Tämä artikkeli kirjoitettiin talvella 2020. Juuriprosessi ei kuitenkaan ole vain yhden ajankohdan juttu. Se voi tulla itse kullekin milloin tahansa Sielun kehityksen mukaisesti. Mitä sinulle tulee mieleen sanasta Juurioireet? Tämä annettiin minulle henkimaailmasta ja pyyntö, että niistä pitäisi kirjoittaa juuri NYT Sinulle…

Meille on puhuttu, että tämän talven aikana energiassa työskennellään juurien tasolla. Toisin sanoen juurichakramme muuntuu. Prosessi on todella tärkeä, koska juuremme on kirjaimellisesti kytköksissä Kruunuchakraan. Minulle on joskus näytetty, että ne ovat jopa yksi ja sama chakra. Kun juuri muuntuu, muuntuu samalla kruunu.

Näiden kahden energiakeskuksen välinen yhteistyö on yksi tärkeimmistä olemassaolomme kannalta. Keskusten muuntuminen ei siten olekaan ihan helppo prosessi ja tässä kirjeessä kanavoin tarkemmin, minkälaisia oireita Sinulla voi olla.

On tärkeää tunnistaa, mitä on meneillään. Silloin vältät ylilyönnit etkä heitä energioitasi hukkaan. Kun juuren aktivointi on meneillään, silloin on turha yrittää maadoittaa. Sinulla ei ole sillä hetkellä olemassa juurta, jota voisit kasvattaa maan ytimeen! Se ei vain toimi nyt!

Juuriprosessi tuo nyt arkeemme erityisiä asioita otettavaksi huomioon. Akatemialaisena Sinun kannattaa hyödyntää Rakkaudentähden kuukalenteria. Saat minulta joka kuukausi kirjeen, jossa käsittelemme ajankohtaisia energioita kuukalenterissa. Opit elämään entistä syvemmässä harmoniassa universumin kiertokulun kanssa.

Kuinka Juuriprosessi etenee?

Juurta voidaan muuttaa vain pieninä palasina kerrallaan. Juuri ja energian virtaaminen sen kautta on meille elintärkeä. Juuri säätelee maadoittumistamme joka taas säätelee fyysistä, mentaalista, emotionaalista ja henkistä terveyttämme.

Juuren muuntamisen prosessi on pitkä ja vaativa transformatiivinen ajanjakso, jota henkimaailma vertaa samaan, kuin ihminen kävisi sydämen siirrossa tässä maallisessa maailmassa.

Sydän voidaan pysäyttää hetkeksi, mutta silloin elimistön hapettumisesta ja verenkierrosta täytyy vastata sydän-keuhko-koneen avulla. Nyt juureemme tehdään henkikirurgian kaltaista suuren suurta muutostyötä. Siinäkin lasketaan energiat välillä täysin nollaan, jotta herkillä alueilla voidaan operoida turvallisesti.

Juurta ei voida pysäyttää ennenkuin kruunuchakra on tarpeeksi vahva. Kruunun on pysyttävä ehdottomasti valon taajuuksilla jopa niinä hetkinä, kun juuren kautta virtaava magnetismi lasketaan lähelle  0-tasoja. Juuri ei voi kuitenkaan olla kauan aikaa uinuvassa tilassa vaikuttamatta liikaa muuhun henkiseen rakenteeseen. Tästä syystä juurirposessi etenee sykäyksinä ja jaksoissa.

Mitä tärkeää kannattaa huomioida nyt?

Juuriprosessi voi käydä suorastaan ylikuormittavaksi, mikäli et tunnista esimerkiksi planetaarista energiakiertoa. Oudot oireet voivat pelottaa ja juuren heiketessä heikkenee myös arviointikyky sekä voimasi pysyä rauhallisena tai hillitä tunteita.

Looginen ajattelu saattaa olla heikompaa. Se tuntuu siltä, että teet helposti typeriä päätöksiä, saatat puhua mitä sattuu, muisti on heikko ja sinulla on sisäinen kokemus; tänään en ole oikein parhaimmillani. Muista myös, että juuren tasapainoinen toiminta ja syvä maadoittumisen kokemus ovat suoraan yhteydessä itsehillintääsi.

Kun juuren voimaa vähennetään, sinulla on vähemmän henkilökohtaista voimaa käsitellä prosessista syntyviä oireita. Tästä syystä tieto on ensisijaisen tärkeää juuri näinä aikoina. Et hätäänny turhaan. Tiedät, kuinka raskaina energiapäivinä on hyvä toimia. Et heitä omia voimavarojasi hukkaan. Etkä varsinkaan taistele vastatuuleen niinä päivinä kuukaudesta, kun muutenkin on epäotolliset energiat.

Millaisia orieita Juuriprosessissa on?

Juuriprosessin tunnistaa siitä, että se etenee sykäyksissä. Juuristamme nostetaan esille kaikki energiat tarkasteltavaksemme. Luettelen tässä alla, minkälaisia henkisiä kokemuksia liittyy juuren puhdistamiseen ja aktivoimiseen. Näitä oireita voi olla vähäisessä määrin myös muina aikoina. Juuri nyt tämä prosessi on silmiinpistävän monella meneillään. Juuri nyt prosessi on hyvin vahvaa.

Juuressa näyttää olevan kytköksiä toisiin aikalinjoihin. Juuriprosessin aikana saatat käydä läpi välähdyksiä rinnakkaisista ulottuvuuksista ja aikalinjoistasi. Aikalinjat ja ulottuvuudet voivat hetkittäin ulottua hyvinkin kauas ihmiskunnan alkuun saakka tai kokonaan toisenlaisiin olomuotoihin.

Juuressa on kytkös toisiin olentoihin. Siellä on ihmisyyden perusjärjestelmä ja ihmisen maailmankuva. Nämä ihmiseksi tekevät ominaisuudet muunnetaan, joten välillä niiden voima lasketaan lähelle nollaa. Juuriprosessin aikana saatat kokea olevasi enemmän eläimen tai jonkun muun olennon hahmossa.

Aika liittyy voimakkaasti juureen. Ajan hallinta syntyy kunnollisesta maadoittumisesta. Niinä päivinä, kun juurivoima on hyvin alhaalla, saatat kokea, että aika vaan humahti ohitse. Illalla ihmettelet, onko jo taas aika mennä nukkumaan? Mutta mitä päivän aikana oikein tapahtui?

Orientaatio tähän hetkeen on osa maadoittumista. Juuriprosessin aikana on luonnollista kadotta kytkös ulkoiseen. Silloin on vaikeampaa keskittyä keskustelemaan, hoitamaan päivittäisiä tehtäviä tai pitää yllä rutiineja ja järjestystä.

Juuri liittyy perusluottamukseen ja perusturvaan. Kun juuren voimaa transformoidaan, saattavat vanhat pelot nousta esille. Ahdistus ja monenlaiset negatiiviset tuntemukset ovat hetkittäisinä tunteina aivan normaaleja silloin, kun juurichakran toimintaa heikennetään hetkeksi.

Unirytmi voi olla sekaisin. Olen kuullut monen raportoivan, että vuodenvaihteen aikaan ja sen jälkeen on ollut vaikea nukkua. Normaalia on herätä hyvin aikaisin aamulla sillä yöllä ihmisten kollektiivinen ego nukkuu ja henkimaailma käyttää tilaisuutta hyväksi tehdäkseen meille hienovaraisia aktivointeja.

Harvinaisempia kokemuksia juuriprosessin aikana

Juuriprosessi ei mene kaikilla yhtä syvälle tässäkään ajassa. Transformaation syvyys riippuu pitkälle, kuinka syvän palvelutehtävän olet ottanut ihmiskunnassa. Syvimmillään juuriprosessi voi aiheuttaa hyvin haastaviakin ilmenemismuotoja.

Juuressa on perimmillään minuuden ydin. Koska juuri on yhteydessä myös kruunuun, tämä energialinja muodostaa eräänlaisen olemassaolon keskipisteen. Kun juuren värähtely lasketaan hyvin lähelle nollaa, on normaalia kokea kuoleman läsnäoloa tai kadottaa hetkellisesti minuudesta niin suuri osa, että esimerkiksi oma ääni, keho, ulkonäkö, kotiympäristö, perhe ja monet muut tutut arkiasiat tuntuvat täysin vierailta.

Juuresta voidaan lisäksi nostaa vanhoja olemuksiasi pois. Siellä juuressa on olemassa tallessa eräänlainen muistikanta jokaisesta aikaisemmasta olemuksestasi tässä elämässä. Kun juuri avataan, sieltä todennäköisesti nostetaan joitakin vanhoja olemuspuolia pois. Tästä todisteena saatat kokea lyhyinä välähdyksinä vanhoja olotiloja uudelleen. Saatat toimia jossakin tilanteessa hyvin vanhalla energialla. Joskus jopa koet palaavasi omassa tietoisuudessa jopa kymmeniä vuosia aikaisemmalle taajuudelle.

Sinulla voi olla tunne, että olet menettänyt henkisiä kykyjäsi. Saatat yhtäkkiä olla sokea jollekin, jonka olet nähnyt aivan selvästi aikaisemmin. Erityisesti selväaistit, sieluyhteydet ja sydämen valon kokemukset heikkenevät hetkittäin ja saattavat olla pelottavia kokemuksia.

Nämä syvät harvinaisemmat kokemukset toisenlaisesta minuudesta tai aikaisemmista olomuodoista tai hetkittäinen päivätietoisuuden olomuotojen hämärtyminen pitäisi kuitenkin olla vain muutamien hetkien mittaisia olotiloja. Voimakkaimmillaankin ne kestävät vain osan päivää.

Paljastan Sinulle tulevissa Akatemialaisten kirjeissä, millaisia havaintoja olen itse tehnyt arkielämässä juuri nyt ja minkälaista palautetta olen saanut muilta Rakkaudentähteläisiltä. Juuriprosessin takana on vahva valo.

Kyse on tiedostamisesta ja rauhallisuudesta

Kirjoitin muutama päivä sitten näin: Juuripelon auetessa emme voi tukeutua maalliseen, koska se voi sortua edestämme. Juuripelon kohtaaminen on vihkimysprosessi, joka vie sinut uudelle tasolle. Jokainen käy juuripelkoa läpi sillä taajuudella, mihin sielusi on tässä elämässä valinnut prosessin yltävän.

Tuossa on meille vastaus aika ytimekkäästi. Tässä hetkessä on tärkeää ottaa itselleen aikaa. On tärkeää välttää kaikkia ylilyöntejä niin hyvään kuin pahaan. On tärkeää seurata niitä ohjenuoria, jotka olet oppinut aikaisemmin.

Henkimaailma tulee tähän sanomaan, että sinä olet harjoitellut henkisesti monenlaisia taitoja kuten esimerkiksi keskiössä pysymistä ja energioiden puhtautta ja sinä osaat näitä asioita. Nyt maadoittumisen sijaan on tärkeää pyrkiä pysymään keskiössä.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

c249c5afc7354a519a7fd9411c0f8761oooooooo