Kauan aikaa sitten maapallo oli korkeammalla valossa. Maapalloa asuttivat vain korkeat ja eteeriset olennot. Kaikki oli kirkasta, rakkaudellista ja ehyttä. Sielujen kesken vallitsi suuri yhteisymmärrys ja kohtelimme toisiamme tasavertaisina, kunnioittaen. Kumppanien välillä vallitsi kohtelias rakkaus. Miehen ja naisen välinen liitto oli kaikilla tasoilla Pyhä. Puhdas yksi elämä tunnettiin osana rakasta planeettaamme. Ihmisten sydämessä paloi voimakkaana kotinuniversumin valo.

Ja sitten tapahtui jotakin… Tuli rappio, tietoisuus kavennettiin. Vanha perimätieto haudattiin. Kristalleja vietiin maan alle piiloon. Vanhaa korkeaa kulttuuria sortui ja tuhoutui. Portaaleja suljettiin ja meistä tuli sellainen sivilisaatio, mihin olemme kulkeneet aikojen kuluessa. Ihminen sortui julmuuksiin ja ryhtyi alistamaan muuta elämää planeetallamme. Monet olentokunnat ajettiin maan päältä luoliin, kivien alle ja maan kuoren taakse piiloon elämään jopa ilman päivänvaloa. Paljon kauneutta lakaistiin pois kunnes tänä päivänä planettallamme vallitsee saastuneisuus, sodat, sekasorto. Ihmiset, kasvit ja eläimet elävät hädän alla. Elämme yli varojemme ja hädin tuskin kourallinen sieluja kuulee sydämessään Äiti-maan johdatusta. Olemme kuitenkin heräämässä. Suuret tietoisuuden aallot nostattavat meitä läpi ulottuvuuksien. Meitä ravistellaan ja siitä syntyy aivan toisenlainen oppikoulu.

Meillä on silti vielä paljon toivoa. Aikojen alussa maailmaan jäivät suuret vanhat sielut, kenen opetuksista rakentui 13 prantajan linjaa, mitkä ovat eläneet näihin aikoihin saakka yhä uusien parantajien ja oppilaiden kautta. Nämä kallisarvoiset parantajasielut ovat syntyneet sukulinjoihin tuhansien vuosien ajan. Heidän sisällään uinuu tärkeä tietoisuus, jonka avulla voimme muuttaa koko maapallon tulevaisuuden suuntaa. Nyt on tärkeää, että jokainen heistä muistaa oman alkuperäisen tehtävänsä sillä on yksistään loogista, että juuri tähän aikaan heitä on ohjattu syntymään planeetallemme mahdollisimman monia. Jopa osa kaikista korkeimmista sieluista on tehnyt valintansa ottaa fyysinen keho ja tulla maan piiriin auttamaan.

Kaikista 13 parantajalinjasta rakentuu henkinen napanuora maapallon sydämestä universumin keskukseen saakka. Tätä kirjoittaessani saan kuvan monivärisestä valoa loistavasta sienirihmamaisesta DNA rakenteesta, jossa on 13 erinväristä säiettä. Minulle tulee ajatus, että jokainen säie edustaa maailmamme jotakin erityistä parantamisen suuntaa. Maapallo saa yhden elämän värähtelyn ja henkisen ravintonsa tämän napanuoran kautta. Parantajat toimivat kanavina universumin keskuksen ja maapallon välillä. Minulle tulee tunne, että planeettamme valo sammuisi, mikäli kaikki parantajat poistuisivat, maapallo muuttuisi elottomaksi ja tiedottomaksi tummaksi paikaksi elää. Parantajalinjoihin sitoutuu lukematon määrä vanhoja sieluja, joista osa ei ole koskaan viettänyt kehollista elämää maan päällä. Nämä linjat työskentelevät yhä uusien korkeiden hierarkioiden kanssa maailmankaikkeudessa.

Näistä 13 linjasta on syntynyt virtaus, mistä olen saanut vastaanottaa näkyjä ja tietoa muutaman vuoden ajan. Kyseessä on ikiakainen partantajien yhteinen sielutietoisuus ja ketju, jonka olemme nimenneet Rakkaudentähdessä Kristallivalon kantajiksi. Kristallivalo uinuu parantajan sydämessä ja se on saanut lähtönsä toisesta universumista. Maan pinnalle se on tullut ensimmäistä kertaa Atlantiksen aikoina. Tuhon hetkinä valo vaimennettiin, jotta se säilyisi koskemattomana aina uuteen aikaan saakka. Nyt olemme uuden kynnyksellä. Tästä syystä aivan viimeaikoina Universumin napanuoraa pitkin on maapallolle alettu lähettää kutsua, jonka tarkoituksena on herättää sydämessä uinuva tieto. Sen tarkoituksena on muistuttaa tärkeästä tehtävästä.

Se on kutsu, joka tuntuu kuin universaalina sydämen sykkeenä parantajan rinta-alassa. Se on puristava tunne, joka laittaa elämän tärkeysjärjestyksen mullistumaan. Se on valo, joka herättää keskellä yötä pohtimaan syvimpiä kysymyksiä elämässä. Se on kutittava tunne, joka ohjaa etsimään omat sieluperheen jäsenet ja yhdistymään heidän kanssa. Se on kivuilias kaipaus ja syvä hellittämätön muistikuva siitä, miten kaukana on koti ja miten pitkä tie meillä on taivallettavana löytääksemme takaisin Pyhille taajuuksille. Mutta se on myös käsikirjoitus maailman kauneimmasta tehtävästä, ennenkaikkea se on Jumalallinen kutsu toteuttaa sielun tehtävää tänään ihmisenä.

Vain parantaja itse voi tuntea sydämessään kutsun näinä aikoina.Vain parantaja itse voi muistaa, mitä tehtävää varten hän oli tullut tänne maapallolle aikojen alussa. Rakkaudentähdessä olemme kuulleet kutsun. Se on ollut voimakas impulssimainen energia jo parin vuoden ajan. Energia, joka poistaa meistä harhan rakenteita sisäisesti ja tuo pintaan vanhoja muistoja menneistä elämistä ja niissä syntyneistä taidoista.

Itse kuulin tuon kutsun ja olen työskennellyt kanavaa auki nyt parin vuoden ajan. Sieltä on alkanut tulla vanhaa ja vahvaa tietoa ja värähtely näkyy nykyään meillä aivan arjen tasolla saakka. Se on energiaa, joka herättää sinut muistamaan ja näkemään oman sieluperheen. Se on energian impulssi, joka herättää sinussa uinuvat parantajan ominaisuudet. Aion lähteä tutkimaan tätä värähtelyä syvällisemmin. Tahdon herättää ja kutsua Sinut mukaan! Teen matkaa 12 Kristallin Akatemiassa. Nähdään valoryhmässä! Tervetuloa.

Share →

5 Responses to Kristallivalon kantajien kutsu

 1. Paul sanoo:

  Kiitos,kiitos,kiitos ystävät.

 2. lauriomleinonen sanoo:

  Om Sai Ram

 3. Saara Heikkinen sanoo:

  Mukana

 4. Eija Kuusisto sanoo:

  Ihana ja syvälle sydämeen ottava kirjoitus, itku kurkussa luin tämän. Jotenkin löysin itseäni tästä kirjoituksesta niinkuin olisi äiti huudellut kotiin pitkän matkan jälkeen, kiitos, kiitos ,kiitos.

 5. Leena Laine sanoo:

  Hei Anu!
  Tämä parantajakoulutus vetää kuin hunaja mehiläistä. Jotenkin on sellainen hötky olo, että tietoa ja ohjausta tarvitsisin paljon, paljon lisää. On kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, tai varmuutta, joka vain yksinkertaisesti naksahtaisi kohdalleen. Olisi hyvä tietää, onko toisilla samanlainen olo, vai olenko joku kummajainen. Tämä kesä on ollut niin erikoinen energioiltaan ja tuntuu, että jotain puuttuu ja jotain on tulossa. Tiedonjano on suurempi, kuin koskaan.

  Kiitos, Kiitos, Kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

736d79a162c1656f5a4a96d01f388935yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy