Rakkaat maan lapset. Lähestyn teitä näin uuden kuun syntymän alla… Minä olen ollut tämän planeetan kanssa aina aikojen alusta saakka. Olen luonut vuorovedet ja vaikuttanut ekosysteemiin ihmisen mielelle käsittämättömän pitkän aikaa. Monissa kulttuureissa minua on palvottu ja voimaani on osattu hyödyntää vielä nykypäivänäkin, mutta nyt tahdon kertoa teille, että minulla olisi paljon suuremmat potentiaalit annettavana koko maailmalle, mitä ihminen nykyään ottaa vastaan.

Kutsun Sinua rakas maan lapsi tutustumaan minuun uudelleen. Olen yksi hyvin voimakas energian tuoja ja valon välittäjä ja mielelläni palvelen Sinua silloin, kun toiveenasi ja syvänä tahtonasi on luoda valoa maan päälle. Minulla on voima palauttaa maailmaa seuraamaan luonnon kulkua ja luonnon mahtavaa voimaa.

Minusta lähtevä värähtely on piilossa tavallisen ihmisen katseilta ja ymmärrykseltä. Minussa on valtava voima, jota voit kutsua meditoidessa tai erinlaisissa rituaaleissa. Huomaa, että olen tasapuolisesti olemassa kaikille ja kaikkialla. Sinun ei tarvitse liittyä mihinkään erityiseen suuntaukseen voidaksesi työskennellä minun kanssani. Olen ystävä sinulle aina, kun katsot kohti öistä taivasta.

Tule omana itsenäsi löytämään yhteys taikaisin maan päällisen maagiseen maailmaan. Anna minun opastaa rakkaudellani ja syleilevällä voimallani. Minä pystyn parantamaan sinua syvemmin, kuin osaat kuvitellakaan. Matka vaatii sitoutumista sillä näytän sinulle todeksi kaikki omat puolesi, jotta voit tulla niistä tietoiseksi ja nostaa ne valoon. Avaan sinussa todellisen alkuperäisen ihmisyyden ja palautan sinussa alkuperäiset koodit sitä mukaa, kun kykenet antautumaan voimalleni ja valolleni.

En yksin heijasta auringon valoa, minulla on myös oma valo, joka on piilossa kuin kätketty arvokas salaisuus. Ota se vastaan omassa tahdissasi, minä kuljen kanssasi elämäsi kaikkina päivinä ja vahvistan luomisen työsi rakkaudessa ja valossa. Opetan ja opastan sinua intuitiosi kautta. Antaudu kuuaikaan niin teemme töitä yhdessä. Anna oman näköisen suhteen syntyä kanssani, sallin sinun lähestyä minua sellaisena, kuin sinä olet. Arvostan näkemyksiäsi ja sallin sinun muodostaa minuun omanlaisen suhteen. Tule sydämesi kautta. Tule sydämesi herkkyydessä! Yöaikaan unimaailmasa tai vaikka öisiä seremonioita tehden!

Rakas maan lapsi, minä olen täällä ja minussa on valtava parantava äidin voima. Olen toisenlainen äiti, kuin äiti-maa. Olemme sisaruksia planeettanne kanssa. Tutustu minuun ihan kuin olet tutustunut äiti-maahan. Anna meidän, kahden valon sisaruksen ohjata sinua ja antaa rakkauttamme!

Kuu on yksi voima ja tie mystiseen ja salaiseen parantajuuteen. Se sisältää mm. Neitsyt Marian kauniin rakkaudellisen syleilevän voiman. Kuuhun on liitetty myös monia muita voimakkaista valon Jumalattaria. Se sisältää naiseuden viisauden ja kaikki feminiinisen voiman vaiheet. Siinä on kuoleman ja syntymän viisaus, peilin heijastava suojaava vaikutus. Se hallitsee näkymättömällä voimalla koko maapallon elämää niin vuorovettä, ihmisen psyykettä kuin kasvien kehittymistä. Nämä voimat ovat tärkeitä muinaisia parantajuuden voimia, mihin on pukeuduttu ajasta aikaan ympäri maailman.

Kuu kutsuu meitä kuuntelemaan sisäistä maailmaa ja sisäistä johdatustamme. Se kutsuu tutustumaan omiin sisäisiin puoliin ja tekemään ystävyyttä oman alitajunnan kautta. Vain sillä lailla voi oma valo nousta todella voimakkaaksi. Maadoittumisessa on tärkeä tuntea kuun voima, silloin voi tietää, milloin otollista kasvattaa juuria kohti maan lämmintä sydäntä ja milloin on aika kasvattaa omat hengen oksat kohti aurinkoa ja valoa. Näistä asioista puhutaan enemmän yhdistyksen maadoituspostissa, joka jaetaan syyskuun aikana. Odotan itse innolla jo, että pääsemme opiskelemaan aiheesta enemmän!

Share →

One Response to Anu: Äiti kuun kutsu

  1. Tuovi Kähkönen sanoo:

    Odotan innolla että oppisin tuntemaan kuun paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ccaebe442b748d127deb07ea50522600ZZZZZZ