Tähän alkuun huomautus Sinulle, että vuonna 2021-2022 Rakkaudentähdessä on menossa Enkelityöskentelyn ILMAINEN koulutus. Kun liityt veloituksettoman valolinjan tilaajaksi, saat sähköpostiin laajan paketin, jossa kerrotaan Enkeleistä ja vastaanotat heidän viestejään. Koko paketti on täysin ilmainen. Ei piilokuluja!

Enkelienergialla voi hoitaa. Enkelit ovat ihan oma tietoisuuden taso. Enkeli on kuvattu mm. Raamatussa henkiolentona, jolla on säteilevä valokehä pään ympärillä. Jotkut ihmiset ajattelevat myös ihmisten olevan enkeleitä. Enkelienergialla ei voi vahingoittaa tai tuottaa pahaa. Enkelitietoisuuden voi pyytää suojaksi hoidoissa, meditaatioissa tai jokapäiväisessä elämässä. Enkelienergiaa on monenlaista, on ilon enkeleitä, myötätunnon enkeleitä, arkkienekeleitä, pyhän hengen enkeleitä, kristallitulen enkeleitä jne.

Muistatko, kun viimeksi tapasit oikean ihmisen oikeaan aikaan tai löysit valkoisen höyhenen kuin tyhjästä? Onko sinulla uskomaton pelastumistarina tai muita ihmeellisiä kokemuksia, joista ajattelet, että se voisi olla enkelin työtä? Lue alta enemmän, ehkä Sinulle varmistuu ja selviää jotain ihanaa!

Jokaisella meistä on omia enkeleitä, jotka on nimetty meille jo aikojen alussa. Heidän tehtävänään on kulkea kanssamme aivan jokaisessa arjen tilanteessa ja auttaa meitä ihan kaikessa. On suojelusenkeleitä, aurinkoenkeleitä, opasenkeleitä jne. Jos toivot itsellesi enkelin apua, muistathan, että enkelit vain odottavat, että pyydämme. Siis uskalla kutsua enkeliäsi!

Enkeleille ei mikään ole liian suurta taikka pientä.. He voivat auttaa meitä ostamaan täydellisiä lahjoja, ajamaan varovasti tai tapaamaan sellaisia ihmisiä, jotka voivat olla meille avuksi. He myös tuovat elämäämme yhteensattumia. Suojelusenkeli on kirjaimellisesti omantunnon vartija, joka kehottaa meitä tekemään oikein ja saa ajatuksia pälkähtämään päähämme.

Joskus enkelit eivät voi auttaa meitä suoraan, mutta tuovat meille esimerkiksi sattumia, jotka estävät meitä menemästä huonoihin tilanteisiin tai ohjaavat meidät oikean henkilön luokse. Onko koskaan kirjastossa sinun eteesi vain tupsahtanut kirja, joka on kuin vastaus huoliisi?

 

Enkeleiden luonnetta

Enkelit toimittavat meille merkkejä, symboleja, elämäämme, jotta voisimme kommunikoida heidän kanssaan. Hyvin monet kykenevät kommunikoimaan esimerkiksi meditaation kautta, mutta on myös heitä, joiden polkuun ei ehkä edes kuulu tällainen mielikuvituksen avulla viestiminen tai he ovat avautumassa omalle intutiolleen myöhemmin elämänsä aikana. Enkelinkielillä kurssilla opettelemme erinlaisia enkeleiden kanssa kommunikoimisen muotoja. Veloituksettomat kurssipostit löytyvät näiltä sivuilta!

Me voimme pyytää enkeleitä antamaan meille fyysisen kosketuksen. Jotkut tuntevat selvän käden kosketuksen, että luulevat sitä todelliseksi ihmiseksi ja järkyttyvät, kun huomaavat olevansa yksin. Enkeliä voi myös pyytää pitämään kädestä kiinni silloin, kun itsestä tuntuu pelottavalta. Eipä aikaakaan, kun sinulle tulee jo paljon parempi olo! Enkelin kosketus on monesti hyvin hoitava.

Enkelit tekevät usein ihmeitä. He voivat pelastaa meidät varmalta kuolemalta ihmeellisellä tavalla, silloin, kun tarkoituksemme ei ole vielä kuolla. He voivat järjestää meille täydellisen työpaikan täysin yllättävällä tavalla, jos olemme siihen valmiita tai he voivat järjestää apua meille ihmeen tavoin. Enkelit ilmestyvät meille monenlaisessa muodossa.He näyttäytyvät meille vain sellaisessa muodossa, jonka voimme hyväksyä. Enkelihoitaja voi lähettää meille enkeleitä vaikeuksien keskelle.

 

Arkkienkelit

Arkkienkelieitä on hyvin monia, joista alla esittelen teille tunnetuimmat.

Arkkienkelii Samuelon rakkauden enkeli, joka auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi. Samuel avaa sydänenergiaa ja tuo valoa taiteilijoille sekä kaikille, jotka haluavat tehdä työtä sydämestään. Häneen liitettyjä asioita ovat: 3. säde, Serapis Bey, sydänchakra. Samuelin kakroisliekki Arkkienkeli Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, armollaan, myötätunnollaan ja empatiallaan.

Arkkienkeli Mikael johtaa suojelusenkeleitä, jotka pyydettäessä varjelevat ihmisiä onnettomuuksilta ja pelastavat hätään joutuneita.. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 1. säde, El Morey, kurkkuchakra. Mikaelin kaksoisliekki Arkkienkeli Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi.

Arkkienkeli Rafaelon parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli. Hänen parantavat enkelinsä työskentelevät terveyden puolesta ja toimivat ammattiparantajien tukena. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 5. säde, Hilarion, otsachakra. Rafaelin kaksoisliekki on Arkkienkeli Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena.

Arkkienkeli Uriel ja hänen rauhanenkelinsä tuovat sopusointua sekä maailman epävakaisiin tilanteisiin että ihmisten mieliin. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 6. säde , Sananda, solar pleksus. Urielin kaksoisliekki on Arkkienkeli Aurora. He työskentelevät purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, joka tunnetaan myös nimellä rubiinisäde. Purppuranpunainen edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. Se sisältää puhtaan hengen violettia sekä toiminnan punaista, sen vuoksi se lisää halukkuutta palvella henkisesti. Kulta kuvastaa viisautta.

Arkkienkeli Gabriel on sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli. Gabriel opastaa näkemään korkeamman suunnitelmamme ja kulkemaan meille tarkoitettua polkua luottavaisina. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 4. säde, Paul venetsialainen, perus- ja sakraalichakra.Gabrielin kaksoisliekki Arkkienkeli Hope on jumalallisen äidin puhdasta tulta. Hän on jumalallinen kipinä sydänkeskuksessamme, joka valaa meihin toivoa ja voimaa, jotta jaksaisimme jatkaa eteenpäin emmekä juuttuisi paikallemme.

Arkkienkeli Zadkieljohtaa armon, ilon ja muutoksen enkeleitä. Hänet tunnetaan usein myös Vapauden enkelinä. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 7. säde, St. Germain, sieluchakra.Zadkielin kaksoisliekki Arkkienkeli Amethyst, violetin säteen feminiininen puoli, antaa meille mahdollisuuden muuttua anteeksiannon, myötätunnon ja armon avulla. Ametistikivi edustaa violetin säteen vertauskuvallista kiteytymää ja on myös vesimiehen, uuden aikakauden onnenkivi.

Arkkienkeli Jofiel on viisauden ja valaistumisen Arkkienkelii. Keltainen on älyn väri, se syvenee kultaiseksi, kun avaudumme korkeammalle viisaudelle. Häneen liitettyjä ominaisuuksia ovat: 2. säde, Kuthumi, kruunuchakra
Jofiel ja hänen kaksoisliekkinsä Arkkienkeli Christine ammentavat viisautta Jumaluudesta. Christine nimi viittaa kristustietoisuuteen. Heidän tehtävänsä on kirkastaa ihmiskunnalle Säteilevän opetusten yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme.

 

Rakkaudentähden Arkkienkelimeditaatio:

Share →

2 Responses to Anu: Enkelit

 1. Marja Toivonen sanoo:

  Hei. Voisiko joku kertoa kuka on laulanut enkelilaulun, jossa toistuu sanat: ” sä Valon sydänmessäs näät kun uusi päivä alkaa.”….
  Olisin todella onnellinen kun löytäisin sen levyn.

  • Katja sanoo:

   Anne tuolta etelästä sen on laulanut. Mulla on se levy. En muista nyt sukunimeä heti. Oli samoilla kursseilla kerran ja oli ilo kuulla hänen laulujaan muutenkin. Asui silloin Porissa tai Turussa.

   ”Vain rakkaus sinuun jää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ff7445297296a2b800338a06d06dd2e2BBBBBBBB