Rakkaudentähden hoidoissa käytämme enkelikristallitekniikkaa, jonka olen kehittänyt yhdessä useiden selvänäkijöiden ja henkisen alan asiantuntijoiden kanssa. Tekniikkaa on käytetty Suomessa meditaatioissa, hoidoissa ja koulutuksissa ja siitä on pidetty kovasti. Enkelikristallienergia on värähtelyä fyysisen maailman takaa. Tiedämme, että fyysinen maailma on energiaa, jonka takaa löytyy universaali totuus, universaalit lait ja universaali tietoisuus. Tämä kaikki voidaan nähdä eräänlaisena yhden elämän lähteenä. Meditaatiossa kuvittelemme sen kirkkaana, valkoisena aurinkona, josta kaikki fyysinen elämä on saanut alkunsa. Enkelikristallit ovat siis energiaa ja värähtelyä yhden elämän lähteeltä. Fyysiset kivet taas ovat ikäänkuin jäätynyttä kristallienergiaa ja niitä voi kyllä käyttää kristallienergian vahvistamisessa, kun tahtoo tehdä harjoituksen elävämmäksi ja konkreettisemmaksi itselle. Kutsun tekniikkaa enkelikristallitekniikaksi, koska siinä yhdistyvät kristallimaailmojen värähtelyt sekä enkelten apu. Kristallivärähtely pyydetään aina enkelten kautta. Se on energiaa hyvin korkeilta tasoilta, joissa on läsnä voimakas ykseyden tila. Ykseys näkyy enkelikristalleissa siinä, että ne yhdistävät ihmisiä ja avaavat yhteistyölle.

Meillä kaikilla on oma kristallitietoisuus sisimmässämme. Ei tarvitse matkustaa kauemmas, kuin omaan sydämeen, saavuttaakseen tämän hyvin korkean totuuden. Kristalli symboloi tätä tietoisuutta parhaiten. Olemme kautta aikojen käyttäneet kristallia puhtauden, virheettömyyden ja alkuperäisyyden vertauskuvana. Sanomme, että ajatuksemme on kristallinkirkas silloin, kun jäljellä ei ole epäilyksiä tai vaihtoehtoja. Tai vesi on kristallinkirkasta silloin, kun se on puhdasta ja alkuperäistä. Kristalli kuvaa hyvin korkeaa tietoisuutta, universaalin totuuden tasoa. Enkelikristallimeditaatiossa kuvittelemme, että sydämeemme laskeutuu suuri kristalli. Mielikuvan avulla voimme avata tien oman sydämemme kristallitietoisuuteen.

Tämä energia on voimakkaasti maadoittavaa ja eheyttävää. Koska se laskeutuu hyvin korkeilta tasoilta fyysisen maailman takaa koko matkan alas ihmisten tasolle saakka, se avaa samalla värähtelyllään kaikkia niitä esteitä, jotka estävät sielua tai henkeä olemasta kehossa. Se puhdistaa pelkoja, kipuja ja sellaisia asioita, joista olemme valmiita päästämään irti. Monesti ihmien nukahtaa hoidon aikana tai meditaatiossa kokee menevänsä hyvin syvälle. Tässä on kyse siitä, että kristalli nostaa tietoisuuden tasoa sellaiselle tasolle, mitä ei välttämättä olla vielä valmiita kohtaamaan päivätietoisuudessa. Kristalliviisaus laskeutuu ensin esitietoisuuteen ja tulee sieltä konkreettiseksi tiedoksi jokapäiväiseen elämään, kun aika on oikea ja olemme sille valmiit.

Kristallien parantavaa energiaa on käytetty maapallolla kauan. Jo Atlantiksen aikana oli pappeja, jotka osasivat parantaa kristallivärähtelyllä. Atlantikselta ovat tuttuja kristallikallot, kristallisauvat ja kristalliset hoitohuoneet. Kyky käyttää kristallienergiaa on kuitenkin tullut vieläkin kauempaa. Se on syntynyt kristalligalakseissa ja tullut erityisten pitkälle koulutettujen parantajien mukana ihmiskuntaan. Historiassa ihmiskunnassa kristallien ja kivien parantavaa ergiaa on käytetty hyväksi mm. Intiassa. Fyysiset kivet ovat kuin pikkuveljiä ja sisaria energian tason kristallivärähtelylle. Fyysisillä kivillä on kyky säilyttää ja luovuttaa korkeampaa värähtelyä ja ne voivat toimia ikäänkuin kaapeleina korkeampien maailmojen ja ihmisen välillä. monet parantajat työskentelevät vielä tänäkin päivänä kivillä. He asettavat niitä mm. chakrojen päälle puhdistamaan kehosta energioita, jotka aiheuttavat fyysisiä oireita. Fyysistä kiveä voidaankin käyttää myös enkelikristallien apuna, joskaan se ei ole aivan välttämätöntä. Jotkut ihmiset kuitenkin tuntevat paremmaksi kuljettaa mukanaan tai säilyttää kotonaan konkreettista kiveä, joka symboloi korkeampaa kristallienergiaa. Joskus on helpompaa sopia enkeleiden kanssa, että konkreettinen kivi tarkoittaa yhteyttä kristallimaailmoihin kuin suunnata huomio jonnekkin, mitä ei voi nähdä.

Sisäisessä kristallimaailmassa on meillä jokaisella paljon alkuperäistä ikiaikaista tietoa. Sitä tietoa aktivoimalla voimme jälleen muistaa, miksi olemme tulleet maahan ja miten sielumme toivoisi meidän työskentelevän täällä. Kristallimeditaatiolla voi myös eheyttää ja aktivoida kykyä olla yhteydessä omaan sisäiseen auttajaryhmään. Kristalli sanana on hyvin lähellä Kristusta. Kristallienergiassa onkin mukana voimakas Kristusaspekti. Ihminen, jonka sydän on avautunut kristallitietoisuudelle, ymmärtää luonnollisella tavalla myös kristuksen merkityksen sen monilla erilaisilla tasoilla. Kristallimeditaatio ja parannus avaakin ihmisen sydämen kristustietoisuutta ja auttaa Kristusta syntymään ihmiessä itsessään aina vain syvemmällä ja syvemmällä tasolla.

Kristallienergiat pyydetään aina enkelten välityksellä. Kristalleja voi kanavoida monenvärisiä ja enkeleiltä voi pyytää, että saisit ohjausta siihen, minkävärinen kristalli vaikuttaa mihinkin asiaan. Kristalleilla on myös oma geometrinen muotonsa ja ne sisältävät pyhää numerologiaa. Joskus kristallienergialla on myös intuitiivisen kuulon avulla kuultava ääni. Kaikilla väreillä on oma merkityksensä ja jos kristalli muuttuu esimerkiksi meditaation aikana tietynlaiseksi, todennäköisesti tarvitset juuri sitä väriä ja geometrista muotoa. Kristalli toimii symboleiden avulla tiedonantajana. Esimerkiksi, kun pyydämme kristallin sisälle sinulle tärkeitä asioita, voi lopputulos olla yllättävä. hoidettavaksi voi tulla esimerkiksi sinun sielusi kannalta oleellisia asioita tai voit saada enemmän oivalluksia omasta tehtävästäsi. Joskus energia ei tunnu kovinkaan voimakkaalta. Silloin se todennäköisesti valmistelee sinussa tasoja, joihin ei vielä tässä hetkessä ole tietoista pääsyä.

Enkelikristalleissa on mukana erityisiä pieniä enkeleitä. Ne ovat iloisia, huumorintajuisia ja aktiivisia olentoja, jotka ovat aina valmiita lintuparven lailla pyrähtämään sinne, minne heitä pyydetään menemään. He ovat kuin pieniä lapsia ja kristallienkeleillä onkin syvä yhteys ihmiskunnan kristallilasten tietoisuuteen. Maailmaan syntyy tänä päivänä paljon lapsia, joilla on sisäinen kristallitietoisuus jo synnynnäisesti auki. He ovat parantajia, joilla riittää valoa ja rakkautta koko ihmiskunnan parantamiseen, vaikka itse ovatkin vielä kovin pieniä. Kristallienkelit työskentelevät mielellään koko ihmiskunnan kanssa. Mukana on myös isompia enkeleitä, joilla on voimakkaampi energia ja hyvin korkea tietoisuus. Kristallimeditaatiossa myös enkeleillä on symbollisesti sydänkeskus. Meditaatiossa pyydämme näitä enkeleitä olemaan kanssamme, välittämään kristallin kautta meille parantavaa energiaa sekä yhdistämme sydämemme enkelten sydänten värähtelyyn.

Kristallit käyvät parhaiten maailmanpalvelukseen. Niillä voi hoitaa kaikkia luomakuntia ja myös muita galakseja tai kosmosta. Voit työskennellä kotona ja vaikka auttaa tekemällä parantamista ihmiskunnan kohdatessa kriisejä tai jos esiintyy luonnonkatastrofeja. Voit kerätä oman pienen meditaatioryhmän tai työskennellä yksin, mukanasi on kuitenkin paljon enekeleitä, jolloin apusi menee varmasti perille ja on voimakasta. Teemme maapallon parantamisen luomalla tähän tilaan yhteisen suuren kristallin ja sen jälkeen kutsumme eri luomakuntia kristallin sisälle. Voit kohottaa meditaation aikana käsiäsi ja antaa parantavan rakkauden virrata kämmenpohjista kohti piirin keskustaa sinne, mihin visualisoimme parannettavia asioita. Voit antaa sydämesi herkitystä parantavaksi sydänkeskukseksi ja kanavoida kristallienergiaa myös sen kautta.

 

EnkeliKristalleista voit oppia tasot 1-3 OM Noomin johdatuksella!

Myöhemmät tasot opiskellaan Anun ohjauksessa pienrymissä tai yksityisvalmennuksessa.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

04d48d4548db9109e954fd6193e987f0$$$$$$$$$$$$$$$$