Shamanistisessa seremoniassa opiskellaan yhdessä työskentelemistä ja ykseyttä. Seremonian idea on pohjimmillaan hyvin yksinkertainea; siinä on tietyt rituaaliset piirteet, joita noudatetaan joka kerta samalla tavalla. Näin toimimalla sallimme itsellemme mennä syvälle meditatiivisen transsin tilaan, jossa parannuksen on mahdollista tapahtua. Seremoniassa on yleensä vetäjä, avustajat ja osallistujat. Jokaisella on seremoniassa oma roolinsa, mikä ei kuitenkaan välttämättä määrittele henkilökohtaista osaamista tai arvo-asemaa ylipäänsä. Valoa välitetään yhdessä ja ykseyden tilassa syvä tahtomme on yhden suuntainen. Silloin pystymme luomaan voimakkaan valon spiraalin, joka valaisee ei yksin meidän jokaisen elämää, vaan lisäksi koko planeettaa.

Rakkaudentähdessä järjesteämme asiakkaille kahdenlaisia seremonoita Rakkauden Voimalla parannustapahtumia ja Valoretriitin omaisia Valojuhlia. Molemmissa tutustumme seremoniallisen työskentelyn ohella terveelliseeen ruokaan sekä suomalaisiin parantaviin perinneyrtteihin kuten nokkonen, ruusujuuri, käävät ja monet lääkekasvit. Tutustumme myös kasvien maagisiin voimiin (esim. puhdistavat suistukkeet) ja luonnon henkiolentoihin. Rakkaudentähdessä seremoniaa ohjataan elävällä musiikilla, rummutuksella, meditaatiolla ja tanssilla.

 

Ohjeita seremoniaan

Tiettyjä perusasioita seuraamalla seremoniasta tulee miellyttävä, kodikas, turvallinen ja valoisa tapahtuma. Valon henkiolennot suosivat järjestystä ja hiljaisuutta. Työskentelemme henkimaailman tasoilla voimakkaissa energioissa ja sen takia on hyvä huomioida muutamia asioita ennen osallistumista.

 

3-4 päivää ennen seremoniaa:

 • jotta olisit omassa energiassa, pidättäydy seksistä 3 päivää ennen
 • älä juo alkoholia tai käytä huumaavia aineita
 • on hyvä syödä kevyesti kasvispohjaisella ruokavaliolla
 • mietiskele, mitä asioita tahdot työstää seremonian aikana, mieti mahdollisimman positiivisia affirmaatioita asiallesi esim. löydän vastauksen tähän asiaan… (vältä negatiivista ilmaisua tai haluaisin tätä jne.)

 

Kerrothan meille mahdollisimman hyvissä ajoin, jos sinulla on jotakin alla olevista.

Nämä eivät välttämättä ole esteitä osallistumiselle, mutta näistä täytyy keskustella etukäteen.

 • käytät psyyken ongelmiin terpiaa/lääkistystä
 • käytät jotakin lääkityksiä lääkärin määräämänä
 • Sinulla itsellä on epäilystä psykiatrisista ongelmista
 • Käytät jotakin huumausaineita (alkoholiongelma, huumeet)
 • on ollut viimeisen 3 vuoden aikana jotakin yllä olevia.
 • käytät apteekin käsikauppavalmistetta säännöllisesti

 

Hyvä tietää:

Käytämme vaaleita tai valkoisia vaatteita (naisilla hame) Kunnioitamme hiljaisuutta seremonian aikana ja annamme kaikille tilaa olla omassa prosessissa. Sen takia vältämme puhumista ja fyysistä kontaktia. Sinulle näytetään oma istumapaikka, vessassa saa käydä ja voit levähtää patjalla tarpeen tullen. Työn vetäjät näyttävät esimerkkiä työn aikana ja ohjaavat seremonian kulkua. Työn aikana noudatetaan vetäjän neuvoja ja esimerkkiä. Sinun ei tarvise itse osata työskennellä, saat keskittyä omaan tärkeään prosessiin. Vastuuta annamme henkilöille, joilla on pitempää kokemusta seremonioista. Voit aina perua osallistumisen vaikka viimehetkellä ennen seremonian alkamista. Jos seremonia on aloitettu, paikalla ollaan alusta loppuun saakka. Kaikista mieltä askarruttavista kysymyksistä kannattaa keskustella työn vetäjien kanssa ennen seremoniaa. Seremonian aikana esille tulevat välttämättömät kysymykset esitetään henkilölle, kenelle on annettu huolehtimisen tehtävä. Jälkikäteen suosittelemme rentoutumista ja hiljaisuutta sekä syömme yhdessä hyvää ruokaa.

 

Seremonian jälkeen:

 • Vältä puhumasta näkemistäsi asioista (erityisesti negatiivisista), ellei se liity jotenkin oppimisen prosessiin. Toisin sanoen, anna puhdistettujen energioiden mennä menojaan!
 • Ole herkkä muiden tilalle, anna jokaiselle mahdollisuus työskennellä rauhassa ja hiljaisuudessa itsensä kanssa
 • Ole tarkkaavainen sanojen ja ajatusten kanssa, vältä negatiivista energiaa, jotta et vähennä valon vaikutusta.
 • Jos sinua on jäänyt askarruttamaan joku asia, siitä voi olla hyvä keskustella seremonian jälkeisenä päivänä. Voit esimerkiksi kirjoittaa sen itselle paperille ylös. Heti seremonian jälkeen kannattaa vaan antaa energian tehdä työtään sisäisillä tasoilla
 • On hyvä huomioida, että yleensä prosessit jatkuvat noin 3 päivää.
 • Mahdollisuuksien mukan jatka terveellistä elämäntapaa, seremonia vaikuttaa henkisesti vielä useita viikkoja tai kuukausia!

 

Mitä tahansa sinulla on kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä ennen työskentelyä. Voit myös jälkikäteen kääntyä puoleemme tarpeen tullen. Erityisesti, jos et ole aikaisemmin työskenntellyt seremonioissa, toivomme sinulta henkilökohtaista esittäytymistä ja yhteydenottoa viimeistään viikkoa aikaisemmin.

 

Rakkauden Voimalla tapahtuma

Rakkaudenvoimalla tapahtuma on yhden päivän noin neljän tunnin parannusseremonia. Tapahtumaan kuuluu itse hoito, mutta myös sen jälkeen jälkiseuranta. Hoidon ajaksi asiakas voi tilata itselleen henkilökohtaisesti tehdyn rukosunauhan Rakkaudentähden nettikaupasta ja se aktivoidaan hoidossa parantaviin energiohin. Rukousnauha toimii jatkossa sitten hoidon ylläpitäjänä ja antaa vahvasti tukea paranemisen prosessiin.

Tapahtumassa teemme ensin meditaation, joka tulee aina intuitiivisesti kanavoituna. Jorma on erikoistunut soittamaan shamanistista parantavaa musiikkia ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus tästä hommasta. Hän soittaa kitaraa ja muita soittimia, mAnu kanavoi parannusta puheella, rummuttamalla ja sydämen kautta energiatasolla. Mukana on enkelit, mestarit ja kaikkien omat oppaat.

Meditaation jälkeen siirrymme itse parantamiseen. Silloin Anu kanavoi henkisen kirurgian tyylistä kanavointia koko ryhmälle ja sieltä voi nousta myös eri ihmisille yksilöparantamista. Nämä yksilöparantamiset tulevat minulle kehoon kuvina, selvätietoisina näkyinä, ääninä ja henkien viesteinä. Kerron ne ääneen ja paikalla olijat tunnistavat, kenelle hoito menee. Tämä on henkimaailman tapa valita, kenelle tulee voimakkaampi yksilöity hoito sillä kertaa. Joskus tulee viestejä myös edesmenneiltä omaisilta mukaan. Joskus tähän osioon voi liittyä käsillä parantamista.

Lopuksi työstämme koko parannuksen energiat kanavoimillani parantavilla lauluilla. Nämä laulut pohjautuvat ikivanhaan shamanistiseen perinteeseen, missä jokaisella shamanilla on omat niin sanotut ikarokset, joilla hän parantaa. Anu on saanut vastaanottaa suomeksi näitä parantavia lauluja ja niiden sekä tanssin avulla pystymme vapauttamaan syvältä fyysisestä kehosta saakka käsiteltäviä asioita. Lue lisää täältä…

 

Valojuhla

 

Valojuhla on noin 3-4 päivän mittainen valoretriitti, jonka aikana teemme meditaatioita, laulamme, tanssimme ja pidämme work shoppeja hyvien ystävien, terveellisen ruuan ja enkeleiden parissa. Tutustumme yhdessä seremoniatyöskentelyyn ja harjoittelemme esimerkiksi marakassin tai rummun käyttöä jne.
Retriittejä järjestetään pääasiassa Lapin maisemissa, joka on energioiltaan shamanistiselle perinteelle oivallista maastoa, mutta myös etelän ihmiset otetaan huomioon ja järjestämme silloin tällöin tapahtumia etelä- ja itäsuomessa. Mikäli toivot tapahtumaa lähelle paikkakuntaasi, voi meihin olla yhteydessä säköpostilla. Rakkaudentähden kesätapahtuma on tämän tyyppinen retriittimme.

Retriittien myötä pääsemme tutustumaan maailman jännittäviin perinteisiin, kokonaan uusiin kulttuureihin ja niissä eläviin ihmisiin sekä tietysti henkisiin menetelmiin, jollaisia ei ole toteutettu Suomessa aikaisemmin. Kaiken tämän toteutamme suomalaisille sopivassa muodossa tutustumis tarkoituksissa. Retriitit ovat voimakkaan parantavia.

Share →
fa2334ce9ea9f8912bb7cbd22bd20bb3"""""""""""""""""