Eilen teimme Kristallienergian päivänä valoseremoniat tutkin Valkoisen Lotuksen energiaa. Se tuntuu tulevan Atlantiksen ajoilta ja siihen liittyi hyvin miellyttävän tuntuinen korkea rakkaudellinen parantava energia. Minulle tuli korkeista valomaailmoista oppaita kertomaan, että olemme saapuneet ajalle, jossa jopa energiatyöskentely tulee muuttamaan muotoaan. Päästäksemme uuden ajan värähtelyyn, meidän tulisi kiinnittää huomio tiettyihin oleellisiin asioihin. Oppaat kertoivat, että aikaisemmin olemme olleet kuin valon kanavina ja monesti olemme visualisoineet, että virtautamme energiaa lähteestä ihmisille.

Nyt meistä on tulossa lähde itse. He sanoivat, että kaikki uuden ajan tietoisuus löytyy sydämestä. Uuden ajan valotaajuudet täytyy LÖYTÄÄ ja silloin ne aktivoituvat. Niitä ei voi virtauttaa, ei välittää eikä saada kutsumalla aikaan. Viesti oli, että SINÄ OLET UUDEN AJAN VALO. Tämä on niinsanottua Valkoisen Lotuksen energiaa.  Valkoinen Lotus aktivoi sydänchakraa sekä hypotalamusta toimimaan yhdessä. Kun nämä kaksi pistettä aktivoituivat, syntyi vielä pään yläpuolelle kuin kirkas piste, jonka kautta pystyi saamaan yhteyden universumissa korkeille tähtitasoille.

Tänään aamulla aloin saada yhteyttä sydämen kautta valon oppaisiin, jotka tulivat kertomaan, että Atlantiksella meillä oli otsan kohdalla niin sanottu Atlantischakra, joka liittyy Valkoisen Lotuksen energiaan. Tietoisuus aktivoitui hyvin rakkaana minulle sydämen kautta jo eilen seremoniassa. Minulle näytettiin eräänlaista kristallikruunua tai tiaraa, jota pidettiin päässä ja se aktivoi tätä Atlantischakraa. Päähineellä oli merkitystä ollessamme yhteydessä toisten ulottuvuuksien olentoihin.

Nimenomaa nämä Atlantiksen auttajat sanoivat tulevansa korkeammista 9 ja 11 ulottuvuuksista ja he kertoivat, että tämä chakra on eräänlainen korkeampi kolmas silmä, jonka avulla voimme yhdistyä jopa telepaattiseen yhteyteen noiden olentojen kanssa. He kertoivat niinikää, että päähinettä käyttämällä saimme kuin television kuvaruudun eteemme ja sen kautta oli mahdollista kommunikoida ja jopa lähettää energiaa. Taitavimmat osasivat jonkinlaisen teleportaamisen päähineen avulla.

Nyt tämä kaikki tieto avautui tulossa olevan rukousnauhan avulla. Olen aktivoinut meille saapuneita kiviä eilen seremoniassa ja edelleen kyllä odotan mm. kuukiviriipuksia verkkokaupasta. Meillä on muutamia riipuksia täällä, mutta tilasin lisää riipuksia henkilöltä, joka tekee kaikki riipukset käsityönä!

Päähineessä oli mm. kuukivi vaikuttavana kivenä, niinkuin on tässä nauhassa. Atlantiksen aikana kuukivi oli pään alueella, tässä nauhassa kuukivi tulee sydämen tasolle. Minulle tulee tunne, että sillä on suuri merkitys sillä nyt energia tuodaan jotenkin enemmän sydämen tasolle. Tässä onkin yksi Atlantislaisten oppiläksy: olemme joutuneet tekemään tämän raskaan matkan maailmassa ihmisten parissa juurikin syventääksemme sydämen myötätuntoisia värähtelyjä ja rakkaus-viisautta.

Tämä rukousnauha on kuin toisinto Atlantiksen päähineestä. Siihen tulee mukaan rukoukset, joita en ole vielä kanavoinut. Rukoukset ovat kuin luoneet itseään jo kauemman aikaa tätä nauhaa suunnitellessani ja luulen, että saan ne sitten, kun pääsen tekemään nauhoja. 11.4 tuntui merkitykseltä päivältä nauhojen kannalta, joten jatkoin tarjousta siihen saakka. Ehkäpä saan 11.4 viimein kaikki kristallit kotiin ja pääsen tekemään töitä?

Nauha aktivoituu sitä käyttämällä. Voit käyttää sitä meditaatiossa tai rukoilla omia rukouksia tai Atlantisrukouksia vaikka esimerkiksi päivittäin. Silloin nauhan kivet aktivoituvat Atlantisyhteyksien energiassa ja kun pidät sitä kaulassa, se auttaa rakennettasi eheytymään ja hukassa olleita tiedon palasia nousemaan päivätietoisuuteen.

Itselleni jo pelkkä nauhan suunnittelu on ollut voimallista. Esimerkiksi viimeksi messuilla ollessa viimeistä laulua laulaessa koin, että energia äkkiä aukeni Atlantiksen parantavaan energiaan. Tähän saakka minulla on ollut pelkkiä muistoja parantamissaleista, missä olen ollut äänelläparantajana, mutta tällä kertaa äkkiä se energia tuntui ihan ihmisten keskuudessa asti! Jännityksellä odotan sitä matkaa, kun pääsen todella tekemään nämä voimalliset korut ihmisille!

Rukousnauha ei ole enää saatavilla…

Tagged with →  
Share →

6 Responses to Anu: Atlantis ja Valkoinen Lotus

 1. Nelli sanoo:

  Hei! Olisin tiedustellut onko mahdollista saada atlantis ja lemuria meditaatiota? Minulle olisi tärkeää päästä käymään siellä.
  Olisin kiitollinen siitä.

 2. Tapani Rauno sanoo:

  Kiitos,kiitos,kiitos rakkaudella tehdystä henkilökohtaisesta työkalusta. Koettavaksi jää mitä avautuu selän särkyyn liittyen.

 3. Tanja sanoo:

  Nauha on todella kaunis ja energia siinä tuntuu voimakkaalta. Keskittyessä koruun, koko pään alueella tuntuu kihelmöintiä ja koko kehoa hoidetaan ?? kiitos Anu!

 4. anu markoff sanoo:

  Rukousnauhaa kannattaa pitää pieninä annoksina sillä rukousnauhoja tehdessä kanavoitui niin vahva parannus niihin nauhoihin, että on varmasti yksi vahvimmista nauhoista valikoimassa siinä mielessä. Se vihreä-kultainen koristehelmi siinä yhdyskohdassa näytti joka rukousnauhassa, kuin olisin maapallon pujottanut siihen rosarioon. Tehdessä olen tuntenut, miten Atlantiksen aikaisia kipuja hoidetaan ja miten Atlantislaisilla on syvä parantajan sekä ylösnousemusprosessin valontuojan tehtävä tässä maailmassa. Näin lähes jokaisen nauhan kohdalla, että nauha lähtee syvän tason parantajan käyttöön. Niiden teko oli sekä rukoilemista ihmisen parantajatyön puolesta, että koko ihmiskunnan puolesta. Itselle työn aloittaminen vaati erään syvän entisen elämän Atlantiskivun aukaisemista ja parantamista. Piti käydä mm. Rebirthing -terapiassa ennenkuin nauhojen todellinen energia kunnolla avautui. Nauhojen tekeminen myös oli hidasta, koska jokainen solmu piti tehdä valoa ajatellen ja tuntui, kuin valoa lähtisi virtaamaan niiden käyttäjien kautta todella laajalle ihmisrymälle.

 5. sirpa sanoo:

  Eilen kristallivalon aamuna puhdistusnuha lorisi valtoimenaan aamusta alkaen. Ihmettelin…. Kunnes muistin että ilmoittauduin ed. Illan hoitajaksi ja myös aamun hoitoon. Nyt kun luin tämän Atlantis Lootuksen kanavoinnin hoidossa. Sieltähän sitä vanhaa puhdistuu ja uutta aikaa aktivoidaan meissä. Kiitos Anu. Kiitos kaikille auttajille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

89baa1188f0075e17689db2d160e4d27PPPP