Kuu vaikuttaa planetaariseen elämäämme. Se saa vuorovedet liikkumaan, se vaikuttaa eläinten käyttäytymiseen, kavien kasvamiseen ja jopa ihmisen psyykeeseen. Olet varmasti kuullut siitä, että täysikuu valvottaa. Kuu tekee myös paljon muuta. Shamanistisessa maailmankaikkeudessa yhdistymme koko univesumin energioihin, joista maa-planeetalle tärkeä Äiti-kuu ilmentää feminiinisyyttä. Hän on pehmeä ja heijastava, mutta voimakas.

Kuu vaikuttaa uusien asioiden ilmentämiseen. Tiettyinä aikoina kylvetään uuden alun siemenet ja toisina aikoina puhdistetaan ja vapautetaan vanhaa tilaa uudelle. Unimaailmakin seuraa kuun värähtelyä ei yksin täyden kuun aikaan.

Kuu vaikuttaa henkiseen avautumiseen ja siihen, milloin on mahdollista mennä syvälle itseen ja nostaa esimerkiksi menneiden elämien traumat käsiteltäväksi.  Seuraamalla kuun risteäviä voimia voimme löytää parhaat kohdat onnistuneelle valon magialle sekä ymmärtää, milloin on hyvä keskittyä lepäämään ja hellimään itseään.

Kuu vaikuttaa  myös maadoittumiseen ja kehoon. Tiettyinä kuunkierron vaiheina on parempi keskittyä kasvattamaan juuria maahan ja toisina taas kasvamaan reheviä lehtiä maan pinnalle kohti auringon ja valon voimaa. Jos seuraat kuun voimia maadoittumisen harjoituksissa, niistä tulee kymmenen kertaa voimallisemmat ja saat valtavasi boostia henkiseen työskentelyyn. Samalla huomaat, milloin on minkäkin energiatyöskentelyn aika. 

Kuun kiertoa seurataan kahdella eri tavalla. Energioissa vaikuttavat kuun vaiheet eli yläkuu, täysikuu, alakuu, uusikuu ja erinlaiset kehonosat ovat aktiivisena kuun deklinaation eli ratatason mukaan. Kuun deklinaatio liittyy myös elementteihin ja chakroihin. Muita tärkeitä kuun tavoin vaikuttavia energiapäiviä ovat mm. auringonpimennykset, sekä  kesä- ja talvipäivän seisaukset, kevät- ja syyspäiväntasaukset .

Rakkaudentähdessä seuraamme kuun vaiheita ja näitä energiapäiviä. Energiat menevät päivien aikana tieytyllä tavalla ristiin ja vaikuttavat mm. elementtien kautta chakrastoon, kehoon, maadoittumiseen, henkiseen avautumiseen sekä siihen, minä päivänä Sinun on syytä varoa tiettyjä asioita ja toisaalta milloin on oivalliset hetket mm. uuden luomiselle, puhdistamiselle, henkiselle avautumiselle jne.

Yhdistyksen jäsenenä Sinulla on mahdollista kytkeytyä Rakkaudentähden kuukalenteriin, jossa käydään läpi aina tulevan kuukauden vallitsevat energiapäivät. Nämä eivät liity niinkään astrologiaan, kuin puhtaasti kuun ja auringon käyttäytymiseen suhteessa maahan ja normaaliin vuodenkiertoon. Kyseessä on eräänlainen shamanistinen elämäntapa, joka on kanavoitunut meille henkimaailman oppaiden avustuksella.

Kuukalenteri julkaistaan 12 kertaa vuodessa Ainaisjäsenen jäsenkirjeessä. Ensimmäinen julkaisuspäivä on Joulukuun 2016 viimeisenä perjantaina. Vuoden 2017 aikana jäsenkirjeissä käsitellään lisäksi Valon Pyhää Alkemiaa, jossa ajatukset nivotaan yhteen tärkeiden energiapäivien kanssa. Kuukalenterissa on ilmoitettu myös Shamanistiset hoitopäivät ja kaukohoidot jne. Joten pysyt yhdistyksen ainaisjäsenenä hyvin menossa mukana.

Liity yhdistyksen ainaisjäseneksi tästä!

Share →