Vartalomaalaus on ikivanha tapa vahvistaa itseä, kulkea läpi elämänmuutoksesta ja vastaanottaa tukea. Se vaikuttaa monella tavoin omakuvaan ja kehokokemukseen. Kehitin maalauksen omaa voimaantumista varten, mutta pian sen halusi kokea moni muukin.

Nyt tarjoan Rakkaudentähden naisille mahdollisuuden saada upean voimaantumisen kokemuksen naiseuden ja kehon äärellä.

Ilmoittaudu maalaukseen lähettämällä minulle vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi haluaisit tulla maalatuksi: romppainenlaura@yahoo.com. Otan maalauksiin rajallisen määrän.

Ilmoittaudu viimeistään 16.8.

Maalaan Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Jos Sinulla on spesiaali ihana paikka, missä haluisit tulla maalatuksi voit myös ehdottaa sitä.

 

MITÄ MAALAUS VOI ANTAA SULLE :

☆ Boostin itseluottamukselle ja kehokuvalle!

☆ Identiteetin vahvistuksen

☆ Just Sulle täätälöidyn session, joka voimauttaa sua pitkään vielä session jälkeen. On ollut niiii upeaa kuulla nii monilta naisilta, kuinka vaikuttava maalaus on ollut, että se on jättänyt syvemmän jäljen, vaikka maalaus on pesty jo aikoja sitten pois.

☆ Maalaus on ikään kuin miniretriitti, voimapakkaus puristettuna muutamaan tuntiin. Sen vaikutus jatkuu session jälkeen. Naiset kertovat kuinka prosessi jatkunut 6kk ja jopa vuoden. Maalaus koskettaa ja liikuttaa sua sisältä.

☆ Saat kuvat itsestäsi, joiden merkitys näyttäytyy aina vaan paremmin ajan kuluessa. ”Ihanaa, että tuli tehtyä tällaistakin!” Wautsi, oonpa mä ollu rohkee!”

☆ Todellisen taideteoksen. Tää yleensä laitetaan olohuoneen seinälle näkyvälle paikalle. Kokokin on suhteellisen iso. Osaathan nähdä itsesi taiteena?

☆ Ainutkertaisen kokemuksen kehosi kanssa. Kun maalaus on ylläsi saat nähdä itsestäsi aivan uuden puolen. Kehosi hanmottuu uudella tavalla, kun näet sen peilistä värien peittämänä. Wau.

☆ Visointi sessio. Teemme sen ennen maalaus sessiota, jotta olemme perillä tarkkaan, mitä tahdomme maalaukseesi tuoda.

 

Mitä muuta hyötyä tästä voi olla Sulle:

☆ Kokemus on terapeuttinen ja eheyttää kehokuvaa ja sitä, miten sitä normaalisti lähestytään tai kosketetaan. Kosketuksen vastaanottaminen, jonka ainoa tarkoitus on mennä sun ehdoilla luoden taidetta ihollesi on ravitsevaa hermostolle ja kyvylle vastaanottaa. Se eheyttää sun naiseutta.

☆ Naiseuden kanssa voimistaminen vaatii uusien luottamussuhteiden luomista, toisin kuin luulisi; ei miehen vaan naisen kanssa. Tämä voi olla yksi korjaavista kokemuksista.

☆ Näkyväksi tuleminen antaa rohkeutta ja siten voimaa mennä asioita kohti mitkä on sulle tärkeitä muutenkin. Olla sä.

 

Miksi tulisit just mulle maalattavaksi:

☆ Osaan luoda turvallisen ja sallivan tilan missä voit kokea voimaantumisen.

☆ Olen alani ammattilainen. Voit tsekkaa mun koulutus taustan täältä; https://www.voimauttava.com/services

☆ Voit luottaa kehosi käsiini. Koulutukseni keho-ja traumaterapian parissa on luonut syvemmän pohjan ja ymmäryksen työlleni. En ylläty asioista mitä sessiossa tai sen jälkeen saattaa nousta. Naisen keho kantaa kollektiivista hyväksikäyttöä ja väärinkohtelua. Rajat ja herkkä tilan luominen on tärkeää minulle.

☆ Tukemalla työtäni tuet kaikkea naisia, jotka ovat olleet maalattavana ja niitä jotka tulevat. Tuet naiseuden voimaantumista laajemmin! Eli saat olla täysin itsekäs ja samalla voimauttaa sillä muita.

 

 Ihmiset sanovat koettuaan maalauksen kanssani;

”Tämä tuli kuin annettuna vastauksena siihen, että halusin löytää itsestäni uutta rohkeutta ja kauneutta.” Tiia Sucksdorff

”Maalauksen jälkeen tunsin olevani enemmän minä.” Liisa Lahti

”Suosittelisin tätä kokemusta ihan kaikille, jotka haluavat kuoria vanhan nahkansa, löytää uuden minän ja tehdä sen eteen konkreettisia toimenpiteitä”.

”Pensselin hipsuttelu oli rentouttavaa ja kun lopputuloksena kiltti tyttö roihahti liekkeihin, niin taas löytyi uusi askel matkalla minuksi ilman tarvetta hakea hyväksyntää muilta.” Nelli Oravainen

”Voin Sydämestä suositella ihan kaikille hetkeä Laurelinan kanssa. Olet sitten nainen taikka mies. Hetki on terapeuttinen matka värien kautta omaan itseen.” Katja Salminen

HINNAT:

On hyvä ottaa huomioon, että maalauksen arvo, on se minkä Sinä ”puet” päällesi.

Minkä arvoisena itseäsi pidät?

On vaikeaa laittaa arvoa, jollekin mikä on niin monitahoinen, kerroksinen ja ainutkertainen. Sille kaikelle oikeastaan ei voi laittaa arvoa…

MUTTA,

tässä työssä on ollut upeaa nähdä ja kokea monitahoista voimaantumista. Oman arvon kokeminen ja ilmentäminen, sekä sen lunastaminen konkreettisesti on kasvua, joka on tärkeä osa omaa eheytymistä naisena.

Se tuntuu huikealta!

Jokainen meistä on arvon matkalla eri kohdassa ja siksi tarjoan kahta erilaista mahdollisuutta kokea ja ottaa ensiaskeleita.

 

♡ AWAKENING IN HER POWER

320e, (yksi puoli kehosta; taka- tai etupuoli) Rakkaudentähteläisille 300 eur 16.8 saakka

♡ FULLY EMBODIED GODDESS

450e (koko keho edestä ja takaa) Rakkaudentähteläisille 420 eur 16.8 saakka

 

Ilmoittaudu maalaukseen lähettämällä minulle vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi haluaisit tulla maalatuksi: romppainenlaura@yahoo.com. Otan maalauksiin rajallisen määrän.

Ilmoittaudu viimeistään 16.8.

 

100% takaisin palautus. Jos koet, että et saanut voimauttavaa kokemusta saat rahasi takaisin. Varausmaksu, 50e jää minulle.

Varausmaksun maksamalla varmistat paikkasi. ( sis. kokonaismaksuun ) Varausmaksu on sitova ja palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Maksun voi suorittaa erissä.

Maalaus ja sessio räätälöidään sinun tarpeisiin sopivaksi. Se on sinulle henkilökohtainen.

Kesä on luomisen ja kukoistuksen aikaa, nyt on vielä energiaa ja valoa kokea jotain ihanaa, jota on kiva muistella syksyn ja talven tullessa.

Ilmoittaudu maalaukseen lähettämällä minulle vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot, miksi haluaisit tulla maalatuksi. Otan maalauksiin rajallisen määrän.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ebba99739bcc9de02a48ca43309c2dabppppppppppppppppppp