8.8.2019 teen Rakkaudentähden parannuskodalla seuraavan parantavan seremonian. Tässä seremoniassa aion laulaa parannusta kutsuvia parannuslauluja. Minulle on useampi selvänäkijä ja parannusmusiikista jotakin tietävä kertonut, että nämä minun laulut värähtelevät ikiaikaisen parantavan kanavan tietoisuutta. Niitä laulamalla on mahdollista aktivoida keho- ja sielutasolta parantavia voimia, jotka meillä kaikilla on synnynnäisesti olemassa.

Kehosi on viisas. Se osaa eheyttää itsensä ja se tottelee kaikkia luomisen sanoja täydellisesti. Keho ei ymmärrä valehtelemista, joten se kuulee kaikki käskyt totena. Tässä seremoniassa annamme monia parantavia käskyjä kehollesi ja teemme meditaation, jossa matkustamme syvälle oman kehon mestaritasolle ja pyydämme kehoa aktivoimaan syvällä piilevät parantavat eheytymisen voimat.

Saamme varmasti myös kanavointia parantumisesta. Seremonia voi olla voimakas buusti parantajalle, kuka haluaa vahvistaa parantamisen taajuuksia omassa työssä. Se on myös oivallinen väline niille, ketkä tahtovat parantaa omassa fyysisessä temppelissä niin pieniä kuin suuriakin asioita. Nauhoitettu seremonialinkki jää käyttöösi ja voit toistaa sitä uudelleen ja uudelleen. Tässä seremoniassa tehdään parannusta meditaation, parannuslaulujen, energian välittämisen, kanvoinnin, kehokäskyjen sekä liikkeharjoitusten avulla.

Seremonia nauhoitetaan etukäteen ja julkaistaan YouTuben välityksellä. Osallistumislinkki lähetetään kaikille osallistujille 7.8.2019 päivän aikana.. Tämä seremonia on tarkoitettu Syöpä-kurssilaisille ilmaiseksi ja kenellä muulla kutsuu tulla mukaan, voit ilmottautua tästä alla olevasta linkistä hintaan 22 euroa:

Puhekanavointi koskee kehoyhteyden avaamista ja puhumme mm. miten Sinulla on kehossa viisaus, joka johdattaa aina oikein. Saat vinkkejä kehoa voi kuunnella entistä syvemmin? Teemme muutamia liikeharjoituksia sekä matkustamme syvään kehotilaan ja pyydämme kehoasi aktivoimaan omat Pyhät parantamisen voimat.

Aika: 18-21.00

Paikka: omassa kotona YouTuben välityksellä

Ilmottautuminen: https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/parannusseremonia-youtubessa-8-8-2019/

Share →

One Response to Parannusseremonia YouTubessa 8.8.2019

  1. Raili Marjatta Väisänen sanoo:

    Haluan olla mukana tässä parannus seremoniassa.💝💝💝

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.