Tänään minulla on Sinulle tärkeää ja henkilökohtaista asiaa. Tiedäthän, että Äiti-Maa on Sinussa? Me emme ole luonnosta erillisiä vaan koko tämä uskomattoman hukean upea ekosysteemi on meissä itsessämme. Olemme osa sitä, emme millään muotoa erillisiä. Jos Maa voi huonosti, haurastuu ja kuolee, samoin tapahtuu meidän sisällämme. Kun Maa kukoistaa ja voi hyvin, mekin kukoistamme ja henkinen elämämme on rikas ja onnellinen.

Maapallo on paljon muutakin kuin ilmasto ja sen saastuminen. Sademetsä on paljon paljon paljon syvempi osa Äiti-Maata kuin yksistään planeettamme keuhkot. Amazon on osa koko maapallon ympäri kiertävää Bioverkkoa, joka kulkee juuristoina, rihmastoina ja sieninä maan syvyydessä. Kun täällä Suomessa kävelet metsään, kävelet käytännössä samaan metsään, joka jatkuu toisen näköisenä Amazonilla. Kävelet elävän entiteetin sydämessä, joka antaa itsensä kaikkien luotujen olentojen kodiksi.

Nyt on korkea aika herätä yhteiseen työhön maapallon hyväksi ja tänään voin ilokseni ilmoittaa, että Rakkaudentähdessä alamme tehdä jotakin todellista ja kouriintuntuvaa! Rakkaudentähden Kristallivalon Kantajien Heimo ottaa Brasilian ystäviemme avulla yhteyttä Amazonin alkuperäisiin heimoihin ja heimopäälikköihin ja aloittaa syvällisen ja oikean yhteistyön, johon kutsun SINUT mukaan, rakas ystävä!

Rakkaudentähti on aloittanut hyväntekeväisyysprojektin Amazonin sademetsän hyväksi. Projektissa järjestämme tulevaisuudessa täällä Suomen päässä Amazonin Kaste -seremonioita, joissa Sinun on mahdollista ottaa vastaan syvällistä parannusta. Seremonioissa esittelemme käsintehtyjä shamanistisia välineitä, soitamme parannusmusiikkia ja tutustumme pienin askelin yhä syvemmälle voimallisen parannuksen maailmaan.

Projektin tarkoituksena on auttaa Amazonin alkupeäistä metsän kansaa säilyttämään kotinsa, kulttuurinsa ja akuperäisen pyhän tietoisuutensa herättämällä ihmiset ymmärtämään ei yksin Amazonin sademetsän, vaan koko Äiti-maan todellisen arvon.

Projektista saadut varat lahjoitetaan Intiaaniheimoille ja näillä rahoilla muun muassa ostamme pala palalta sademetsää suojelualueeksi, jolloin sitä ei voida enää hakata maan tasalle tai polttaa maanviljelijöiden toimesta. Lisäksi tuemme hankkeita, joissa istutetaan ja uudistetaan sademetsää. Rakkaudentähteen tulee myös myyntiin intiaanien valmistamia koruja sekä käsitöitä, joita myymällä intiaaniheimot voivat ylläpitää omaa elämäntapaansa ja elättää itseään. Käsitöiden tuotosta noin 80% menee lyhentämättömänä intiaaniheimoille.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0958e6405001084cbdbabab7e88f0732e