Palvelut:

Henkilökohtainen tulkinta
Henkilökohtainen valotyön opastus
Meedion istunto
Henkinen kirurgia energiahoito
Henkinen terapia

 

Ajanvaraus:

Ensimmäinen aika klo 10.00 ja viimeinen vastaanotto loppuu klo 19.00.
Ajanvaraus osoitteessa enkelikristallit@rakkaudentahti.net tai TEKSTARILLA 0458760480

Helmikuu
pe 16.2 ja to 22.2

Maaliskuu
pe 16.3 ja to 22.3

Huhtikuu
pe 13.4 ja to 26.4

Toukokuu
pe 11.5 ja pe 25.5

 

 

Hoitojen kuvaus:

Teen tulkinnat ja hoidot yksin, koska olen huomannut, että nyt on tarvetta hyvin henkilökohtaisten asioiden purkamiseen. Ohjaan sinua oman kokemukseni kautta. Olen toiminut parantajana lapsesta saakka, mutta aivan viimevuosina koen, että lahjani on päässyt puhkeamaan kukkaan omien vaikeiden prosessien parantamisen kautta. Olen laaja-alainen henkisten asioiden opettaja. Erikoisosaamisena minulla on mm. Atlantis energiat, tähtienergiat, Enekelienergiat, Kristallienergiat, kaksoisliekit, kundalinienergia, sydänparannus, syvien pelkojen ja kipujen vapauttaminen, maadoittuminen, suojaaminen, arjen magia, luonnonhenget ja henkimaailma sekä selvänäköön ja kanavointiin liittyvät asiat. Vastaanotolla kanavoimme kuitenkin aina sen, mikä on korkeimmaksi parhaaksi ja parantava energia tulee oman korkeimman itsesi välityksellä.

Apuvälineinä käytän shamanistisia välineitä rumpua, marakassia, sähistimiä, parantavia kiviä, ocarinhaa, lyyraa, kelloja sekä työskentelen omalla parantavalla äänelläni ja koko kehon energisellä läsnäolollani. Vastaanotto on laadultaan shamanistinen, mutta kanavoin energiat korkeiden kristallimaailmojen tasojen sekä enkeleiden ja valon olentojen taajuuksista.

Vastaanotolla saat minulta konkreettisia suosituksia henkisiin harjoituksiin ja energiatyöskentelyyn. Voit varata äänityslaitteen mukaan, jolloin voit taltioida kaikki mahdollisesti sinulle ohjatut meditaatiot. Lisäksi mukanani on parantavia yrttejä ja kiviä, joita voit hankkia itsellesi edulliseen hintaan kotityöskentelyä varten. Olen valinnut valikoimaan aivan speciaalit yrtit ja vähän eksoottisemmat kivet, joilla on itselleni ollut suuri merkitys matkani varrella.

Share →