Brasilialainen kasvien huippuasiantuntija Vera Froes on Heinäkuussa Oulussa! Vera opettaa meille perinteistä Amazonin parantajien tietämystä lääkinnällisistä yrteistä ja kasveista. Sokerina pohjalla Vera valoittaa hieman kasvien maagisia ominaisuuksia, kertoo mm. lentovoiteista ja Sademetsän Shamanistisista parantajista! Veran kurssi pidetään 9-10.7.2018. Muusta ohjelmasta lisätietoa alempana tässä kirjeessä! Hinta 150 eur + ilmottautumismaksu 35 eur (Ilmottautumismaksu sisältää 50 euron tuotelahjapaketin sekä Rakkaudentähden iltaseremoniat)

Ilmottaudu mukaan tästä:https://www.rakkaudentahti.fi/verkkokauppa/kauppa/opiskelu/laakinnalliset-kasvit-oulussa-2018/

Rakastettavan opettajamme tietämys perustuu lähes elinikäiseen opiskeluun sademetsän arvostettujen parantajien parissa sekä pitkän linjan yliopisto-opintoihin. Vera on perinteitä taitava Brasiliassa arvostettu kasvitieteilijä. Viimekesän opiskelijoilta on tullut hyvää palautetta. Kurssiin kuuluu E-kirja, jonka suomentaminen on vielä kesken. Kirja toimitetaan myös viimekesän kurssilaisille automaattisesti, kun se valmistuu.

Kasvikurssin sisältö: Opiskelemme 20-30 lääkinnällistä kasvia, opimme niiden vaikuttavien aineiden periaatteet, saamme reseptit mm. yskänhunajan, tinktuuran, teen ja keitoksen tekemiseen sekä käyttöohjeet kyseisiin lääkkeisiin. Opimme muutamia käytännöllisiä nyrkkisääntöjä, joiden avulla voit kotona jatkossa laajentaa osaamistasi muiden tuttujen kasvien kanssa. Opimme eteerisistä öljyistä ja miten kasveja käytetään Sademetsässä, missä lääkäri on kaukana ja apteekin lääkkeitä ei ole saatavilla!

Luvassa on käytännönläheistä tietoa, josta itse sain aivan valtavan paketin viimetalveksi työstettäväksi. Nyt meiltä kotoa löytyy jo kolmisenkymmentä tinktuuraa ja voin kertoa, että on todella tyydyttävää tehdä lääkkeet itse ja saada tuloksia aikaan. Minulle luonto otti vastaan heti kutsun ja jo viimesyksynä aloin kuulla kasvien puhetta. Aivan ihmeellisellä tavalla olen tullut kutsutuksi juuri niiden omien parantavien kasvilääkkeiden pariin! Uskon, että Veralla oli näppinsä pelissä, sillä keneltäkään ei varmasti jäänyt epäselväksi, että meitä oli opettamassa aivan aito Sademetsän parantaja.

Kaikessa värähtelee taustalla aivan aito hengen tieto, joka on käsinkosketeltavana tunnelmana läsnä koulutuspäivien aikana. Veran läsnäolosta tuntee, että kyseessä on shamanismiin syvästi perehtynyt parantaja ja hänen mukana kulkevat monet parantajahenget. Intuitiivisesti voimme aavistaa hänen yhteydet maailman tunnetuimpiin Intiaaniparantajiin ja syvällinen sydämen rauhallinen viisaus. Perinteisesti Amazonilla opetetaan sanattomalla tasolla paljon.  Koulutuksen aikana välittyykin paljon sielutason tietoa, jota ei voi etukäteen määritellä. Se täytyy kokea ja tuntea olemalla läsnä ryhmässä!

Luonteeltaan Vera on tavallinen, ystävällinen, käytännönläheinen ja rakastava opettaja. Hän suhtautuu kasvilääkintään tavalla, joka on herättänyt itselleni suuren kunnioituksen ja luottamuksen. Vera ei ole vain alkuperäisen Amazonin lääkinnän asiantuntija, vaan hän kunnioittaa koko kasvikuntaa ja ymmärtää niiden ominaisuuksia. Kurssilla puhutaan pääosin kasveista, joita löytyy ja voi hyödyntää Suomessa, mutta kututtavana osana Vera valottaa myös hieman maagisten lääkkeiden tietämystään. Vera opettaa muun muassa kasvien hengen kanssa keskustelemista ja työskentelemistä. Itselleni erityisesti tämä osio koulutuksessa oli viimekesänä sielua ravisuttava ja teki omasssa elämässäni suuren muutoksen.

 

Share →

3 Responses to Lääkinnälliset Kasvit Oulussa

  1. marjut.roivainen sanoo:

    käydäänkö metsässä tarviiko kumpparit

  2. Birgit Tapaninen sanoo:

    Onko kurssi suomeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.