Tänä päivän meidän tahdotaan keskittyvän hetkeksi maan näkymättömään energiakenttään. Siinä on paljon saastetta. Se on melkein läpitunkemattoman täyteläinen kaikista värähtelyistä, joita ihminen jakaa ympärilleen huomaamattaan. Oletko koskaan ajatellut, että hengitämme sisään ja ulos tätä samaa ilmaan ihan ympäri maailmaa. Olemme yhtä aivan tämän kaiken kanssa.

Meitä on keskittynyt asumaan taajamiin, kaupunkeihin, suurkaupunkeihin ja vieläkin suuremppiin ryhmittymiin tänä päivänä hyvin paljon. Suurin osa ihmisistä kulkee tietoisuus suljettuna, miettien kiireissään monenlaisia asioita ja värähdelleen epäharmoniaa ympärilleen. Niin paljon tyytymättömiä energioita, arjen hankaluuksia, ihmisen elämän epäonnistumisia ja suoranaista vihaa liikkuu näissä kerroksissa, jotka ovat lähinnä maapallon pintaa. Ne ovat kerroksia, joissa sinä ja minäkin vaellamme jatkuvasti.

Nuo kerrokset vaikuttavat voimakkaasti auraan ja omaan energiakehoomme. Ne ovat kuin patja, joka liikkuu maan päällä alkaen maan pinnasta ja keskittyen tiheimmilleen muutaman metrin korkeuteen maan pinnasta. Se on kollektiivista alitajuntaa, jossa risteilee sanomattoman paljon ajateltuja ajatuksia, kohdattuja kohtaloita ja elettyä elämää.

Mutta siinä samassa kerroksessa risteilee myös paljon enemmän. Siinä risteilee mainosten energiaa, sähkön värähtelyä, tietokoneista, kännyköistä ja laitteista lähtevää säteilyä. Paljon kaikenlaista, joka on omiaan väsyttämään meitä ja haastamaa oman valokehomme kapasiteettia pysyä keveässä ja virtaavassa energiassa.

Nyt Äitimaa pyytää meitä puhdistukseen kanssaan. Hän tahtoo keventää tätä kollektiivista värähtelyä ja auttaa meille kaikille elintilaamme paremmaksi hengittää ja olla ja ilmentää itseämme. Hän edottaa, että tällä viikolla meistä jokainen keskittyisi meditaatiossa visualisoimaan maan pinnalta ikäänkuin ison putken, joka imee vanhaa energiaa pois, joka ei enää palvele valoa. Energiaa voi mielessään pyyttää yhyttämään sinne, missä se voi jälleen tulla osaksi valoa.

Voit kuvitella, että valtava imuri imee tätä energiaa ja puhdistaa joka kolosta värähtelyjä, joissa elämme. Voit kuvitella imusin kaikkialle maailmaan. Voit meditaatiossa käydä läpi mielesäsi vaikka kaikki tuntemasi paikat ja tehdä tätä puhdistusta. Kuvittele samalla kaiken aikaa letkun toinen pää valoon, miten siellä suuret valon olennot ottavat vastaan negatiivista värähtelyä ja muuttavat sitä kaiken aikaa.

Voit visualisoida, että sinun omasta aurasta poistetaan kaikki tällainen värähtely ja entistä puhtaampi ja kirkkaampi valo ja kirkkaus jää jäljelle.

Kuvittele sitten myös täyttäväsi puhdistetut paikat uudella valolla. Voit visualisoida mielessäsi, että heittelet kukkia, kultaista energiaa tai vaikka kristalleja kaikkialle ja valo leviää puhdistettuihin paikkoihin voimallisesti. Tapahtukoon korkeamman Kristus itsemme tahto. Tapahtukoon korkeamman Kristus itsemme tahto. Tapahtukoon korkeamman Kristus itsemme tahto.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

434eaeec7eeb74654cc3089a4d9e65c5ddd