Ollaanko aivan hiljaa tänään? Kytkeydytään sydämen taajuudelle, sillä sydämessä meillä on sielun lahjat. Ollaan hetki vain tässä ja kuunnellaan uusia tuulia, jotka puhaltavat korkeimman itsemme kautta… Astraalissa tuntuu voimakas valontuuli. Yöllä joku kutsui äitiä. Tähdet paloivat kirkkaasti taivaalla ja ajattomuus oli avonainen. Emme elä enää samassa maailmassa, kuin eilen. Transformaatiomme on hyöhenen kevyt kuin silmänräpäys. Illalla suljit silmät ja tänään heräsit uudesta maailmasta. Se osa, joka sinusta poistui yön aikana ei ole enää muistamassa eilistä. Siksi et huomaa muutosta. Vain pidemmällä aikavälillä voit muistaa suuremman osan itsestäsi, joka eli vanhassa ja huomata, että tänään täällä ei ole enää sama tyyppi.

Voit muistaa, mitä silloin oli, kun elit vielä vahvasti jalat maadoittettuna vanhassa maailmassa. Katso hiljaisuudessa sitä ihmistä. Voit hämmästyneenä muistaa tunnelmia, tunteita, oloja aivankuin olisit hyvä sitä samaa. Mutta jos sinut palautettaisiin hetkessä takaisin, et kokisi elämää enää samalla tavalla. Olet transformoitunut pitkälle uuteen maailmaan, mutta olet sokea itsellesi vielä.

Vastasyntynyt ei ymmärrä olevansa kehossa. Se ei käsitä eikä hallitse tätä maailmaa. Se ei näe kovin pitkälle. Me olemme ensiksi vastasyntyneitä valon uusilla tasoilla. Kuvittelitko, että menemme vanhuksen lailla uuteen? Että kaikki ihmeellisyys olisi äkkiä hallinnassamme? Toki uusi on jotakin, mikä on meille tuttua, sinähän tulet tähdistä! Mutta uusi on koko maailmankaikkeudelle ihmetystä!

Meissä tapahtuva transformaatio on valtava fyysinenkin transmutaatio, jollaista ei ole ollut koskaan ennen. Henkimaailma muuttuu meissä väreiksi, tunteiksi, valoiksi, energioiksi. Ymmärrän jonkinlaisen käsittämättömän fyysisen tunteen kautta, mitä meille yritetään tässä kertoa. Ehkäpä he tekevät tämän saman tunteen sinulle, että voimme ihastella muutosta yhdessä! Että fyysisessä kehossa jokin ennen kaikille näkymätön, kaiken takana ollut voima, jota emme ole voineet koskettaa, emme haivaita, emme hallita… Se voima saa nähtävän, tunnettavan, kuultavan ja kaikin aistein ymmärrettävän muodon. Se luo uusia värejä, uusia tunteita, uusia ajatuksia ihmisen alempaan kehoon.

Ja samalla alemmasta kehosta puhdistuu suuri taakka vanhaa maailmaa. Emmekä edes huomaa, miten paljon saamme laskea näinä päivinä harteiltamme. Sydämessä käy itkuinen olo. Juuri nyt meillä on mahdollisuus astua kultaisesta rakkauden portista sisälle sinne, missä enkeleitä kutsutaan Jumalan lapsiksi. Meitä kutsutaan uuteen maailmaan ja sanotaan, että vastasyntyneen on tullut aika nähdä, kokea ja ymmärtää.

Lähellämme on olentoja, kuin matkaoppaita odottamassa. Luulitteko, että uuteen täytyy mennä omin voimin? Olemme nähneet aivan käsittämättömän valtavan vaivan ja sitoneet aioonien verran energioita ihmiskunnan ja Maan ylösnousemukseen. Tulette paikasta, jossa ei ole ollut yhteyttä viisauteen. Mutta olette tulossa maailmaan, jossa teitä opastetaan ja ohjataan. Olemme valmistelleet teille perehdyttämispaketin, jotta tuntisitte uuden maailman järjestyksen, ymmärtäisitte sen lainalaisuuksia ja osaisitte toimia uudessa olomuodossanne.

Tulemme sanoittamaan kokemuksianne ja selittämään tuntemuksianne. Autamme Sinua ottamaan uudet kehosi haltuun. Aivan kuten äiti ja isä huolehtivat ihmisen vastasyntyneestä, me huolehdimme sielullisesti uudistuneista. Minulle tulee tässä tunne, että juuri tässä hetkessä taivaasta laskeutuu valtavia melkein kirkkaita ja näkymättömiä, mutta hyvin vahvoja valon impulsseja lävitsemme. Tunsin näitä jo eilen ja samat lähetykset tuntuvat jatkuvan. Se energia on ekstaattisen kaunista ja tietoisuuden valossa pystyn näkemään kokonaisen korkeamman itseni, kuinka se asettelee olemustaan ihmisen kehooni. Olen avoinna, sydämeni on täynnä tätä valoa ja tuntuu, kuin sitä revittäisiin hellästi vielä entistä syvemmin auki.

Ollaan hiljaa, otetaan vastaan. Suljetaan silmät ja annetaan suurien olentojen hoitaa meitä hetki!

Pyysin esittelyä uudelle kurssille Sielun Värit ja sain tämän kanavoinnin. Olen aloittamassa uutta 12 viikon kokonaisuutta, joka tulee -uskallankohan sanoa- lähes 100% henkimaailman kanavointina. Minulla ei ole suoraan sanottuna mitään käsitystä, mitä sieltä uuden maailman tietoisuuden taajuudelta meille tullaan opettamaan. Se on tietysti luonnollista ja ehkä yksi parhaista todisteista, että viestit tulevat todellakin uudesta. Jos pystyisin aavistamaan, mitä meille aletaan puhumaan, olisi viestit jotakin tuttua. Voi toki olla, että Sinä olet jo pitkällä tässä valossa ja joudun nolona tunnistamaan, että nämä asiat olivat vain itselleni uusia. Otan sen riskin. Olen saanut ennakkotietona piirroksia, joista on kerrottu, että niistä lähdetään puhumaan meille jotakin. Tuntuu ihan hullulta edes kertoa tästä eteenpäin, koska kurssi ei ole millään tapaa minun keksimäni.

Aivan kuten tämä kanavointi, koko kurssi tulee saneluna henkimaailmasta. Olen tässä opiskelijan asemassa ja se on todella jännittävää. Mikäli tämä kanavointi koskettaa sydäntäsi ja tunnet sen todeksi sielussa, liity nopeasti mukaan kurssille, koska nyt on viimeinen päivä aikaa ilmottautua ja samalla osallistua arvontaan!

Kurssi alkaa ensiviikon perjantaina eli 5.4.2019. Siihen mennessä ehtii vielä mukaan. Arvontaan osallistuminen päättyy tänään, 31.3.2019.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.