Rakas ystävä, toivon sydämestäni, että käytät hetken aikaa ja luet tämän viestin. Kerron tässä nyt erittäin ajankohtaista asiaa, joka koskettaa meitä kaikkia. Tämä kirje sisältää kanavointia ja asiatietoa siitä, mitä meille tapahtuu nyt tällä hetkellä konkretiassa ja miten se näkyy erityisesti valotyöntekijöillä.

Suomessa on julistettu poikkeusajan laki. Tämä aika on nyt monelle haastavaa ja pelottavaa. Lapset jäävät kouluista kotiin. Heitä saattaa myös pelottaa. Erityisesti uudet ja ennen kokemattomat sanat kuten poikkeusaika nostaa valtavasti kollektiivisessa erinlaisia tuntemuksia pintaan. Oletko jo sisäisesti kokenut sen? En aio vähätellä nyt yhtään tätä tilannetta. En liioin lietsoa pelkoenergiaa. On varmasti kohtuullista sanoa, että kyllä se jokaista jotenkin hätkähdyttää? Ei tarvitse olla peloissaan, mutta outoa tämän vähintäänkin on ollut.

Kollektiivinen mielen taajuuksien ja alitajunnan energiataso nousee nyt huippuunsa. Tämä tarvitaan, jotta kollektiivinen alitajunta voidaan puhdistaa. Se tuntuu selvätuntoisilla ihmisillä herkästi omassa rakenteessa. Olemme yhtä sisäisillä tasoilla ja vaikka sinä et itse olisi huolissaan ja peloissaan, uskon meidän kaikkien tuntevan ulkoapäin tulevaa painetta. Se saa aikaan mm. helpommin riitoja ihmisten välillä.

Vallalla on monista maista virtaavaa vainajaenergiaa. Tuntuu siltä, kuin suuri pimentävä peitto laskettaisiin Euroopan ylle. Se on pelon ja epätoivon aalto, kun monet kaatuvat omaan hätäänsä ja menettävät arvostelukykynsä hysteriaakin lietsovassa uutistulvassa. Sinun ei kuitenkaan ole tarkoitus pelätä. Ei henkimaailma ja valon taajuudet ole tahtoneet niin. Sinun on tärkeää tiedostaa, että jokainen sielu täällä maailmassa on itse ennen syntymäänsä kirjoittanut oman tarinansa ja me seuraamme sitä pyhää käsikirjoitusta tälläkin hetkellä. Ei ole erehdyksiä! Tarkoitukseni on tukea Sinua tässä prosessissa näiden uutiskirjeiden ja Youtuben videoiden kautta.

Moni ihminen kokee avuttomuutta ja neuvottomuutta juuri tällä hetkellä. Sinä ja minä tiedämme, että tämäkin aika on osa ylösnousemuksen suunnitelmaa. Oletko jo tuntenut, miten sielusi valmistautuu erityiseen tehtävään? Oletko koskaan ajatellut, että olet syntynyt tänne tuomaan valoa maailmaan? Itse olen tänään kokenut valtavia valon virtauksia sillä aikaa, kun hallitus suunnitteli tämän päivän tiedonantoaan. Tunsin, että meille laskettiin jo valmiiksi apuja, että pystymme ottamaan vastaan uutiset.

Me olemme niitä vanhoja sieluja, ketkä seisovat paikoillaan sankoissa valoarmeijan riveissä oitämässä huolta siitä, että ihmiskunnan suunnitelma toteutuu kaikilla tasoillaan täysimääräisenä. Tätä varten meitä on valmisteltu monen monta elämää jo aikaisemmin. Meitä pyydetään valotyöhön. Meissä syvällä olevat valokoodit ja tietoisuus aktivoidaan eläväksi, koska sitä tarviaan tällä hetkellä. Ihmiskunta tarvitsee puhtaita valon kanavia, kenen kautta uusi tietoisuus voidaan laskea arkitaajuudelle asti. Siksi pyydän Sinut rakas ystävä mukaan lähettämään valoa ja työskentelemään valolähetyksissämme.

Keskiviikkoiset ilmaiset kaukohoidot klo 21-24.00

Kaukohoidot ovat nyt entistä tärkeämmässä asemassa. Meidän kanavamme on laaja. Sinä voit ottaa vastaan itsellesi hoitoa joka keskiviikko klo 21-24 välisenä aikana. Pyydän, että välität samalla kanavasi kautta valoa maailmalle. Mukaan kelpaavat kaikki, kenellä sydän vähänkään kutsuu tekemään jotakin. Sinun panoksesi lisää eksponentiaalisesti koko kanavamme voimaa. Siksi olet korvaamattoman tärkeä osa lähetystämme. Tulen itse keskittymään erityisesti tähän maailman tilanteeseen ja välittämään valoa maailmalle kaikille ihmisille, ketä tilanne koskettaa. Tulen myös muistamaan Sinut Rakkaudentähteläisenä ja välitän korkeinta parantavaa valoa ja rukouksia sinunkin suojaksesi ja perheesi suojaksi. Vaikka tilanne ei koskettaisikaan omaa perhettämme, niin silti kaikki ihmiset tarvitaan mukaan välittämään pyhiä rakkauden taajuuksia.

Meitä pyydetään nyt ajattelemaan myös oman elämämme ulkopuolelle. Jossakin on jo sairastuneita ihmisiä, jotka toivovat rukouksiamme. Ehkä voimme pysäyttää tai hidastaa taudin etenemistä. Voimme suojata meistä kaukana olevia perheitä ja pyytää enkeleitä kaikkien ihmisten rinnalle. Rukouksiemme voimalla saattaa joku perheen äiti taikka isä selvitä omasta sairaudestaan ja palata takaisin perheensä pariin. Rukoilemme myös kaikkien sairaanhoitajien, lääkäreiden ja viranomaisten puolesta. Rukoilemme maailman päättäjien puolesta. Kakissa rukouksissa ja pyynnöissämme keskitymme siihen, että tapahtuisi nyt se korkein ja kirkkain totuus, joka on ihmiskunnalle kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Rakkaudentähteläiset tarvitsevat tiiviit rivit, koska intuitiivisilla parantajilla matalavärähteinen energia pyrkii menemään välillä nahan alle. Saatamme väsyä ja kärsiä huolista itsekkin. Yhdessä toistamme tukien voitamme kaikki haasteet!

Emme tunne toisiamme fyysisesti. Voimme silti tuntea heidän olemuksensa sielussamme ja sydämessämme sillä olemme yhtä. Olen kuullut monen sanovan, että omalla perheellä ei ole huolta. Tätä tunnetta on hyvä välittää nyt kaikille niille minuutemme osille, jotka ovat ilmentyneinä täällä maailmassa ihmisten hahmossa. On tärkeää ajatella, että koko ihmiskunta on yhtä perhettä. Valotyöntekijä ei ajattele pelkästään omaa ydinperhettään. Sitä tietoisuutta valon oppaat ja enkelit ovat meille opettaneet jo kauan. Kun autat muita, autat itseäsi. Nyt tämä tarve korostuu ja siksi kutsun Sinut ilmaisiin kaukohoitoihin joka keskiviikko.

Voit käyttää hoidon vastaanottamiseen ja valon lähettämiseen esimerkiksi tätä maailmanpalvelusmeditaatiota:

https://www.youtube.com/watch?v=v9pqnaMoabo&feature=youtu.be

Ja olethan jo nähnyt nämä seuraavan videon:

https://www.youtube.com/watch?v=yhzPg847JXM

 

Liity mukaan HEIMON valotyöhön ja saat syvempää tukea

Nyt jos koskaan on aika ottaa se ensimmäinen askel kohti syvempää valotyöntekijän ammattia. Minään muuna aikana historiassa ei synny niin vahvoja valotyöntekijöitä, kuin koko ihmiskuntaa koskettavissa kriisitilanteissa. Miksi näin on? Silloin rakenteemme avautuu entisestään ja meille mahdollistuu räjähdysmäisen nopea kehittyminen ja oppiminen. Kerron enemmän yhdistyksen uusissa videokanavoinneissa. Yhdistyksenet saavat meiltä erityistä kanavoitua tietoa tämän maailmantilanteen aikana. Liity mukaan jo tänään. Tulen postittamaan ylimääräistä tietoa mm. maadoittumisesta ja teen kaukohoitolähetyksiä, jossa vahvistamme omaa rakennettamme.

Rakkaudentähti julistaa tänäpäivän poikkeusajan kunnes Suomen poikkeustilan laki puretaan

Kun liityt yhdistyksen jäseneksi, saat vahvempaa tietoisuutta. Yhdistyksen posteista saa viikottain paljon valotukea omaan työhön. Autan kaikkia pysymään valotilassa. Aikaisemmin on siis sanottu, että yhdistykseen postitetaan kerran kuukaudessa. Poikkeusaikana postitan vähintään kerran viikossa tämän ilmaisen uutiskirjeen lisäksi.

Koska nyt tarvitaan ihan kaikki mukaan, emme voi antaa asian olla rahasta kiinni. Tästä syystä kenellä on pienet tulot, voi maksaa yhdistyksen jäsenyyden osissa. Heimon jäsenmaksu on 40 euroa ja sillä pääsee ikuiseksi jäseneksi. Tarkoitukseni ei ole rahastaa ja rikastua tällä tilanteella. Tuloilla maksetaan yhdistyksen postituslistat, nettimaksut ja muut toiminnan kulut. Yhdistys ei tavoittele liikevoittoa. Oma palkkaukseni on sangen maltillinen. Teen suuren osan työstäni vapaehtoisena. Mahdollinen ylimääräinen tulo käytetään Amazonin sademetsän alkuperäisten kansojen tukemiseen sekä sademetsän säilyttämistä tukevaan työhön. Toimintamme vaatii vahvan postituslistan. Näin saamme tärkeät viestit ihmisille perille, vaikka olisivat karanteenissa omassa kotona. Minimi osamaksu 4 x 10 euroa ja sen voi tarvittaessa erillisestä pyynnöstä maksaa kahden, kolmen tai neljän kuukauden väleinkin, ettei kenenkään talous joudu retuperälle.

Maksamalla 40 euron jäsenmaksun pääset mukaan syvempään toimintaamme. Viiden vuoden kuluttua annan Sinulle siitä diplomin. Aivan ensimmäisenä lähdemme opiskelemaan selvätietoisuuden avautumista ja syventämistä. Siitä on hyötyä, kun seuraat uutisointeja ja saat itsellesi erinlaisista lähteistä tietoa. Autan Sinua näkemään itse kulissien läpi ja tekemään oikeita päätöksiä. Autan Sinua kestämään sen selvätietoisen informaation, jota on tarjolla tällä hetkellä. PDF kirje on lähdössä nyt Maaliskuun lopussa ja tulen keskittymään siinä erityisesti asioiden skannaamiseen ja tietoisuuden kohottamiseen taajuudelle, jossa voit katsella asioita niiden todellisessa olomuodossaan. Kanavoin asiaan vielä harjoitusmeditaation.

Yhdistyksessä alkaa myös 5 kanavointia Atlantikselta, jossa pureudumme syvälle ihmiskunnan karmaan, miksi tällaista tapahtuu juuri nyt ja miten me voimme omalla henkisellä työllämme työstää energian vapautumista. Tämä aika liittyy Atlantiksen tapahtumiin ja olen saanut siitä vahvaa opastusta. Liittymällä yhdistyksen jäseneksi tulet mukaan 5 vuoden koulutukseen, ja tulevaisuudessa saat paljon tietoa mm. samankaltaisten tilanteiden varalle. Nyt tämä tilanne on tullut monelle ikäänkuin puun taakaa. Olemme osanneet odottaa jotakin. Odotimmeko kuitenkaan tällaista? Kun tulet mukaan toimintaan, kerron Sinulle  tietoa, josta on apua erikoisina aikoina. Mahdollisesti muutan hieman opetussuunnitelmaakin niin, että esimerkiksi tämän kevään aikana julkaisen sellaisia koulutuspaketteja, jotka auttavat hallitsemaan oman elämän kriisitilanteita ja auttamaan läheisiä pysymään omassa keskiössä.

Pääset mukaan yhdistyksen Heimoon täyttämällä tämän lomakkeen:

https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/3

Sielunvaloa supervoimaksi:

Eipä varmaan ollut mikään vahinko, että juuri nyt kanavoin tämän ilmaisen WEBINAARIN. Se on julkaistu Tammikuussa, mutta itselleni kirkastuu tämä viesti kaiken aikaa. Olen kanaovinut viimeisen vuoden aikana monta pakettia, jossa meille on ladattu tietoisuutta tulevien tapahtumien varalle. Et ole aikaisemmin välttämättä osannut ottaa asioita niin vakavissaan, mitä meille on tarkoitettu. Tässä webinaarissa on siitä osa. Käy katsomassa ja vaikka kertaamassa webinaari tästä linkistä:

https://www.youtube.com/watch?v=qvempgTPWbo&feature=youtu.be

Rakkaudentähden terveyspaketti Koronaviruksenkin varalle:

Sisältää seuraavia asioita:

– terveysvinkkejä, joiden avulla voit tukea kehosi hyvinvointia
– neuvoja, miten voit ylläpitää positiivista energiaa
– miten on parasta suhtautua tähän aikaan
– skannausmeditaation, jonka avulla voit ylläpitää järjestelmäsi puhtautta ja skannata energiasi säännöllisesti.

Paketista on sanottu, että se on tuhtia tekstiä, joka kannattaa lukea. Voit ladata sen itsellesi ja vaikka tulostaa, niin voit lueskella kanavointia useampaan kertaan.

Sain tästä paketista jo vahvaa positiivista palautetta. PDF -kirjan rahamaksu on vapaaehtoinen alkaen 7 euroa oman tilanteesi mukaisesti. Mikäli päädyt siihen, että tällä kertaa et tahdo tehdä rahallista korvausta meille ja tukea siten työtämme, voit maksaa takaisin saamastasi energiasta välittämällä tätä pakettia eteenpäin tuntemillesi ihmisille. Tärkeintä on, että vastaanottaminen ja antaminen säilyvät meillä tasapainossa. Se palvelee korkeinta parastamme. Teet meille ja ihmiskunnalle suuren palveluksen välittämällä tietoa eteenpäin!

Kirjasen voi ladata täältä: www.rakkaudentahti.net/pdf/Terveyspaketti.Rakkaudentahti.pdf

Rakkaudentähti tekee saattoapua menehtyneille

Teemme jatkuvasti valoon saattamisen työtä. Tarkoitukseni ei ole pelotella ketään kuolemalla, mutta tällä hetkellä ympäri maailmaa on jo menehtynyt paljon ihmisiä. Odotettavissa saattaa olla, että Suomessakin lähtee valon kotimatkalleen ainakin iäkkäitä ihmisiä normaalia suuremmassa määrässä. Teemme saattotyötä maailmanlaajuisesti kaikille sieluille avoimena. Monesti seremonioissamme on mukana sellaista väkeä, ketkä eivät ole ilmottautuneet ottamaan vastaan saattoapua.

Teemme saattoapua asiakkaittemme pyynnöstä. Pyynnön voi laittaa meille osoitteeseen aidin.aika at enkelikristallit.net. Laita otsikoksi: Saattohoitoon apua! Monesti vainajat tulevat meille jo ilmottautumaan ennenkuin omainen on laittanyt pyyntönsä tulemaan. Tällaisessa tilanteessa tarjoamme kaikille niille ihmisille apumme, ketkä tahtovat varmistaa omille läheisille kauniin kotimatkan valon taajuuksille. Tarvittaessa teemme seremonioita vaikka viikottain. Saattohoidossa välitetään sieluille parantavaa valoa, jotta he kykenevät lähtemään täältä valon maailmoihin. Näissä hoidoissa on mukana voimallisia valon parantajia ja työskentelemme Kristuksen ja Neitsyt Marian valon suojissa.

Intuitiivisesti nähtynä voit nähdä luomamme valospiraalin, johon nousee välitilasta paljon sieluja. Joskus mukaan liittyy kauan aikaa sitten kuolleitakin. Ensin heidät parannetaan ja autetaan päästämään irti maallisista kytköksistä. Tämä on tärkeää, koska erityisesti tällä ajalla kaikkien sielujen maalliset kytkökset on hyvä poistaa, jotta he pääsevät inkarnoitumaan uuden maailman tietoisuuksiin sitten uudella vuorollaan. Valoseremonoissa mukana olleet ovat nähneet, että kanssamme työskentelee sankoin joukoin enkeleitä ja jokainen edesmennyt sielu saa mennä käsi kädessä valon valtakuntaan ja ottaa vastaan puhtaan Rakkauden.

Saattohoitoavun vastaanottaminen on aina ilmaista kaikille. Nyt tällaisena aikana joku saattaa tuntea kutsun tehdä kanssamme tämänkaltaista valontyötä. Tulen ohjeistamaan halukkaita, miten seremoniaan voi ottaa osaa omassa kotona. Tämä opetus välitetään Heimojäsenille yhdistyksen kirjeiden kautta. Jos viimeistään tässä kohtaa sydämesi värähti, liity mukaan pian!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

98e9f57db18197a77e0be7b7141257ccZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ