Anu ja Sini johdattavat sinut tarottien taikamaailmaan. Anna itsellesi mahdollisuus oppia aidon näkijän työhön! Ilmottautuminen verkkokaupan kautta!

Tarot -kurssilla käymme läpi tarotpakan kaikki kortit ja opettelemme niiden tulkitsemisen Sini Siepin ja Anu Heininevan johdatuksella. Anu ja Sini jakavat omakohtaiset tulkinnat ja korttien merkitykset. Kurssin hintaan kuuluu oma Rider Waite- tarotpakka ja siihen sopiva opaskirja, joten se sopii vaikka joululahjaksi itselle tai läheiselle. Kurssi alkaa tammikuussa. Kurssiposti ilmestyy kerran kuukaudessa. Teemme korteista esittelyvideoita, jotka julkaistaan YouTubessa. Opit Anun ja Sinin mukana intuitiivisen tavan työskennellä tarotkorttien sielunpeilin kanssa. Jokaisessa videossa käsitellään 4 korttia kerrallaan. Sisältää yhteensä 20 kurssipostia. Viimeisessä postituksessa käymme läpi Anun ja Sinin lempitulkinnat. Anu ja Sini ovat molemmat tehneet pitkästi näkijäntyötä tarottien parissa ja jakavat nyt vuosien kokemuksella omat salaisuudet Sinun kanssasi.

Viimeinen ilmottautuminen Marraskuun 2019 loppuun mennessä, jos tahdot oman tarotpakan mukaan pukinkonttiin.

Kurssin voi maksaa myös osissa 29,90 eur/kk. Valitse tällöin maksutavaksi tilisiirto ja ilmoita osamaksusta tilauksen lisätietokentässä.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.