Sinua kutsutaan syksyn energioiden myötä yhä syvemmälle maa-planeetan sydämen rytmiin. Sinua lähestyvät olennot jotka kertovat olevansa Äitimaan sisäinen hallitus. Saan kuvan hyvin hiljaisesta ryhmästä olentoja, jotka ovat hyvin ajattomia ja olemuksettomia luonnonhenkiä. Hiljaisuus ja hitaus ja syvä viileä sisäinen rauha ovat ominaisuuksia, joilla voin kuvailla tunnelmaa näiden olentojen joukossa. Kun silmäni tottuvat hämärämpään valoon (olemme maan sisällä) alan nähdä ensinnäkin tuhansia sytytettyjä kynttilöitä tässä luolassa. Siellä on hyvin Pyhä tunne.

Luolassa on olentoja kaikista Äitimaan luomakunnista. Siellä on Deevahenkiä vedestä, maasta, kasveista, kivistä ja vuorista. Ihan kaikesta. On hauskaa nähdä, miten Deevat ilmentävät itsensä minulle ihmisen kaltaisina olentoina ja ilmoittavat tehtävänsä itse kukin ilmentämällä näkyinä niitä asioita, joiden energiohin he liittyvät. Esimerkiksi lehtipuiden deevoilla on lehtipuiden oksia korvan takana. Tulen deevalla palaa tuli kämmenellä. Kristallideevalla on viitassaan kristalleja. Nämä kaikki ovat tietysti vain heidän tapojaan näyttää minulle, keitä he ovat.

Saan tavata myös ne Deevat, joita lähimpänä itse työskentelen. Valtava kurkkua kuristava itkun tunne tuntuu rinnassa, rakkautta on valtaisan paljon ilmassa. Aivankuin olisin tavannut oman sieluryhmäni uudelleen! Nämä kaikki olennot ovat tuttuja aikojen ja vuosien takaa ja he kaikki tulevat tervehtimään meitä rakkaudella! Siellä on jälleennäkemisen kyyneleitä, iloa, rakkautta. Veljet ja siskot ovat täällä koossa taas!

Viesti meille on, että me olemme eläneet näiden olentojen kanssa vuosituhansia sitten käsi kädessä maan päällä. Silloin meillä oli kyky nähdä nämä olennot metsissä, vetten päällä, ilmassa ja maassa. Kysyimme heiltä neuvoa ja toimimme yhdessä yhtenä ryhmänä maan päällä. Mutta ihminen erkaantui luonnosta ja lakkasi kuulemasta noita olentoja. Oliko syynä itsekkyys vai ahneus? Ehkä teimme jotain, joka aiheutti syyllisyyden puristuksen rinnassa, emmekä voineet enää palata takaisin metsään ja katsoa silmiin noita puhtaita olentoja, jotka pyyteettömästi auttoivat koko ihmiskuntaa!

Hiljaisina nuo olennot vaikenivat ja sulkivat ovensa itsekkäiltä silmäpareilta ja kateellisilta korvilta. He vaelsivat yhä syvemmälle omaan valtakuntaansa ja kun he ennen tanssivat ja ilakoivat maan päällä, nyt he vetäytyivät luoliin ja maaäidin syliin turvaan suorittamaan omaa ikiaikaista tehtäväänsä. He veivät mukaansa myös valtavan määrän kauneutta, rakkautta, myötätuntoa ja parantavia voimia.

Nyt on tullut aika, jolloin Deevat näkevät, että Sinussa ja minussa on syntynyt halu tehdä jälleen epäitsekkäästi työtä heidän kanssaan. Meitä ei syytetä isiemme ja esi-isiemme itsekkäistä teoista, sillä noiden valtavien luonnonhenkien perusominaisuus on anteeksi anto, pyyteettömyys ja lempeys. He ovat iloisia, kun muistat heidät jälleen ja he tahtovatkin ojentaa Sinulle kättään ollakseen avuksi ja johdattaakseen Sinut takaisin alkuperäiseen yhteyteen. Tämä Planeetta on Pyhä! Se on heidän viestinsä. Tulkaa kanssamme Pyhittämään se uudelleen ja iloitsemaan sen kauneudesta!

Keskiviikkoiltana lähetämme energiaa Maaäidin hiljaisen hallituksen ja rakkaudellisten olentojen sydämen värähtelyssä. Tule siis mukaan tänä keskiviikkona kaukohoitoon tietäen, että saat vastaanottaa ja välittää valoa erittäin laajassa verkostossa!  Kun ilmottaudut tällä lomakkeella, saat vastausviestinä ohjeet hoidon vastaanottamiseen.

Kiitos Kiitos Kiitos!

Share →

One Response to Äitimaan sydämestä viesti meille:

  1. Marja-Terttu Puolakanaho sanoo:

    Kiitos, otan mielelläni vastaan kaukohoitoa rakkauden ja pyhyyden tilasta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ffe9c9fdcb01a6a8ed3a5c8edb1c9189llllllllllllllllllll