Anu ja Harry tulevat kanavoimaan Yhden Lähteen Parannusseremonian Helsingissä Kulttuurikeskus Sähinän Takkahuoneella lauantaina 17.8.2019 klo 18-21.00 välisenä aikana. Kaikki parannus seremoniassa välitetään oman Kristus-Itsesi välityksellä, mikä on sinussa elävä ikuinen valo. Se on kaikista maailmankaikkeuden parantavista voimista kirkkain ja vahvin. Olen pitkään itse työskennellyt Kristus-Itseni parantajuuden kanssa ja joka kerta Hän on esitellyt olevansa kirkkain valo ja valta ylitse kaiken materian mutta myös hengen maailman. Kristus-Itse on se astia, jonka kautta Lähteemme Henki voi toimia tässä maailmassa. Sen kehittäminen on tärkeä tehtävä henkisellä polulla.

Osallistu joko paikan päällä tai myöhemmin etänä YouTube videon avulla!

Liity tästä Seremoniaan!

Seremonia on aloitussykäys vuoden 2019 Rakkaudentähden syksyn toiminnalle ja tällä kertaa hintaan kuuluu osallistuminen E-kurssillemme Vihkimykset, josta teemme uusitun version Marraskuun 2019 alusta lähtien. Vihkimykset kurssi sisältää ainakin 5 PDF postia, joista voit saada paljon selvennystä elämässäsi kaikkiin henkisiin prosesseihin. Vihkimykset postit ovat uusittu versio aikaisemmasta Rakkaudentähden nettikurssita ja tämä koulutus sisältää viisi voimakasta vihkimysharjoitusta sekä vuoden 2019 ajankohtaista tuoretta kanavointia. Kurssi toimitetaan suoraan sähköpostiin kaikille seremoniaan osallistuneille.

Seremoniassa työstetään valokanavaamme mm. suitsuttamalla, parantavilla kivillä, kukkaisvesillä, parannuslauluilla ja shamanistisilla soittimilla.  Teemme voimallisen meditaation ja kuulemme henkimaailman ajankohtaisimmat kanavoinnit.

Seremoniassa tullaan opettelemaan myös Anun kanavoimia Kehon itsensä parantavan mekanismin aktivoivia maagisia liikkeitä ja puhumme hieman enemmänkin kehon itsensä parantavasta voimasta, latautumisen ja luontoyhteyden tärkeydestä todellisen henkisen valaistumisen pohja-astiana.

Seremonia nauhoitetaan mp3 äänitteeksi ja videolle. Hintaan sisältyy myöhemmin käytössäsi oleva YouTube linkki, jonka avulla voit toistaa tämän voimallisen ryhmäparannuksen niin usein, kun Sinusta tuntuu hyvältä.

Lisäksi kaupan päälle saat Miron ja Anun tekemän äänimaljaparannuksen Sademetsän Kaste seremoniassa sekä saman seremonian viimeisen meditaation. Molemmat ovat Live-äänityksiä.

Liity tästä Seremoniaan!

Share →

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.