Mikä on ihme?

Ihme on sellainen odottamaton sattuma, joka astuu elämäämme hetkellä, jolloin kaikki tuntuu olevan hukassa, hajallaan, menetetty tai kääntymässä täysin väärään suuntaan. Ihme voi tulla monessa muodossa, mutta se on aina asia, jota emme ole pystyneet odottamaan, kuvittelemaan tai edes toivomaan tapahtuvaksi. Hyvin usein ennen ihmeen ilmentymistä ihminen on menettänyt uskonsa, että kyseinen tilanne voisi muuttua millään tavalla. Usein henkimaailma on mukana ihmeen kohdatessa elämääsi. Ihme muuttaa elämän suunnan kouriintuntuvalla tavalla. Sen koettuasi et ole enää koskaan samanlainen. Se tuo mukanaan voimavaroja, joilla voit muuttaa oman elämäsi tai sitten elämäsi muuttuu konkreettisella tavalla ikäänkuin ihmeen kaupalla.

Mitkä ovat tyypillisiä ihmeitä?

Tyypillisiä ihmeitä ovat ihmeparantaumiset, äkkirikastumiset, äkkirakastumiset sekä monenlaiset odottamattomat onnenpotkut, jotka tulevat elämääsi juuri silloin, kun kaikki näyttää olevan jo menetetty. Ihme voi olla esimerkiksi parisuhteen sisäinen tapahtuma, jonka johdosta kumppaneiden elämään palaa kahdenkeskinen rakkaus. Se voi olla uusi työpaikka tai odottamaton onnenpotku, jonka kautta rauhatilanne selviää nopeasti. Joskus ihme on niinkin konkreettinen asia, että perheeseen syntyy lopulta kauan aikaa odotettu lapsi, jota on yritetty kaikin konstein tuloksetta. Ihme voi myös olla auennut yhteys henkimaailmaan.

Missä muodossa ihme saapuu?

Ihme tulee yleensä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se voi olla ratkaisu, joka tuodaan eteesi vaikkapa täysin tuntemattoman ihmisen taholta. Se voi olla keskustelun pätkä, jonka kuulet bussimatkalla. Se voi olla radiosta kuultua puhetta, televisiossa nähty nopea kuva. Se voi olla unessa tullut voimakas johdatus. Ihme on henkimaailman lähettämä pelastus, joka ilmentyy elämässämme. Se on kuin suuren rakastavan käden ojennus. Lyhyt valaistumisen tila, jossa sinä tiedät sydänjuuria ja sielua myöten, että tähän on tartuttava. Ihmettä ei voi pakottaa tulemaan, mutta sitä voi kutsua ja vetää puoleensa. Voit asettaa itsesi alttiiksi ihmeille. Kerron tässä kirjeessä enemmän, kuinka tämä tapahtuu.

Merkkejä, että ihme on tulossa elämääsi

Ennen ihmettä ihminen on jollakin tavalla jumissa. Hyvin usein elämä on romahtamassa jopa pelottavalla tavalla. Ihminen saattaa olla ahdistunut ja menettänyt toivonsa. Tämä on kaikki ihmeen ilmentymisen kannalta hyvin tärkeää aikaa. Ihme on ihmisen elämän kannalta onnenpotku, mutta se myös muuttaa sielun värähtelyä lopullisesti. Ihmeistä puhutaan paljon vähemmän kuin esimerkiksi vihkimyksistä, vaikka ihme on eräänlainen vihkimys itsessään. Esimerkiksi monet henkisen polun kulkijat ovat kokeneet ihmeen juuri ennen astumistaan henkiselle polulle. Hyvin moni parantaja, näkijä tai auttaja on löytänyt uransa oman ihmeensä kautta. Esimerkiksi maailmalla kiertää monta kirjaa ihmeparantumisesta ja näiden kirjojen viestin kautta tuhannet jos ei miljoonat ihmiset ovat löytäneet elämäänsä parantumisen taidon.  Joskus ihme ilmoittaa itsestään etukäteen. Se kuiskii korvaasi häilyviä toivon kipinöitä, jospa tässä olisi jotakin uutta tulossa ja tapahtumassa? Ennen tärkeän hetken saapumista ihminen saattaa huokailla, että vain ihme voi minut tästä pelastaa. Sielu sieltä jo vihjailee, että apu on kohta paikalla!

Kuka on ihmeen arvoinen?

Meistä aivan jokainen on ihmeen arvoinen. Maailmankaikkeus on pelkkää puhdasta pyyteetöntä rakkautta. Maailmankaikkeus tahtoo kietoa meidät kaikki onnellisuuden lämpimän viltin suojiin. Hyvin usein kuitenkin sellainen sielu, kelle on ihme tulossa, ei sitä itse koe ansaitsevansa. Henkimaailma toivoo, että saisi ilmentää ihmeitä meidän jokaisen elämässä. Tämä maailma on alunperin luotu toimimaan ihmeiden taajuudella. Sielumme elää siinä valossa aina ja mitä enemmän avaudumme sielumme ominaisvärähtelylle, sen suurempia ihmeitä on mahdollista astua elämäämme. Valotyöntekijöiden yksi tärkeä tehtävä on virittyä ihmeiden taajuudelle ja jakaa ilosanomaa ympärilleen, että niitä tapahtuu edelleen arjen keskellä. Hyvin usein ihminen kaipaa ihmettä elämäänsä, mutta ei huomaa, että itse seisoo niiden ilmentymisen edessä.

Mitkä asiat estävät ihmettä tapahtumasta?

Pessimistisyys ja syvä omiin ongelmiin käpertyminen estävät meitä näkemästä ihmeitä elämässämme. Jos ihminen on vakuuttunut, että hänelle ei voi tulla ihmettä, hän saattaa kävellä silmät kiinni sen ohi eräänä päivänä. Tai sitten hän saa ihmeen luokseen, mutta ei osaa tarttua sen tuomaan sanomaan. Henkimaailma pitää kovasti siitä, että lähdemme leikkimään elämän kanssa. Lapsenmielinen elämänasenne avaa rakennettamme ihmeille. Kuitenkin suurimmat ihmeet tapahtuvat usein niille, kenen mieli on vaipunut syvään toivottomuuteen. Silloin puhumme armosta, joka laskeutuu ihmisen osaksi. Ei ole olemassa mitään sellaista asiaa, joka voisi estää ihmistä vastaanottamasta sielunsa voimat, kun universumi tahtoo meitä koskettaa.

Mistä ihme syntyy?

Tähän henkimaailma vastaa meille tänään: ihme syntyy siitä, että ihmisen sisällä on olemassa viattomuuden valo, joka kaipaa päästä takaisin sielun alkulähteelle. Se on ikuinen pyhä kipinä, jota jotkut kuvaavat hopeisena lankana, joka ei milloinkaan katkea. Tämä kipinä on kaikkien meidän sisällämme, vaikka joillekin se on hautautunut kovan kuoren alle. Se on energia, josta olemme syntyneet. Koko universumi on luotu ihmeestä. Se on alkulähteen energia, joka elää meissä jokaisesa solussa, DNA rakenteessamme ja jokaisessa hengenvedossa. Itseasiassa elämä itsessään on suurin ihme. Emme huomaa sitä useinkaan, että oma olemassaolomme perustuu ihmeelle. Koska me olemme itse syntyisin ihmeiden energiasta, vedämme sitä puoleemme jokaisella hengenvedolla. Keskittymällä elämässä oleviin arkisiin ihmeisiin ja opettelemalla näkemään niitä ympärillämme, vedämme puoleemme yhä uusia ihmeitä. Kiitollisuus ja kiittäminen näistä pienistä valon pilkahduksista luo valtatietä yhä suuremmille ihmeiden taajuuksille asettua polullemme.

Opettele ihmeiden kieli!

Sain tämän viestin aamulla kuin ihmeen kaupalla itsekkin. Minulla ei ollut minkäänlaista käsitystä, mitä kirjoittaisin Sinulle nyt. Ja silloin se tapahtui! Äkkiä olin inspiroitunut ja energiaa täynnä ja tämä viesti lähti virtaamaan valtavalla voimalla. Minun ei tarvinnut miettiä, mitä kirjoittaisin. Sanat tulivat kuin automaattisesti sormieni näpytellessä tietokoneen näppäimiä. Tämä viesti kertoo siitä, että ihmeitä on nyt tulossa. Henkimaailma toivoo, että opettelemme ihmeiden kielen tässä ajassa. Meille sanotaan, että jos haluamme matkustaa englantiin ja toimia paikallisten kanssa, meidän on opeteltava puhumaan englantia. Jos olemme muuttamassa vaikka Intiaan, on meidän hyvä opetella paikalliset tavat ja hieman myös kieltäkin ollaksemme uudessa maailmassa turvallisin mielin.

Me olemme nyt menossa uuteen maailmaan ja meille sanotaan, että on ensiarvoisen tärkeää opetella ihmeiden kieltä. Se on hyvin helppoa. Jokainen voi sen oppia omassa elämässään. Voit lähteä opiskelemaan omatoimisesti ja pyytää omilta oppailtasi apua ja ymmärrystä aivan samalla tavalla, kuin opiskelisit englantia itsenäisesti. Ainoa, mitä sinulta vaaditaan on oma sisäinen sitoutuminen, että saat tehtyä opintoja säännöllisesti.

Kuten kielten opiskelussa yleensäkin, oppiminen tehostuu kurssilla. Rakkaudentähdessä parhaillaan käymme 5 vuoden koulutusta, jonka yksi tärkein tehtävä on auttaa ihmiset puhumaan sujuvaa ihmeiden kieltä kanavointien, meditaatioiden ja harjoitusten kautta. Ihmeiden kielen avautumiseen tarvitsemme intuitiota, ymmärrystä henkimaailman toiminnasta, sydämen avoimuutta, yhteyttä omaan sielun värähtelyyn sekä muutamia muita tärkeitä taitoja, joita on aivan helppo jokaisen opetella yhä syvemmin ja syvemmin elämässään.

Olen jakanut koulutuksen kolmeen osaan:

Pääset tutustumaan ilmaiseksi ja maistelemaan viikoittaisissa kirjeissä ja ilmaisissa kaukohoidoissa, onko ihmekieli sinun juttusi. Saat veloituksettoman uutiskirjeen kautta viestejä, jotka valmistavat sinua ihmekielen taajuudelle. Tämä toimii aivan samalla tavalla, kuin menisit ulkomaille kuuntelemaan vierasta uutta kieltä. Kuultu tallentuu alitajuntaasi ja äkkiä huomaat osaavasi jo jotakin, vaikka et vielä tietoisesti ehkä niin opetellutkaan. Tutustumistaso on AINA ilmainen. Liityt syvemmälle tasolle vasta, kun sydämesi ohjaa. Ja silloinkin täytät liittymislomakkeen aivan itse. Se on tärkeää, koska tällä tavalla ilmennät henkimaailmalle, että sinulle saa alkaa toimittaa ihmeitä elämään.

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/13 

 

 

Kun päätät aloittaa opinnot, pääset Heimossa opiskelemaan ja täydentämään ihmekieltä ikäänkuin puhetaajuudella. Opit keskisimmät kieliopin kiemurat ja avaudut seuraamaan henkimaailman kieltä. Aivan kuten muissakin kielten opinnoissa, kielioppia kannattaa aina välillä kerrata. Siihen saattaa tulla uusia syvempiä taajuuksia kertauksen myötä. Kieliopin kertaus on erittäin hyväksi myös niille, ketkä tahtovat opettaa ihmekieltä omille kanssakulkijoilleen. Heimossa opettelemme ihmekieltä esimerkiksi järjestämällä arvontoja noin kerran kuukaudessa, jolloin sinä pääset käytännössä testaamaan ihmekielen taitoasi. Teemme myös monia muita harjoituksia, joiden avulla voit todistaa ihmeiden ilmentymistä elämässäsi.

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3 

 

Kun olet valmis avautumaan ihmeiden tekijäksi, voit liittyä Akatemiaan ja saat käyttöösi omat sielunvoimat, joiden avulla lopulta opit tuottamaan lisää omaa ihmekieltäsi. Kuinka syvälle ihmeiden kieleen tahdot sukeltaa, riippuu täysin omasta kiinnostuksestasi ja kutsumuksestasi. Aivan samalla tavalla, kuin joku puhuu englantia täysin sujuvasti arjessaan, myös ihmeiden kieltä voi käyttää luovasti aivan siellä, mihin sinun sielusi johdattaa.Voit olla vasta-alkaja tai pidemmällä jo tässä polulla. Lopulta sinusta voi kehittyä ihmeiden tekijä, ihmekielen opettaja toisille kanssakulkijoille! Päivityshinta Heimolaisesta 260 eur tai kertaliittyjän paketti 300 eur oikeuttaa 5 vuoden intensiiviseen ohjattuun opiskeluun.

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/9

 

Millaista on olla ihmeiden tekijä?

Valotyöntekijä, ihmeiden tekijä, parantaja, auttaja, kanava, näkijä, ennustaja, opettaja, opas tai vaikkapa meedio. Nämä ovat synonyymejä ihmiselle, kuka käyttää elämässään ihmeiden kieltä apunaan, vastaanottaa ihmeitä ja välittää niitä energiallaan toisille. Hän myös näkee ympärillään tapahtuvia ihmeitä ja saa olla niistä kiitollinen. Niitä ilmentyy hänen lapsilleen, ystävilleen, läheisilleen mutta ennenpitkää myös tutuille ja tuntemattomille. Ennenkaikkea ihmiden tekijä elää itse ihmeiden taajuudella. Mitä enemmän olet virittinyt vastaanottamaan ihmeitä, sen selkeämmäksi ne käyvät elämässäsi. Virittyminen on sitä, että osoitat teoillasi henkimaailmalle, että tahdot työskennellä heidän kanssaan.

Esimerkiksi itse olen huomannut, että henkimaailma lähettää minulle pankkitilien kautta enkelinumeroita. Tästä on tullut muutamassa vuodessa ikäänkuin henkimaailman sähköposti, johon tulee viestejä aina niitä kaivatessani. Minulla oli epäilys, että jos näen enkelinumeroita vaikkapa digitaalisen kellon taululla, saatan niitä loihtia myös itse katsomalla kelloa juuri oikeaan aikaan alitajuisesti. Pankkitiliä en sen sijaan pysty kovinkaan konrtolloimaan. Minulla näkyy kaikkien perheenjäsenten tilit sekä Rakkaudentähden tili omassa sovelluksessani. Kun huomasin, että siellä enkelinumerot tulevat aidoimmillaan, niitä alkoi ilmestyä ihmeellisen vahvalla tavalla. Joskus minulle tulee tunne kesken päivää, että täytyy katsoa omalle tililleni. Ja silloin siellä saattaa olla jopa neljällä tilillä sama summa! Se voi olla esimerkiksi 11.11 kolmella tilillä yhtä aikaa. Tästä tiedän, että minua johdatetaan. Ihmekieli kertoo meille suorien viestien lisäksi myös siitä, että olemme universumin kanssa oikealla linjalla. Ihmekieltä seuraamalla sielun kompassi näyttää aina oikein. Sinä voit olla ihmeiden kanava myös niille, ketkä eivät itse vielä ihmeitä osaa ottaa vastaan! Kannustan ja johdatan mielelläni sinua ihmekielen taajuudelle aina ihmeiden tekijäksi saakka. Tässä on kyse puhtaasti siitä, kuka päättää aloittaa opinnot tai jatkaa hyvällä alulla olevaa matkaa!

Ole ihmeiden välikappale tänään!

Se, mitä jaamme toisille, avautuu omassa elämässäsi. Tässä on nyt mahdollisuus yhteen sellaiseen tekoon. Tunnet ehkä jonkun, kenelle toivoisit sydämessäsi ihmeitä elämään. Ehkä hän on kamppaillut kovasti muuttaakseen jotakin omassa arjessaan. Tunnet, että hän todella anstaitsee ihmeen. Kertoisitko siitä hänelle tänään? Mikäli koet, että kirjeessä puhutaan aitoa asiaa ja voit jo tuntea sydämessä, että voit luottaa kirjoittamaani asiaan, välitä tämä viesti teenpäin!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

fbcf1435f66b3f849f0b7670777cb9fdAAAAAAAAAA