Arvomme Huhtikuun 1 päivä eli Aprillipäivänä seuraavat tuotteet, arvontaan voi liittyä mukaan Maaliskuun ajan.

1x Laaja Energiaremontti (arvo 168 eur)
1x Henkikirurgia (arvo 60 eur)
1x Kristallivalon Kantajien Aktivointi (arvo 60 eur)

Arvonnan onnetar on Miro ja kuvaamme hetken nettikameralla. Julkaisemme arvonnan You Tubessa ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Osallistuminen: Liity mukaan Huhtikuussa alkavaan uuteen koulutukseen Sielun Värit ~ 12 sisäistä maailmaa , niin olet mukana arvonnassa.

Sinun tulee olla liittynyt koulutukseen viimeistään keskiyöllä 31.3.2019 ollaksesi mukana arvonnassa. Tulostamme kaikista tilauksista sähköpostiosoitteet paperille ja laitamme ne onnenhattuun, mistä Miro sitten nostaa onnekkaiden nimet. Mikäli osallistujia tulee yli 100 kurssilaista, lisäämme mukaan kolme rukousnauhaa tätä arvontaa varten. Lisäämme palkintoja 3 tuotetta joka kerta, kun saamme mukaan uudet 100 opiskelijaa, jotta mahdollisuutesi arvonnassa olisivat edelleen vahvat. Nyt on mahdollisuus harjoitella manifestoimisen voimia osallistumalla arvontaan!

Sielun Värit ~ 12 sisäistä maailmaa : on koulutuskokonaisuus, jossa käymme läpi 12 ihmisen sisäistä maailmaa, jotka liittyvät sydänkeskukseen ja sydäntietoisuuteen. Tässä mennään vähän manifestoimisen salaisuuksiin ja saamme paljon tietoa mm. elementeistä ja monenlaisista sisäisistä voimista, jotka vaikuttavat sielumme taajuuksilla. Koulutuksessa puhutaan mm. valopartikkeleista ja saamme voimakkaan välineen, jolla voimme parantaa ja muuntaa elämäämme yhä parempaan suuntaan. Kurssi on 12 postin ja yhden harjoituksen kokonaisuus, joka toimitetaan tuttuun tapaan sähköpostiisi Huhtikuun alusta lähtien.

Liity mukaan Huhtikuussa alkavaan uuteen koulutukseen Sielun Värit ~ 12 sisäistä maailmaa , niin olet mukana arvonnassa.

Kurssin maksu: Maksuvaihtoehdot ovat jälleen joustavat oman taloudellisen tilanteen mukaisesti. Voit myös valita normaalia alemman maksuluokan itsellesi mikäli olet ollut monissa koulutuksissamme mukana tai jos olet Akatemialainen. Kuuntele sydämesi ääntä maksun kanssa. Sen voi suorittaa myöskin osissa. Mikäli tahdot tukea toimintaamme, voit myös lahjoittaa kurssista harkintasi mukaisen suuremman osallistumismaksun. Lahjoituksilla autat meitä tekemään työtä myös vähävaraisille ja varattomille. Kiitos Kiitos Kiitos!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.