Tänään meille tullaan puhumaan luottamuksesta. Kun kysyn hengiltä, mitä he tahtovat meidän tietävän nyt, meille santaan, että luottamus on voima, joka vie meidät kohti unelmiamme. Se on voima, jolla pystymme muuttamaan maailmaa. Se on valotyöntekijöiden salainen ase.

Meille neuvotaan nyt luomaan tulevaisuuden kiintopiste kahden vuoden päähän tästä:

On Juhannus. Puut ovat parhaassa kasvussaan. Aurinko paistaa ja tuulee vain hieman. Olet puutarhassa. Ole avojaloin. Saatat tuntea ruohon varpaiden välissä. Siellä on pöytä katettuna herkkuja täyteen. Olosi on pysähtynyt ja levollinen. Pöydällä on liina, jonka helmat liikkuvat lempeässä tuulessa. Kaukaa kuuluu mereltä palaavan kalastajaveneen äänet. Luonasi ovat kaikki perheen jäsenet ja rakkaat. Olette aloittamassa juuri juhla-ateriaa. Katsot ymärillesi ja näet, keitä siellä on kanssasi. Kaikki on nyt hyvin. Voit katsella hieman kedon kukkia. Ehkä kuulet mehiläisen lentävän ohi. Linnut laulavat. Taivaalla liitää pelkkiä poutapilviä. Olet turvassa. Ei ole enää pelkoja. Näin olet luonut tulevaisuutesi yhden päivän, jota kohti lähdet nyt elämään. Se on oikeasti kalenterissa. Se on oikeasti tulossa.

Seuraavaksi tee itsesi kanssa sopimus, että kun pääset tuohon päivään, istut silloin hetken aloillasi miettien tätä päivää 22. maaliskuuta vuonna 2020. Muista silloin, että loit tuon päivän itsellesi. Loit tarinallesi onnistuneen suunnan. Lupaa antaa itsellesi pala siitä päivästä. Kun mietit tuolloin kahden vuoden päästä Juhannuksena tätä maaliskuun 22 päivää, lähetä silloin lämpimät rakkaudelliset terveiset itsellesi tähän hetkeen. Kuiskaa silloin itsellesi takaisin menneisyyteen, että kaikki on hyvin. Ja sinä tunnet sen kuiskauksen sydämessäsi juuri tällä hetkellä. Koska lähetät sen itsellesi tulevaisuudesta päästyäsi kahden vuoden päähän viettämään rauhallista kaunista Juhannusta.

Luottamus on voima, joka tulee sydämen taajuudelta. Usko tulee pään alueelta ja mielestä. Luotamme siihen, jonka olemme kerran kokeneet luottamuksen arvoiseksi. Usko perustuu siihen, ettei ole koskaan kokenut asiaa, mutta uskoo sen olevan totta. Luottamus tulee omasta henkilökohtaisesta historiastamme. Usko voi tulla meille ulkopuolisesta lähteestä. Se on usein uskoa ulkopuolisen ihmisen kertomukseen jostakin asiasta. Sinulta vaaditaan uskoa, kun luet tämän kirjeen. Uskoa sen verran, että katsot itsellesi sisimpään, oletko kokenut korkeimman valon, johon voisit luottaa? Eikö se ole sama valo, joka on ohjannut sinut henkisyyden pariin? Sielusi henkäys.

Luottamus vie meidät sinne, minne toivoimme elämämme kulkevan. Luottamus kumpuaa siitä, että sinulla on sydämessä kokemus sielusi alkulähteestä ja tiedät, että sinua tuetaan sieltä kotiuniversumistasi. Aina emme pysty näkemään valoa. Olemme kokeneet sen elävinä kokemuksina itsessämme. Siksi meidän ei tarvitse olla pelkän uskon varassa. Voimme ankkuroitua sydämen taajuudelle. Sydämestä kumpuavaan luottamukseen. Luottamus myös tekee ympärillemme sydämen valon kultaisen suojan. Se on kuin nappi, jota painamalla annat valolle luvan toimia kauttasi. Meidän täytyy luottaa valoon ja sielumme rakkauteen, että ne voisivat toimia kauttamme. Ilman luottamusta rakenteemme ei pysy avoimena. Kun tunnet tämän energian sydämessäsi, luota siihen. Luota myös, että olet luonut tarinaasi onnellisen jatkon. Ja muistele aina ajoittain tuota Juhannuksen päivää rakkaiden kanssa. Kuinka sinulla on siellä hyvä olla.

Olemme kaikki odottaneet tähtikansaa, kuka tulisi auttamaan meitä maailman vaikealla hetkellä. Olemme luottaneet, että enkelit auttavat meitä. Olemme odottaneet valon maailmasta parantajia ja opettajia, ketkä voivat vahvalla valollaan tuoda ihmiskunnalle toivon viestin. Meille sanottiin tänään, että tämä tähtikansa on täällä fyysisenä sinä päivänä, kun muistamme, keitä olemme. Me olemme se tähtikansa. Tehtävämme on toimia kanavina kaikille näkymättömille auttajille, kenellä ei ole fyysistä kehoa. Meistä jokaisella on valtavat valon joukot takanamme. Ne valon joukot ovat johdattaneet sinut lukemaan tänään tätä kirjettä. Meidän täytyy muistaa, keitä me olemme.

Me olemme valotyöntekijät, keitä odotetaan maailmaan. Meitä on monta, hyvin monta nyt täällä maan päällä. Kenellekään tehtävä ei ole mahdoton. Kenenkään ei tarvi tehdä itseään ja omaa osaansa enempää. Lähityömme on niissä ihmisissä, ketkä ovat kanssamme. Me olemme valotyöntekijöitä ja meidät on lähtetetty tänne maailmaan tuomaan valon sanoma. Sinä tiedät sen sanoman sydämessäsi. Me olemme se valon sanoma. Me olemme jo luonteet seuraavan taajuuden sielussamme. Olemme nähneet siitä monta unta, kuten juuri näimme unta tulevaisuuden Juhannuksesta. Me olemme rakastuneet jo uuteen maailmaan sisällämme. Meillä on tieto siitä, minkälainen on korkeamman taajuuden ihmiskunta.

Sinä olet tuntenut sen todeksi jo sisälläsi. Nyt meidän on aika luottaa siihen, että muutkin valotyöntekijät työskentelevät kanssamme. Luotamme siihen, että jokainen kantaa osansa. Yhdessä saamme aikaan valtavan paljon. Jokainen tekee nyt oman osansa työstä. Sinä tiesit sielussa, että et tule työskentelemään helppoina aikoina. Me NÄIMME sieluntaajuudelta, millaiseen kurimukseen maailma oli syöksymässä. Siksi meidän sallittiin tulla tänne, ottaa ihmisen hahmo ja luoda syvät juuret ihmisyyteen. Näitä juuria pitkin nostamme maailman uuteen värähtelyyn. Siksi meillä on tuntunut sydämessä jo kauan aikaa, että olemme tulleet tänne tiettyä tehtävää varten. Se tehtävä on alkanut nyt fyysisellä tasolla. Meidän tehtävämme on tuoda valon sanoma läheisillemme. Sanoma luottamuksesta.

Kun visualisoimme uutta rauhan aikaa ja luotamme siihen, että valo toimii kauttamme. Annamme uudelle maailmalle luvan tulla arkitodellisuuteen. Meidän ei tarvitse katsoa 3D pelkojen maailmaan. Meidän ei tarvitse keskittyä 4D mielen salateorioiden maailmaan. Me emme ole ohjaamassa ihmiskuntaa noihin todellisuuksiin. Me ohjaamme ihmiskuntaa 5D maailmaan tai siihen uuteen tietoisuuteen, jossa valo voi olla läsnä ja kaikki voivat muistaa oman todellisen olemuksensa. Todellisen olemuksensa ikuisesti palavana rakkauden liekkinä, joka on luonut itsensä ihmisen kehoon elämään pyhää ja rikasta elämää.

Siellä korkeammassa maailmassa kaikki ovat laajemmin yhteydessä valon auttajiin. Ja sitä kautta ihmiskunta voi lakata kärsimästä. Maapallo voi eheytyä. Elämä voi muuttua uuteen muotoon. Uusi aika saa alkaa. Emme ole luomassa liioin maailmanloppua. Olemme luottamassa siihen, että uusi maailma syntyy jo lujaa vauhtia. Se syntyy meissä ja meidän kauttamme leviää läheisillemme. Se syntyy myös läheisissämme sitä mukaa, kun valo lisääntyy ja harhan verho heikkenee. Tämän kaiken sai aikaan luottamus.

Luottamus siihen, että olemme syntyneet tänne tästä erityisestä syystä. Olemme syntyneet tänne juuri tätä tehtävää varten. Luottamus siihen, että meillä ON laajat valo joukot apunamme. Ja kun vain luotamme, me sallimme tämän kaiken tapahtua maailmassa itsemme kautta.

Tänäpäivänä voin luottaa siihen, että minua autetaan ja tuetaan valon taajuuksilta.

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

896b11d46077e43387cef72921d6ce9b^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^