Rakkaudentähti järjestää Jouluisen seremonian YouTubessa Yhdistyksen Jäsenille ja Akatemialaisille. Seremoniakutsu toimitetaan automaattisesti kaikille niille, ketkä ovat jo jäseniä. Kuka ei ole vielä jäsen, voi ostaa lipun itselleen ja ystävälle. 40 euron lippu oikeuttaa sinut seremonian lisäksi Heimojäsenyyteen (huom! ei Akatemiaan). Saat meiltä heimopaketin, joka sisältää:

  • 5 PDF kanavointia Atlantikselta kurssipostit Tammikuussa 2020
  • Maadoitus Kuntoon postit, jotka auttavat Sinua luomaan vahvan maakanavan
  • Apua energiatasojen menestyksekkääseen ylläpitämiseen PDF
  • Anun keräämä tuhti tietopaketti Parantumisen käsikirja

Rakkaudentähden Jouluseremonia on Kristusvalolla parantamista. Välitämme seremonian YouTuben välityksellä. Linkki julkaistaan ja lähetetään sähköpostiisi 22.12.2019 ja voit tehdä seremonian Joulun aikana silloin, kun Sinulle on otollisin hetki nauttia Kristusvalosta, Marian sydämen värähtelystä ja kuunnella, minkälaisia Jouluisia viestejä enkeleillä ja kaikilla korkeilla taivaallisilla hahmoilla on meille välitettävänään. Seremonia taltioidaan Rakkaudentähden parannuskodalla. Se sisältää voimakkaan Jouluisen Kristusimpulssin ja meille tullaan sanomaan, että saamme viestit Itämaan kolmelta tietäjältä, Kristusenergiasta, Enkeleiltä, Marialta, Joosefilta sekä Pyhän Hengen värähtelystä, joka ohjasi koko tätä kaunista näytelmää.

Seremonia on noin 3 tunnin mittainen kaunis taltiointi, joka sisältää myös parantavia lauluja ja parantavan äänen värähtelyjä.

Ilmottaudu täältä!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.