Aamuteetä juodessa aurinko paistaa ikkunasta sisään. Meillä on keittiössä verhoissa kristalleja, joiden läpi valo siivilöityy monivärisenä huoneeseen. Se saa mielen iloiseksi ja sydämen auki. Katselen keittiöstä työhuoneeseen, siellä on myös kristalleja ja kiviä odottamassa uurastajaa. Rukousnauhatilauksia on tullut ja tänään on upea päivä ryhtyä työhön. Jo etukäteen tiedän, että luvassa on energinen päivä, niin paljon tykkään nauhojen tekemisestä ja kivien käsittelemisestä.

yksisarvinen4 Tällä kertaa tarkoituksena on tehdä Yksisarvisen matka -rukousnauhoja ja mukana on muutama henkilökohtainen tilauskin. Annan energian kuljettaa kivien valinnassa. Viikko sitten meille tuli uusia ihania kiviä, joiden mukana on muun muassa tosi kauniita enkelienergioita toistava Angeliitti. Angeliitti on värähtelyltään tosi vahva kivi. Kun sain ne postista, tunsin ensimmäisenä valtavan enkelienergian laskeutuvan työhuoneeseen, tätä kivä käytän ainakin Mikaelin nauhassa ja ehkä joissakin Yksisarvisen matka -nauhoissa.

Kun otan ensimmäisen rukousnauhan riipuksen käteeni, tunnen, miten joku suurempi olento laskeutuu luokseni. Joskus minusta tuntuu, että asiakkaan korkeampi itse tai henkiopas tulee tekemään nauhan kanssani. Jokaista solmua ohjataan tarkkaan ja joskus myös työ saattaa mennä pilalle, jos omat ajatukset harhailee liikaa. Usein nauhaan ikäänkuin sitoutuu jo valmiiksi kauniita henkiolentoja ja voisin melkein kuvailla, minkälainen enkeli tai henkiopas oli tapahtumassa mukana.

Olen tehnyt rukousnauhoja nyt melkein kolme vuotta ja tämä työ vie yhä vaan mennessään. Sisäinen lapseni on herännyt hujaa vauhtia eloon sillä olen aina ollut kivihullu ja pikkutyttönä jo tykkäsin tehdä käsilläni kaikenlaista kaunista. En malta odottaa, että uusia kiviä tulee netistä tukusta ja joskus tuntuu, että oikeastaan pakahdun onnesta, kun saan työskennellä näin ihanien energioiden kanssa. Tänään tunnen erityistä vetoa työhuonetta kohden ja se on mielestäni hyvä juttu. Silloin nauhat syntyvät hyvässä energiassa ja mukaan kanavoituu erityisen korkeita olentoja.

arkkienkeli1Rukousnauhoissa minua eniten viehättää niiden puhtaus ja kirkas energia, mitä kristallit tuovat mukanaan. Nauha sidotaan yhdestä yhtenäisestä langasta ja se kuvastaa ikuista rukouksen virtausta nauhan saajalle. Olen sitonut nauhoja ihan tiettyä tarkoitusta vartenkin. Asiakkailla on ollut vakavia sairauksia ja joskus olemme suunnitelleet aivan erityisiä henkilökohtaisia nauhoja fyysisen kehon tukemiseen. Silloin otamme kiviterapian apuun ja selvitämme, mitkä kivet olisi asiakkaan keholle ne parhaat. Nauha sidotaan esimerkiksi timantti shungiitista, jaspiksesta ja vaikka aurinkokivestä silloin, kun tarvitaan parantavaa apua. Kun rukousnauhaa käytetään, rukouksen parantava voima yhdistyy kivien parantavaan laatuun.

Usein tunnen ihmisen energiat nauhaa tehdessä. Saatan kuulla mielessä pieniä pätkiä ihmisen arjesta tai muuten saan mielikuvia, minkälaisia asioita nauha menee hoitamaan. Uskonkin, että jo sitomisvaiheessa välittyy rakkaudellista energiaa ja parannus saa alkunsa. Nauhan voi puhdistaa ja aktivoida uudelleen, aivan kuten kivetkin. Toisaalta joskus nauha saattaa toimittaa jonkun tehtävän, olla matkassa vähän aikaa ja sitten se on ikäänkuin käytetty loppuun. Toivon, että tällaisessa tapauksessa rosario haudataan esimerkiksi maahan kiitoksien kera.

Nauhoja tehdessä valmistumassa oleva rosario neuvoo minulle uusia rukouksia. Koska työskentelen rukouksen tilassa, kivet alkavat puhua omaa tarinaansa. Olen kirjoittanut niitä ylös ja jokaisen nauhan mukaan laitankin kirjeen, missä on linkkejä erinlaisiin rukouksiin. Rukous voi olla hyvin yksinkertainen. Se voi olla jopa yksi sana. Rukousnauhassa on aina sidottu erinlaisia kiviä. Aina erin kiven kohdalla sanotaan yleensä eri asia. Jos nauhassa on esimerkiksi Kristalliriipus ja muutamia pieniä kristallisia kiviä, voi itse päättää sanoa vaikka jokaisen kristallin (sekä riipuksen että nauhan välissä olevien pienten kristallien) kohdalla ”Kiitos” Seuraavaksi nauhassa on todennäköisesti jotakin värillistä kiveä, esimerkiksi Ruusukvartsia, sen kohdalla voi sanoa vaikkapa ”Rakkaus”  Yleensä nauhassa on pääkivinä eniten joko kirkkaita, huurteisia valkoisia tai täysin valkoisia kivihelmiä. Niiden kohdalla voi vaikka päättää sanoa ”Annan anteeksi”.  Nauhassa on myös aina koristekivi, jonka kohdalla ei välttämättä tarvitse sanoa mitään tai sitten sen kohdalla voi pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan oman sydämensä ääntä. Kun menet tällä lailla nauhaasi läpi todella keskittyen sanoihin ja lausuen ne omasta olemisen tilasta käsin, rukousnauha ei välttämättä tarvi muuta! Toki nauhan mukana tulee perinteisetkin käyttöohjeet.

yksisarvinen1Rukousnauhan voi säilyttää sille varatussa kauniissa korurasiassa, pitää sitä kaulassa tai sitten sen voi laittaa kotona vaikka koukkuun seinälle roikkumaan. Moni pitää rukousnauhaa seinällä omassa makuuhuoneessa, missä se tuo mukanaan turvallisen yöunen. Aivan kuten käsittelet hellävaraisesti esimerkiksi hopeista kaulaketjua, rukousnauhaakin kannattaa käsitellä varovasti, vaikka kylläkin pyrin tekemään niistä mahdollisimman kestäviä.  Meillä kotona Jorma testaa nauhojen kestävyyttä. Olemme leikkisästi vitsailleet, että jos nauha ei mene hänen kaulassa poikki kolmessa kuukaudessa, se on varmasti laadukas muillekin… Totta varmaan toinen puoli… Minulle on tärkeää, että rukousnauha on pitkäaikainen ystäväsi. Sen takia nauhan saa lähettää minulle kaksi kertaa veloituksettomaan huoltoon, jos sille tapahtuu jotakin.  Tänään minulla oli huollettavana yksi nauha, joka on ihan sitä alkuperäistä tuotantoa. Huollon lisäksi uudistin vähän nauhan sidontaa, koska alun jälkeen mukaan on tullut uusia tekniikoita ja ideoita, miten nauhoista saadaan entistä kestävämpiä.

Päivä alkaa olla lopuillaan. Työpöydällä odottaa kymmenen uutta nauhaa. Vielä on yksi työvaihe tekemättä, nauhat päätellään ja solmukohta sinetöidään pienellä määrällä voimakasta liimaa. Kun liima on kuivunut, nauhat laitetaan omiin rasioihin ja sitten vielä nopeasti postiin. Tunnen aina voimakkaita energioita siinä vaiheessa, kun kotonamme on useamman asiakkaan valmis rukousnauha.  Ikäänkui meillä olisi tosi paljon väkeä käymässä. Tuntuu juhlalliselta saatella taas uusia nauhoja matkaan, postissa toivon vielä, että rosariot menevät turvallisesti perille ja ovat mieluinen yllätys uusille omistajille.

Kiitos Kiitos Kiitos!

Rukousnauhoja voi katsella ja tilata Rakkaudentähden nettikaupasta.

 

rukousnauhanteko

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.