Perustietoa:

  • Käymme pitämässä erinpituisia seremonioita ympäri Suomea
  • 1,5 – 4 tunnin seremonia
  • Osallistumismaksu lyhyeen max 2 tunnin seremoniaan 5/10/15 euroa ja pitkään 3-4 tunnin seremoniaan 10/15/20 euroa
  • Seremoniassa ei saa olla kännykkä päällä tai jos sinulla on välttämätön esim. perhesyy, kännykkä on hyvä pitää esimerkiksi toisessa tilassa äänettömällä.
  • Suosituksena pukeutua seremoniassa vaaleisiin, itselle juhlallisiin vaatteisiin. Mikäli Sinulla on oma seremoniavaate, voit pukeutua siihen.
  • Voit ottaa mukaan myös villasukat, oman makuualustan sekä lämpimän viltin sekä vesipullon.
  • Ennen seremoniaa ei kannata syödä raskaasti.
  • Seremoniassa ollaan sen alusta loppuun saakka. Seremonia alkaa ristinmerkillä ja loppuu ristinmerkkiin. Alussa ja lopussa luetaan 3 x Isä Meidän sekä 3 x Terve Maria. Kenenkään ei ole pakko yhtyä rukouksiin, mutta rukousten aikana noudatetaan hiljaisuutta.
  • Vaikka seremoniassa rukoillaan, on kyse shamanistisesta parantamisesta, ei Kristillisen kirkon tilaisuudesta.
  • Seremoniassa annetaan toisille tila työskennellä sisäisesti, vältetään puhumista ja turhaa liikkumista sekä toisten koskettamista.

 

Tulevat seremoniat:

Simoniemessä Sunnuntaina 18.1.2018 kellonaika on vielä auki. Ilmottaudu tekstiviestillä 0458760480.

Helsingissä Lauantaina 15.12.2018 klo 19-22 Ilmottaudu tästä.

 

Syventävää asiaa:

Tapahtuma on 1,5- 4 tunnin mittainen voimakas parantamistapahtuma. Seremonian sisältö muokkautuu aina riippuen siitä, keitä Rakkaudentähden keskushenkilöitä on mukana vetämässä seremoniaa. Joskus seremoniat ovat erittäin musiikkipitoisia ja Sinulla on mahdollisuus tuoda omia instrumentteja. Toisinaan taas käytämme taustamusiikkia ja seremoniassa on WorkShop -tyyppistä työskentelyä. Mukana on enkelit, mestarit ja kaikkien omat oppaat.

Kaikkiin seremonoihin liittyy hetkeen johdatettu kanavointi. Anu kanavoi henkisen kirurgian tyylistä kanavointia koko ryhmälle ja sieltä voi nousta myös eri ihmisille yksilöparantamista. Nämä yksilöparantamiset tulevat Anulle kehoon kuvina, selvätietoisina näkyinä, ääninä ja henkien viesteinä. Joskus tähän osioon voi liittyä käsillä parantamista.

Lopuksi työstämme koko parannuksen energiat parantavilla lauluilla. Nämä laulut pohjautuvat ikivanhaan shamanistiseen perinteeseen, missä jokaisella shamanilla on omat niin sanotut ikarokset, joilla hän parantaa. Anu on saanut vastaanottaa suomeksi näitä parantavia lauluja ja niiden sekä tanssin avulla pystymme vapauttamaan syvältä fyysisestä kehosta saakka käsiteltäviä asioita.

 

Osallistuminen:

Hoitotapahtumiin voi osallistua eri paikkakunnilla. Tilaisuuksista jaetaan tietoa postituslistamme kautta. Listalle liittyminen on veloituksetonta. Varmista, että postit tulevat Sinulle perille saakka lisäämällä osoitteemme enkelikristallit@rakkaudentahti.net osoitekirjaasi. Hoitoihin voi osallistua täysi-ikäinen henkilö tai alaikäinen oman huoltajan seurassa/suostumuksella. Huomioithan, että seremoniaan ei voi osallistua alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena.  Lisäksi tietyt vakavat hoitamattomat psykiatriset sairaudet, kuten psykoosi tai hoitamattomat oireita aiheuttavat sydänsairaudet ovat este osallistua voimakkaaseen parannukseen. Mikäli olet lääkärin tai mielenterveyspuolen hoidossa, varmista aina omalta hoitavalta taholtasi, sopiiko tällainen hoitotapahtuma sinulle.  Kerro meille myös etukäteen, jos sinulla on hajusteallergioita tai eläinallergiaa, joka reagoi hengenahdistuksella.

 

Kannattaako minun osallistua?

Lue tämä sivu huolellisesti ja kuuntele, kutsuuko sydämesi tähän hoitotapahtumaan. Mikäli kutsuu, voit tehdä joitakin Rakkaudentähden meditaatioita ja ottaa kaukohoitoamme vastaan. Mikäli energia tuntuu edelleen hyvältä ja huomaat, että ajatusmaailmamme ja tapamme työskennellä resonoi sydämesi kanssa samassa linjassa, olet tervetullut hoitoihimme!

 

Energioita ja hoitoa jo heti?

Prosessi alkaa heti ilmottautumisesta. Voit tuntea parantavat virtaukset ja asioiden aktivoitumisen unimaailmassa ja tietoisuutta kannattaakin herkistellä jo ennen tapahtumaa esimerkiksi osallistumalla viikoittain keskiviikon kaukohoitoon.

 

Puhdistautuminen ennen tapahtumaa

Jotta hoito olisi mahdollisimman voimakas, ennen tapahtumaa kannattaa käyttää vähän aikaa kehon puhdistamiseen. Syö kevyttä ruokaa, käy päivittäin luonnossa kävelemässä, vältä nautintoaineita kuten kahvi, sokeri tai tupakka ja nuku mahdollisimman levollisesti. Voit nauttia mm. detox- teetä ja tehdä vähän kalenteriinkin tilaa seremonian ympärille.

 

Vie energiat mukanasi kotiin

Hoito jatkuu vielä pitkään tapahtuman jälkeen.  Lisäksi tapahtumaa varten voit tilata meiltä luonnonkivestä tehdyn Rukousnauhan, joka aktivoidaan parantaviin energioihin juuri Sinua varten tapahtumassa!

 

 

Valmistautuminen hoitoon ja hoidon jälkeen

Rakkaudentähden valoseremonia on erittäin voimakas energiahoito. Sen aikana avataan tunnetasolta, fyysiseltä tasolta ja muilta syvemmiltä tasoilta ja kehoista tukkeumia energiatyöskentelyn avulla. Kun nämä tukkeumat avautuvat, siitä seuraa parantumista. Voit kokea tulokset fyysisen olotilan helpottamisena ja joskus jopa ihan täydellisenä parantumisena. Ihmiset ovat esittäneet jo kaukohoidoissa monenlaisia vaikutuksia ja saaneet muutosta elämään sekä henkimaailman ohjausta. Fyysisessä läsnäolotapahtumassa kaikki nämä vaikutukset kertautuvat ja voimistuvat entisestään. Emme kuitenkaan voi taata kenellekään mitään varmoja muutoksia sillä kaikki työskentely tapahtuu sen mukaisesti, mille Sinun korkeampi Itse katsoo Sinun olevan valmis avautumaan ja minkälaisen paketin Sinä olet valmis käsittelemään.

On hyvä tiedostaa ennen hoitoa, että hoidon aikana saatat joutua kohtaamaan monia ikäviä tuntemuksia, jotka saattavat myös olla pelottavia. Me kutsumme hoidoissa Kristusvaloa ja vain Kristusvaloa luoksemme. Pyydämme enkeleitä ja erityisesti Sinun omaa suojelusenkeliä olemaan läsnä. Keskitämme henkimaailman pyyntömme aina valon olennoille. Tuntemukset ovat niitä pinnan alla olleita tukkeutuneita energioita, joista olet kärsinyt alitajuisesti koko elämäsi ajan. Mitä syvemmin pystyt valon tuella kohtaamaan ja katsomaan epämiellyttävät asiat, sen tietoisemmaksi tulet sisimmässäsi olevista mekanismeista ja sen syvemmin ja suuremmin voit vapauttaa itsestäsi asioita, energioita, tunteita, kokemuksia ja jopa muistoja, jotka häiritsevät elämäsi onnellisuutta, ihmissuhteita tai fyysistä hyvinvointia.

On tavallista joutua käymään läpi jonkinlainen paranemisen kriisi tai prosessi hoidon jälkeen. Alitajunnassa olevat asiat ovat niitä juttuja, joita olet ehkä koko elämäsi ajan vältellyt näkemästä ja kohtaamasta. Kun ne asiat nousevat pintaan, luonnollisesti se tuntuu ajoittain pahalta. Ennen hoitoa jo on hyvä vahvistaa itselle enkeliyhteyksiä ja varmistaa, että Sinulla on kiireetöntä aikaa käydä läpi näitä prosesseja. Mikäli hoitoon osallistuminen kutsuu, suosittelemme Sinulle, että teet ensin Rakkaudentähden kaukohoitoja ja totuttelet energiaan. Henkinen valmistautuminen irtipäästämiseen ja asioiden kohtaamiseen on myös paikallaan. Opettele liikkumaan luonnossa ja huolehtimaan itsestäsi ravinnon ja hyvän elämänrytmin avulla. Riippuvuudet olisi hyvä olla hallinnassa ennen hoitoon ryhtymistä. Kovin epävakaassa elämäntilanteessa kannattaa harkita, oletko valmis ottamaan vastaan suuren prosessin, vai haetko ensin tukea esimerkiksi kaukohoidoista ja mahdollisesti paikkakuntasi tarjoaman mielenterveys- sosiaali- tai terveydenhuollon puolelta. Emme koskaan korvaa lääkärin antamaa apua ja jos olet jossakin lääketieteellisessä hoidossa tai psykiatrisessa hoidossa, sinun täytyy ensin konsultoida sitä hoitavaa tahoa, sopiiko tällainen parantamisen tapahtuma Sinulle.

Ennen hoitoja voi olla hyvä varmistaa, että Sinulla on joku ihminen, kenen kanssa voit käydä läpi mahdollisia prosesseja. Rakkaudentähteen saa aina olla yhteydessä ja Facebookiin voi liittyä foorumille keskusteluun vaikka salanimellä, jos ei halua julkista profiilia tehdä itselleen. Tarjoamme Sinulle siis netissä yhteisön, missä voit purkaa ja puhua ajatuksiasi. Hoitotapahtumassa voi olla hyvä idea vaihtaa yhteystietoja ja sopia esimerkiksi jatkotapaamisten järjestämisestä vapaaehtoisin voimin yhdessä.

Hoidon aikana toivomme sinulta, että sitoudut pysymään hoitotilanteessa loppuun saakka. Toisille hoidettaville on hyvä antaa oma tila käydä läpi prosessejaan ja siksi vältämmä turhaa puhumista, katsekontaktia tai toisten koskettamista. Mikäli voit huonosti ja koet tarvitsevasi apua, sen saa ilmaista mieluiten henkilöille, jotka ovat paikalla pitämässä hoidettavista huolta. Heidät nimetään aina hoitotapahtuman alussa, joten tiedät kyllä, kenen puoleen kääntyä ongelmatilanteissa.

Hoidot sinällään pyritään tekemään lempeällä energialla ja tavoitteemme on luoda  niin kodinomainen tunnelma, kuin mahdollista. Kutsumme enkeleitä ja parantajia luoksemme ja parhaassa tapauksessa saamme kaikki yhdessä kokea äärimmäisen rakastavan ja syleilevän virtauksen, niinkuin henkimaailma antoi tapahtumalle nimeksi Rakkauden voimalla!

Muista hoidon jälkeen, että tyhmää kysymystä ei olekaan. Voit aina täyttää hoitopalautelomakkeen ja vastaamme kysymyksiisi tarvittaessa sähköpostilla tai ainakin lähetämme seuraavan viikon keskiviikon kaukohoidossa Sinulle tukienergiaa. Hoidon vaikutukset jatkuvat kuukausia ja avautuminen voi joskus kestää jopa vuoden. Kuitenkin tapahtumiin voi osallistua aina, kun sydän kutsuu. Tueksi voi ottaa keskiviikon kaukohoitoja. Nauhoitamme kaikki meditaatiot ja mikäli äänite onnistuu, se jaetaan kaikille paikalla olijoille sähköpostin välityksellä. Mikäli äänite jostakin syystä epäonnistuu, nauhoitamme Jorman kanssa uuden äänitteen jälkikäteen. Silloin kanavointi voi olla vähän eri, kuin hoitotilanteessa.

Parhaan avun saat, jos tilaat itsellesi Anun tekemän luonnokivisen rukousnauhan ennen hoitotapahtumaa. Tapahtumassa rukousnauha aktivoituu hoitaviin energioihin ja voit käyttää sitä parannuksen ylläpitäjänä kauan aikaa varsinaisen hoidon jälkeen. Rukousnauhat tilataan nettikaupan kautta.

 

Tahdotko osallistua hoitotapahtumaan auttajana ja hoitajana?

Tarvitsemme kaikissa tapahtumissa vapaaehtoisten apua, jotta seremonia sujuu turvallisesti. Tapahtumapaikalla on varattuna istumapaikkoja ja lepopaikkoja hoidettaville.Parannus tehdään aina puhtaasti energialla ja energiatyöskentelyllä, mutta hoito sinällään voi joskus olla niin voimallista, että se saa aikaan fyysisiä tuntemuksia kuten huimaamista, pahoinvointia tai kehon tahdotonta liikkumista jne. Joskus ihminen voi tuntea itsensä myös huonovointiseksi ja tuntea tarvetta käydä vessassa tai oksentaa puhdistumisen myötä. Vapaaehtoiset hoitajat pitävät huolta niistä, kenellä on voimakkaita reaktioita. He auttavat ihmisiä käymään vessassa, tyhjentävät roskaämpäreitä ja vievät oksennukset ämpäreissä pois hoitosalista. Vapaaehtoiset apulaiset myös peittelevät makuulleen menevät hoidettavat lämpimästi ja turvallisesti vilteillä ja kuuntelevat ihmisten huolia ja kysymyksiä tapahtuman aikana. He varmistavat, että ihmisillä on puhdasta ja raikasta vettä ja tarvittaessa lohduttavat ja välittävät parannettavaa energiaa esimerkiksi läsnäolollaan ja käsien avulla. Meillä on tapahtumassa mukana kynttilöitä, suitsukkeita (huom. jos paikalla on hajuallergisia, ei suistukkeita käytetä) ja parantavia kiviä, joiden avulla voidaan hakea myös parempaa oloa prosessin aikana. Vapaaehtoiset avustajat voivat viedä niitä ihmisille tarvittaessa. Tarvitsemme avustajia myös tapahtumapaikkojen järjestämiseen, tiedottamiseen ja asioiden organisoimiseen. Mikäli tunnet sydämessäsi kutsua toimia apunamme, ota yhteyttä rakkaudentahtiry@gmail.com

 

Asiakkaiden kokemuksia hoidosta

Useampi tapahtumassa käynyt asiakas on kokenut energiat ja työskentelyn niin hyvänä, että aikoo jatkossa osallistua tapahtumiin uudelleen. Monelle on myös herännyt mielenkiinto tulla syvemmin mukaan toimintaamme. Muita palautteita, joita olemme saaneet:

– Ennen hoitoa jännitti kovasti, mutta luotan täysin työhönne ja ammattitaitoonne. Kokemus oli hyvä, osallistun kyllä uudelleenkin toimintaanne.

– En aivan helposti tunne mitään meditaatioissa, oikeastaan se on minun ongelma jossakin mielessä. Nyt energia oli erittäin voimakasta kokoajan ja keho nytkähteli hoidon aikana. Sain voimakkaita tuntemuksia.

– Tunsin voimakkaita energioita hoidon aikana ja sain tunnekokemuksia. Itketti. Jälkeenpäin on ollut sydämen avautumista ja hyvä energisoitunut olo.

– Kehoa heijattiin edestakaisin lähes koko tapahtuman ajan. Sydämen alueella tuntui laajentumista, kuin onnen paisumista. Anun meedioidessa usea meediointi resonoi, joko itseä suoraan tai läheltä. Itketti, puhdisti, rohkaisi, lohdutti.

– Voimakas hyvä tunne varsinkin kanavoinnin aikana tuli tunne hyvin henkilökohtaisesta koskettavasta ja vahvistavasta ohjauksesta.

– Koin voimakkaita muljautuksia vatsan (ae Gabrielin/Marian) alueella sen lisäksi, että energia virtasi vahvasti kropassa. Kurkun alueella tapahtui myös jotain. Sain ohjeistusta omaan suhtautumiseeni näihin uusiin energioihin. Nosteinen olo! Hoidon jälkeen autolla ajaessani ilta-aurinko valaisi kostean, pitkän asvalttisuoran valonvaltatieksi. Oli upea ja kiitollinen olo.

Hoidon aikana ja sen jälkeen oloni oli hyvä. Monet niistä asioista joita tuli parantamisen aikana, tunsin kehossani. Mustan viitan poistaminen oli ainakin minulle, varmaan monelle muullekin, todella osuva ja tunsin kuinka oloni keveni ja aivan kuin olisin kävellyt pystympänä lähtiessäni.

– Itkin meditaation aikana. Jäkikäteen oli hyvä ja energisoitunut olo.

– Sain ohjausta elämälleni.

– Henkimaailman yhteys on vahvistunut jälkikäteen ja unet ovat tulleet voimakkaammiksi.

 

Share →
0b04fd5cac61650db5f0e1f5d549a038cccccccccccccccccccccccc