Meditaatiossa keskitytään olemaan läsnä omassa sisäisessä tietoisuudessa. Siinä pyritään rentoutumaan enkelikristallitekniikan, musiikin, tuoksujen ja mielikuvien avulla. Se on erittäin puhdistava ja virkistävä työskentelymuoto. Meditaation voit tehdä yksin kotona, kaukona ryhmässä (jolloin energia on kuitenkin voimakkaampi) tai ihan paikanpäällä ohjatussa ryhmässä.

Ryhmässä jokainen läsnäolija tuo tilaisuuteen oman tietoisuutensa ja koko historiansa ja siksi meditaatiossa olemme yhdenvertaisia työskentelijöitä. Voimme jakaa oman viisauden ja kokemuksemme kaikkien kesken siinä määrin, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Monella ihmisellä on yhä erikoinen käsitys meditoimisesta. Voi olla ajatuksia, että meditoimisen on oltava vaikeaa tai siinä täytyy erityisesti osata keskittyä tiettyyn asiaan. Meditaatio -sanana tuo ensimmäisenä mieleen itämaisen gurun istumassa lootus asennossa, mumisemassa ja keskittämässä ajatuksiaan kaikin voimin vasemman jalan pikkuvarpaan kynteen. Meditaatiolla onkin aiemmin tavoiteltu nirvanaa, joskin nykyään siitä on tullut myös itsetuntemuksen ja rentoutumisen lisäämisen väline.

On totta, että meditaatiossa pyrimme tyhjentämään mielen, mutta joskus myös päässä vilistävien ajatusten analysointi voi olla paikallaan. Jos sinun on vaikea keskittyä, voi olla hyväksi katsoa, millaiset asiat päässäsi pyörivät ja estävät yhteyden sisäiseen itseen. Näitä asioita työstämällä voit päästä syvempään meditatiiviseen tilaan seuraavalla kerralla. Esimerkiksi jos aina pyrkiessäsi hiljaisuuden tilaan tulee mieleesi arjen suuria huolia, voi se olla merkki ylikuormittumisesta, joka on hyvin varteenotettava ongelma. Tällöin Sinua voi auttaa Rakkaudentähden kurssit ja muut viisaat neuvot, miten huolia olisi hyvä käsitellä.

Meditaatiossa ei tarvitse välttämättä olla mitään mystistä tai kummallista, joskin monesti meditaatiomatka on myös huikea mielikuvamatka jonka aikana ihmiset kuvailevat näkevänsä värejä ja aistivansa maailmaa ihan toisella tavalla, kuin päivätietoisena. Rakkaudentähden meditaatioissa kuvittelemme mielikuvissa työskentelevämme enkeleiden ja kristallien kanssa, mikä on pelkästään ajatuksenakin kaunis. Meditaatiotilaisuuksissa pyrimme editämään kaikken hyvän esiintymistä kaikilla Elämän tasoilla yksinkertaisella ja kauniilla työskentelytavalla. Sinun ei tarvitse ”osata meditoida” jotta voisit tulla mukaan!

Pidän meditaatioillassa noin 15 minuutin alustuksen ja kerron paikalla olijoille asioita, joista sillä kertaa on tärkeää puhua. Jokaisessa meditaatiossa omat henkilökohtaiset asiat voivat tulla ajankohtaisiksi. Jotkut ovat esimerkiksi saaneet uusia oivalluksia hiljentymisen aikana!

Pidän meditaatioiltoja ympäri Suomea. Voit katsoa kalenterista, milloin tulen paikkakunnallesi tai voit tilata vaikkapa videohuoneen välityksellä meditaation, joka voidaan tehdä yhdessä viiden muun paikkakunnan tai osallistujan kesken.

Aina meditaation lopuksi autamme Sinua tulkitsemaan meditaatioissa esille tulleita ajatuksia ja symboleja. Autan myös tulkitsemaan unien ja hoitojen symboliikkaa.

Asiakkaiden palautetta Rakkaudentähden meditaatioista ja videoista:

– Todella ihana energia, auttoi nukahtamaan illalla.
– Kokeilin videomeditaatiota ja se tuntui todella hyvältä. Myös musiikki sopi loistavasti meditaatioon, se oli yhtä kristallinen ja pohdistava kuin äänesi oli lempeä, rauhoittava ja rakastava. Minulla oli kuitenkin silmät kiinni, koska en osaa muuten rauhoittua. Energia tuntui voimakkaalta ja oli helppo visualisoida kristallienergiaa ja päästä syvälle itseensä. Kiitos!
– Energiat olivat voimakkaat. Aluksi tunsin lämpimiä energioita ja siinä vaiheessa kun keho jäi kristallin sisälle energiat muuttuivat viileiksi. Nyt meditaation jälkeen päälakea kuumottaa tosi paljon.
– Meditaation energia tuntui rauhoitavana, matkasin medin aikana maailmalla enkelten siivin, enkelten kanssa.
– Energiat lähtivät heti liikkumaan hyvin ja voimakkaasti.
– Uskon että tämän avulla vasta-alkajankin on oikein helppo päästä meditaatioon mukaan, sillä ohjeet ovat selkeät ja helpot ymmärtää. Lisäksi taustalla oleva musiikki on oikein miellyttävää ja tähän meditaatioon sopivaa.

Luonto on hyvä paikka meditaatiolle

Meditaation alkeet:

Istu hyvässä asennossa esimerkiksi risti-istunnassa lattialla
Suorista selkäsi
Aseta kädet polvien päälle, kämmenet kohti taivasta vastaanottamaan energiaa
Keskitä ajatukset hengitykseen ja sydämen alueelle
Pyri päästämään irti ajatuksista
Pyri olemaan mieli tyhjänä
Joissain tekniikoissa keskitytään tuntemaan kundalini tuuli pään päällä
Ole tässä alkuun 5-10 minuuttia, voit pidentää aikaa, kun totut tyhjentämään mielesi
Kiire on meditaation pahin vihollinen, meditaatio auttaa keskittymään ja elämäntahtisi rahoittuu
Huomioi, että oivallukset ovat eri asia, kuin vaeltavat ajatukset.
Opettele hiljalleen tunnistamaan oivallusten syntymiseen liittyvät tuntemukset
Sopiva mantra voi auttaa meditoimaan
Varaa meditaatioaika kalenteriisi ja sitoudu siihen
Ryhmässä voi olla helpompaa!
Älä vaadi itseltäsi liikaa! Joskus voi olla hyvä kuunnella kiireistä mieltä, mistä se huolehtii?

Meditaatiotekniikoita ja meditaatiotyylejä maailmalla:

(Näitä voit etsiä esim. googlettamalla)
Sydänmeditaatio
Enkelimeditaatio
Kristallimeditaatio
Transsendenttinen meditaatio
Merkaba Meditaatio
Atlantis meditaatio
Jälleensyntymä meditaatio
Raja jooga
Buddhalainen meditaatio
Healing meditaatio
Palvelus meditaatio
Nirodha Vipassana meditaatio
Transmissio meditaatio
Sahaya Jooga meditaatio
Zen Meditaatio
Mindfullness Meditaatio
Anger managment meditaatio
Kabbala meditaatio
Buddhisen hengityksen meditaatio
Rebirthing tekniikka
Japa meditaatio

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

69e59e1ff7dc9246286afd15de15c8c6_________________________