Tahdotko tietää, kuka olit Entisessä Elämässä ja minkälaista karmaa sinulla on tässä elämässä? Rakkaudentähden Karmanipyörätulkinta vastaa kysymyksiisi. Lue lisää täältä…

 • Monet uskonnot puhuvat menneistä elämistä
 • Meditaatiossa voit muistaa enisiä elämiä ns. reggression kautta
 • On olemassa hoito, jolla voi nostaa esille menneitä elämiä
 • Menneet elämät voivat vaikuttaa tämän elämän kipuihin
 • Menneitä elämiä voi avata ja hoitaa
 • Menneitä elämiä voi muistaa spontaanisti
 • On sanottu, että monet lapset muistavat hyvin menneitä elämiä
 • Olet ehkä ollut oman itsesi isoisä tai isoäiti menneessä elämässä
 • Monesti synnyimme uudelleen samoihin sukuihin menneissä elämissä
 • Menneiden elämien tarkoitus on opettaa meille rakkautta
 • Voimme muistaa läheisten ihmisten menneitä elämiä
 • Menneet elämät toimivat hyvin symbolisellat avalla
 • Aiemmat inkarnaatiomme avautuvat meille henkisen kasvun myötä
 • Blavatsky mainitsee kirjoissaan tilan, jossa ihminen kykenee muistamaan kaikki aikaisemmat inkarnaationsa
 • Balavatskyn mainitsema tila tulee, kun saavutamme tietyn henkisen kypsyyden ja henkisen kasvun määrän
 • Aikaisempien inkarnaatioiden eli menneiden elämien selvittäminen kuuluu tiiviisti henkiseen kasvuun ja sydämen avautumiseen
 • Menneitä elämiä voi olla myös muilla planeetoilla

 

Tapaus: ”Naispuoleinen asiakas kärsii oudosta alakuloisuudesta ja hirvittävistä painajaisunista. Reggressioterapiassa asiakas sitten kertoo, että näkee itsensä pienenä poikana edellisessä elämässä. Poika kokee monenlaista hyvin toden tuntuista kipua ja asiakas kertoo, että osa noista kivuista on siirtynyt hänelle tähän elämään. Kun menemme uudelleen entiseen elämään ja selvitämme kipujen syyn, teemme anteeksianto harjoituksia ja pyrimme reggressiossa kohtaamaan tapahtumat uudelleen, asiakas kertoo myöhemmin, että hänen elämänlaatunsa on parantunut ja unet kadonneet. Mitä ihmettä oikein tapahtuu? Onko menneitä elämiä oikeasti olemassa?”

 

Mitä tarkoittaa menneet elämät, sielunvaellus ja aikaisemmat inkarnaatiot?

Sielunvaellus, onko sitä vaiko ei? Olemmeko olleet aikaisemmin jotain entisesslä elämässä? Mitä tarkoittaa, kun sanoo että uskoo sielunvaellukseen? Olen tärmännyt tähän kysymykseen monesti ja varsinkin silloin kun olen itse kertonut uskovani entisiin elämiin. Menneisiin elämiin uskotaan joissakin maailman suurissa uskonnoissa ja hyvin monet ihmiset tuntevat outoa vetoa vieraisiin maihin sekä kantavat sisällään tunnetta, että ovat olleet täällä aiemminkin.

On paljon ihmisiä jotka uskovat olleensa jotain entisessä elämässään. Voit kokea, että jotkut traumat tulevat entisestä elämästä. Jotkut syvällä olevat kivut tai elämän oppiläksyt tuntuvat olevan aikaisemman elämän karmaa. Joskus matkustaessasi voit nähdä paikkoja, jotka tuntuvat todella tutuilta, aivankuin olisit ollut siellä joskus aikaisemminkin… Ehkäpä entisessä elämässäsi?

Minun mielestäni meillä kaikilla ihmisillä on henki, sielu. Se on se jokin näkymätön asia, joka tekee minusta sellaisen kuin nyt olen. Se on jotain, mikä jää jäljelle kun minusta aika jättää. Se on se jokin joka määrittelee omalta osaltaan minun persoonallisuuttani tai oikeammin ehkä, on se pysyvä persoonallisuuteni atomi, joka on olemassa myös elämien välisenä aikana.

Uskon myös että sieluni ei ole vain kertakäyttötavaraa, vaan tämä henki on ollut maapallolla jokus aiemminkin, entisessä elämässä. Jotkut ihmiset taas tuntevat, että he ovat olleet edellisessä elämässä toisella planeetalla. Hän tuntee, että hänen HENKENSÄ on joskus ollut jossain toisella planeetalla. Ja kukapa on tutkinut kaikki maailmankaikeuden aurinkokunnat voidakseen todistaa että näin ei mitenkään voi olla mahdollista… =)

Itse ajattelen entisistä elämistä, että pysyvä atomi henkeä on ollut täällä aiemmin edellisessä elämässä. Lisäksi koostumme fyysisestä aineesta, joka on ollut täällä aiemminkin ja tulee olemaan vielä pitkään tämän elämämme jälkeenkin. Hengen anatomian mukaan ihminen koostuu useista erinlaisista kehoista, joista osa on väliaikaisia, vain tämän elämän käyttövälineitä ja osa vierailee täällä useamman elämän aikana. Kuitenkin ajattelen niin, että MINÄ, se MINUUS, joka olen nyt tässä elämässä, olen ainutlaatuinen niiden kokemusten kantaja, jotka ovat syntyneet tässä elämässä. Näinollen varon liikaa samaistumasta entisiin elämiin ja niistä tuleviin ”muistoihin”. Toisaalta henkilökohtaisesti olen itse oppinut paljon tutkimalla aikaisempia inkarnaatioita ja saanut menneistä elämistä hyvin paljon välineitä tähän elämään.

Eri energiaparantajakoulutusten mukaan entiset elämät jättävät joskus lukkoja ja tukkoja energian tasolle kehoihimme. Lisäksi voimme kantaa mukanamme karmaa joko omista henkilökohtaisista teoistamme tai kokonaisen ryhmän, esimerkiksi suvun, teoista. Tämä karma toimii oppiläksyinämme ja ohjaa sisäistä kehitystämme ihmisenä ja sieluna. Toisin kuin monet uskonnot opettavat, en itse usko kuitenkaan, että karma olisi rangaistus, vaan pikemminkin vetovoiman laki ja polku todelliseen vapautumiseen. Elämä itse tahtoo meidän kaikkien olevan vapaita ja onnellisia ja siksi on luotu nk. Karman lainalaisuudet.

Ovatko tarinat entisistä elämistä totta sitten?

Varmasti moni reggressiossa käynyt kysyy minun tavoin, mitä jos uskomukseni onkin väärin? Jos sieluni ei olekaan ollut täällä edellisessä elämässä?  Minusta sielunvaellus ja entiset elämät ovat todella mahtava tapa käydä läpi traumoja ja pelkoja. Ne ovat kuin aikuisten ”satuja”, joiden kautta tutkimme omia uskomuksiamme ja puramme pahaa oloamme. Toisaalta niiden kautta tunnemme yhteyttä muihin maihin, muihin ihmisiin. Jos esimerkiksi on joku, joka uskoo olleensa afrikkalainen entisessä elämässään, hän varmasti tuntee afrikkalaiset ihmiset itselleen hyvin läheisiksi.

Emme voi milloinkaan todella näyttää, kuinka paljon muistamme edellisestä elämästä, miten oikeasti tunsimme asiat edellisessä elämässä ja kuinka paljon ajatuksia, kipua, arvoja yms. tulee tämän elämän käsityksistä ja historiasta. Silti entisten elämien tutkiminen puoltaa paikkansa itsetuntemuksen lisäämisessä ja henkisen hyvinvoinnin kohottamisessa. Edellisten elämien ymmärtäminen auttaa meitä ymmärtämään toinen toistamme ja erityisesti vapautumaan syyllisyydestä, tarpeesta syyttää toista sekä vihasta.

Tällainen ajattelu menneistä elämistä siis lähentää meitä toinen toisiimme. Se saa tuntemaan yhteenkuuluvuutta ja auttaa kokemaan empatiaa toisten vaikeuksia kohtaan. Jos ei tässä elämässään ole osallisena sotiin yms. Voi tuntea myötätuntoa sota-alueella eläviä kohtaan käymällä läpi jotain menneen elämän kokemusta.
Se, mikä tuottaa meille hyvää ja saa jaksamaan elämässä eteenpäin, ei voi olla kovin väärin!

Selvitä menneet elämäsi

Menneitä elämiä ja aiempia inkarnaatioita saattaa tulla mieleesi, kun alat harrasta meditaatiota. Menneitä elämiä saattaa tulla esille yön aikaisissa unissa tai menneiden elämien terapiassa. Puhumme Reggressiosta ja sen purkamisesta. Olen itse opiskellut mm. Reggressioterapiaa. Mikäli tahdot selvittää, kuka olit edellisessä elämässä, voit ottaa yhteyttä pätevään reggressioterapeuttiin tai lähteä itse opiskelemaan reggressioterapiaa. Esimerkiksi Asger Lorentsenin Henkisen Terapian koulutuksessa on Reggressio osuus, jonka itse koin erittäin hyvänä ja tomivana menetelmänä. Henkistä terapiaa on tarjolla mm. Akatemian opiskelijoille erillisenä palveluna.

Share →

7 Responses to Anu: Menneet elämät

 1. Pertti sanoo:

  Lukaisin tuon tarinan menneestä elämästä ja tuli mieleen, että miten niitä voi riittää kaikille kun maailman väki luku kokonaisuudessaan kokoajan kasvaa. Vai kasvaako?

 2. Minna kotiranta sanoo:

  Hei
  Teetkö vielä entisten elämien kanavointia?
  Olisin kiinnostunut

 3. mirella sanoo:

  kiinostaisi enemmän tietää mikä olen ollut entisessäelämässani? Voistkohan auttaa… Jos voist laittaa sähköpostiini jtn. joka avaisi asiaa ? -mirella

 4. Minä sanoo:

  Saikohan toi Elina vastauksen, koska kiinnostaisi muakin.

 5. Elina sanoo:

  Hei, voiko menneiden elämien purkua tehdä etänäja paljonko kustantaa?kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6794c6e424ea97b2c50f7ee00455edb8/////////////////