Syvälleluotaavia tunnelmia tarjoaa kuukauden vaihteessa syntyvä Uusikuu ja voimakkaan vapauttavia energioita puolenvälin Täysikuu. On suotuisa aika varata aikaa itsetutkiskeluun ja katsoa omaa elämäänsä hetken verran suurella myötätunnolla ja päästää irti kiitollisuudella kaikesta siitä, mikä ei enää palvele Uudistuvaa Minää.

Uusikuu aloitti marraskuun 8. asteessa Skorpionia. Mukana on konjunktio Merkuriukseen ja kolmio Neptunukseen ja alasolmuun. Myötätuntoista ymmärtämistä erityisesti itseä kohtaan – sen kauttahan syntyy myötätunto ja hyväksyminen myös toisiin – omia vanhoja haamuja, kipuja, kaikkia kokemuksia kohtaan, joita edellinen täysikuu kaivoi esiin.

On sisäänpäinkääntymisen aikaa. Lokakuu on ollut tapahtumarikas ja nyt hengähdetään. Skorpioni ymmärtää elämää – ja kuolemaa – sille mikään ihmiselämässä ei ole vierasta. On siis mahdollisuus tämän laadun vallitessa katsoa omat möröt ja tehdä ne vaarattomiksi. Kun katsot pelkojasi syvään, tunnistat, missä egomielen harhassa on kiinnikkeitä – tiedostaminen on sen todellisen Itsen vapauttamista ylimääräisistä tunneverkon energiasidoksista. Joka kerta kun tunnistaa turhan matalavärähteisen sidoksen liittyen johonkin kokemukseen tai ihmiseen – voi tehdä mielikuvalla irroittamisen – tilalle pääsee korkeamman taajuuden energiaa, valoisampaa ja kevyempää.

Venus ja Saturnus ovat galaktisesti intensiivisessä pisteessä yhtäaikaa eli konjunktiossa Jousimiehen puolivälissä juuri Uudenkuun kartalla. Erityisen tärkeää on tunnistaa rakkaudelliset sitoumukset ihmisiin, asioihin ja rehellisyys itseään kohtaan. Erottelukykyä testaillaan: mikä ei palvele Korkeinta Hyvää, sen on aika jäädä. Itsensä ja oman elämänsä arvostaminen on tärkeintä elämässä. Saturnuksen tuoma vastuu: mitä minun itse pitää tehdä toisin, jotta elämä tuntuu hyvältä? Miten kohtaan ikävämmät asiat, jotta säilytän silti rakkauden elämää kohtaa ja löydän todellista iloa? Miten voin lakata syyttämästä olosuhteita ja ottaa vastuun kaikesta tapahtuneesta. Egomieli panee hanttiin tässä kohdassa. Syvemmällä ymmärtämisellä tämäkin tulee ilmiselväksi – juuri sillä tiedostamisen tiellä olemme.

Mistä löytyy vastauksia? Hiljaisuudesta ja luottamuksesta siihen, että nämä teemat olen valinnut koettavakseni. En vain muista sitä – tai jotenkin tunnistan ajoittain. Läsnäoloharjoituksilla pääset yhteyteen sisäisen itsesi kanssa – vaikka vain pieniäkin hetkiä kerrallaan aluksi – kävellessä, arkipuuhissa tai vain pysähtymällä ja hengittämällä syvään. Sisäinen totuutesi on täydellisen viisas ja palvelee sinua tässä Elämä-nimisessä hetkessä. Pyydät vain ja kaikki tarpeellinen tieto on käytössäsi. Tuntuuko, ettet saa vastausta? Pyydä selkeitä vastauksia. Tärkeää on vapauttaa lopputulos: vastaus ei välttämättä tule odottamassasi muodossa tai on erilainen kuin haluaisit. Hyväksy se.

Täysikuu 14. päivänä Härässä, Auringon ollessa Skorpionissa tuo uutta sykettä. Auringon kulma Uranukseen haastaa rikkomaan kaavoja, etsimään ratkaisuja uusilla, yllättävillä ja ennen kokemaattomilla tavoilla. Kehottaa löytämään ainutlaatuisia kykyjä, originelleja ajatuksia. Merkuriuksen sekstiili Jousimiehestä Vesimiehessä taivaltavaan Marsiin tukee näitä luovia löytöjä. On niin tärkeää löytää uusia mallinnuksia, kun vanhaa rakennetta, joka ei palvele totuutta, puretaan. Tämä prosessi näkyy yhetiskunnallisella tasolla, mutta tapahtuu siis meissä itsessämme.

Neptunus omassa merkissään Kaloissa hidastaa ennen kääntymistään suoraan kulkusuuntaan 20. päivänä. Tämä tuo koko jaksoon hyvin erikoisen sävyn: se mystifioi ja pehmentää jyrkkää Skorpioni-tunnelmaa, lisää myötätuntoa ja alasolmu-yhtymällä nostaa esiin meissä kaikissa olevan arkaaisen aineksen – jotta voimme tunnistaa itsemme jo toisemme sieluina tässä Multiversumissa. Hoitavaa, korekavärähteistä energiaa välityy sitä mukaa kun kohtaamme kipumme ja myötätuntoisesti annamme itsellemme anteeksi, että olemme valinneet juuri nämä kokemukset tähän Elämänkoulun kurssiin.

Maadoitusta saamme Jupiterin Saturnuksen yhteistyöstä, joka vakauttaa ja vakuuttaa näissä välillä niin syvissä pyörteissä. Perusturvallisuus- ja luottamusteemat saattavat olla esillä ja on hyvä tunnistaa itsessään, millä tavoilla pyrkii pitämään turvarakennelmia yllä – onko se rahaan, ihmissuhteisiin, tms. liittyviä kiinnittymiä. Tunnistamalla voi vapautua sidoksistaan.

Musta Kuu Lilith on Auringon kupeessa syvällisessä Skorpionissa ja korostaa loppuvuoden teemoja, kun käymme kaiken vanhan läpi valmistuessamme aivan uuteen vuoteen 2017. Lilith kertoo tavastamme ja kyvystämme päästää irti eli antautua Elämän Suurelle Virtaukselle – ei passiivisesti, vaan lujalla luottamuksella siihen, että Maailmankaikkeuden lait ohjaavat meitä ja toimimme täydellisessä sopusoinnussa näiden lakien kanssa. Ota siis vastaan kiitollisuudella kaikki, mitä Elämä tuo ja tiedä, että se kaikki on poislähtevää ja antaa tilaa uudelle. Siunaa, kiitä ja luovu – astumme uuteen aikakauteen, jossa emme enää vedä mukanamme minkäänlaisia peräkärryjä.

Iloa ja Valoa!

<3 – terveisin Niitta

Haluaisitko tutkia Omaa Suurta Suunnitelmaasi? – soita p. 045 172 1922

 

Share →

One Response to Niitta: Marraskuun ASTROhealing

  1. Niitta sanoo:

    Kyllä, Tarja, juuri näin on. Joskus on niin syvällä ”oppikursseissaan”, että tarvitsee sen ulkopuolisen antaman näkökulman, joka havahduttaa, herättää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.