Ihmisen sisäisen universumin kautta kulkee linja yhteyteen ja ykseyteen suuremman ja laajemman Universumin kanssa. Sinussa on kehorakenteessa koko universumin rakenne, omassa olemisen kipinässäsi on kaikki, mitä ympärilläsi näet ja myös se, mitä et kykene aistimaan..

Nyt elämme parisuhteen ja sisäisen ykseyden kuukautta. Saan inspiraation kirjoittaa ja kanavoida muutaman sanan kaksoisliekkisuhteista ja parisuhteista. Parisuhteen yksi tärkein tehtävä on peilata Sinulle niitä vajavuuksia ja kompastuskohtia, jotka estävät Sinua elämästä täydellisessä ykseydessä Jumalallisuuden kanssa, joka löytyy omasta sisimmästäsi.

Tässä huomautetaan heti, että parisuhdetta on myös se, ettei elä kumppani kanssa tai ei ole löytänyt parisuhdessa. Että se on yksi osa parisuhde-energiaa niinkuin eroaminen, rakastuminen, romantiikka ja perheen perustaminenkin. Ensimmäisenä henkimailmaa pyytääkin siis kaikkia parisuhteettomia tai eroa harkitsevia huomaamaan, että olemme ikuisesti osa parisuhde-energiaa sillä se on itseasiassa energia tai voima, jonka kautta yhdistyt omaan sisäiseen itseen, omaan sisäiseen universumiisi, omille sisäisille Jumaluuden tasoille tai ylipäätään muodostat suhteen sisäisen minuutesi ulkopuolella olevaan maailmaan! Ei siis ole olemassa tilaa, jossa et olisi parisuhteessa. Parisuhde olet sinä itse, mutta parisuhteesi tila voi olla yksinäinen joissakin elämänvaiheissa.

Henkimaailma tulee sanomaan myös, että jos sinun on vaikea löytää kumppania itsellesi, se saattaa olla hyvinkin sen uskomuksen tuotosta, että ajattelet eläväsi ilman parisuhdetta. Siis ajattelet olevasi ilman parisuhde-energiaa. Jos asia on näin, voit tämän kuukauden kaukohoidossa pyytää saada astua syvästi sisäisen parisuhde-energiasi piiriin.

Henkimaailma tulee selittämään tätä asiaa nyt tähän kirjeeseen. Sinussa itsessäsi on kaikki Jumaluuden tasot, jokaisessa meissä on. Sinussa on koko universumin viisaus, pyhyys, syvyys, valo ja rakkaus, mutta et pystynyt yhdistymään siihen ennenkuin sinut transformoidaan/transformoitiin. Koska luet tätä kirjettä, olet aika pitkällä tässä transformaatiossasi jo. Henkinen herääminen ja henkisen polun aloittaminen on yksi varmimmista merkeistä, että sisäisten Jumaluuksien tasojen tarnsformaatio on onnistuneesti herännyt ja lähtenyt käyntiin.

Nykyihmisellä on monia päivätietoisia kerroksia estämässä yhdistymistä omille sisäisille Universumin ja Jumaluuden tasoille sillä myös nuo kerrokset ovat osa universumia ja sen järjestelmää. Meissä on uskomusrakenteita, jotka estävät meitä kokemasta omaa todellista itseämme. Oikeastaan ainoa asia, joka estää meitä olemasta täydellisen Jumalallisen valaistuneessa tilassa ja balanssissa ja ykseydessä universumin kanssa ovat omat uskomuksemme maailmankaikkeudesta ja se ajattelutapa, josta pidämme kiinni kynsin hampain.

Ihmissuhteet ja erityisesti Kaksoisliekkisuhde on tarkoitettu sulattamaan ihmisessä kaikkia niitä asioita. Toimiessasi kumppanin ja perheen kanssa, eteesi tuodaan arjessa kipukohdat, joissa et värähtele rakkaudessa. Tulet ehkä vihaiseksi, pidät omasta näkökulmastasi puolia ja koet raskautta, ahdistut?

Nyt tässä hetkessä henkimaailma tulee sanomaan, että juuri silloin, kun menetät malttisi ja tulet vihaiseksi, olet tullut siihen pisteeseen, josta sinun tulisi päästää irti. Mikäli et koe vihaa ja kiukkua enää arjessa, olet astunut yli yhdestä transformaatiosi portaasta, onnea!

Kun tulet kiukkuiseksi, olet astunut siihen näkukulmaan, joka tarvii muuttamista. Sinun kumppanisi on tehnyt sinulle juuri nyt pyhän palveluksen ja osoittanut sinulle, missä kohtaa on ensisijaisen tärkeää tarkistaa omaa näkemystä. Vaikka toinen olisikin väärässä ja sinä oikeassa kyseisessä asiassa, kiukku kertoo, että olet ulkona omasta sisäisen Universumin viisaudesta.

Silloin, kun olet ykseydessä sisäisen Universumisi kanssa, et tule vihaiseksi, vaan näet rakkauden sanat, teot ja ajatukset, jotka sulattavat myös kumppanisi kitkeriä rakenteita. Silloin, kun suutut ja kiukustut, olet siinä osassa omaa sisäistä rakennettasi, joka estää elämästä ykseydessä Universumisi kanssa. Kun et kykene rakastamaan kumppaniasi, et todellisuudessa kykene rakastamaan itseäsi.

Et oikeastaan suutu kumppanillesi, vaan suutut omalle voimattomuudellesi nähdä paremmin. Suutut omalle näkemyksellesi, joka ei jousta sille tarkoitetulla tavalla. Suutut niille vaatimuksille, jotka ovat luoneet kulttuurisen käsityksen Sinulle. Reagoit sisäisestä epäorgaanisella tavalla ja kaikkeen vastaus on Rakkaus.

Rakkaus itseäsi kohtaan. Rakkaus kummpaniasi kohtaan ja Rakkaus sisäistä universumiasi kohtaan, joka tahtoo olla elävä ja alati virtaavassa muodossa.

Kaksoisliekkiyhteys alkaa omasta sisäisestä universumistasi. Moni kaipaa kaksoisliekkiä fyysisesti lähelleen, mutta tässä hetkessä henkimaailma tulee kertomaan, ettei kaksoisliekin löytyminen muuta asiaa miksikään sillä jollei sisäinen universumisi ole avonainen, et pysty tuntemaan suurta kaksioisliekkirakkautta, vaikka hän olisi rinnallasi. Sen sijaan voit tuntea muita kaksoisliekkitunteita kuten kaksoisliekkiahdistusta, joka on yksi vahvimmista ahdistuksista, ennenkokemattoman voimakas tunne myös siinä missä kaksoisliekkirakkauskin. Kaksoisliekilläsi on voima peilata sinulle ei yksin sisäisesti sinussa olevaa suurta valoa ja rakkautta tietoisuudellesi eläväksi, vaan tunnemaailman ja kokemusmaailman kaikki puolet. Oletko valmis sukeltamaan pahimpiin pelkoihisi ja ratkaisemaan sisäiset ristiriidat lopullisella tavalla? Oletko valmis luottamaan Valoon ja Rakkauteen?

Siksi meille annetaan muita kumppaneita ensiksi. Voit ottaa kaikki parisuhteet kuin portaina kohti täydellisyyttä. Se ei ole niinkään kohti täydellistä parisuhdetta ja kaikkien mielihalujemme toteutumista, kuin kohti täydellistä ykseyttä sisäisessä universumissasi.

Kun se ykseys on saavutettu, niin olet valmis ottamaan vastaan myös kaksoisilekkirakkauden, josta sanotaan tässä, että sisäisen universumin ollessa avoin sinulla on kaksoisliekkirakkaus huolimatta siitä, onko hän rinnallasi fyysisesti tai ei. Tietysti fyysinen kohtaaminen on tässä tilassa suurien ponnisteluiden palkinto ja kaikkien vaivojen täyttymys, mutta se ei saa olla päämäärämme sillä siinä tapauksessa emme saavuta fyysistä yhteyttä koskaan. Älä siis etsi kaksoisliekkiä treffipalstoilta, vaan pura sisimmästäsi esteitä levätä omassa sisäisessä Universumissasi.

Jos Sinun on vaikea tavoittaa omaa sisäistä Universumia, on sinun yhtä vaikeaa tai ehkä vaikeampaakin tavoittaa sama asia ulkoisesti. Mikäli onnistuisit tahdollasi vetämään puoleesi kaksoisliekin, se ei toisi helpotusta, yksistään voimakkaamman tuskan elämääsi, koska sisäinen universumisi ei olisi avoinna. Tapaaminen saattaisi johtaa jopa suureen pettymykseen ja perustavanlaatuiseen elämänuskon menettämiseen. Et voi odottaa, että Kaksoisliekkisi pelastaa sinut rakkaudellaan sillä hänellä on mitä todennäköisimmin kohdattavana samat sisäisen universumin haasteet kuin Sinullakin.

Et voi myöskään olettaa, että pystyisit auttamaan kaksoisliekkiäsi näissä asioissa sillä sinulla on oma puolisko työstä käsiteltävänä. Niinpä viisas valinta on ottaa vastuu omasta osuudesta, sisäisesti, ja työstää sitä avoimeksi teidän molempien, itsesi, Jumalallisuuden, Valon ja koko ihmiskunnan puolesta.

Päämäärä olisi asetettava sisäisen universumin avaamiseen ja elävöittämiseen, koska sen kautta vasta tulemme olotilaan, jossa on mahdollista kohdata Rakkaudellinen minuustietoisuuden ulkoinen universumi.

Tämän kuukauden aikana Rakkaudentähden kautta virtaa tuki kaikille, ketkä tahtovat työstää omaa sisäistä universumia tällä tavalla. Kaikki avautumiset ovat pysyviä ja johtavat meitä ei yksin kohti rakkaudellisempaa parisuhdetta ja arkielämää tai sisäistä yhteyttä Jumaluuden kanssa, vaan auttavat meitä tekemään sitä tärkeää työtä, mikä on kaiken takana näkymättömänä ja usein niin unohdettuna ja aliarvostettuna teemana; koko ihmiskunnan siirtämistä rakkaudellisemmalle olemisen tasolle.

 

 

Share →

5 Responses to Anu: Kaksoisliekit ja ihmisen sisäinen universumi

 1. tiina sanoo:

  Itse noin puolitoista vuotta sitten suuren rakkauden löytäneenä, avio-eron alkaneena ,täysin tyhjään lähteneenä elän niin hektistä aikaa ettei uskoisi jos saan nöyrästi pyytää parantavaa voimaannuttavaa energiaa ettei syvä rakkaus kaikkea ympärillä olevaa kohtaa kuolisi.
  Tiedän että tämä uusi mies on kaksoisliekkini,rakkaus häneen syventyy kokoajan syvemmälle vaikka hänkin ajaa minua hulluuden porteille.Minä tupla tulen-merkki ja hän veden. Edelliset kirjoitukset ovat koskettaneet minua syvästi ja toivon rakkauden koskettavan kaikkia,löytävän tien jokaisen sieluun ja sydämmeen ja valisevan koko maailmaa.Kiitos:)

 2. Muumi sanoo:

  ei voi olla totta aivan kun Minttumaarit puhuisit minun elämästä. Olen tavannut kaksoisliekkini 1,5 vuotta sitten ja kamppailen sen kanssa. Se vie hulluuden partaalle.
  Jouduimme eri työpaikkoihin- työasiat menivät sekaisin kun olimme samassa työpaikassa.
  Ahdistus ei laannu- oma suhtautuminen on muuttunut vähän. Yritän saamaani energiaa
  purkaa aviomieheeni ja lapseeni. Välillä olen aivan raivon partaalla…. en ole oma itseni.
  Apua! En tiedä miten kauan jaksan tätä.

  • Minttumaari sanoo:

   Kuten sanoin, tuomiolta tuntui, ja tuntuu yhä. Lopulta ymmärsin, että tulen elämään näiden tunteiden kanssa lopun ikäni – oli se sitten 5 tai 50 vuotta. Kasvoin, aloin hyväksyä, että en ole oman elämäni ohjaksissa ja voin vaikuttaa siihen valinnoillani. Vaikka täysin en koskaan sitä tule hyväksymään, en taistele enää vastaan. Sen myötä aloin keskittyä kovemmin niihin hetkiin, jolloin olen perheeni kanssa, vaikka ne välillä ovat värittömiä.
   Olen enemmän läsnä. Koska jos minut ja liekkini on tarkoitettu yhteen, se tapahtuu ja elämäni muuttuu enkä halua nollata nykyisiä ei-materiaalisia ”saavutuksiani”, perhettäni, rakkauksiani, koska tässä asiassa he ovat viattomia sivustakatsojia ja on minun valintani rakastaa heitä juuri nyt. Sielutasolla he ovat sopineet kanssani elää juuri tätä elämää ja toteuttaa omaa kasvuaan tuellani enkä voisi katsoa itseäni silmiin enää, jos pettäisin heidät. Se olisi suunta, johon en haluaisi kasvaa. Tiemme eroavat, kun on sen aika.
   Jos taas meitä ei ole tarkoitettu yhteen liekkini kanssa, en ole tuhlannut elämääni turhaan odottamiseen vaan elänyt rakkaideni kanssa hyvää elämää.
   Saan edelleen hysteerisiä itkukohtauksia, kaipuu sattuu edelleen fyysisesti – miten tulla jätetyksi / työnnetyksi täysin ulos toisen elämästä vaikkei ole ollut edes suhdetta tai yhteistä elämää?
   Normijärjellä ajateltuna järjetöntä? Mitä on nyky-yhteiskunnassa normijärki? Juoksemista rahan ja erilaisten himojen perässä? Vaihtaa puolisoa, kun se ei tottele? Ei se ole rakkautta, se on diktatuuria. Elääkö rakkaus diktatuurista?
   Jos lähtökohta on se, että rakastaa toista sielua syvempää, haluaa toisen olevan onnellinen vaikka tuo toinen olisikin onnellinen jonkun toisen kanssa, ja äkkiä kaikessa onkin järkeä. Koska jos liekkini löytää itselleen rakastetun ja on onnellinen, se tekee minutkin onnelliseksi. Ja toisin päin.
   Meidän on kuljettava omat polkumme, koska ainakaan ilman niitä askelia emme koskaan ole valmiita kohtaamaan uudelleen.
   Tältä osin valinta on selkeä; hyväksyn itseni ja polkuni, itken itkuni, hoidan sovitut asiat ja rakastan itseäni ja lähimmäisiäni. Elän niin hyvän elämän kuin voin ja yritän uskoa ja luottaa siihen, että asiat menevät juuri niin kuin on tarkoitettu.
   Joten Muumiseni, nauti jokaisesta hetkestä, jonka vietät puolisosi ja lapsesi kanssa.
   Hyväksy se, että olet ja tulet olemaan roolimalli useammalla kuin yhdellä tapaa (fyysisellä ja henkisellä tasolla), kasvata itseäsi rakkaudella kuin lastasi ja päästä irti ahdistuksesta. Joskus negatiiviset tunteet ovat turvallisia takertua, koska niiden kanssa saa aina mitä tilaa. Tuntematon pelottaa ja siellä ahdistuksenkin takana on pelon erämaa ei autiomaa, se on tyhkä, kun taas erämää on runsas ja täynnä kauneutta.

   Nauti siitä, että sinulla on salaisuus, kaksoisliekki ja ymmärrä, miten harvinaista se on, että pääsee pikakaistalle universumin saloja tutkimaan. Et ehkä koskaan voi puhua puolisollesi totta siitä, mitä käyt läpi, ja hän saattaa pitää sinua hieman hulluna tunnemyrskyjen iskiessä, mutta niin kauan, kun hän haluaa olla kanssasi, hän voi toimia arjen ankkurina. Sellaista tukea tällä matkalla tarvitaan. Tietty jos suhde menee väkivaltaiseksi tai hyväksikäytöksi niin sen aika on sitten ohi, mutta muista kaikki ne hyvät asiat, jotka vetivät teidät yhteen. Ne eivät ole hävinneet tuhkana tuuleen, ne ovat löydettävissä ja käyttöön palautettavissa. Ne ovat, koska niiden pitää olla.
   Universumi tekee kaikkensa, jotta saisit mahdollisimman paljon tukea liekkikokemuksen läpikäyntiin (lopputuloksesta huolimatta), kunhan pyydät apua ja kiität avusta. Et voi keskeyttää kokemusta, mutta voit pyytää erätaukoja, jos haluat käsitellä jotakin vanhaa arpea tai traumaa hitaammin tai ajattelet sekoavasi.
   Itse välillä jaan jonkin tuskatilan pienempiin osasiin ja keskityn yhteen pieneen osaseen kerrallaan, kunnes tunne on pilkottu, käsitelty ja kasattu taas kokonaisuudeksi.
   Sä olet tarpeeksi vahva käymään tämän läpi, koska olet keskellä sitä kokemusta. Siihen voit luottaa.

 3. Minttumaari sanoo:

  Olen tavannut 5 vuotta sitten. Emme ole minkään valtakunnan suhteessa ja olen varattu, hän ei. Miten tätä voisi kuvata?

  En koskaan uskonut tähän, mutta aloin elää sitä silti. En tiennyt mitä tapahtuu, elämä meni hulluksi. Outoja yhteensattumia, korkeita ja onnellisia hetkiä, ja vastapainoksi erittäin suurta ahdistusta, jopa kauhua, ja jos uskoisin helvettiin, sanoisin, että elän sitä.
  Eräänä yönä vain korvaani lausuttiin sana. Melkein neljä vuotta sitten, noin vuosi tämän ihmisen tapaamisesta. Emme näe kuin 3-5 kertaa vuodessa ja nekin sattumalta, vaikka sattumia ei ole.

  Sieluni tuntee hänet, minä en.

  Eräänä iltana, kun kaikki muut nukkuivat ja olin yksin keittiössä, minulle lausuttiin ääneen tämä sana: kaksoisliekki.
  En ollut ikinä kuullut koko sanaa ja kuitenkin tiesin asioiden loksahtaneen paikoilleen. Tieto oli silti musertava ja loppuyön vietin hysteerisesti itkien vessassa, lukien puhelimen kautta internetistä kaksoisliekistä. Suomeksi ja englanniksi. Tuntui, kuin minut olisi tuomittu syyttömänä rikoksesta. En halunnut, en pitänyt tästä ihmisestä. Minulla oli oma mies, perhe ja elämä!

  Hän oli ja on aivan täydellinen vastakohtani, mutta hänen sieluenergiansa värähtelee tismalleen samalla taajuudella kuin omani.
  Hän ei ole sielussani, hän o n sieluni.
  Kun nämä asiat valkenevat ihmiselle, joka ei koskaan aiemmin ole kuullutkaan asiasta, sitä tulee jonkin verran hulluksi.

  Mikä pahinta, hän näki minut. Joka kerta. Enkä ole sen näköinen, että pysäyttäisin liikenteen. Maatuska lähinnä. Mutta väkijoukossakin hän näki vain minut. Aloin olla olemassa enemmin kuin koskaan aiemmin.

  En usko, että hän ymmärtäisi tätä saatikka uskoisi tähän. En mielelläni mene edes samaan tilaan hänen kanssaan, tietoisuuteni tuntee hänen läheisyytensä nostamalla ”hälytysvalmiutta”, kuin energiapiikitys keskellä pientä sähköistä taustahuminaa.
  Kun olemme samassa huoneessa, näen ja koen asioita, joita en ole elänyt tässä elämässä. En ole ollut 2 metriä lähempänä, vaikkakin kommunikoimme sähköpostin kautta toisinaan. Emme puhu koskaan henkilökohtaisista asioista, mielipiteistä ja työasioista. Hänen perhetilanteensa ei kuulu minulle ja toisinpäin. Riitelemme paljon, vaikka kommunikoimme vähän.

  Olen nähnyt hänen sydänchakransa avautuvan, alkavan hehkua, alkavan loistaa. Kaunis prosessi, olen onnellinen että sain nähdä sen. En toki tiennyt mitä tapahtuu, mutta myöhemmin ymmärsin.
  Olen polttanut karmaani, käsitellyt pelkojani, nähnyt keltaista, lilaa, valkoista. Sydänchakrani on auennut, samoin kruunuchakra, solar plexus tekee töitä taukoamatta ja pääni ympärillä on valkea ja keltainen valopallo, mutta ne eivät ole vielä asettuneet.

  Kaikki mihin olen ikinä uskonut on mennyt uusiksi. Tuskaa on paljon, aina kun törmäämme ja lähden kauemmas, minua viiltää. Hengen tason kivut ja karma kulminoituvat fyysisiksi kivuiksi. Minua tutkittiinkin puoli vuotta kipujen takia, mutta osoittauduin täysin terveeksi.

  Ei ole ketään, jonka kanssa tästä voisi puhua. Olen varsin tietoinen, että tämä on kuljettava läpi ja matka on rankka. Joten jatkan kaksoiselämää yhdessä elämässä. Opin ja opin lisää. Jotkut perhekarmat on vapautettu, ja suhteeni lapsiin ja mieheeni ovat kasvaneet uudelle tasolle.
  Olen enemmän läsnä heille kuin koskaan aiemmin eivätkä pienet murheet tunnu missään (tämä muutos tapahtui itse asiassa ennen kuin liekki tuli kuvioihin), mutta silti olen edelleen ihminen inhimillisine tunteineni. Näen vain rakkauden eri lailla kuin ennen. Kaikkialla. Ymmärrän sitä paremmin. Itseänikin, kenties.
  Toivon vain, että olisin pystynyt auttamaan kaksoseni samalle matkalle, matkalle itseensä. Tai voi olla, että olen työni tehnyt, nyt olemme täydellisessä välirikossa. Se voi merkitä sitä, että hänen matkansa hyväksymään oman sielunsa tummat kulmat on alkanut tai sitten hän ei ole sille retkelle valmis ja minun näkemiseni heijastaa hänen tyytymättömyytensä ( = vihansa) omaan elämäänsä hänelle takaisin armottomalla tavalla eikä hän kestä sitä. Voin vain toivoa parasta.

  Vaikka tämä onkin ajoittain todellakin musertavan raskasta, en kääntyisi takaisin. Prosessia en pysty pysäyttämään, mutta taukoja saan pyytäessäni.
  Oikeaa aikuisopiskelua!

 4. Sari sanoo:

  Heh, tää tuli kyllä täydellisenä vastauksena just niihin asioihin mitä käyn parhaillaan läpi/miettinyt. Kiitos paljon!<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2f9ca8c601ab718f30daa6095d127b3ewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww