Rakkaudentähden toiminta on vilkastunut huomattavasti viimeisen kuluneen vuoden aikana. Olemme iloksemme huomanneet, että yhä useampi ihminen valitsee itselleen henkiseksi työvälineeksi henkilökohtaisesti parantavista kivistä tehdyn rukousnauhan tai haluaa tilata henkilökohtaista ohjausta tulkinnan muodossa.

Tähän saakka olemme pyrkineet toimittamaan kaikki tuotteet ja tulkinnat noin 3 viikon sisällä tilauksesta. Jo muutaman kuukauden ajan jonoa on ollut kuitenkin enemmän. Tahdomme pitää työmme edelleen laadukkaana ja energiat stressivapaana ja ajattomana. Sen takia toimitusajat saattavat joskus venyä jopa 5 viikkoon.

Pyrimme kuitenkin jokaisen tilauksen kohdalla valmistamaan ja toimittamaan tuotteen niin nopeasti, kuin se on mahdollista ja tästä lähtien jokainen tilaus otetaan lisäksi kaukohoitopiiriin mukaan. Eli kun tilaat meiltä rukousnauhan, olet siitä lähtien nauhan toimittamiseen saakka erityisessä sydänpiirissä, jossa lähetämme Sinulle hoitoa kerran viikossa keskiviikkoisin. Sydänpiiri aukaisee ja aktivoi niitä asioita, joita työstät nyt elämässäsi. Lisäksi tulkintojen yhteydessä saat meditaatiolinkin sähköpostiin, jolla voit alkaa työstää elämäsi kipukohtia välittömästi tilauksen jälkeen. Myös tulkintojen tilaajat kytketään sydänpiiriin hoidettavaksi kunnes tulkinta on toimitettu.

Kiitämme kaikkia luottamuksesta ja onnistuneesta yhteistyöstä tähän saakka ja tästä edelleen!

Share →

3 Responses to Uusia toimitusaikoja

 1. Ira Maarit Laamanen sanoo:

  Hei Rakkaat Anu &Jorma Kiitokseni viimeisestä päivityksestänne emailiini Koin Kaiken kuin uudeta näkökulmasta Ja sieluni syöveristä tuli huuto Auttakaa minua jälkeen olemaan tässä rakkauden valon levityksessä ja Näin hiljalleen kuuin varkain yhdistyin äiti Maata päin Jaloistani alkooi kasvaa kuin juuret syvemmälle maan uumeniin a voih kuinka tunsin itkin itkin kaiken tukahdetun tunteeni japahan oloni pois Oli kuin vuosien kuorma olisi pudonnut sismmästäni Tätä jos jotanin kutsun Rakkauden valon työksi Kiittäen Ae :leitä ja äiti Maata Tunnen olen voimissain Kiitos Kiitos Kiitos

 2. Jaana sanoo:

  En haluaisi enään teiltä mitään viestejä.
  Ne häiritsevästi noisevat esiin ja estävät googlesta muiden tietojen lukemista!
  Kiitos☺

  • Anu Markoff sanoo:

   Voisitko selittää tarkemmin, mitä viestejä tarkoitat? Sivustollamme ei ole mitään sellaisia viestejä, mitkä toimisivat googlen kanssa yhdessä. Tällä sivulla on ponnahdusikkunoita, mutta ne toimivat vain http://www.rakkaudentahti.fi sivulla ja muut viestit lähetetään normaalisti tilaajan sähköpostiin. Ketään emme lisää listalle ilman omaa suostumusta ja jokaisen söhköpostin lopussa on linkki, jota klikkaamalla pääsee kaikilta listoilta pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.