Kuu on ollut keskeisessä osassa monissa luonnonkulttuureissa ja traditioissa. Omassa traditiossamme kuu nähdään Neitsyt Marian ilmentymänä ja siitä on tehty monenlaisia runoja ja lauluja. Kuun uskotaan olevan yksi ihmiskunnan opettaja, jonka kautta virtaa uuden ajan tietoisuutta ja sanomaa.

Olemme eläneet pitkään miehisyyttä korostavalla aikakaudella ja siihen kuuluu myös se, että olemme unohtaneet monia feminiinisiä voimanlähteitä ja traditioita. Nyt olemme siirtyneet jo vesimiehen ajalle ja olemme siirtymässä myös feminiiniselle ajalle, jota leimaa voimakas henkinen avautuminen, tietoiseksi tuleminen ja vanhojen tapojen parantaminen ja uudistaminen.

Kuuta on myöskin pelätty sillä sen voima on liitetty aikoinaan noituuteen ja magiaan, jotka eivät välttämättä kaikissa tapauksissa ole olleet valon palvelemisen tarkoituksissa. Kuu nostaa pimentyessään esille alitajunnan lokeroista asioita, joita olemme tallettaneet elämiemme kulussa sinne ja silloin voimmekin virheellisesti luulla olevamme esimerkiksi negatiivisen energian vaikutuksen alaisena.

Kuitenkin kuun voimaa hyödyntäessämme on tärkeää huomata, että tuolloin ylös nousevat näyt, tunteet ja oivallukset eivät ole negatiivista, vaan ne ovat parantumista. Todellinen paraneminen ei aina ole mukavaa ja kaunista. Nuo ikävän tuntuiset asiatkin täytyy kohdata sillä juuri niiden kohtaamattomuus on oman paranemisen este.

Kuu opettaa meitä kohtaamaan näitä muotoja ja antaa tuen ja voiman nostaa niitä näkyville. Hellimmillään kuu tekee sen öiseen aikaan unimaailmassa. Se voi nostaa esille myös entisiä elämiä ja auttaa aina valollaan viemään kaiken rakkauteen saakka. Äiti-Kuu on antanut lupauksensa seisoa meidän maan lapsien rinnalla ja tukea ja suojata meitä, kun vain sallimme valon ja rakkauden auttaa. Kun tulemme vastaanottavaisiksi ja pehmeiksi, ei meidän tarvitse enää kärsiä omista sisäisistä maailmoistamme, vaan ne voidaan nostaa valoon ja parantaa.

Valon Shamanistinen polku on hyvin voimallisen eheytymisen ja paranemisen polku. Se ei ole yksin valon kanavaksi asettumista, vaan päätehtäväksi voisi sanoa kaiken ihmisen sisäisen kamppailun lopullista lopettamista ja valoon saattamista. Polku on haastava, mutta se johtaa täyteyteen ja uudenlaiseen ihmisyyteen. Sitä on hyvä kulkea yhdessä samoista asioista kiinnostuneiden kanssa, jolloin toisten kokemuksista voi saada voimaa itselleen.

Kuun vaiheisiin voi tutustua intuitiivisesti tutkien esimerkiksi minkälaisia prosesseja sinulla on elämässä ja pitäen niistä päiväkirjaa. Voit sitten katsoa kuukalenterista, mikä kuun vaihe on menossa. Opit hiljalleen näkemään, miten kuun voima ilmenee elämässäsi ja saat omakohtaista kokemusta sen mukaan elämisestä. Mitä syvemmin tutustut kuun vaikutukseen, sen syvemmin synkronoidut ikäänkuin automaattisesti elämään sen vaiheiden mukaan. Voit tietysti tutustua myös kuun vaiheisiin esimerkiksi kirjallisuuden avulla.

Kuuseremonia tehdään aina kuunvaiheiden tärkeinä päivinä. Rakkaudentähdessä julkaisemme kaikille yhdistyksen jäsenille kuukalenteria Joulukuusta 2016 lähtien ja siellä olemme tarkistaneet Sinulle valmiiksi tärkeät energiapäivät kuluvan kuukauden ajalta. Kalenterissa on myös mahdollist kuu- tai aurinkoseremoniapäivät ja kerrottuna pienet ohjeet seremonian järjestämiselle.

Share →

2 Responses to Anu: Äiti-kuu on parantaja

  1. Eija kuusisto sanoo:

    Hei. Olen tietoinen kuun eri energioista tai kehoni kulkee kuun mukaan. Kuun täyttyessä minäkin tavallaan turpoan eli vesi jää kehoon. täydenkuun jälkeen alan taas normalisoitumaan. Mustan kuun aikana on omat juttunsa että kuu on voimallinen vaikuttaja.

  2. Tuovi Kähkönen sanoo:

    En ole tietoisesti kokenut mitään, kun kuu on ollut taivaalla. Olen totenut kuun vain olevan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

c921d3aa3393970c5a7f71697a9359e2[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[