Tieädätkö Sinä reseptin, jolla henkinen kehitys lähtee käyntiin? Joko olet löytänyt hyvät keinot, miten voit työstää elämäsi energioita eteenpäin? Vai löydätkö itsesi uudelleen ja uudelleen tilanteesta, jossa huomaat samojen teemojen nousevan pintaan ja tuttu raskas tunkkainen energia palaa aina silloin tällöin takaisin. Itse löysin omasta elämästäni muutaman melkein ylipääsemättömältä tuntuvan tunnemöykyn, jotka palaavat uudelleen ja vallitsivat teemallaan niin sisäistä elämääni, kuin ulkoisia tapahtumiakin.

Tahdon tänään jakaa Sinulle oman kokemukseni, joka on ollut itselleni erittäin tehokas. Tässä kirjeessä kerron, minkälaisia hyvin konkreettisia vaikutuksia olen saanut. Menetelmä ei maksa sinulle mitään ja kerron sen ihan kokonaan tässä kirjeessä. Tahdon jakaa ajatukseni, koska itselläni on näin lähtenyt isoja lukkoja auki ja olen pystynyt saamaan suurta puhdistustakin aikaan.

Ajan mittaan olen huomannut, että ihmisellä on elämässä tietynlaisia sokeita pisteitä, joita emme ymmärrä työstää. Nämä sokeat pisteet pitävät sinut kiinni vanhassa ja pakottavat sinut toistamaan vanhaa. Vaikka henkisesti saisit avautumisia, elämäntilanne ei välttämättä muutu tarpeeksi nopeasti tai ollenkaan. Ihmettelet ehkä, miten tätä vanhaa vaan pukkaa ja pukkaa, vaikka sydän on avautunut jo paljon laajempaan? Toisilla lukot aiheuttavat avautumisen esteitä. Henkinen työ ei vaan lähde kunnolla käyntiin tai toivotut tulokset ovat aina paljon laimeampia, mitä oli odotukset.

Jos tunnistat tämän tutuksi kannattaa katsoa, minkälaisia teemoja elämässä on ollut. Minkä asian tiimoilla olet ollut lähes kaikissa ihmissuhteissa vaivautunut? Mitkä asiat toistuvat päiväkodissa, koulussa, opiskelupaikassa ja työpaikassa? Nämä ovat niitä elämän kipupisteitä, joista on hyödyllistä vapauttaa energiaa.

Mikäli huomaat tällaisen kipupisteen elämässäsi, voit tilata Anulta tulkinnan asian käsittelemiseksi. Tässä on kaksi tulkintaa, joista voit löytää apua itsellesi:

Valotyöntekijän Tulkinta

Sielun Ikkuna -menneet elämät

Kiitos Kiitos Kiitos!

 

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.