 

 

Share →

3 Responses to Anu: Ohjeita sähköpostin saapumisen varmistamiseen

 1. Hilkka Ojala sanoo:

  Kiitos tiedosta

 2. Nimetön sanoo:

  Hei Kamala! Postiini ei ole tullut esittelyäsi, mutta huomasin sen nyt täältä. Kiitos!
  -Noomi

 3. martta kamala kuusela sanoo:

  HEI NOOMI!
  Olen saanut pos tinne tähän hotmailiin niin eikö se käy edelleenkin?
  Esittelen itseni samalla.Olen ollut yksitysyrittäjänä 47 vuotta,opiskellut Veedataide opettajaksi 2001.2013.Valmistuin LogoArt terapia ojaajaksi.Tärkeänä pidän vapaaetoistytä Äiti Amman Helsingin yhdistyksessä lähes 20 vuotta,yhtä kauan harjoittanut meditaatiota Amman antaman mantran toistmista.Siinä lyhykäisesti,olen kiitollinen päästyäni mukaan jo 6vuotiaana rakkaus kutsui.

  Rakkaudella Kamala.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

750c61227c167cf3c980d53ab5d8ced3MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM