Anu ja Harry ovat tulossa jälleen Helsinkiin! Tällä kertaa tapaamme kahden voimallisen parannusillan merkeissä lauantaina ja sunnuntaina. Sinun on mahdollista osallistua jompaan kumpaan iltaan, molempiin tai kuunnella parannusäänitteet mp3 tiedostoina kotona.  Molempina päivinä kokoonnutaan klo 18.00-21.00. Seremonia kestää noin 2-2,5 tuntia. Viimeinen tunti on varattuna yhteiselle kokemusten jakamiselle, tarjoamme teetä ja voit ottaa omia eväitä mukaan.

Paikka on uusi. Tällä kertaa olemme Helsingin punavuoressa Pursimiehenkatu 22A Terra F:n viihtyisissä tiloissa. Raitiovaunut 1 sekä 1H kulkevat aivan paikan vierestä, joten pääsy on helppoa. Raitiovaunut menevät mm. Lasipalatsin ohi.

 

Ilmottautuminen: Verkkokaupan kautta

Varaa mukaan: peitto ja tyyny sekä eväitä teehetkeä varten

Aika: 26-27.10.2019 molempina iltoina klo 18-21.00

Paikka: Terra F tilat Pursimiehenkatu 22A

Liput: 15 eur/ilta tai 20 eur/molemmat illat. Akatemialaisille molemmat illat yht. 10 eur.

 

Illan aikana vastaanotat korkeavärähteistä kanavointia ja kuulet henkimaailman opetuksia henkisestä avautumisesta Anun kanavoimana. Olemme menossa hyvää vauhtia Joulua kohti, joten odotettavissa on lämminhenkistä Timanttisäde-energiaa ja illan aluksi kuulemme myös Anulta kivikanavoinnin. Kivivieras on tällä kertaa Anun oma ihastuttava Herkimer-timantti.

Illan kulku:

Aluksi Harry ohjaa sinut rentouttavan mielikuvamatkan kautta parannusta vastaanottavaan tilaan. Aluksi Anu kanavoi parantavat viestit Herkimer -timantin avulla. Illan lopuksi toisena kanavointina Anun Timanttisädemeditaatio, jonka aikana saamme ainutlaatuiset henkimaailman viestit. Illan aikana matkustat parantavissa taajuuksissa ja kuulet Anun parannuslauluja, vastaanotat shamanistista parannusta sekä suitsutusta. Sirotamme päällesi korkealaatuisia kukkaisvesiä ja pyhitettyä maagista juhannuksen aikana loitsittua vaurauseliksiiriä. Anulla on illassa mukana omia parantavia kiviä, parannusrumpu ja Harry soittaa mm. munniharppua ja tuulikelloja.

Tule kokemaan taianomainen yhteinen hetki joko yhtenä päivänä erikseen, edullisella kahden päivän osallistumisella tai varaa myöhemmin sähköpostin välityksellä toimitettavat äänitteet itsellesi! Huom! Ilmottautuneita mahtuu iltaan rajallisesti. Tilassa on noin 20 hengelle joogamattoja. Ota oma viltti, vesipullo ja tyyny mukaan!

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.