Kuukauden koulutuspaketteja pyöritetään postituslistallamme ympäri vuoden. Lyhytkoulutukset sisältävät aina 1-10 viikon mittaisen kurssikokonaisuuden, asiaan liittyvän kaukohoidon, tehtäviä ja mp3 meditaation.  Ilmoitamme verkkosivulla ja uutiskirjeessä, mikä koulutusryhmä on alkamassa. Nämä koulutukset ovat aina tuoretta kanavointia, mutta ne saattavat sisältää joitakin aiheisiin liittyviä vanhoja harjoituksia tai PDF paketteja.

Nämä koulutukset ovat aina alkuperäisiä ja ainutlaatuisia hetkeen kanavoituja paketteja.Viikonloppuiset kaukohoidot tehdään aina juuri sillä hetkellä. Koulutusten sisältö liittyy tiiviisti kanavoinnin ajankohtaan ja kaikki kurssilaiset vaikuttavat omalla läsnäolollaan, minkälaisia energioita kurssille välittyy. Kurssit käydään usein sähköpostilla, mutta jotkut koulutukset tapahtuvat myös läsnäoloryhmissä.

Kun koulutus saadaan valmiiksi, siitä tehdään ladattava koulutuspaketti Rakkaudentähden verkkokauppaan. Sen jälkeen paketti on opiskeltavissa milloin tahansa, mutta siitä ei enää lähetetä erillisiä sähköposteja.

Share →