Onko sinulla tunne, että olet tullut ihmiseksi tekemään jotakin tiettyä tehtävää? Tunnetko, että siihen liittyisi muitakin ihmisiä, ehkä joku ryhmä? Koetko sisimmässä, että tehtäväsi on vaikuttaa maailman tilanteeseen joko pienessä tai hyvin laajassa mittaakaavassa? Koetko olevasi parantaja, kanava, näkijä? Sinun ei tarvi olla valmis vielä, sillä me Rakkaudentähdessä tuemme Sinua. Voit liittyä ryhmään mukaan ja kehittyä oman tasosi mukaisesti. Myös edistyneille riittää haastetta sillä emme määrittele työn ja hoitojen syvyydelle mitään rajoja.

Tähän liittyy Valkoinen Veljeskunta energioineen. Kristallivalon Kantajat ovat niitä sieluja, jotka ovat syntyneet tänne toteuttamaan jotakin tiettyä sielun tehtävää. Sinulla on sydämessä syvä tunne siitä, että olet tullut toimimaan tänne maapallon ja kaikkien tai jonkun sen luomakunnan hyväksi.

Kristallivalon Kantajien energiaa tukevat EnkeliKristallit kristallien suojelijoineen. Kuka tuntee sydämessään kutsun, voi yhtyä tähän omassa sisimmässään. Kristallivalon Kantajat tekee Rakkaudentähdessä kaukohoitoja joka viikon keskiviikko illalla klo 21-24. Mukana voi olla joko hoitajana tai vastaanottajana.

Kristallivalo on feminiinistä fyysisen maailman tasolle saakka laskeutuvaa nostattavaa, vapauttavaa ja parantavaa värähtelyä. Se on voimakkaasti myös fyysisia sairauksia hoitava uuden ajan energia. Rakkaudentähdessä Kristallivaloa on opiskeltu Rakkaudentähdessä mm. EnkeliKristalli energiana ja 12 Kristallin Akatemiassa

 

Maailmanpalvelus meditaatiot

Jos tunnet sydämessäsi, että on sielutehtäväsi osallitua Kristallivalon kantajien toimintaan, voit yhtyä myös maailmanpalvelumeditaatioon maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. Maailmanpalvelus meditaatiossa voit joko välittää valoa maailmalle tai voimaannuttaa itseäsi puhdistavassa valosuihkussa, jotta voi jatkaa ihmiskunnan auttamista muilla tasoilla.

Olemme kanavoineet Sinulle avuksi Kristallivalon Kantajien oman meditaation, joka voi olla tosi vahva energioissaan. Meditaatiossa puhdistetat ihmiskuntaa ja maan luomakuntia voimallisesti myötätuntoisen tulienergian kautta. Voit kokea meditaatiossa Neitsyt Marian ja Kristallivalon kantajien mestareiden läsnäoloa.

Voit myös yhtyä erityiseksi valon kanavaksi joka kuukauden 15 ja 30 päivä, jolloin itse teemme täällä pitkän valon välittämisen seremonian. Tämän päivän aikana voit ottaa vastaan kaukohoitoja ja nyt uutena juttuna voit osallistua maailmanpalvelustyöhön kanssamme.

Lisäksi teemme erityisiä hoitopäiviä vuoden aikana enemmänkin. Mukaan pääset omasta tahdosta sisäisten tasojen kautta. Mikäli tahdot tuoda sielutehtävän lähemmäs arkea, voit liittyä Rakkaudentähden veloituksettomalle postituslistalle ja saada lisää tietoa kaikista järjestäämistämme tapahtumista. Kauttamme saat myös vahvan tuen sielutehtävälle avautumisessa.

Anu ja Jorma kanavoivat meditaatioita työsi tueksi. Voit osallistua meditaatioihin koulutuksissa tai kuunnella niitä You Tuben kautta. Osa meditaatioista on julkisia ja veloituksettomia kaikille. Välitämme eri koulutusryhmiin tarkoituksen mukaisia kaanvoituja harjoituksia, joiden avulla voit tulla mukaan turvallisesti omassa kotona. Sinun ei tarvitse matkustaa pitkiä matkoja ollaksesi osa ihan oikeaa valotyöryhmää!

Kristallivalon Kantajaksi voi opiskella 12 Kristallin Akatemissa. Postitamme kirjeitä kerran viikossa ja ne sisältävät nyt jatkossa oman osion Kristallivalon Kantajille. Akatemiassa voi vahvistaa omaa henkistä kehitystä ja myös turvallisesti alkaa toteuttaa omaa henkistä tehtävää maailman energiatasojen korjaamisen hyväksi.

Liity Akatemiaan tästä: https://rakkaudentahti.activehosted.com/f/9

Share →

15 Responses to Anu: Oletko Kristallivalon kantaja?

 1. Silja Strömberg sanoo:

  Koin tämänpäiväisen maailmanpalvelusmeditaation hyvin voimakkaasti, valo ikäänkuin nosti minua ylöspäin ja tunsin saavani valon voimaa! Näin valon siivet silmäni ollessa suljettuna. Tätä minä juuri tarvitsin tähän hetkeen. Kiitos, kiitos, kiitos!

 2. saija sanoo:

  Olisin suuresti kiinnostunut koulutuksesta ja tuesta tällä tiellä.
  Jo lukiessani tekstejänne minut ympäröi vahva kristallienergia, hiukan kylmä mutta selkeä ja rauhallinen.

 3. Kaarina Pönkkä sanoo:

  Olen kiinnostunut!

 4. Aino sanoo:

  Olen kiinostunut.

 5. Raili Marjatta sanoo:

  Olen kiinnostunut !!

 6. Titta Filman-Koskinen sanoo:

  Useamman vuoden on ollut sellainen olo, että mun elämällä on jokin tietty tarkoitus. Kiinnostaa❤️

 7. NIMERKKI :IRATSU sanoo:

  OLEN Monest tuntenut vetoa kristallivalonkantajaksi Ja näin ollen.?kyllä olen.Monesti minulta kysytään tähän sairauteeni liityen :Kuinka jaksat auttaa muita kun on tuo sairausja ja kuolema he eivät uskallasanoa tätä sanaa Olen vastannut Enkelini antavat minulle voimia JumalaJeesusKristu Äiti Maria valo-olennot Ylösnousseet Mestarit Valkoinen veljesknan valo olennot ja oma Valo oppaani he antavat minulle voimia jakaa tätä rakkaudellista työtäni kera Enkeleiden Ae enkelit ANTAVAT MINULLE SYDÄMMERN RAUHAN SITTEN KN MINUN AIKANI ON JÄTTÄÄ TÄMÄ UNIVERSAALI SE ON KUNNOITETTAVAA JA KAUNISKIN TAPAHTUMA SARAJA VIIME YÖNÄ NÄIN UNTA JONKA JOPA MUISTINKIN SIINÄ OLI MUKANA VANHEMMAN PUOLEINEN MIESHENKILÖ muistutti kiinalaista Pujo partoineen Hän.ketoi minulle päivämääriä.näin hänen silmistään suuren määrän tietoisuuttaja menneen elämäni SE OLI HYVIN ERIKOINEN UNI JOSTA MUISTIN NIMEN (MIEHEN )RAKENNUKSET JA PLANEETAT TEIN TÄSTÄ HETI HERÄTTYÄNI TEIN NÄISTÄ MUISTIINPANOJA NIINKUIN ANU ON KERRAN MINULLESANONUT UNIEN KIRJOITTAMISESTA NYTKÖ ALKAA ELÄMÄSSÄNI UNIKIRJAN PITO KIITOS TUHANSISTAAAMUISTA ON NIMITTÄIN MUODOSTUN TRADTIOKSENI KÄVÄISTÄ HAKENASSA AAMUN AVAJISIKS☺I EI LEHTEÄ VAAN RAKKAUDEN TÄHDEN SIVUSTOT NIIN.MONESTI TÄÄLTÄ OMAKSUNNUT JOTAKIN.ETTÄ.EN KOE TIETÄMYKSENI MÄÄRÄÄ.LEHDISTÄ/KIRJOISTA SAANNEIKSI VAAN SINÄ ANU MUKAAN LUKIEN JORMA JÄTÄTTE HYMYN HUULILLENI JASIITÄPÄ ONKIN HYVÄ ALOITTAA PÄIVÄ.HYMYILLEN.OIVALLUKSISTANINE MITÄ TE KAKSI JAATTAEKIITOS?KIITOS❤

  • Anu Markoff sanoo:

   Kiitos kovasti tästä palautteesta. Lämmittää sydäntä ja innostaa mieltä kuulla tällaista. Näitä palautteita ajattelemme, kun teemme uutta materiaalia sivustolle <3

   • Ira Maarit Laamanen sanoo:

    Te jos Jotkin olette Tunnustukseni ansaineet -Ja näemme kuinka monia toinenkin lähimmäisemme yhtyvät sanaan Valoon ja Rakkauteen.Kiitos Kiitos Kiitos

  • Ira Maarit Laamanen sanoo:

   -E<3Avoimin sudämmin? Iratsu

 8. Sini Lyly sanoo:

  Kyllä, mua on nakattu tilanteisiin niinkuin kutsuttuna.. Oon miettinyt että miks pitää mennä on vaan pakko.. Myöhemmin on syytkin selvinneet

 9. joogi sanoo:

  Hyvin mielenkiintoista ja kiinostusta olisi tuohon …

 10. Leena sanoo:

  Teistä säteilevä lmpö on kuin bluethoot aurinkolaturi kesäisin?. Yst Leena

 11. Ira Maarit sanoo:

  VOIH ANU OLISIKO SINULLA MITÄÄN KIVULIAAN+JALAN RUUSU RILAAN JOTOISTAVKOA EIKÄ SUUN+KAUTTA OTETTAVAT ANTIBIOOTIT OLE HELPOITTANEET PÄIN+VASTOIN

 12. Eila Rantala sanoo:

  Olen kiinnostunut ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

94dae162bdb88618b4da9abe87945cedRRRRRRRRRRRRR