Kurssi alkaa Marraskuussa 11.11.2019, liity mukaan tästä!

Teemme uusitun version vanhasta Anun kanavoimasta Vihkimykset kurssista. Vihkimykset kurssi sisältää ainakin 5 PDF postia, joista voit saada paljon selvennystä elämässäsi kaikkiin henkisiin prosesseihin. Vihkimykset postit ovat uusittu versio aikaisemmasta Rakkaudentähden nettikurssita ja tämä koulutus sisältää viisi voimakasta vihkimysharjoitusta sekä vuoden 2019 ajankohtaista tuoretta kanavointia. Kurssi toimitetaan suoraan sähköpostiin kaikille seremoniaan osallistuneille.

Opettelemme tässä uusitussa kurssikokonaisuudessa työskentelemään henkisellä polulla Kristus-Itsesi välityksellä, mikä on sinussa elävä ikuinen valo. Se on kaikista maailmankaikkeuden parantavista voimista kirkkain ja vahvin. Hän on esitellyt olevansa kirkkain valo ja valta ylitse kaiken materian mutta myös hengen maailman. Kristus-Itse on se astia, jonka kautta Lähteemme Henki voi toimia tässä maailmassa. Sen kehittäminen on tärkeä tehtävä henkisellä polulla.

Vihkimykset kurssi sisältää vanhat kanavoinnit päivitettynä uuden maailman tajuudelle ja jokaisessa kursspostissa on lisäksi uusittu harjoitus sekä uusi kanavointi. Kurssiin kuuluu uusi korkealaatuinen Vihkimysmeditaatio, joka julkaistaan 11.11.2019 YouTuben välityksellä.

Liity tästä: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/henkisten-vihkimysten-paivitetty-versio-2019/

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.