Teemme Rakkaudentähdessä maailmanpalvelusmeditaatiota maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. Kutsumme Sinut tekemään kanssamme tätä äärimmäisen tärkeää valotyötä. Tule mukaan omassa kotonasi, omalla tavallasi. Lue alta tarkemmin maailmanpalveluksen ideasta ja sivun lopusta yksityiskohtaisemmat tiedot järjestettävistä etämeditaatioista. Jos maailmanpalvelus kutsuu sinua, saatat kuulua Kristallivalon Kantajiin…

 

Etämeditaatioissa voit olla mukana omassa kotona omalta tietokoneelta silloin, kun Sinusta tuntuu oikealta. Voit kuunnella esimerkiksi You Tubesta videoita meditaatioiden tueksi.

Maanantaina maailmanpalvelusmeditaatio klo 21 alkaen

Keskiviikkona yhteinen kaukohoito klo 21 alkaen

Torstaina maaimanpalvelusmeditaatio klo 21 alkaen

Perjantaina kurssihoidot kurssilaisille koko päivän

Lauantaina maailmanpalvelusmeditaatio klo 21 alkaen

Sunnuntaina aktivointeja klo 21 alkaen

 

 

Mitä tapahtuu keskiviikon hoitopäivinä?

Keskiviikon hoitopäivinä voit joko itse lähettää hoitoa Rakkaudentähden taikapilveen omien enkeleiden välityksellä. Taikapilvestä hoito menee kaikille halukkaille heidän toiveittensa mukaisesti ja tietysti niinkuin on Korkeimman itsemme tahto. Voit myös vastaanottaa hoitoa itsellesi kaikkiin sellaisiin asioihin, joiden tunnet olevan nyt ajankohtaista.

 

Mitä ovat Perjantain hoidot?

Perjantaisin keskitymme välittämään hoitoa kaikille niille, jotka ovat esimerkiksi 12 Kristallin Akatemiassa tai jossakin muussa koulutuksessa. Hoidon on tarkoitettu sekä meneillä oleville kursseille että niille, jotka tahtovat kerrata opiskeluja. Myös näkijäopiskelijat voivat ottaa perjantaisin energioita vastaan. Hoidot on laajennettu koskettamaan koko viikonloppua, joten niitä voi tarvittaessa ajastetusti nautiskella vielä lauantaina tai sunnuntainakin. Olenkin sanonut kaikille Enkeli Kristalli opiskelijoille, että kurssit voi ottaa kerrattavaksi milloin tahansa sillä hoidot jatkuvat!

 

Sununtain aktivoinnit?

Rakkaudentähden verkkokaupan kautta voit tilata monenlaisia pika-energisointeja, aktivointeja sekä hoitosarjoja, joihin kuuluu 3-12 hoitokertaa. Nämä kaikki hoidot toimitetaan aina sunnuntaisin klo 21-24 välillä. Jos esimerkiksi otat sydämen aktivointisarjan, johon kuuluu 12 hoitoa, toimi seuraavasti: lue aina yhden terälehden aihe viikossa ja ota sille terälehdelle hoito sunnuntaina. Sunnuntaisin voi myös vahvistaa vihkimyksiä ja virityksiä kursseilta.

 

Share →

One Response to Anu: Rakkaudentähden etämeditaatiot viikottain

 1. Anne Tenhunen sanoo:

  Hei Anu!
  Ilmainen tulkinta kyllä osui ja upposi. Se oli kuin just kirjoitettu mulle ja minun elämästä. Jotain olisin halunnut tarkentaa, kysyä…uskomatonta.
  Samoin 3 tarotkorttia, enkelinviesti ja mitä niitä ilmaisia juttuja nyt olikaan…kaikki sopivat just tähän hetkeen.
  Kiitos!!!! TyyliLyyli

  En ymmärtänyt / tulkintaan sisältyy hoito?? Maksaako se , täytyykö mun ilmoittautua johonkin?? Lähin pv mua olis nyt 15pv. Siinä oli monta vaihtoehtoa Sielun koti..jne valitsenko niistä jonkun vai tuleeko ne kaikki?? jäi mulle epäselväksi..

  Jos sulla on jotain muuta ilmaista esim kuukausittain infoa, juttua niin saa laittaa mun spostiin. En ole fb enkä muussakaan…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.